Jump to content

Play247

Members
  • Δημοσιεύσεις

    113
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Play247

  1. Έτσι είναι, δεν στο αφαιρεί από την 1η σου αγορά. Θα το δεις στον λογαριασμό σου.
  2. Αν το κατάστημα έδωσε την ακύρωση άμεσα, υπολόγισε 3-7 εργάσιμες.
  3. Ενδέχεται τότε να μην έχουν περαστεί ακόμα τα χρήματα ή να έχουν μια ημέρα valeur. Αν τους πάρεις τηλ. τοτε θα σου πουν ακριβώς.
  4. Το μηνυμα αυτο μου βγαζει οταν πραγματι δεν υπάρχει υπόλοιπο στην κάρτα μου. Μήπως έχεις τίποτε δεσμευσεις σε πιστωτικές κάρτες;
  5. Συμφωνούμε απολύτως!!! Τα ίδια γράφω και στο δικό μου post. Απλά service αποκαλούμε και την περίπτωση του DOA. Τι το έστελνες σε εμάς, τι το πήγαινες στην ΗΡ ( Πουλιάδη π.χ.) θα έμπαινε στο service για έλεγχο και θα έπερνες καινούριο! Γιατί έμπλεξες με εξωτερικό; Ποιος στο είπε αυτό;
  6. Επικοινώνησε μαζί μας και άσε την UPS και την ΗΡ. Έιναι δικό μας θέμα και δεν έχεις δεσμευτεί πουθενά απεναντί τους. Ούτως ή άλλως η νέα συσκευή που θα πάρεις θα έχει άλλο S/N. Κακώς που δεν μας ενημέρωσες για τις κινήσεις σου.
  7. Χαιρετισμούς σε όλους. Ενημερώθηκα για την περίπτωση του symplekti και μάλλον είμαι και ο πλέον αρμόδιος να μιλήσω. Ο symplekti τηλεφώνησε στα γραφεία μας για το εν λόγω πρόβλημα. Στην κουβέντα που είχε με τον υπεύθυνο και επειδή φάνηκε να γνωρίζει από ρυθμίσεις κτλ, συμφώνησε να προσπαθήσει 2-3 πράγματακια ακόμα (σαν κι αυτά που παραπάνω αναφέρθηκαν και σε πολλές περιπτώσεις λύνουν το πρόβλημα) και τελικά δεν βρεθεί κάποια άκρη να επικοινωνήσει πάλι μαζί μας ή με την ΗΡ απευθείας. Κανένας δεν του στέρησε το δικαίωμα του DOA των 30 ημερών της ΗΡ, που το Play247.gr καλύπτει 100%. Απλά είτε θα το έστελνε σε εμάς για ΑΜΕΣΗ αντικατάσταση, είτε θα το πήγαινε σε κάποιο εξουσιοδοτημένο Service (π.χ. Πουλιάδης) για ΑΜΕΣΗ και πάλι αντικατάσταση. Απλά αν επέλεγε την πρώτη περίπτωση, θα είχαμε μια καθυστέρηση 1-2 εργάσιμων ημερών, ωστε να στείλουμε εμείς το προιον στο Service για να πάρουμε και την τυπική έγκριση για αντικατάσταση λόγω DOA. Σε κάθε περίπτωση ο symplekti θα είχε μια συσκευή του "κουτιού" στα χέρια του ASAP. symplekti ποιος σου είπε να μπλέξεις με Ολλανδίες κτλ? Γιατί δεν επικοινώνησες και πάλι μαζί μας εφόσον δεν κατάφερες κάτι με τις ρυθμίσεις; kplr είσαι γνώστης και ξέρεις πολύ καλά το DOA 30 ημερών της HP. Γιατι να μην το σεβάστουμε; Αν δεν το κάναμε θα είχαμε πρόβλημα με την εταιρεία. Εδώ αλλάζουμε ανοιγμένες κάρτες μνήμης των πελατών μας, που ήταν και φταίξιμο τους. Παράκαλω τα μέλη που εξυπηρετήθηκαν κατα αυτον το τρόπο να το αναφέρουν εδώ...(Κλασσικό παράδειγμα η αγορά MMC για Nokia 6260... :!: )
