Jump to content

Qtek 8010

eNeRGy
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Προβλέπω να μας την λένε άγρια γιατί η συζήτηση περί rom είναι άκρως παράνομη.

Λοιπόν, και εγώ κατέβασα αυτή την ρομ από το μουλάρι αλλά δεν την βάζω για 2 λόγους:

α)Είναι για το 8010 και εγώ έχω 8020 και δεν θα δουλεύει το joystick.

β) Είναι ένα αρχείο image που δεν έχω ιδέα πως θα το περάσω στο κινητό.

Οδηγείες θα βρείτε στο http://www.spv-developers.com και ναι μπορείτε να γυρίσετε πίσω στα 2003SE.

Αυτά!

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

OK...thanx mano ..νομιζω οτι ειπαμε αρκετα...δεν τα βαζω ουτε εγω..για τους ιδιους λογους..καλυτερα να περιμενουμε λιγο

εστειλα email στην ACE HELLAS για το αν προκειται να κυκλοφορησουν τα WM5 για τα qtek μας εστω και επι πληρωμη...περιμενω απαντηση...

Across the satellite beams Across the oceans or seas

To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns

And they are killing for fun They are killing to entertain me

Κατάχλωμο μου φαίνεται αλλά τέλος πάντων!

Εδώ σκάμε για μια ''κοινή'' αναβάθμιση θα μας δώσουν αναβάθμιση

λειτουργικού;

Δεν νομίζω! Εδώ δεν δίνει η I-mate.

:)

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

ισως να εχεις δικιο..τι ισως δηλαδη...το πιο λογικο...ε τοτε εμεις φταιμε που ψαχνουμε μονοι μας τα WM5;;;;

μωρε θα τα βρω για το 8020 και θα τα βαλω....

μπα...ουτε τωρα παιζει mp3 για ringtones....τα βλεπει μεν δεν τα παιζει δε...

Στο 8020 μου, με το νέο firmware βλέπει και παίζει κανονικά τα mp3 ως ringtones ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ως ήχο κλήσης. Όχι ως ήχο για SMS, ξυπνητήρι, reminders κλπ :wacko:

Namasté,

george

Στο 8020 μου, με το νέο firmware βλέπει και παίζει κανονικά τα mp3 ως ringtones ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ως ήχο κλήσης. Όχι ως ήχο για SMS, ξυπνητήρι, reminders κλπ :wacko:

ωπα..τετοια λεγε μου....στο δικο μου μετα την αναβαθμιση τα βλεπει αλλα ΔΕΝ τα δεχεται για ηχο κλησης....τι διαολο γινεται στο δικο μου τωρα;;;

Επισκέπτης

Ayto pou parathrhsa meta thn anavathmish sto 8010, einai oti polles fores to eikonidio ths energhs syndeshs GPRS den kleinei panta apo thn dexia gwnia, parolo pou h efarmogh pou to hrisimopoiouse ekleise! Den diakinei data, apla menei ekei to eikonidio...

:rolleyes:

Ayto pou parathrhsa meta thn anavathmish sto 8010, einai oti polles fores to eikonidio ths energhs syndeshs GPRS den kleinei panta apo thn dexia gwnia, parolo pou h efarmogh pou to hrisimopoiouse ekleise! Den diakinei data, apla menei ekei to eikonidio...

Το ίδιο συμβαίνει και σε μένα. Παρόλο που έχουν κλείσει όλες οι εφαρμογές (το ελέγχω από task manager) συνεχίζει να έχει GPRS σύνδεση. Μάλιστα αν την απενεργοποιήσω, κάποια στιγμή ενεργοποιείται πάλι μόνη της (χωρίς να μεταφέρει data). Κάτι άλλο που μου συνέβη είναι ότι σταμάτησε να παίζει .wma ringtones. Είχα ένα .wma για ringtone, αλλά κάποια στιγμή το ringtone άλλαξε μόνο του στο default .mid και όταν του ξαναέβαλα το .wma έδειχνε σαν να μην μπορεί να το παίξει. Αυτό συνέβη 2 φορές αλλά με ένα reboot δούλεψε κανονικά. Μάλλον υπάρχουν bugs :cry:

Ίσως να μην έγινε σαφές, σε μένα εμφανίζεται και το μικρό G πανω στις μπάρες που δείχνουν την ένταση του σήματος. Κάτι που σημαίνει ότι έχει ενεργοποιηθεί σύνδεση GPRS.

Επισκέπτης
Ίσως να μην έγινε σαφές, σε μένα εμφανίζεται και το μικρό G πανω στις μπάρες που δείχνουν την ένταση του σήματος. Κάτι που σημαίνει ότι έχει ενεργοποιηθεί σύνδεση GPRS.

Ma gia to "mikro" G milame stis bares me thn endeixh shmatos kai oxi to kanoniko sth mesh!

Ntaxei den einai kati tragiko mias kai kratwntas pathmeno to Home, epilegoume 1 (aposyndesh GPRS) kai eimaste OK!

Ma gia to "mikro" G milame stis bares me thn endeixh shmatos kai oxi to kanoniko sth mesh!

Ntaxei den einai kati tragiko mias kai kratwntas pathmeno to Home, epilegoume 1 (aposyndesh GPRS) kai eimaste OK!

Και μετά από λίγο.. τσουπ.. ξανανοίγει μόνο του, χωρίς να υπάρχει κανα πρόγραμμα που χρησιμοποιεί GPRS. Πριν την αναβάθμιση δεν γινόταν αυτό. Κάτι δεν πάει καλά... :oops:

Για όλα φταίει η Qtek!!! ΛοΛοΛοΛοΛοΛ

Πάντως και στο 8020 το joystick είναι χάλια όσο αναφορά τον

χρόνο απόκρισής του.

Αργεί πολύ, μερικές φορές πρέπει να το πατήσεις με περισσότερη δύναμη

ή περισσότερες φορές μέχρι να κάνει την κίνηση.

Αναρωτιέμαι η αντίστοιχη rom της I-mate πως είναι!

Χμμμ!

Κάπου θα την βρω!

Το G το κανονικό στη μέση για ποιό λόγο είναι εκεί; Δεν γίνεται να φύγει;

σε εμενα δεν παιρνει mp3 για ηχο κλησης , στον ayan δεν παιρνει wma , με το GPRS τραβαμε ζορια...πλακα μας κανουν στην ACE Hellas;;;

σε εμενα δεν παιρνει mp3 για ηχο κλησης , στον ayan δεν παιρνει wma , με το GPRS τραβαμε ζορια...πλακα μας κανουν στην ACE Hellas;;;

Οι άνθρωποι στην ACE ειναι Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο Ι. Πηγα χθες στα γραφεια τους εδω στην Θεσσαλονικη για να αφησω το κινητο μου για επισκευη (χαλασε το πολυπληκτρο) και μου ειπαν οτι θα πρεπει να το στειλω εγω με κουριερ στην Αθηνα στην Teleservice για να το φτιαξουν. Ωραια υποστηριξη στους πελατες τους, μπραβο. Οσοι δεν μενουν στην Αθηνα ή θα πρεπει να προσευχονται να μην παθει τιποτα το κινητο τους ή να μην αγορασουν απ αυτους.

Επισκέπτης
Και μετά από λίγο.. τσουπ.. ξανανοίγει μόνο του, χωρίς να υπάρχει κανα πρόγραμμα που χρησιμοποιεί GPRS. Πριν την αναβάθμιση δεν γινόταν αυτό. Κάτι δεν πάει καλά... :oops:

Se mena den anoixe pote mono tou! Des mhpws egatesthses kapoio programma pou zhtaei prosvash sto net kai anoigei ana takta diasthmata (email, fizz traveler klp).

tipota: To G sth mesh shmainei apla oti yparhei diathesimo GPRS.

:cool:

Σ'εμένα, όποτε βγάζω το handsfree το κινητό εξακολουθεί να βρίσκεται στο προφίλ "ακουστικά" με αποτέλεσμα όσοι με πέρνουν τηλ να με ακούνε αλλά να μην τους ακούω εγώ.

Για να επανέλθω στο "κανονικό" πρέπει να βάλω και να βγάλω το handsfree αρκετές φορές. Μόνον έτσι!

[ f i l i p p o s ]

Paidia tin ehoume patisi!!! Distihos einai mapa to karpouzi!!! Prospatho na to pouliso kai den to thelei kanenas!!! :mad:

ε καλα τωρα....υπερβολες...το κινητο ειναι μια χαρα..απλα εχει 2-3 bugs.....και παλι αυτο θα επαιρνα...

ε καλα τωρα....υπερβολες...το κινητο ειναι μια χαρα..απλα εχει 2-3 bugs.....και παλι αυτο θα επαιρνα...

Φιλε Chameleon να παρακαλας να μην σου χαλαση γιατι τοτε θα μπεις σε οχι και τοσο καλες διαδικασιες μια και εισαι απο Θεσσαλονικη και ΔΕΝ υπαρχει service εδω.

Φιλε Chameleon να παρακαλας να μην σου χαλαση γιατι τοτε θα μπεις σε οχι και τοσο καλες διαδικασιες μια και εισαι απο Θεσσαλονικη και ΔΕΝ υπαρχει service εδω.

Αυτό δεν έχει σχέση με το αν είναι καλό το κινητό ή όχι.