Jump to content

miltostar

Members
  • Δημοσιεύσεις

    34
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About miltostar

  • Ημ. Γέννησης 24/01/1996

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

miltostar's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. μπορεί κάποιος να μου δώσει λινκ για το firmware? γιατι δεν βγαζω ακρη..εβαλα ενα που νομιζω οτι ηταν..αρχειο .tar και εκανα ολα τα βηματα. (μετα απο το φλασαρισμα του firmware δεν μου εβγαλε κανενα σεταπ..μηπως ειναι κ αυτο ενα προβλημα?) και συνεχιζει στην κατασταση να γραφει τροποποιηθηκε..κατι δεν κανω καλα!
  2. Καλησπέρα! Είχα κάνει πριν κάποιους μήνες root το note 2..Όμως το είχα κάνει unroot την ιδια μερα καθως δεν έβρισκα χρόνο να ασχοληθώ..στις πληροφορίες της συσκευή όμως λέει ότι εχω τροποποιησει το λογισμικό..και οταν παω να κάνω ελέγχου για ενημέρωση λογισμικού δεν με αφήνει..πως το διορθώνω ολο αυτο? Πως κανω full unroot δηλαδη ωστε να μπορώ να κάνω τα επερχόμενα updates? Ευχαριστώ!
  3. Εχω ενα πρόβλημα με το note 2. Μερικες φορες τα μηνύματα που προσπαθω να στείλω δεν στέλνονται..εχει το κυκλακι διπλα τους κ γυρναει συνέχεια..θεμα σηματος δν παίζει...και οταν παω πίσω στην εφαρμογή των μηνυμάτων μου εμφανιζει οτι δν υπάρχει κανένα μηνυμα..το πρόβλημα λύνεται μονο με reboot.. ξερει κάνεις τι γίνεται??
  4. Έχω μια σελίδα στο Facebook με 30k+ μέλη..μου έχουν στείλει 2-3 μήνυμα για να την αγοράσουν..! Μήπως έχετε καμιά ιδέα σε τι τιμές κυμαίνονται? Ή μήπως γνωρίζετε κάποιο site που να μπορώ να την πουλήσω??
  5. Το τι class είναι που το βλεπω? Μπορεις να μου στειλεις ενα λινκ με καποια που νομιζεις οτι ειναι καλη?
  6. διαβασα οτι το Samsung Galaxy Note 2 για επεκταση μνημης θελει μια MicroSD card! χρειαζομαι καποια συγκεκριμενη? αυτη κανει?
×
×
  • Create New...