gerontas Δημ. October 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2005 Έχω βρει στο euroservice.gr Sony Memory Stick Pro Duo 1 Gb απλό,προς 114 ευρώ και το αντίστοιχο High Speed προς 138 ευρώ.Η απορία μου είναι στην πράξη κάποιος που είχε και τα δύο (High Speed και μη) τι διαφορά είδε στην μεταφορά δεδομένων μέσω card reader;Πόσο πιο γρήγορα μεταφέρθηκαν με το High Speed;Διαβάζω ότι έχει ταχύτητα 80 Mbps ενώ το απλό 15Mbps.Η διαφορά ακούγεται τεράστια,είναι όμως τόση ώστε να αξίζει τα 24 ευρώ επιπλέον; :O Εχω ξαναγράψει την εντύπωσή μου εδώ και θα την επαναλάβω: Η διαφορά (που όταν την αγόρασα ηταν σημαντικά μεγαλύτερη) αξίζει και το τελευταίο Ευρώ. Edit: Να ρωτήσω με τη σειρά μου: Οι τιμές του euroservice.gr είναι με ΦΠΑ ή χωρίς; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. October 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2005 Έχω βρει στο euroservice.gr Sony Memory Stick Pro Duo 1 Gb απλό,προς 114 ευρώ και το αντίστοιχο High Speed προς 138 ευρώ.Η απορία μου είναι στην πράξη κάποιος που είχε και τα δύο (High Speed και μη) τι διαφορά είδε στην μεταφορά δεδομένων μέσω card reader;Πόσο πιο γρήγορα μεταφέρθηκαν με το High Speed;Διαβάζω ότι έχει ταχύτητα 80 Mbps ενώ το απλό 15Mbps.Η διαφορά ακούγεται τεράστια,είναι όμως τόση ώστε να αξίζει τα 24 ευρώ επιπλέον; :O theoritika... i high speed pianei 10mb/sec kai i normal 1.85mb/sec... praktika tha deis peripou 6mb/sec me tin high kai 1mb/sec me tin normal se usb2.0 reader... diladi... px mia photo 3mb... stin proti periptosi tha tin katevazeis (antigrafeis) se miso sec... eno sti defteri se +3... i diafora einai otan tha gemiseis mia karta me photos 'i mp3... as poume 300 photos 'i mp3 ton 3mb... stin proti periptosi tha thes (300x3mb)/6mb/sec=150sec 2min 30sec eno stin defteri tha thes (300x3)/1mb/sec=900sec=15min!!! pistevo na katalaves oti ta 24euro epipleon einai APARAITITA!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. October 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2005 Εχω ξαναγράψει την εντύπωσή μου εδώ και θα την επαναλάβω: Η διαφορά (που όταν την αγόρασα ηταν σημαντικά μεγαλύτερη) αξίζει και το τελευταίο Ευρώ. Edit: Να ρωτήσω με τη σειρά μου: Οι τιμές του euroservice.gr είναι με ΦΠΑ ή χωρίς; Ευχαριστώ.Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ gerontas,ήμουν έτοιμη να πάρω την απλή και μετά είδα τη High Speed,ευτυχώς δηλαδή!Οπότε δεν το σκέφτομαι καν :rolleyes: αν μιλάμε για τέτοια διαφορά ;)Mε ΦΠΑ είναι. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. October 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2005 theoritika... i high speed pianei 10mb/sec kai i normal 1.85mb/sec... praktika tha deis peripou 6mb/sec me tin high kai 1mb/sec me tin normal se usb2.0 reader... diladi... px mia photo 3mb... stin proti periptosi tha tin katevazeis (antigrafeis) se miso sec... eno sti defteri se +3... i diafora einai otan tha gemiseis mia karta me photos 'i mp3... as poume 300 photos 'i mp3 ton 3mb... stin proti periptosi tha thes (300x3mb)/6mb/sec=150sec 2min 30sec eno stin defteri tha thes (300x3)/1mb/sec=900sec=15min!!! pistevo na katalaves oti ta 24euro epipleon einai APARAITITA!!!Πω πω!!! :X Σ'ευχαριστώ για την ανάλυση,φυσικά και είναι απαραίτητα εφ'όσον πολλές φορές γεμίζω την κάρτα σε χρόνο dt με video 30 fps,σιγά μην περιμένω κάθε φορά τόση ώρα :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. October 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2005 Πριν από λίγο,βρέθηκα με έναν φίλο που έχει την F717 της Sony και έχει 2 memory sticks 1 απλό και ένα High Speed.