  8. Χαιρετισμούς σε όλους. Ενημερώθηκα για την περίπτωση του symplekti και μάλλον είμαι και ο πλέον αρμόδιος να μιλήσω. Ο symplekti τηλεφώνησε στα γραφεία μας για το εν λόγω πρόβλημα. Στην κουβέντα που είχε με τον υπεύθυνο και επειδή φάνηκε να γνωρίζει από ρυθμίσεις κτλ, συμφώνησε να προσπαθήσει 2-3 πράγματακια ακόμα (σαν κι αυτά που παραπάνω αναφέρθηκαν και σε πολλές περιπτώσεις λύνουν το πρόβλημα) και τελικά δεν βρεθεί κάποια άκρη να επικοινωνήσει πάλι μαζί μας ή με την ΗΡ απευθείας. Κανένας δεν του στέρησε το δικαίωμα του DOA των 30 ημερών της ΗΡ, που το Play247.gr καλύπτει 100%. Απλά είτε θα το έστελνε σε εμάς για ΑΜΕΣΗ αντικατάσταση, είτε θα το πήγαινε σε κάποιο εξουσιοδοτημένο Service (π.χ. Πουλιάδης) για ΑΜΕΣΗ και πάλι αντικατάσταση. Απλά αν επέλεγε την πρώτη περίπτωση, θα είχαμε μια καθυστέρηση 1-2 εργάσιμων ημερών, ωστε να στείλουμε εμείς το προιον στο Service για να πάρουμε και την τυπική έγκριση για αντικατάσταση λόγω DOA. Σε κάθε περίπτωση ο symplekti θα είχε μια συσκευή του "κουτιού" στα χέρια του ASAP. symplekti ποιος σου είπε να μπλέξεις με Ολλανδίες κτλ? Γιατί δεν επικοινώνησες και πάλι μαζί μας; kplr είσαι γνώστης και ξέρεις πολύ καλά το DOA 30 ημερών της HP. Γιατι να μην το σεβάστουμε; Αν δεν το κάναμε θα είχαμε πρόβλημα με την εταιρεία. Εδώ αλλάζουμε ανοιγμένες κάρτες μνήμης των πελατών μας, που ήταν και φταίξιμο τους. Παράκαλω τα μέλη που εξυπηρετήθηκαν κατα αυτον το τρόπο να το αναφέρουν εδώ... Κλασσικό παράδειγμα η αγορά MMC για Nokia 6260... :!:
  9. Μην το συζητάτε καθόλου....Ειδικά για fan της ταινίας είναι καταπληκτικά!!! Έχω το Luke και του Darth Vader.... :X
  10. Βεβαίως και υπάρχει! Λεωφόρος Συγγρού 40-42 / 210 - 92 21 534. Είναι η επίσημη αντιπροσωπεία!
  11. Επιβεβαιωνω και με foto...( :whistle: ...τραβηγμένη από Jam ομως... :whistle: ) http://www.play247.gr/pics/s100_1.jpg http://www.play247.gr/pics/s100_2.jpg
  12. Εμείς παραδίδουμε και σήμερα στην Γ.Τ. (η οποια ημι-λειτουργει), αλλά ξέρω πως θα τα διακινήσουν από Δευτέρα λόγω των ημερών. Επομένως θα παραδοθούν Τρίτη ή Τετάρτη αναλόγως περιοχής.
  13. :D :D :D Όχι πια!!! Αργήσαμε αλλά είδαμε.... ;)
  14. Την Δευτέρα γινεται η παραλαβη των h6365 οπως ακριβως αναγραφεται στην διαθεσιμοτητα. Μακάρι να υπήρχε σήμερα...θα το είχες αυριο κιολας!
  15. Η διαφορά τους είναι η κάμερα.
  16. Τι τιμούλες έχεις για τις κάρτες αυτές;
  17. Καλησπέρα σε όλους. Πρόσφατα το καταστημά μας ήρθε σε συμφωνία με την Ace Hellas για την διανομή των προιόντων Qtek και Jabra, μέσω του online καταλόγου μας. Πιστέψτε, πως ότι και να έκανε ο υπεύθυνος για να μειώσει τις τιμές χονδρικής προκειμένου να περαστούν ανάλογα στις τιμές λιανικής για τους πελάτες μας, πολύ λίγα πράγματα κατάφερε... Ένα πολύ σημαντικό όπλο/επιχείρημα ήταν η άμεση σύγκριση με τα i-mate του Πουλιάδη που επίσης υπάρχουν στον καταλογό μας. Δυστυχως όμως η Ace Hellas εχει κάνει μια αξιόλογη δουλειά και αναγκαστικά θα πρέπει να "βγάλει" την ερευνά της και μπράβο της, αφού η Microsoft δεν μας κανει την τιμή. Δεν προσπαθούν να βγάλουν ούτε υπέρογκο κέρδος, ούτε να εκμεταλλευτουν καταστάσεις. Ο γερμανος και ο αγγλος αγοράζουν πολλές περισσότερες συσκευές για τα καταστηματα τους (=>αρκέτα χαμηλότερη τιμή αγοράς και κέρδος βάση τζίρου-όχι ανά τεμάχιο), παρά ολόκληρη η αντιπροσωπεία στην Ελλάδα. Και αυτό ισχύει για όλες τις μάρκες, όλες τις συσκευές. Το ζω καθημερινα όταν μας συγκρίνουν με το Expansys, Nomatica κτλ. Το ποσοστό κέρδους στην Ελλάδα είναι 6-8%. Όποιος αμφιβάλλει ας μου ζητήσει αποδείξεις. Το λέω γιατι καλό είναι η κουβέντα μας να στηρίζεται σε κάποια βάση και να μην νομίζουν Ελληνες πως οι ομοιοι τους είναι "αρπαχτρες".... : :o Και όπως έχω ήδη πει σε άλλο post... Όποιος μείνει κάποτε από δουλειά...ας πάει στο Handit να ζητήσει... :cool: (κι εγώ κάποτε σαν φοιτήτης είχα το Ebay για θεό...ο αμερικάνος όμως γελάει με τους "μπουζουκόβιους" Ελληνες και τους βλέπει υπεροπτικά...)
  18. Γνωρίζετε μήπως εφαρμόγη που μετατρέπει το Pocket PC σε ντεσιμπελόμετρο (μετρητής ήχου);
  19. Γιατί όχι από Ελλάδα ; ;)
  20. Συμφωνώ mirrorofsorrow. Απλά υπήρξε μια "παρεξήγηση" γιατί πιστεύω πως τα πλήρη χαρακτηριστικά του προιόντος (τα οποία υπάρχουν στην μέγιστη δυνατή έκταση-δεν λείπει κάτι ουσιαστικό και ποσο μάλλον εσκεμμένα), υπάρχουν για τον λόγο αυτό και βοηθάνε τον οποιοδήποτε να διαλέξει σωστά για την περίπτωσή του. Compability lists και επιπλέον 100% ενημερωμένα, είναι σχεδόν αδυνατον να βρεθούν ακόμα και από τους κατασκευαστές. Νέα προιοντα εμφανίζονται καθημερινά. Το γνωριζούμε πολύ καλά αυτό. Σίγουρα το να πάρεις κάτι σήμερα και αυριο να μην είναι συμβατό με μια νέα συσκευή, δεν είναι απλά και μόνο μια καθημερινή συνήθεια....Έχει καταντήσει αηδ... και γολγοθάς για τους αγοραστές, οι οποιοι στο συνολό τους δεν γνωρίζουν ουτέ καν τι ειναι μια κάρτα μνημης....Και μακάρι να υπήρχαν άτομα σαν και εμάς σε καθε κατάστημα. Τουλάχιστον εμείς ενημερώνουμε τους πελάτες με σοβαρές και έγκυρες απαντήσεις, όταν από μόνοι τους δεν μπορούν να αναγνωρίσουν τι είναι αυτό που ταιριάζει στην περιπτωση τους. Μακάρι επίσης να υπήρχαν άτομα σαν και εμάς στις αντιπροσωπείες, που εκεί εχουν κάτι "τσούπρες" οι οποίες αν γνωρίζουν την διαφορά μεταξύ SDRAM και DDR SDRAM θα είναι θαύμα... Συγγνώμη από όλους για την έκταση των μυνημάτων μου και το άσχετο με το θεμα ύφος, απλά αντικειμενικά (και το ξαναλέω) αφέθηκε να εννοηθεί πως η καταχώρηση ήταν του στιλ "...πάρε κόσμε, σου κάνει δεν σου κάνει..." και αυτό δεν θα μπορούσα να το δεχτώ, γιατί γνωρίζω πολύ καλά πως υπάρχει μια μεγάλη προσπαθεια για το αντίθετο. :)
  21. 1. Το site δεν είναι δικό μου, αλλά υποστηρίζω το οτιδηποτε με βοηθαει να σταθώ οικονομικά. Όπως κι εσύ. 2. Κινούμαι στο φορουμ οπως όλοι και δεν κανω διαφημιση. Με διακριτικοτητα αναφερω καποια πραγματα που αληθινά αξίζουν. 3. Τα αρνητικά σχόλια ειναι ευχαριστως αποδεκτά, αλλά στην προκειμενη περίπτωση δεν έγινε κάποια λανθασμένη κίνηση και στο απέδειξα. 4. Όλα καλά με την αποψη σου και σε ευχαριστώ εκ μέρους όλης της ομάδας...αλλά αντικειμενικά και φιλικά το "...kathara pragmata... gia kathares agores..." αλλού θα παραμπεψει την σκέψη του οποιουδήποτε...μόνο εκεί εντόπισα το "προβλημά" μας και είναι αδικος χαρακτηρισμός. Ελπίζω να καταλαβαίνεις. Όταν μετέχεις κι εσύ σε μια προσπάθεια, δέχεσαι και τα λάθη, αλλά όντως να συμβούν. Με εκτίμηση, Μπαρτζούκας Χρήστος Προγραμματιστής
  22. 1. Δεν γράφω εγώ τα στοιχεία αυτά στο site. 2. Πουθενά δεν βλέπω να γράφει στο site οτι αυτές οι κάρτες "παίζουν" πχ στο 6630. Είπαμε σαν καταστημα κάτι τέτοιο και πρέπει να το αναιρέσουμε; Έχεις δει πουθενα να λένε για τους σκληρούς των 3.5", Προσοχή δεν μπορούν να τοποθετηθουν σε laptop...; Τα χαρακτηριστικά των προιοντων υπάρχουν για να μπορεί ο καθένας να κάνει την επιλογή του βαση αυτων. 2. Στα χαρακτηριστικά των καρτών ρητά αναφέρεται η τάση λειτουργίας τους. (...Τροφοδοσία: Δεν χρειάζεται. Operation Mode: 2.7 to 3.6V...). Δεν φαίνεται ξεκαθαρα; Ειδικά τέτοια λεπτομέρεια στα χαρακτηριστικά δεν βρίσκεις ευκολα σε online shop.... 3. Ποια δεν είναι τα καθαρά πράγματα; Ποιες δεν είναι οι καθαρές αγορές; Υπονοείς οτι υπάρχει τάση εξαπατησης; Μήπως πρέπει να προσέξεις τα λεγομενά σου; Οταν υπάρχει μια νομιμη επιχειρηση η οποια δίνει και το δικαίωμα επιστροφής βάση νόμου τέτοιες κουβέντες θεωρούνται συκοφαντική δυσφημιση...!!!
×
×
  • Create New...