Jump to content

Zakkorn

Members
  • Δημοσιεύσεις

    44
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Zakkorn

  1. Έχω και γω το ίδιο πρόβλημα με τον Kavala21. Η μεταφορά χαρτών μέσω card reader είναι αδύνατη εφόσων το Nokia Map Loader ψάχνει για συσκευή κινητού. Καμία εφαρμογή δεν τρέχει στο background μέχρι και εκτός σύνδεσης έβαλα το κινητό και πάλι τίποτα. Πιστευώ πρόκειται για Bug του Nokia Map Loader και όχι για πρόβλημα των κινητών.
  2. Το έκανα και αυτό :( (για την ακρίβεια έβαλα ημερομηνία πριν 5 μερες)
  3. Μέχρι χθες εγκαταστούσα κάτι παιχνιδάκια μια χαρά στο 6110. Σήμερα το πρωί πάω να συνεχίσω και μου πεταει "Σφάλμα Πιστοποιητικού" Σε ότι και αν έβαζα. Από περιέργεια απεγκαθιστώ ένα που δούλεψε και πάω να το ξαναβάλω. Και ακόμα και σε αυτό μου πετάει "Σφάλμα Πιστοποιητικού" :blink: Ενώ χθές μπήκε κανονικά. Πηγα στη Διαχείριση Εφαρμογών και τσέκαρα και όλα ήταν κανονικά στο "Εγκατασταση Λογισμικού" -> Ολα και στο "Έλεγχος πιστοποιητικού Σύνδεσης" -> Απενεργοποιηση. Τα έβγαλα έβαλα άλλα τίποτα τα ξαναεπανέφερα τίποτα. :worry: Δεν μπορώ να καταλάβω πως χθες μπαίνανε και σήμερα δεν μπαινουνε. Δεν στέκει λογικα. :wacko:
  4. Εγκατέστησα το Google maps πριν λίγο. Όλα καλά. Απλά δεν δουλευει η επιλογή Directions. Δηλώνω Start Location την δικιά μου και End Location πχ Τσιμισκη, μιας και είμαι στη Θεσσαλονίκη. Αλλά μου λέει Unable to locate end location. Την έχω γράψει με τόνο, χωρίς τόνο, όλα κεφαλαία αλλά τίποτα κάθε φορά το ίδιο. Το έχει δουλέψει κανένας σας?
  5. Απλώς τους τελευταίους 3 μήνες παίζω ΜΟΝΟ World of Warcraft. Τις τελευταίες δυο βδομάδες για να πω την αλήθεια δεν το πολυπαίζω γιατί περιμένω την ADSL να ενεργοποιηθεί (μαζέυω ενέργεια και όρεξη για μετά :P) Οπότε άρχισα το Medal of Honor: Pacific Assault και το Brothers in Arms. Μετά που θα έχω και την ADSL θα προσθέσω και το Guild Wars στον χρονο μου.
  6. Εχει κάνει κανείς add word στο ελληνικό Τ9? Γιατί σε μένα δεν κάνει τιποτα. Ξανατονίζω, στο ελληνικό Τ9 γιατί στο αγγλικό λειτουργεί κανονικά.
  7. Εχει δοκιμάσει κανείς να τρέχει το Wolfenstein3D για smartphones στο Qtek8010? Σε μένα καθε 2 δευτερόλεπτα κανει 4-5 δευτερόπτα pause. :worry:
  8. :up: ΣΩΣΤΟΣ ο alex_gr :up: Μόνο wav δέχεται για τα υπόλοιπα. Πρέπει σαν τρόμπας που είμαι ώρες ώρες να ξέχασα να δοκιμάσω wav μέσα σε κείνο το folder ενώ τα είχα βάλει στο my sounds σε υποφακέλους και όχι μόνο. :whistle: :o ευχαριστω και τους υπόλοιπους που προσπάθησαν να βοηθήσουν :happy:
  9. Δηλαδή μπορείς εσυ στο "Warnings" πχ να βάλεις κάτι δικό σου? :blink: Το έχεις κάνει? Γιατί στο "Ring Tone" με αφήνε,ι σε όλα τα υπόλοιπα όμως δεν τους εμφανίζει. Και τους έχω μέσα στο Storage/Application Data/Sounds ως wma αρχεία.
  10. Ευχαριστώ δεν το καταλαβα :mad: :o :) ;) Αυτο λέω και γω. Οτι ενώ τους βάζω εκεί ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ για να τους διαλέξω. :rolleyes: Μήπως θέλει κανένα άλλο format εκτος απο wma, mp3, wav??
  11. Δηλαδή όταν πας στο menu που διαλέγεις ήχους για διαφορα (start/settings/sounds) τους έχει να τους διαλέξεις??? Γιατί εμένα δεν τους βγάζει εκεί. Μόνο για στα ringtones μου τους εμφανίζει. Δηλαδή στα άλλα (warning, email, exclamation...) δεν εμφανιζει τα δικά μου αρχεία. :!:
  12. Ευχαριστώ αυτό ήθελα. :) Το άλλο το alrarm είναι πολύ buggy. 1-2 αλλαγές να του κάνω και την επόμενη φορα θέλει unistall και reinstall.
  13. Συγγνώμη ρε παιδιά αισθάνομαι πολύ πρίχτης, αλλά τι να κάνω το manual είναι απτα χειρότερα από πλευράς εξήγησης. :o Πως μπορώ μέσα απτα settings/sounds να βάλω δικούς μου ήχους? Γιατί σε όλα τα folders έχω δοκιμάσει να τους βάλω και δεν τους εμφανίζει για να τους διαλέξω. Και έχω δοκιμάσει mp3, wav και wma. Ο μόνος τρόπος για ringtones και μόνο, είναι μέσω του φακέλου του contact να βάλεις ότι θες σε wma format. Αλλά μόνο ringtones Πως αλλάζεις όλους τους άλλους ήχους??? :confused:
  14. Ευχαριστώ για την απάντηση περί G. Απλώς η κοπέλα μου που έχει το ίδιο κινητό και έχει Vodafone CU δεν της εμφανίζει το G ενώ εγω που έχω Vodafone (συνδρομή) το έχω. :confused: Όσο για το ΒΤ, όντως είχα ενεργοποιήσει στο Beam για να δέχομαι incoming beams, περίμενα στο μενού με το IR αλλά δεν άλλαξε ποτέ σε ΒΤ. Αν και να πω την αλήθεια σε κείνο το μενουδάκι δεν το άφησα στην ησυχία του. όλο κάτι θα πατούσα είτε beam, είτε θα πήγαινα πάνω κάτω. :whistle:
  15. Ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά δε λέω αυτό το plugin. Επειδή πολλοι έχουν αναφερθεί σε ένα alarm plugin που δουλεύει σε συνεργασία με το alarm του κινητού και δεν το αντικαθιστά. Τουλάχιστον έτσι το κατάλαβα. :worry: :happy:
  16. Που μπορώ να βρω αυτό το alarm plugin που αναφέρατε? :rolleyes:
  17. Αλλη μια ερώτηση. Σας έχω πρήξει σήμερα :p Πανώ στην κορυφή της οθόνης εμφανίζεται ενα G. Σύμφωνα με το manual είναι το GPRS. Τι είναι ακριβώς αυτό? Το χρειάζομαι και πως το απενεργοποιώ? Γιατί μάλλον μου τρώει μπαταρία. Και ξαναλέω για άλλη μια φορά, Πως λειτουργεί το Bluetooth??? Ενω βρίσκει τις συσκευές των άλλων ΔEN ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΟ SEND MENU
  18. Εννοείται ήταν και είναι ανοιχτό και στις δυο συσκεύες. Υπάρχει το σύμβολο του ΒΤ και στις δυο συσκευές (και στο Qtek αναβοσβύνει το μπλε ledακι). Άσχετο κάποιος είπε ότι μέσω του μενού Διαχείρησης Ενέργειας απενεργοποιείται το LED που αναβοσβύνει συνέχεια. Συγγνώμη αλλά δεν υπάρχει αυτή η επιλογή μέσα στο menu. Υπάρχουν μόνο οι επιλογές "Backlight time out", "Display Time out" και "Light Sensor Enable"
  19. Το θέμα ήταν και είναι να αποφύγω αυτό. Από τότε που πήρα κινητό με είχε σώσει το γεγονός του ξυπνητηριού (ακόμα και στον στρατό). Και τώρα για πρώτη φορά μετά από 4.5 χρόνια θα έχω πρόβλημα. :mad: Απλώς είναι λίγο σπαστικό αυτό. Άλλη ερώτηση. Αφού έκανα τις σχετικές ρυθμίσεις για ΒΤ και εντόπησα την άλλη συσκευή με την οποία θα στείλω/λάβω αρχεία (και με εντόπησε και αυτή), δεν μπορώ να στείλω ούτε να λάβω. Πως στο καλό γίνεται? Πάω στον File Manager διαλέγω το αρχείο κάνω send (δεν έχει επιλογή ΒΤ) και διαλέγω μέσω ΙR (κάποιος είπε ότι αυτή η επιλογή συμπεριλαμβάνει ΒΤ) αλλά προσπαθεί (όπως και θα ήταν το λογικό) να κάνει σύνδεση μόνο μέσω IR.! Τι κάνω λάθος?
  20. Το φοβόμουνα ότι κάτι τέτοιο θα γινόταν. :cry: Πάντως πολύ χαζό που δεν γίνεται. :mad: Με αυτήν τη λογική δεν θα κλείνει σχεδόν ποτέ και θα καταστραφεί πολύ πιο γρήγορα η μπαταρία. Επισης σήμερα το πρωί (ενώ το είχα αφήσει ανοιχτό όλο το βράδυ λόγω ξυπνητηριού) δεν δούλευαν οι ήχοι!!! Ούτε όταν με καλούσαν. Έπρεπε να κάνω restart. Αυτό είναι κακό σημαδι. Πρέπει να το προσέχω, μήπως και καμιά φορά βρεθώ προ εκπλήξεως και δεν το ακούω ενώ χτυπάει. :blink:
  21. Ρωτησα αλλά κανείς δε μου απάντησε Γίνεται να χτυπάει το ξυπνητήρι όταν το κινητό είναι κλειστό, όπως και στα περισσότερα κινητά, ή πρέπει να είναι ανοιχτό για να λειτουργήσει το alarm? Αν ναι πως? Αν όχι, υπάρχει καμιά εφαρμογή που να το κάνει αυτό? Ευχαριστώ.
  22. Σήμερα έγινα και γω ιδιοκτήτης του Qtek 8010 και θα ήθελα να ρωτήσω κάτι που αφορά το alarm του. Γίνεται να χτυπάει όταν το κινητό είναι κλειστό, όπως και στα περισσότερα κινητά, ή πρέπει να είναι ανοιχτό για να λειτουργήσει το alarm? Αν ναι πως? Αν όχι, υπάρχει καμιά εφαρμογή που να το κάνει αυτό? Ευχαριστώ. :)
  23. Μια ερώτηση επειδή άρχισε να βρίσκω το 8010 τρομερά ενδιαφέρον. Αν το πάρω απ το expansys θα υποστιρίζει ελληνικά? Αν όχι πως μπορώ να το κάνω upgrade? Σημ.: Ελληνικά εννοώ πάντα το να μπορώ να δέχομαι και να γράφω ελληνικά sms, δε με νοιάζει αν τα menu δεν είναι ή είναι ελληνικά.
  24. :blink: Αυτό που λες δεν έχει καμία σχέση με το thread (χωρίς παρεξήγηση, απλώς θα αρχίσουν flames μεταξύ των δύο πλατφόρμων και ειδικά από την στιγμή που υπάρχουν εκατοντάδες παιχνίδια για PC)
×
×
  • Create New...