Και ενώ μου περιέγραψε τις διαφορές στις ταχύτητες κατά τη μεταφορά αρχείων ως τεράστιες,όπως κι εσείς εδώ μέσα,με τα μάτια μου είδα πως η hs έκανε διπλάσια ώρα από την απλή να φορτώσει,κατά την ενεργοποίηση της ψηφιακής :wacko: (και οι δύο φορμαρισμένες).Ομολογώ πως αυτό με ψιλοπροβλημάτισε γιατί δεν μ'αρέσει καθόλου η ιδέα να έχω σταμπάρει κάποιο δύσκολο θέμα,και να είναι ζήτημα δευτερολέπτων αν θα προλάβω τελικά να το τραβήξω-μέχρι να βγάλω την μηχανή από τη θήκη,να βάλω και τις κατάλληλες ρυθμίσεις-ε όχι να περιμένω και τόση ώρα να φορτώσει η κάρτα! :cry: Θέλω να πιστεύω ότι μάλλον κάτι παίζει με την συγκεκριμένη hs,κι ότι δεν είναι όλες έτσι,αφού υποτίθεται ότι κανονικά συμβαίνει το αντίθετο,ότι δηλ. οι απλές καθυστερούν τη συσκευή κι όχι οι γρήγορες! :blink: Τι πιστεύετε εσείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. October 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2005 Εμ, αυτα παθαινεις οταν θες memory stick :p :p Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. October 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2005 Εμ, αυτα παθαινεις οταν θες memory stick :p :pΒασικά δεν θα ήθελα memory stick,αν δεν ήθελα ψηφιακή sony :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. October 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2005 Mα επρεπε να το ξερεις οτι σονυ=Mεμορι στικ (νταξει εκτος 828) Παντως ειναι ακριβες για τις δυνατοτητες τους. Καλη τυχη στην αναζητηση. :p Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. October 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2005 Mα επρεπε να το ξερεις οτι σονυ=Mεμορι στικ (νταξει εκτος 828)I know,αλλά τι να κάνω που η μηχανή που μ'έχει ξετρελάνει είναι sony;Να μην την πάρω λόγω κάρτας;Δεν παίζει :p Παντως ειναι ακριβες για τις δυνατοτητες τους. Καλη τυχη στην αναζητηση. :pΕίναι όντως ρε γμτ :( Μπορεί να πάρω και Sandisk,είδα ένα συγκριτικό στο esato και βγήκαν με διαφορά γρηγορότερα.Είναι και πιο φθηνά. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexISS Δημ. November 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2005 http://www.photoagora.gr/memory_cards.htm απλώς οι φθηνότερες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. November 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2005 http://www.photoagora.gr/memory_cards.htm απλώς οι φθηνότερες... δεν θα τολεγα!!!!! Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexISS Δημ. November 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2005 Εγώ πάντως δε βρήκα ms duo στο 1 GB που έψαχνα φτηνότερα... Και δεν πρόκεται για e-shop (εννοείται πως δεν έχω σχέση με το κατάστημα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerontas Δημ. November 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2005 Πέρασα την Παρασκευή το βράδυ ακριβώς για την 1GB Duo Pro. Η τιμή της Sony MSX - M1GS ήταν 93 € και όχι 83 που αναφέρει στο site. Δεν είναι ακριβώς η φθηνότερη (Skroutz it !), αλλά είναι πολύ καλή. Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχει την High Speed (MSX - M1GN) και είναι άγνωστο πότε θα φέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. November 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2005 Εγω χτυπησα μια 1gb duo pro high speed απο ebay στα 75 ευρω και ησυχασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. November 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2005 Εγώ πάντως δε βρήκα ms duo στο 1 GB που έψαχνα φτηνότερα... Και δεν πρόκεται για e-shop (εννοείται πως δεν έχω σχέση με το κατάστημα)[/quote ]Η SANDISK EXTREME III 1GB SD εχει στο εν λογο καταστημα 150ε την στιγμη που στην πιατσα την βρισκεις απο 100 εως 133ε το πολυ!!!!!!!!!! Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papas Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 τι θα διαλεγατε? 1.sandisk ultra ii 512mb(59 ευρω) 2.Τransced 512mb αυτες απο το plaisio(52 ευρω) Η πρωτη ειναι 66x και η δευτερη οπως λενε απο το πλαισιο στα 80x(ειναι αληθεια αυτο?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twin Δημ. November 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2005 Αγόρασα την προηγούμενη εβδομάδα μια SD Kingston 1GB (50X) με 66€ τελική τιμή από το zeroone. Πιστεύω πως είναι μια πάρα πολύ καλή τιμή! :) Παράθεση Παν μέτρον ΆΡΙΣΤΟΝ ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. November 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2005 Έχει κανείς γνώμη γι' αυτή; Την έχει ο Κατερέλος στα € 108 και σκέφτομαι να την πάρω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papas Δημ. November 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2005 σας ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας :whistle: βρηκα παντως την transced 512 mb 80x στα 37 ευρω με 5 χρονια εγγυηση ;) πηρα και μια mmc 256 ultra plus στα 22 ευρω. ΦΟΒΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ Ε??????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculper Δημ. November 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2005 σας ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας :whistle: βρηκα παντως την transced 512 mb 80x στα 37 ευρω με 5 χρονια εγγυηση ;) πηρα και μια mmc 256 ultra plus στα 22 ευρω. ΦΟΒΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ Ε??????????? apo pou??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos13 Δημ. December 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2005 Για memory stick pro duo τουλάχιστον που εγώ ψάχνω, βρήκα τα 2gb της Sandisk στα 169Ε στον Κατερέλο. Βέβαια μάλλον δεν έχει ακόμα την κάρτα γιατί λέει ’’επικοινωνήστε’’. Μακράν η φτηνότερη τιμή στην Ελλάδα, ίσως αντίστοιχη με ευρωπαϊκά ηλεκτρονικά καταστήματα με τα μεταφορικά. Παράθεση Δεν είμαι εδώ για κανέναν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papas Δημ. December 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2005 apo pou??? multirama sofia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2005 βρε παιδια μια 512 t-flash memory που μπορω να βρω? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrossak Δημ. December 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2005 Καλησπέρα.Ψάχνω για μια mini sd 1gb 120X αλλά δεν βρίσκω γμτ. Πάντως η 2gb έπεσε λίγο...http://www.handit.com/index.php?fuseaction=shop&katid=447. Και πάλι όμως δεν λέει να δώσεις τόσα $$$ Παράθεση Σκέφτομαι άρα υπάρχω.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. December 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2005 Γεια σας παιδες και Χρονια Πολλα! Ψαχνω να παρω μια ms 1 giga duo pro. Το skroutzαρισα, και βρηκα αυτην: http://www.technikdirekt.de/main/744833/-/Article.html?fillspace=1&TEMPNUMBER=q1nkfnuv3vppcv553fk1ltjz-2&referer=VKNR_479 Τι λετε; Απο τιμη; Ειναι γρηγορη κ αξιοπιστη; Μηπως εχετε να μου προτινετε καμια αλλη; Ευχαριστω :) Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts