Jump to content

Samsung Galaxy Tab 2 7.0 (P3100 / P3110)

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λογικά αναβαθμίζει σε 4.1.1.

Για custom rom ρίξε μια ματιά στο thread των βελτιώσεων για το Tab2.

Απλά πριν προχωρήσεις σε custom να έχεις διαβάσει ΠΟΛΥ προσεκτικά τις οδηγίες.

Αν δεν είσαι εξοικειομένος μην βιάζεσαι...

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Βλέπω πως αναβάθμισε σε 4.1.2....αυτή είναι jellybean ή απλά είναι ενημέρωση της ics?

Όσον αφορά την εξοικείωση, απλά τη διαδικασία να μάθω... και θα δει τι έχει να πάθει :lol:....στο HD2, πρέπει να έχω αλλάξει καμμιά 500ριά φορές rom!!!! ;)

Αρχικά θέλω να μάθω πως γίνεται root κλπ κλπ....

Και εγώ κάτοχος του Tab από εχθές :) ! Μέχρι τώρα πολύ ευχαριστημένος! Αύριο μου έρχεται η πανάκριβη θήκη του (αν είναι δυνατόν! 50 ευρώ για μια θήκη :X !)
Koucos.

καλημερα! ενδιαφερομαι να αγορασω το samsung galaxy tab 2 7.0 (p3100) 3g με 160ευρο!(προσφορα vodafone)

θα ηθελα να ρωτησω εσας τους ηδη κατοχους της ταμπλετας εαν αξιζει αυτο το μηχανημα σε αυτα τα λεφτα? το εναλλακτικο με αυτα τα χρηματα ειναι το lenovo ideapad A2107a, αλλα νομιζω οτι το samsung υπερτερει κατα πολυ.

Επιπλεον το βασικο "κωλυμα" μου ειναι οτι η πωλητρια στην βονταφον δεν ηταν σιγουρη αν υπαρχει αξεσουαρ που να βγαζει απο το ταμπλετ εικονα. Αυτη ειναι και η ερωτηση μου... υπαρχει τροπος να προβαλλω εικονα απο το ταμπλετ σε πχ προτζεκτορα μεσω vga ή hdmi?

ευχαριστω προκαταβολικα!

• Administrators
Βλέπω πως αναβάθμισε σε 4.1.2....αυτή είναι jellybean ή απλά είναι ενημέρωση της ics?

Όσον αφορά την εξοικείωση, απλά τη διαδικασία να μάθω... και θα δει τι έχει να πάθει :lol:....στο HD2, πρέπει να έχω αλλάξει καμμιά 500ριά φορές rom!!!! ;)

Αρχικά θέλω να μάθω πως γίνεται root κλπ κλπ....

Από 4.1 και πάνω η συσκευή σου φοράει jelly bean. Τώρα όσον αφορά το root, ακολουθείς τους οδηγούς που θα βρεις στο xda, αν έχεις εμπειρία από το hd2 δεν θα δυσκολευτείς να βρεις τις πληροφορίες που ζητάς. Για ότι χρειαστείς ωστόσο εμείς είμαστε εδώ.

Modpic.gif

με κανενα τροπο? ορθο ή μη?

Δυστυχώς με κανένα. Έχω διαβάσει και έχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα. Δεν γίνεται γιατί πολύ απλά η Samsung δεν έχει συνδεδεμένες τις κατάλληλες επαφές για την έξοδο εικόνας στο 30πινο connector του tablet. Αν σε ενδιαφέρει η χρήση του ως media player μέσω HDMI καλύτερα να στραφείς προς άλλο μοντέλο ή να περιμένεις λίγο ακόμα για το Note το 8άρι που θα εμφανιστεί στα καταστήματα μέχρι το τέλος του μήνα...

Δυστυχώς με κανένα. Έχω διαβάσει και έχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα. Δεν γίνεται γιατί πολύ απλά η Samsung δεν έχει συνδεδεμένες τις κατάλληλες επαφές για την έξοδο εικόνας στο 30πινο connector του tablet. Αν σε ενδιαφέρει η χρήση του ως media player μέσω HDMI καλύτερα να στραφείς προς άλλο μοντέλο ή να περιμένεις λίγο ακόμα για το Note το 8άρι που θα εμφανιστεί στα καταστήματα μέχρι το τέλος του μήνα...

Σ ευχαριστω πολυ για ολη τη βοηθεια! απο οτι φαινεται δν θα το παρω το ταμπλετακι...

Από 4.1 και πάνω η συσκευή σου φοράει jelly bean. Τώρα όσον αφορά το root, ακολουθείς τους οδηγούς που θα βρεις στο xda, αν έχεις εμπειρία από το hd2 δεν θα δυσκολευτείς να βρεις τις πληροφορίες που ζητάς. Για ότι χρειαστείς ωστόσο εμείς είμαστε εδώ.

Γεια σου συνοδοιπόρε :)

Βρήκα κάτι οδηγίες, πήγα να περάσω το philz recovery από το recovery του samsung, αλλά δε το περνάει και δεν προλαβαίνω να διαβάσω το μήνυμα σφάλματος που βγάζει....περνάει πολύ γρήγορα.

Βρήκα και τούτη δω τη ρομ Sungsonic™ HD][Version-2] που είδα με τα περισσότερα views, αλλά δε βλέπω φως. Αν δε περάσω το philz, φαντάζομαι δε μπορώ να κάνω τίποτα (που σαι ρε bbbb να με σώσεις!!!!!).

@JIMBOathens: το 3110 έχω.

@JIMBOathens: το 3110 έχω.

Τότε είσαι από τους πρώτους που πήραν την 4.1.2. στο 3110 και Unbranded.

Μεγειές και αναμένουμε και εμείς την σειρά μας λοιπόν...

• Administrators
Γεια σου συνοδοιπόρε :)

Βρήκα κάτι οδηγίες, πήγα να περάσω το philz recovery από το recovery του samsung, αλλά δε το περνάει και δεν προλαβαίνω να διαβάσω το μήνυμα σφάλματος που βγάζει....περνάει πολύ γρήγορα.

Βρήκα και τούτη δω τη ρομ Sungsonic™ HD][Version-2] που είδα με τα περισσότερα views, αλλά δε βλέπω φως. Αν δε περάσω το philz, φαντάζομαι δε μπορώ να κάνω τίποτα (που σαι ρε bbbb να με σώσεις!!!!!).

Ακολουθείς τη σίγουρη και δοκιμασμένη λύση του cf-root.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1957160

Modpic.gif

Τότε είσαι από τους πρώτους που πήραν την 4.1.2. στο 3110 και Unbranded.

Μεγειές και αναμένουμε και εμείς την σειρά μας λοιπόν...

Πρώτος??? Τέτοια τύχη???????? wow!!!! (κάτι είχα ψιλιαστεί :lol:)

Ακολουθείς τη σίγουρη και δοκιμασμένη λύση του cf-root.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1957160

Παιδευόμουν όλη μέρα....κάποια στιγμή το κόλλησα...εμφανιζόταν η αρχική οθόνη της samsung και έμενε εκεί...ε ρε γλέντια λέω...

Μετά τον πρώτο πανικό, γιατί ενώ φαινόταν πως περνούσα το recovery, τελικά δεν γινόταν και έμπαινα στο μαμίσιο recovery. Σκέφτηκα ότι ίσως έφταιγε που δεν είχα την ics, αλλά την jellybean.... έκανα διάφορα στην τύχη σχεδόν, βρήκα recovery όχι για την ics 4.0.4 και τελικά τα κατάφερα...με την διαδικασία μέσω oddin.

Τη σελίδα που γραψες την είχα δει μέσα στον πανικό, αλλά είχα βραχυκυκλώσει, όπως και η συσκευή και δεν επικοινωνούσα. Ευχαριστώ, θα την έχω υπόψη για μελλοντικές καταστροφές!!!!:wacko:

Παιδιά βρήκα την ταμπλέτα σε προσφορά με 159 ευρώ από κατάστημα και το παρήγγειλα, θέλω να μάθω μόνο αν δέχεται τη τελευταία αναβάθμιση κανονικά και ποιά είναι καθώς δεν πρόκειται να το κάνω rooted. Επίσης αν όντως με την stock η συσκευή πετάει από ταχύτητα και επιλογές...

Παιδιά βρήκα την ταμπλέτα σε προσφορά με 159 ευρώ από κατάστημα και το παρήγγειλα, θέλω να μάθω μόνο αν δέχεται τη τελευταία αναβάθμιση κανονικά και ποιά είναι καθώς δεν πρόκειται να το κάνω rooted. Επίσης αν όντως με την stock η συσκευή πετάει από ταχύτητα και επιλογές...

Λογικά θα έχει την 4.0.4. ή την 4.1.1. Εντός του μήνα θα πάρει και την 4.1.2.

Με την 4.1.1. το tablet είναι smooth και κάνει τα πάντα χωρίς lagαρίσματα κ.τ.λ.

Όταν κάνεις update το λογισμικό, θα σου περάσει την jellybean. Πάει πάρα πολύ καλά . εγώ επειδή έχω αλλεργία με τις official φαγώθηκα να rootαρω και να περάσω custom rom. Την sungsonic πέρασα και πάει ομοίως σφαίρα. Edited by demakhs

Καλημερα!!

Την 4.1.1,φοραει και δεν εχει ερθει ακομη η 4.1.2.(αγορασμενο χθες απο voda).

sks13 :alien:

Στην φτηνη εκδοση χωρις 3g μπορουμε να συνδεσουμε usb modem της vodafone και να κανει την ιδια δουλεια με την 3g εκδοση?

Αυτή την απορία έχω κι εγώ..

Μπορεί να μας απανατήσει κάποιος?

Επίσης, μπορώ να έχω Internet στο tablet από το κινητό μου μέσω bloototh? Με κάποιο πρόγραμμα?

To κινητό μου δεν έχει wifi.

Ευχαριστώ

Παιδιά για την 4.1.2 έχει ανακοινωθεί κάπου ή απλά εικάζουμε ότι θα την πάρουμε;

Έχει ήδη ξεκινήσει στις περισσότερες χώρες. Απλά η Ελλάδα ως συνήθως είναι από τις τελευταίες στην λίστα.

Αν είχες διαβάσει και τα προηγούμενα post θα έβλεπες ότι η Vodafone δίνει την 4.1.2. για το P3100 (3G) έκδοση...

Αυτή την απορία έχω κι εγώ..

Μπορεί να μας απανατήσει κάποιος?

Επίσης, μπορώ να έχω Internet στο tablet από το κινητό μου μέσω bloototh? Με κάποιο πρόγραμμα?

To κινητό μου δεν έχει wifi.

Ευχαριστώ

Όχι σε όλα.

- Alex

Γεια σας και χρόνια πολλά. Το δικό μου φοράει την 4.0.3 και δεν έχει καμία ένδειξη για αναβάθμιση, "τρέχει" κάτι; Από Media Markt η συσκευή αν αυτό λέει κάτι...
Υγεία να έχουμε και προχωράμε...

• The title was changed to Samsung Galaxy Tab 2 7.0 (P3100 / P3110)