malcolmthe4 Δημοσιεύτηκε June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 16, 2012 Γνωρίζει κάποιος πληροφορίες για το εν λόγω κινητό ? Το σαιτ της wind δίνει ελάχιστες πληροφορίες... http://www.wind.com.gr/gr/gia-ton-idioti/kinita-amp-suskeues/kinita-suskeues/view-device/?deviceid=399 είναι android ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 Χωρίς να είμαι σίγουρος, μάλλον για αυτό πρόκειται. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malcolmthe4 Δημ. June 16, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 καλουτσικο φαινεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
humanoid Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 Γνωρίζει κάποιος πληροφορίες για το εν λόγω κινητό ? Το σαιτ της wind δίνει ελάχιστες πληροφορίες... http://www.wind.com.gr/gr/gia-ton-idioti/kinita-amp-suskeues/kinita-suskeues/view-device/?deviceid=399 είναι android ? Ναι Android είναι. Φοβερή τιμή, ότι και αν είναι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 Στα 69€ με android 2.3; :X Είναι ό,τι πρέπει για δεύτερο κινητό μόλις μου χαλάσει το spiro. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malcolmthe4 Δημ. June 19, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 το έχει δει κανένας live σε κατάστημα wind? το έχουν , υπάρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gm45 Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 (edited) Διωχνουν τα zte carl με την ανανεωση στα καρτοκινητα και ειναι ο αντοιστιχος αντικαταστατης του στην κατηγορια οικονομικα smartphone. Παντως αρκετα ωραιο οικονομικο android κινητο!! Edited June 19, 2012 by gm45 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AFLAOURA Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 (edited) Στα 69€ με android 2.3; :X Είναι ό,τι πρέπει για δεύτερο κινητό μόλις μου χαλάσει το spiro. :D Δεν είναι το android μάγκες. ZTE atlas είναι το android, αυτό της wind ( Zte atlas Edge ) δεν είναι. Το 1ο , το ανακοίνωσε μέσα από το twitter της η zte . Στην γερμανία πωλείται στα 149 ευρώ http://www.magnus.de/produkte/zte-atlas-1280210.html Edited June 22, 2012 by AFLAOURA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malcolmthe4 Δημ. June 22, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 Δεν είναι το android μάγκες. ZTE atlas είναι το android, αυτό της wind ( Zte atlas Edge ) δεν είναι. Το 1ο , το ανακοίνωσε μέσα από το twitter της η zte . Στην γερμανία πωλείται στα 149 ευρώ http://www.magnus.de/produkte/zte-atlas-1280210.html αυτο που εχει η wind τι στο καλο ειναι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 (edited) Δεν είναι το android μάγκες. ZTE atlas είναι το android, αυτό της wind ( Zte atlas Edge ) δεν είναι. Το 1ο , το ανακοίνωσε μέσα από το twitter της η zte . Στην γερμανία πωλείται στα 149 ευρώ http://www.magnus.de/produkte/zte-atlas-1280210.html To ίδιο που φαίνεται στο link που μας δίνεις, είναι αυτό που δείχνει και στο site της Wind. Εγώ πάντως, καλού κακού αύριο θα περάσω να μάθω λεπτομέρειες, μήπως και πρόκειται για λάθος. Λοιπόν μάγκες, έχω βάσιμες υποψίες ότι το κινητάκι της Wind, στο εξωτερικό κυκλοφορεί ως Score M. Δείτε εδώ τι εννοώ και βγάλτε τα συμπεράσματά σας. Καπάκι edit: ZTE Score M review Edited June 24, 2012 by othon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 Πέρασα και το είδα, δεν έχει καμμιά σχέση το κινητό που δείχνουν στο σαϊτ με την πραγματικότητα. Το κινητό δεν είναι android οπότε τζάμπα ντόρος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 Πέρασα και το είδα, δεν έχει καμμιά σχέση το κινητό που δείχνουν στο σαϊτ με την πραγματικότητα. Το κινητό δεν είναι android οπότε τζάμπα ντόρος Όντως, λάθος κινητό έχουν βάλει στο site... Το είδα κι εγώ. Είναι πάντως τίμια πρόταση για τα λεφτά του. Φθηνό και καλούτσικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigopil7 Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 παδια επειδη μου αρεσει η τιμη του κινητου και το σκεφτομαι πολυ...ξερει καποιος αν ειναι dualtouch? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 παδια επειδη μου αρεσει η τιμη του κινητου και το σκεφτομαι πολυ...ξερει καποιος αν ειναι dualtouch? Αν εννοείς multitouch, όχι δεν είναι. Αν εννοείς dual sim, η απάντηση είναι και πάλι όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigopil7 Δημ. July 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2012 η οθονη του ειναι capacitive? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. July 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2012 η οθονη του ειναι capacitive? Νομίζω πως ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tethys Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 Την είδα από κοντά το κινητό. Παρότι proprietary μου άρεσε πολύ το μενού του. Μου θύμισε κάτι παλιά Sony Ericsson όπως το Τ610. Για τα λεφτά του πιστεύω είναι εξαιρετικό ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos270 Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 μηπως γνωριζει κανενας πως μπορω να διωξω απο την αρχικη οθονη τα διαφορα εικονιδια?εχω βαλει και μια φωτο δεν ξερω πως μπηκε εκει και δεν φευγει...!!και εκεινες οι τρεις τελειες κατω δεξια τι ειναι?και τι ρολο εχει η αριστερη μπαρα?:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp14 Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Δύο ερωτήσεις: [1] Έχει wi-fi; [2] Η οθόνη του είναι 3,2" ή 3,5"; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 6, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 Δύο ερωτήσεις: [1] Έχει wi-fi; [2] Η οθόνη του είναι 3,2" ή 3,5"; [1] Ναι. [2] 3.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MynameisAnna Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Μολις πηρα το κινητο ZTE Atlas Edge εβαλα την καρτα μνημης και προσθεσα καποιες φωτογραφιες, αλλα τις περισσοτερες απο αυτες δεν τιε εμφανιζει... Τι πρεπει να κανω???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts