miltostar Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 διαβασα οτι το Samsung Galaxy Note 2 για επεκταση μνημης θελει μια MicroSD card! χρειαζομαι καποια συγκεκριμενη? αυτη κανει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 καλ'υτερα να πάρεις μια class 6 και πανω. class 10 θα είναι η ιδανική! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltostar Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 Το τι class είναι που το βλεπω? Μπορεις να μου στειλεις ενα λινκ με καποια που νομιζεις οτι ειναι καλη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123pao Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 Το τι class είναι που το βλεπω? Μπορεις να μου στειλεις ενα λινκ με καποια που νομιζεις οτι ειναι καλη? Κοίτα αυτές τις δύο: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.552396&sid=1 http://www.ebay.com/itm/SANDISK-MOBILE-ULTRA-CLASS-10-32GB-MICRO-SDHC-SD-32G-MEMORY-UHS-I-U1-ANDROID-APP-/221067563602?_trksid=p5197.m1992&_trkparms=aid%3D111000%26algo%3DREC.CURRENT%26ao%3D1%26asc%3D14%26meid%3D4848496196719319791%26pid%3D100015%26prg%3D1006%26rk%3D1%26sd%3D221067563602%26 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltostar Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 θα προτιμησω αυτη απο e-shop..ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 (edited) Το ζήτημα της απόδειξης λύθηκε, δείτε το 2ο μισό του μηνύματος. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Έχω μια χαλασμένη sd με εγγύηση εφ' όρου ζωής αλλά δεν βρίσκω την απόδειξη. Δείτε τον διάλογο με τον πωλητη: Γεια σας, Είχα αγοράσει από το κατάστημά σας μια Apacher SD card 8GB πριν ενάμισι χρόνο περίπου η οποία δεν λειτουργεί πλέον. Απ ότι βλέπω η κάρτα έχει εγγύση εφόρου ζωής. Το πρόβλημα είναι πως δεν βρίσκω την απόδειξη αγοράς. Υπάρχει δυνατότητα να εξυπηρετηθώ ή να συνεχίσω το ψάξιμο? Παρακάτω φαίνεται ο διάλογός μας πριν την αγορά. Σας ευχαριστώ Καλημέρα σας, Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι χρειάζεται η απόδειξη αγοράς ή αντίγραφο της απόδειξης. Μετά από αυτό πρέπει να τη στείλουμε στα Μακεδονικά Περιφερειακά για έλεγχο. Μετά από αυτή την απάντηση έψαξα λίγο καλύτερα και βρήκα αυτό: http://s13.postimage.org/ezyvue7lj/ms_shop_deleted_name_resized.jpg Είναι δηλαδή το χαρτί της παραγγελίας απ το κατάστημα όπου στην πάνω γωνία είχε συρραμένο ένα χαρτάκι απόδειξης το οποίο κόπηκε μάλλον τόσο καιρό μετά και δεν το βρίσκω. Θα ήθελα να ρωτήσω: 1) Νομικά με αυτό καλύπτομαι? Στην θέση του ονόματος έχει το e-mail μου. 2) Αν δεν καλυπτομαι, υπάρχει περίπτωση να με εξυπηρετήσει? Δεν είναι κανένα μεγάλο μαγαζί που να είναι υπάλληλος, μια μικρή αποθήκη είναι άρα μάλλον είναι δικό του. 3) Αν δεν με εξυπηρετήσει θα είναι επειδή πράγματι χρειάζεται την απόδειξη για κάποια διαδικασία ή επειδή θα έχει την δυνατότητα να με αποφύγει και να γλιτώσει κόπο ή και κάποιο κόστος? 4) Ως προέκταση του 3): Γενικά η απόδειξη σε τι χρειάζεται απ την στιγμή που τους πας το προιόν και αυτό έχει εγγύηση εφ' όρου ζωής?? Θα το καταλάβαινα αν είχε πεπερασμένη διάρκεια και θα έπρεπε να αποδείξεις την ημερομηνία αγοράς. Ακόμη και στην ακραία περίπτωση που είμαι απατεώνας και θέλω να τον εξαπατήσω και την sd την αγόρασα από αλλού αυτός τι θα χάσει? Θα πάρει μια χαλασμένη, θα μου δώσει μια αλλη και η εταιρία σε αυτόν θα δώσει άλλη. Αλλά στην δική μου περίπτωση που πιστεύω πως μπορεί να πιστοποιήσει πως οντως από αυτόν την αγόρασα μιας και έχω και το παραγγελιόχαρτο και γράφει και κάτι κωδικούς τι έχει να χάσει εξυπηρετώντας με? ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Αρχικά Κάλυψα την εταιρία για να μην την κακολογήσω πριν μου απαντήσει. Το κατάστημα είναι το ms-shop. Τελικα μου απάντησε δεχόμενη το χαρτί που έχω αλλά λέγοντάς μου πως πρέπει να πληρώσω τα μεταφορικά. Παραθέτω τον διάλογο: Η μνήμη που αγοράσατε έχει σίγουρα εγγύηση και μετά από τον έλεγχο που πρέπει να κάνει η εταιρεία μπορεί να αντικατασταθεί. Για να γίνει αυτό όμως υπάρχει μια διαδικασία. Πρέπει να μας δοθεί πρώτα αριθμός έγκρισης και μετά πρέπει να τη στείλουμε με courier και να μας σταλεί πίσω και τα έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη. Η αξία του προϊόντος είναι πολύ μικρή εάν όμως συμφωνείτε ενημερώστε μας. MS-SHOP.GR Καλησπέρα σας, Εννοείτε πως θα επιβαρυνθώ με το κόστος στην περίπτωση που η κάρτα αποδειχθεί πως δεν είχε πρόβλημα ή ακόμα και αν αποδειχθεί πως έχει? Γιατί να πρέπει να επιβαρυνθώ με οποιοδήποτε κόστος? Απο οποιοδήποτε κατάστημα κι αν αγόρασα ποτέ κάτι και χρειάστηκε να αντικατασταθεί δεν μου ζητήθηκε κάτι τέτοιο. Μάλιστα πρόσφατα μου συνέβει ακριβώς το ίδιο σε άλλο κατάστημα με κάρτα SD και δεν μου ζητήθηκε το παραμικρό. Η κάρτα ελέγθηκε επί τόπου και μου έδωσαν άλλη. Σας ευχαριστώ, Θα επικοινωνήσουμε την Δευτέρα πρώτα με την εταιρεία που δίνει και την εγγύηση και μετά θα δούμε όλα τα υπόλοιπα. Θα επικοινωνήσουμε και μαζί για να δώσουμε λύση και να σας πούμε τι θα γίνει τελικά, Πάντως αυτό που σας είπα γίνεται γιατί δεν κάνουμε τον έλεγχο εμείς αλλά το τεχνικό τμήμα του αντιπροσώπου και με αυτό συμφωνείτε όταν κάνετε την αγορά εφόσον περιγράφεται στους όρους της ιστοσελίδας μας.MS-SHOP.GR Εδώ βρήκα τους όρους της εγγύησης στην σελίδα της εταιρίας. Οπότε μάλλον πάει για πέταμα η κάρτα ε? (πιο πολύ δεν μπορούσε να θαφτεί το θέμα μου, το έβαλαν εδώ που κυρίως συζητιούνται ζητήματα συμβατότητας άρα θα το δουν ελάχιστοι για να απαντήσουν...) Edited January 26, 2013 by stelios_85_07 Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoluti0n Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 Το ζήτημα της απόδειξης λύθηκε, δείτε το 2ο μισό του μηνύματος. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Έχω μια χαλασμένη sd με εγγύηση εφ' όρου ζωής αλλά δεν βρίσκω την απόδειξη. Δείτε τον διάλογο με τον πωλητη: Μετά από αυτή την απάντηση έψαξα λίγο καλύτερα και βρήκα αυτό: http://s13.postimage.org/ezyvue7lj/ms_shop_deleted_name_resized.jpg Είναι δηλαδή το χαρτί της παραγγελίας απ το κατάστημα όπου στην πάνω γωνία είχε συρραμένο ένα χαρτάκι απόδειξης το οποίο κόπηκε μάλλον τόσο καιρό μετά και δεν το βρίσκω. Θα ήθελα να ρωτήσω: 1) Νομικά με αυτό καλύπτομαι? Στην θέση του ονόματος έχει το e-mail μου. 2) Αν δεν καλυπτομαι, υπάρχει περίπτωση να με εξυπηρετήσει? Δεν είναι κανένα μεγάλο μαγαζί που να είναι υπάλληλος, μια μικρή αποθήκη είναι άρα μάλλον είναι δικό του. 3) Αν δεν με εξυπηρετήσει θα είναι επειδή πράγματι χρειάζεται την απόδειξη για κάποια διαδικασία ή επειδή θα έχει την δυνατότητα να με αποφύγει και να γλιτώσει κόπο ή και κάποιο κόστος? 4) Ως προέκταση του 3): Γενικά η απόδειξη σε τι χρειάζεται απ την στιγμή που τους πας το προιόν και αυτό έχει εγγύηση εφ' όρου ζωής?? Θα το καταλάβαινα αν είχε πεπερασμένη διάρκεια και θα έπρεπε να αποδείξεις την ημερομηνία αγοράς. Ακόμη και στην ακραία περίπτωση που είμαι απατεώνας και θέλω να τον εξαπατήσω και την sd την αγόρασα από αλλού αυτός τι θα χάσει? Θα πάρει μια χαλασμένη, θα μου δώσει μια αλλη και η εταιρία σε αυτόν θα δώσει άλλη. Αλλά στην δική μου περίπτωση που πιστεύω πως μπορεί να πιστοποιήσει πως οντως από αυτόν την αγόρασα μιας και έχω και το παραγγελιόχαρτο και γράφει και κάτι κωδικούς τι έχει να χάσει εξυπηρετώντας με? ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Αρχικά Κάλυψα την εταιρία για να μην την κακολογήσω πριν μου απαντήσει. Το κατάστημα είναι το ms-shop. Τελικα μου απάντησε δεχόμενη το χαρτί που έχω αλλά λέγοντάς μου πως πρέπει να πληρώσω τα μεταφορικά. Παραθέτω τον διάλογο: Εδώ βρήκα τους όρους της εγγύησης στην σελίδα της εταιρίας. Οπότε μάλλον πάει για πέταμα η κάρτα ε? (πιο πολύ δεν μπορούσε να θαφτεί το θέμα μου, το έβαλαν εδώ που κυρίως συζητιούνται ζητήματα συμβατότητας άρα θα το δουν ελάχιστοι για να απαντήσουν...) Δοκιμασε να μιλησεις με την ετερια τις καρτας πολυ πιθανων να την στειλεις (ενα απλο συστημενο φακελο με κοστος 1-2 ευρω στη χειροτερη) Οπως και να εχει πρωτη φορα ακουω ο πελατης να πληρωνει τα μεταφορικα απο το καταστημα προς την αντιπροσωπια η οτιδηποτε αλλο (εκτος αν μεταφορικα εννοεις να στειλεις τη καρτα στο καταστημα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Παιδιά βλέπω κάτι τιμές στο eBay για 32άρες class 10 πολύ χαμηλές. Έχει κάνεις εμπειρία πάνω σε αυτο;τι μπορεί να παιζει; πχ http://www.ebay.com/itm/32GB-32G-micro-SD-microSDHC-SDHC-TF-Flash-Memory-Card-Class10-for-SAMSUNG-/281065769642?pt=PDA_Accessories&hash=item4170d34aaa Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123pao Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Παιδιά βλέπω κάτι τιμές στο eBay για 32άρες class 10 πολύ χαμηλές. Έχει κάνεις εμπειρία πάνω σε αυτο;τι μπορεί να παιζει; πχ http://www.ebay.com/itm/32GB-32G-micro-SD-microSDHC-SDHC-TF-Flash-Memory-Card-Class10-for-SAMSUNG-/281065769642?pt=PDA_Accessories&hash=item4170d34aaa To συγκεκριμένο πρέπει να είναι απατεωνιά, αλλά γενικά είναι αρκετά φθηνές. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riquelme Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 skroutz.gr Τι διαφορά έχουν αυτές οι 2 κάρτες μεταξύ τους; την θέλω για το LG 4x HD Παράθεση When someone tells you "you can't". Turn around and say "watch me" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Salta_paoki Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 Εχω καρτα 16GB. Θα την κανω διαχωρισμο σε 2 partition για να δουλεψει και το Link2SD. Το ενα FAT32 και το αλλο ext2. Απ'αυτα που διαβασα, το ext2 θα ειναι για εφαρμογες, dalvik cache files (.DEX) και library files (libs) (4GB) και το fat32 για εικονες/βιντεο κτλ. Εχετε να προτεινετε καμια διορθωση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 Είσαι σίγουρος ότι o kernel σου μπορεί να δει ext2 partition; Επίσης το προτεινόμενο μέγεθος για το ext2 partition είναι μέχρι 1-1,5GB. Όχι περισσότερο. Να σκεφτείς ότι με 1 GB χώρο έχω βάλει 100(!!!!) εφαρμογές και μου περισσεύουν 600MB χώρου. Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Salta_paoki Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 (edited) Πχ ενα παιχνιδι Real Football 2012 πιανει καμια 700mb, οποτε λεω καλου - κακου να βαλω 4Gb. Θα εχει καποια αρνητικη επιπτωση? Επιπλεον επιλεγω Move app ή Create symbolic link ? Βεβαια να πω την αληθεια εχω ακομα 2GB ελευθερα στο τηλεφωνο οποτε χρειαζεται να μπω στην ολη διαδικασια? Edited February 26, 2013 by Salta_paoki Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 1) Νομίζω παίζει θέμα στο μέγεθος του partition που μπορεί να διαχειριστεί το σύστημα αρχείων ext2. 2) Επιλέγεις create symbolic link. Το move app απλά μεταφέρει το apk στην SD. Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Salta_paoki Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 1) Νομίζω παίζει θέμα στο μέγεθος του partition που μπορεί να διαχειριστεί το σύστημα αρχείων ext2. 2) Επιλέγεις create symbolic link. Το move app απλά μεταφέρει το apk στην SD. Thanxxx :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ninop Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Καλησπερα.Εχω το παρακατω προβλημα με την καρτα μνημης.την βαζω στο tablet (hyundai t7) μεταφερω αρχεια αλλα δν τα βλεπω ολα ενω οταν το συνδεω σε υπολογιστη και το βλεπω σαν εξωτερικο δισκο τα εμφανιζει ολα.Πιο ειναι το προβλημα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgePs Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Καλησπέρα Έχει αγοράσει κανένας κάρτα μνήμης από κίνα η Οποία να είναι καλή ποιοτικός και να μην έχει κανένα θέμα; Επίσης από ebay θα ήταν ενδιαφέρον και αυτό... Φυσικά ψάχνω για μια πιο οικονομική κάρτα στα 32 MAΛΛON EYXAPIΣTΩ Παράθεση nokia 3310 ,w710i,w750i,w995,zylo, zopo c2 platinum , lenovo a806 You can't sink a Rainbow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voulka Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Καλησπέρα! Έχω ένα Sony Xperia arc και από χτες ξαφνικά δε μου εμφανίζει τα αρχεία και τις εφαρμογές που ήταν αποθηκευμένα στην microSD. Όταν πηγαίνω όμως στις ρυθμίσεις στον αποθηκευτικό χώρο, την αναγνωρίζει και τη δείχνει γεμάτη κανονικά. 1) Μπορώ να ανακτησω κάπως τα κατεστραμμένα αρχεία που δεν εμφανίζονται; 2) Να κάνω διαγραφή όλων των αρχείων να αδειάσει μήπως και δουλεύει κανονικά; 3) Να μην ασχοληθώ και να πάρω κατευθείαν καινούρια κάρτα; Ευχαριστώ! Υ.Γ. όσες καινούριες φωτογραφίες βγάζω μου τις αποθηκεύει στην κάρτα κανονικά, απλώς δε μου εμφανίζει τις παλιές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpios123 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Καλησπέρα. Στο κινητό μου έχω μία κάρτα sd 2 Gb. Επειδή έχει γεμίσει σκέφτομαι να την αντικαταστήσω με μία 16 Gb. Το θέμα είναι ότι έχώ αποθηκευμένες εφαρμογές και αρχεία εφαρμογων στην υπάρχουσα κάρτα. Χρειάζεται κάτι άλλο εκτός από copy paste των αρχείων και των φακέλων στη νέα κάρτα; Παράθεση https://artonweb.gr Μελέτη ,Σχεδιασμός & Δημιουργία Δυναμικών ιστοσελίδων. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Καλησπέρα! Έχω ένα Sony Xperia arc και από χτες ξαφνικά δε μου εμφανίζει τα αρχεία και τις εφαρμογές που ήταν αποθηκευμένα στην microSD. Όταν πηγαίνω όμως στις ρυθμίσεις στον αποθηκευτικό χώρο, την αναγνωρίζει και τη δείχνει γεμάτη κανονικά. 1) Μπορώ να ανακτησω κάπως τα κατεστραμμένα αρχεία που δεν εμφανίζονται; 2) Να κάνω διαγραφή όλων των αρχείων να αδειάσει μήπως και δουλεύει κανονικά; 3) Να μην ασχοληθώ και να πάρω κατευθείαν καινούρια κάρτα; Ευχαριστώ! Υ.Γ. όσες καινούριες φωτογραφίες βγάζω μου τις αποθηκεύει στην κάρτα κανονικά, απλώς δε μου εμφανίζει τις παλιές. Βάλε την κάρτα στον υπολογιστή σου και κάνε ότι θες από κει. Καλησπέρα. Στο κινητό μου έχω μία κάρτα sd 2 Gb. Επειδή έχει γεμίσει σκέφτομαι να την αντικαταστήσω με μία 16 Gb. Το θέμα είναι ότι έχώ αποθηκευμένες εφαρμογές και αρχεία εφαρμογων στην υπάρχουσα κάρτα. Χρειάζεται κάτι άλλο εκτός από copy paste των αρχείων και των φακέλων στη νέα κάρτα; Όχι, ένα απλό copy paste φτάνει. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis212121 Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Γεια σας παιδια Ειμαι Καινουριος στο forum ! Aγορασα μια 32αρα καρτα μνημης SD για το xperia j και ειναι καλο class αλλα δεν γινετε να μεταφερω απο μνημη τηλεφωνου σε καρτα μνημης, μου λεει ή καρτα μνημης ή εσωτερικος χωρος :/ Το ιδιο και στο xperia miro παrigila αλλες 2 καρτεσ μνημης μια 8 και μια 16 οχι καλο class (αυτο δεν με πειραζει) και ουτε στο Miro γινετε ετσι η μεταφορα των εφαρμογων... ενω 2 φιλαρακια μου που εχουν το miro γινεται η μετακινηση. Σε εμενα ουτε στο ΧPERIA J OUSTE STO XPERIA MIRO !! Αν μπορειτε βοηθηστε με ! Ευχαριστω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Με το App2SD δοκίμασες; Καλύτερα να θέσεις τα ερωτήματά σου στο θέμα για το Xperia J Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantekavala Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 Σκέφτομαι να πάρω κάρτα για το tablet μου. Ποια είναι η γνώμη σας για τις δύο στα λινκ 16gb class 10 link 1 32gb class 10 link 2 Παράθεση Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis212121 Δημ. June 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2013 παλι τπτ με κανενα προγραμμα με βγαζει παλι στις ρυθμισεις/εφαρμογες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Σκέφτομαι να πάρω κάρτα για το tablet μου. Ποια είναι η γνώμη σας για τις δύο στα λινκ 16gb class 10 link 1 32gb class 10 link 2 πάρε καμιά 16αρα class 10 από ελλάδα καλύτερα Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts