Jump to content

Qtek 8010


eNeRGy
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://briefcase.pathfinder.gr/view/Quasimodo

 

To briefcase που έφτιαξα με ότι καλούδια βρίσκω για τα Qtek smartphones! :)

Enjoy! :cool:

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

παιδια προβλημα που δε ξερω αν το δημιουργησα εγω η το κινητο,λοιπον στη κατασαταση αναμονης δε μου βγαζει δικτυο αλλα ουτε και σημα μου λεει απλα χωρις προσβαση,και το κουφο ειναι οτι μηνυμα μπορω να στειλω κανονικα αλλα τηλεφωνο δε μπορω να παρω πουθενα αλλα και το αντιθετο ενω δοκιμασα να καλεσω τον αριθμο μου κι εδειξε οτι δουλευει ο αριθμος κανονικα τι γινεται και πως μπορω να το φτιαξω αυτο

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν το βρήκα από το modaco. Ελπίζω να παίξει.

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ HARD RESET

 

1. Press and hold soft1 and soft2 keys.

2. Press and hold power button for around 1 to 1.5 seconds. Release power button. Keep hold soft1 and soft2 keys.

3. Later, screen shoould show instructions to ask user to press '0' key to reset to factory default.

4. Press '0' within the timeout period, which is only several seconds only.

5. If no instruction is shown on the screen, repeat steps 1 to 4.

The timing is sensitive.

Link to comment
Share on other sites

ελα φιλε μου καλημερα τωρα θα το προσπαθησω

το κανω αυτο που μουειπες δηλαδη παταω το πληκτρο 1 και 2 και ταυτοχρονα το on/off αλλα και παλι δε μου κανει τιποτα

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Link to comment
Share on other sites

ειλικρινα τωρα μου λειπει η ευκολια των κινητων με symbian που κανεις hard reset πολυ ευκολα δε πειραζει ομως δε το βαζω κατω θα τη βρω την ακρη

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Link to comment
Share on other sites

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ταξιδιωτης22 (19 Δεκ. 2004 , 14:01)

 

ελα φιλε μου καλημερα τωρα θα το προσπαθησω

το κανω αυτο που μουειπες δηλαδη παταω το πληκτρο 1 και 2 και ταυτοχρονα το on/off αλλα και παλι δε μου κανει τιποτα

 

 

 

exei simasia na ta patiseis me ton swsto xronismo..

 

diladi enw exeis patimena ta 2 soft keys, tote patas gia 1,5 deut. to power

Link to comment
Share on other sites

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος harryal (19 Δεκ. 2004 , 15:29)

 

exei simasia na ta patiseis me ton swsto xronismo..

 

diladi enw exeis patimena ta 2 soft keys, tote patas gia 1,5 deut. to power

 

 

murdof dwse mas ta fwta sou!!

Link to comment
Share on other sites

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ταξιδιωτης22 (19 Δεκ. 2004 , 15:03)

ειλικρινα τωρα μου λειπει η ευκολια των κινητων με symbian που κανεις hard reset πολυ ευκολα

 

:lol: :lol: :lol:

όντως είναι κάτι που λείπει! :p

Link to comment
Share on other sites

το προβλημα λυθηκε ευτυχως καποια εφαρμογη μαλλον μου το δημιουργησε ας ειναι καλα ο harryal που περιττο να πω οτι τον εχω πρηξει anyway ευχαριστω και τα υπολοιπα παιδια που βοηθησαν απο δω μεσα,χαρηκα παρα πολυ που εφτιαξε το κινητακι μου γιατι πραγματικα μου αρεσει παρα πολυ και μου ειχε κακοφανει που απο χτες το βραδυ χρησιμοποιουσα το 6630.ευχαριστω και παλι

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Link to comment
Share on other sites

Exei parei kaneis th syskeyh me epidothsh? Telika rwthsame sto Plaisio kai profanws analoga me to pou exeis kanei th syndesh sou, tote mono mporeis na xrhsimopoihseis thn epidothsh ekei. Se katasthma Cosmote pou rwthsame mas eipan kalo Ianouario xwris na einai kai sigouroi... :(

Kserei kaneis tipota perissotero?

A clever person solves a problem.

A wise person avoids it.

 

-- Einstein

Link to comment
Share on other sites

Kαμοια θηκη ρε παιδια που θα βρουμε;Μονο στην ACE;Καποια αλλη που να κανει;Ποσο κανει η κανονικη; :D
Link to comment
Share on other sites

Λοιπον παιδια βρηκα πως φτιαχνουμε το start menu.Υπαρχουν δυο τροποι :

 

1ος Τροπος :

 

Εννοειται οτι συνδεουμε το κινητο με το pc. :p Aνοιγουμε απο το pc τον file explorer του κινητου μας (δυο φορες).Στον ενα file explorer παμε \windows και στον αλλο στο \storage\windows\start menu .Kαι τωρα αρχιζει ολη η ιστορια.

Λοιπον το πρωτο που να πω ειναι οτι ΔΕΝ ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΙΝ ΒΕΒΑΙΩΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΝΑΜΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.

Τα βηματα ειναι τα εξης :

 

1)Στο start menu κανουμε δεξι click -> New Folder και ονομαζουμε το folder οπως θελουμε π.χ. internet,clear view κλπ.

 

2)Εκει οπου δημιουργησαμε και το folder βλεπουμε καποια shortcuts που αντιπροσωπευουν τα εικονιδια που εχουμε στο κινητο.Βρισκουμε το shortcut που θελουμε να μετακινησουμε και παταμε επανω του δεξι κλικ και cut.Ανοιγουμε το καινουριο folder και παταμε paste.Σε περιπτωση που μας πει το αρχειο δεν μετακινηται no problem.Παταμε παλι δεξι κλικ επανω στο εικονιδιο και παμε properties.Exει general και shortcut.Παμε στο shortcut και εκει που λεει target .Eκει λοιπον μας λεει απο ποιανου αρχειου shorcut ειναι το εικονιδιο μας.Bλεπουμε το αρχειο το σημειωνουμε καπου ή απλα το θυμομαστε και παμε στο αλλον file explorer που εχουμε ανοιξει ( \windows) εκει μεσα ειναι ολοι οι 'target files' .Βρισκουμε το file και κανουμε επανω του δεξι κλικ και create shortcut.Επειτα κανουμε scroll και παμε στο τελος του explorer και βρισκουμε το shortcut.Aυτο το shortcut λοιπον το κανουμε cut και ανοιγουμε το αλλο file explorer και paste στο καινουριο folder που ειχαμε φτιαξει στο \storage\windows\start menu .κανουμε και ένα rename ->Kαι βουαλα...!!!!!

 

Eπειδη τωρα το κανω και εγω ακομα δεν εχω βρει πως αλλαζουμε την αριθμηση αλλα θα το βρω και αυτο.Τελος να σας πω οτι το κινητο δεν ενημερωνεται αμεσως αμεσως οταν κανουμε καποιο create ή cut/paste οποτε περιμενετε λιγο και μετα δειτε αν ολα εγιναν οπως θελατε.Επισης να επισημανω οτι ΔΕΝ ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΙΝ ΤΑ ΕΛΕΝΞΟΥΜΕ ΟΛΑ. Δηλαδη αφου κανετε ολα τα new folder και cut / paste πηγαινετε στο κινητο και ελενξε αν ολα ανοιγουν και μετα παμε από τον file explorer του κινητου και σβηνουμε τα shortcuts από το start menu και τελος.

 

2ος Τροπος

 

Ολη η διαδικασια γινεται και μεσο του explorer του κινητου απλα και ομορφα.Σε αφηνει να μετακινησεις οποιο file θελεις οπου γουσταρεις χωρις περιορισμους.Και κανουμε τα εξης :

 

1)Για να σας εμφανιστυον ολα τα files πηγαινετε στον exlorer πατατε menu -> επιλογες(7) και ξεμαρκαρετε το αποκρυψη κρυφων αρχειων,αρχειων συστηματος,αρχειων στη rom και σας εμφανιζει τα παντα,επισης επιλεγουμε να βλεπουμε τον explorer σε ΛΙΣΤΑ Εγω δημιουργησα τα folders στο start menu απο τον explorer του pc για να μην γραφω δυο ωρες.Επισης ειναι καλο να του κανουμε και κανα restart για να ενημερωνετε πληρως το συστημα.

 

2)Όταν θελουμε να μετακινησουμε ένα file παμε πανω στο file και παταμε ΜΕΝΟΥ -> ΑΡΧΕΙΟ (1) -> ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΣΕ (4) και μετα από την λιστα που μας βγαζει παμε STORAGE -> WINDOWS -> START MENU -> παμε πανω να μπλεδισει το ονομα folder που θελουμε και -> παταμε το ενταξει (αριστερο soft key) και παλι βουαλα!!!! Πιστευω ότι αυτος ο τροπος αν και πιο χρονοβορος είναι βελτιστος διοτι μετακινει το κινητο μονο του τα files και δεν υπαρχει περιπτωση να γινει μ@λ@κι@.

 

Ακομα ψαχνω να δω πως αλλαζει η αριθμηση , ξερει κανεις???

Link to comment
Share on other sites

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος CarbonFibre (20 Δεκ. 2004 , 11:27)

 

Παιδιά το e-shop έχει το qtek 8020 μόνο 429 τελική.Σπεύσατε!! :cool:

 

Δεν ειναι qtek 8020 αλλα i mate sp3i.To οποιο σημαινει οχι ελληνικα,οχι εγγυηση αν το e shop τα φερνει μονο του απο εξωτερικο.Αν ομως συνεργαζεται με Πουλιαδη τοτε εχει εγγυηση και λενε θα δωσουν και ελληνικα.Αλλα γιατι ρε παιδια 8020 ή sp3i.Το 8010 που εχω εδω και τεσσερις μερες ειναι αψογο και για εμενα τουλαχιστον το πολυπληκτρο με εχει βολεψει απιστευτα!!!Εδωσα ενα 6630 που ειχα και εχω να πω οτι εκανα την καλυτερη επιλογη.Ειναι απιστευτο τηλεφωνο και τουλαχιστον δεν εχω το νου μου μπας και το το joystick αρχισει τις τρελες οπως εχει αναφερθει σε πολλες περιπτωσεις.Επισης στα + του qtek ειναι η acer hellas.Απιστευτη εξυπηρετηση.Εστειλα τις προαλες mail να ρωτησω κατι σε μιση ωρα μου ειχαν απαντησει!!!! :wacko:

 

Eπισης καποια παιδια πιο πανω ειχαν ρωτησει πως ειναι το τηλεφωνο σε σχεση με το σημα του.Λοιπον εμενα δεν με εχει κρεμασει ποτε ακομα και στο δωματιο μου και στο δωματιου στο σπιτι ενος φιλου οπου τα προηγουμενα τηλεφωνα μου ηταν 'εκτος δικτυου'.Μπορω να το συγκρινω με το 6630 το οποιο ειχε πολυ καλο σημα παντου.Επισης η ακουστικη του ειναι τελεια και ακουω και με ακουν μια χαρα.Εγω παρα πολυ ευχαριστημενος απο την λειτουργια του σαν τηλεφωνο.

Link to comment
Share on other sites

Παρέλαβα το 8010 την Πέμπτη. Στη Θεσσαλονίκη δεν ήτνα διαθέσιμο στο Πλαίσο (μου είπαν μετά τα Χριστούγεννα) αλλά το παρήγγειλα από το Πλαίσιο στο Web και μου ήρθε την επομένη

 

Για την χρήση που κάνω... η μπαταρία δεν κρατάει πάνω από 1μιση μέρα. (Κάνω απλά πολλά τηλέφωνα). Είχα πριν το 6310!!!!

 

Ακόμα δεν έχω ασχοληθει με τα προγράμματα που μπορούμε να φορτώσουμε στο κινητό.

 

Απορία 1: Στις επαφές, έχει σημείο που μπορούμε να ορίσουμε γεννέθλια και επέτειο. Εκεί δεν μπορώ να βάλω άλλη ημερομηνία, παραμόνο να μαρκάρω τη σημερίνη. Τι πρέπει να κάνω? Αν τελικά τη βάλω.... θα μου το υπενθίμιζει όποτε έρχεται εκείνη η ημερομηνία (όπως το siemens?)

 

Απορία2¨:Στο επάνω μέρος της οθόνης φαίνονται όλα τα προγραμμάτα/εφαρμογές που άνοιξα. Πως μπορώ να τα κλείσω?

Μπορώ να διαμορφώσω το επάνωψ μέρος της οθόνης με τα προγράμματα/εφαρμογες που χρησιμοποιώ πιο συχνα?

 

Απορία3: Στο ημερολόγιο όταν βάζω κάποιο ραντεβού, μπορώ να επιλέγω ότι θέλω να κάνω κληση κάποιο αριθμό από τις επαφές?

 

Απορία 4¨: Αλλιώς καταχωρώ και αλλιώς βρίσκω τα ονομάτα από τις επαφές. Τι εννοώ?? Αν κάνω καταχώρηση το όνομα "Σωτήρης" Πατάω διαδοχικά (3 φορές το 7, 4 φορές το 6 κ.ο.κ). Όταν το ψάχνω όμως ... πατάω 6 και μετά 9. Το "Ω" δηλαδή στην καταχώρηση ανήκει στο πλήκτρο 6, και στην αναζήτηση στο πλήκτρο 9!!!!

 

5¨Μπο΄ρώ να βάλω το ξυπνητήρι σε κάποιο, πιο εμφανές σημείο???? Είναι θαμμένο.

¨6: Υπάρχει φορτιστής αυτοκινήτου?

Το λειτουργικό σε γενικές γραμμές είναι πολύ γρήγορο, και εύκολο σχετικά. Ίσως θα μπορούσε να είναι πιο παραμετροποιήσιμο. Ίσως εγώ δεν το ξέρω τόσο καλά.

 

Ευχαριστώ και ια επανέλθω με περισσότερες απορίες όσο μαθαίνω τη συσκευή.

Link to comment
Share on other sites

Kalispera kai apo alon ena Qtekakia :) Exo ena problima oson afora to wap.Eno sto 6630 mporousa na sindetho kanonika me wap over gprs sto 8010 den mporo na mpou oute sto internet oute sto messenger.Exo cosmokarta kai oi rithmiseis ipirxan idi sto kinito.Apla exo mperdeutei stin kartela sindeseis dedomenon.Dhl ti prepei na valo sta koutakia pou emfanizonte?Basika sta tria prota exo mono tin epilogi "automati sindesi" eno sto teleuteo "ASfalis WAP sindesi" exo 3 epiloges:Aytomato,cosmote mms kai cosmote internet.Ti mporo na kano? :o
Link to comment
Share on other sites

Απορία 1: Στις επαφές, έχει σημείο που μπορούμε να ορίσουμε γεννέθλια και επέτειο. Εκεί δεν μπορώ να βάλω άλλη ημερομηνία, παραμόνο να μαρκάρω τη σημερίνη. Τι πρέπει να κάνω? Αν τελικά τη βάλω.... θα μου το υπενθίμιζει όποτε έρχεται εκείνη η ημερομηνία (όπως το siemens?)

 

Yep! Vazeis tin imerominia kai tin pernei san epeteio.meta an pas na deis sto imerologio ena xrono meta, to exei san upenthimisi k.o.k.

 

Απορία2¨:Στο επάνω μέρος της οθόνης φαίνονται όλα τα προγραμμάτα/εφαρμογές που άνοιξα. Πως μπορώ να τα κλείσω?

Μπορώ να διαμορφώσω το επάνωψ μέρος της οθόνης με τα προγράμματα/εφαρμογες που χρησιμοποιώ πιο συχνα?

 

Den einai ola ta programmata, alla ta teleutaia! einai kati san to start->documents sta windows pou exei ta teleutaia arxeia pou exeis anoixei. APo oso gnwrizw den mporeis na kaneis kati gia auto.

 

Απορία 4¨: Αλλιώς καταχωρώ και αλλιώς βρίσκω τα ονομάτα από τις επαφές. Τι εννοώ?? Αν κάνω καταχώρηση το όνομα "Σωτήρης" Πατάω διαδοχικά (3 φορές το 7, 4 φορές το 6 κ.ο.κ). Όταν το ψάχνω όμως ... πατάω 6 και μετά 9. Το "Ω" δηλαδή στην καταχώρηση ανήκει στο πλήκτρο 6, και στην αναζήτηση στο πλήκτρο 9!!!!

 

einai gnwsto provlima. kata tin ace hellas anamenoume ti lisi tou

 

5¨Μπο΄ρώ να βάλω το ξυπνητήρι σε κάποιο, πιο εμφανές σημείο???? Είναι θαμμένο.

 

koita sto thread me to software. exei ena link gia ena programma alarm pou einai polu pio dinamiko apo auto tou kinitou!

 

¨6: Υπάρχει φορτιστής αυτοκινήτου?

 

Vevaiws kai uparxei!

Link to comment
Share on other sites

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος harryal (20 Δεκ. 2004 , 18:54)

 

Den einai ola ta programmata, alla ta teleutaia! einai kati san to start->documents sta windows pou exei ta teleutaia arxeia pou exeis anoixei. APo oso gnwrizw den mporeis na kaneis kati gia auto.

 

αυτο που μπορει να κανει καποιος ειναι να αλλαξει τα default προγραμματα που εμφανιζονται οταν ανοιγεις το κινητο. εγω εχω "στειλει" πασιεντζα jawbreaker κτλ και τα εχω αντικαταστησει με πολυ πιο χρησιμα προγραμματα.

ολα αυτα φυσικα απο τη registry. current user-> software-> microsoft-> shell-> startMRU

Link to comment
Share on other sites

Γειας σας. Σημερα πηρα κι εγω το κινιτακι και ομολογω πους ειναι κουκλι.

Θα ηθελα να ρωτησω τι γινετε με τα αρχεια mpg και avi γιατι σε μενα δεν τα παιζει ο windows media που ειναι εγκατεστημενος. Μαλλον κατι κανω λαθος γι' αυτο ΒΟΗΘΑΤΕ

Link to comment
Share on other sites

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tonikar (20 Δεκ. 2004 , 22:09)

 

Γειας σας. Σημερα πηρα κι εγω το κινιτακι και ομολογω πους ειναι κουκλι.

Θα ηθελα να ρωτησω τι γινετε με τα αρχεια mpg και avi γιατι σε μενα δεν τα παιζει ο windows media που ειναι εγκατεστημενος. Μαλλον κατι κανω λαθος γι' αυτο ΒΟΗΘΑΤΕ

 

Βαλε το betaplayer
Link to comment
Share on other sites

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gjimmys (20 Δεκ. 2004 , 22:17)

 

Βαλε το betaplayer

 

 

Ευχαριστω οκ με αυτα, με τα 3gp τι γινεται?

Link to comment
Share on other sites

Σήμερα έγινα και γω ιδιοκτήτης του Qtek 8010 και θα ήθελα να ρωτήσω κάτι που αφορά το alarm του.

Γίνεται να χτυπάει όταν το κινητό είναι κλειστό, όπως και στα περισσότερα κινητά, ή πρέπει να είναι ανοιχτό για να λειτουργήσει το alarm?

Αν ναι πως?

Αν όχι, υπάρχει καμιά εφαρμογή που να το κάνει αυτό?

 

Ευχαριστώ. :)

Link to comment
Share on other sites

τελικά τι αρχεία video παίζει ρε παιδιά?Για ομορφιά τον έχει τον Windows media player?

Φαντάζομαι δε πόσο αξιόπιστος θα είναι ένας player με το όνομα....betaplayer!

 

Sony logo.gif

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...