AntonisPsar Δημ. August 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2003 Παιδιά εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι όλα είναι μια απόφαση!!!Είπα ότι στο καινούριο forum δεν θα ξαναγράψω greenglish και δεν ξαναέγραψα!!!!Πάντος ο λόγος που έγραφα ήταν για τα ορθογραφικά λάθοι!!!!Και ένιωθα και κάπωσ προσβλητικό το θέμα που είχε ανοίξει για τα ορθογραφικά λάθη αλλά δεν είπα τίποτα γιατί πολύ μάθεναν αλλά εγώ δεν έμπενα καν!!!τεσπα,δεν χριάζετε να λέμε τίποτα για να παροτρήνουμε κάποιους να γράφουν ελληνίκα γιατί μπορεί να μην γουστάρη ο άλλος να γράφει ελληνικά!!!! :) :) Παράθεση http://www.podosfairo.info/logo.gif Ποδοσφαιρικές Συζητήσεις!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SeCtoR Δημ. August 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2003 Α ρε Ελληνες πατριωτες ολοι με τα ελληνικα σας, dhladh emeis pou grafoume me ta greeklish eimaste ligotero ellhnes? oxi apla mas boleyei etsi , egw lew na stamathsei ayth h syzhthsh de bgazoume akrh :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. August 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον SeCtoR Α ρε Ελληνες πατριωτες ολοι με τα ελληνικα σας, dhladh emeis pou grafoume me ta greeklish eimaste ligotero ellhnes? oxi apla mas boleyei etsi , egw lew na stamathsei ayth h syzhthsh de bgazoume akrh :whistle: Όχι απλά δεν σέβεστε την γλώσσα αλλά και τους υπόλοιπους που παιδεύονται να διαβάσουν ορνιθοσκαλίσματα... :worry: Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mik3 Δημ. August 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2003 Wirelessly posted (Nokia7250/1.0 (3.12) Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Epidi kanoume post apo kinito;) Παράθεση Forza scuderia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2003 Kαλή λύση για wireless posting είναι και το webviewer. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikem4600 Δημ. August 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2003 Wirelessly posted (Nokia 3650: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό μήνυμα από τον/την bbbb Kαλή λύση για wireless posting είναι και το webviewer. Mono an exeis Internet over GPRS, ara mono me symbolaio... (ypostirizei wap o webviewer?) Ki egw misw ta Greeklish, alla gia wireless posting mallon den yparxei pros to paron alli lysi... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. August 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον bbbb Kαλή λύση για wireless posting είναι και το webviewer. Άλλωστε δεν έχουν όλοι java κινητά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον mikem4600 Wirelessly posted (Nokia 3650: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Mono an exeis Internet over GPRS, ara mono me symbolaio... (ypostirizei wap o webviewer?) Ki egw misw ta Greeklish, alla gia wireless posting mallon den yparxei pros to paron alli lysi... Ο webviewer δεν δουλεύει με wap δυστυχώς. Συγνώμμη για το off topic Post αλλά αν δεν έχεις gprs σε cote ή στετ δεν νομίζω πως συμφέρει η χρήση του wap.1δρχ/sec δεν είναι πολλά? :worry: Η μήπως υπάρχει κανένα κόλπο για απεριόριστο free wap και μου διαφεύγει? :whistle: Κάτι είχε κάνει η τελεστετ με το b-online αλλά πάει και αυτό. :worry: Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikem4600 Δημ. August 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2003 Wirelessly posted (Nokia 3650: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Nai, ennoeitai oti kanonika den symferei... ;) Egw mpainw me Cosmote pou exei dwrean to wap over GPRS mexri tis 25 tou minos logw MyCosmosView. Otan ginei epi plirwmi den nomizw na ksanabw apo to kinito ektos ki an einai kati poly simantiko. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2003 Wirelessly posted (Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό μήνυμα από τον/την mikem4600 Wirelessly posted (Nokia 3650: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Nai, ennoeitai oti kanonika den symferei... ;) Egw mpainw me Cosmote pou exei dwrean to wap over GPRS mexri tis 25 tou minos logw MyCosmosView. Otan ginei epi plirwmi den nomizw na ksanabw apo to kinito ektos ki an einai kati poly simantiko. Kali fasi telika to mycosmos gia oso kratisei.To energopoihsame sto 3650 enos filoy kai ayto einai to proto post Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balloo Δημ. August 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2003 εγώ 2 λόγους έχω πρώτον παλία όταν έμπενα irc εκεί δε θέλαν τα ελληνικά και μας ανάγκαζαν να γράφουμε greeglish και επειδή στο irc αναγκάζεσε να γράφεις γρίγορα έμαθα να γράφω greeglish πολυ γρίγορα τώρα παρόλου που δε μπένο irc μόύχουν μeίνει τα greeglish θέλω δε θέλω . μετά πολυ σημαντικό ρόλο παίζει η ορθογραφία γιατί δε θέλω να κάνω ορθογραφικά και όταν πρέπει να γράφψ γρίγορα είναι πιό μεγάλη η πιθανότητα να κάνω ορθογραφικά. Αλλά η πιο σημαντική δικαιολογία πιστεύω είναι η εξής: συνίθως στο νετ χρησιμοποιούμε ξένες λέξεις και όρους πολύ συχνά και το θεωρώ τρομακτικά κουραστικό να αλάζεις κάθε τρίς και λίγο γλώσσα παρόλα αυτά πολύ έχω προσπαθήσει να κόπσω το τρόπο αυτό γραφής δεμαρέσει ούτε εμένα αλλά τόχω συνηθήσει δυστυχώς Παράθεση It Feel So Good Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balloo Δημ. August 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2003 Τι είναι δωρεάν στο my cosmos δε κατάλαβα (γιατι έχω cosmote και μ'ενδιαφέρει) Παράθεση It Feel So Good Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. August 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον DeathAngel Αμάν πεια με αφτοί τοιν υστοροιά με τα Ελλοινεικά. Δαιν ξαίρουμαι καλύ ωρθώγραφοία ποιράζη; Αιποίσεις οίμασται αργί στυν πλοικτρωλόγεισυ, πυράζυ; (Τέλος μου είναι πιο εύκολο να διαβάσω greeklish παρά ανορθόγραφα Ελληνικά) Συμφωνω,πιο δυσκολο ειναι να διαβασω ενα κειμενο γραμμενο στα ελληνικα με πολλα ορθογραφικα παρα οταν ειναι στα greeklish... :) Παντως εμενα δεν με πειραζουν τα greeklish (αλλωστε πριν λιγο καιρο ετσι εγραφα κι εγω) αλλα προτιμω τα Ελληνικα.. :D Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. August 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον balloo Τι είναι δωρεάν στο my cosmos δε κατάλαβα (γιατι έχω cosmote και μ'ενδιαφέρει) Παράθεση απο cosmote: Για να ζήσετε με το νέο μενού MYCOSMOSview, πρέπει να αποκτήσετε συσκευή MYCOSMOSview Nokia 3650 με προενεργοποιημένο το νέο menu MYCOSMOSview. Εναλλακτικά, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο νέο menu ακόμα και αν έχετε συσκευή Nokia 7650 ή Nokia 3650 που δεν έχει ενεργοποιημένο το MYCOSMOSview. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, θα πρέπει να το ενεργοποιήσετε στέλνοντας το γραπτό μήνυμα VIEW N στο 1651. Στη συνέχεια θα λάβετε δύο μηνύματα με τις νέες ρυθμίσεις τις οποίες θα πρέπει να αποθηκεύσετε στο κινητό σας. Μόλις ενεργοποιηθεί η Υπηρεσία θα λάβετε ένα μήνυμα επιβεβαίωσης. Χρέωση SMS ενεργοποίησης: ? 0,161 / SMS (για συμβόλαια και WHAT'S UP) ? 0,176 / SMS (για COSMOΚΑΡΤΑ) H πλοήγηση είναι δωρεάν μέχρι 25/08/2003 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balloo Δημ. August 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2003 ευχαριστώ :rolleyes: Παράθεση It Feel So Good Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frederik Δημ. August 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2003 Siga thn diafora!!!Afou katalavenomaste ti sas peirazei na grafoume me greeklish!Opos goustrei o kathenas :mad: Παράθεση I love this Myphone Stuff....... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. August 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον frederik Siga thn diafora!!!Afou katalavenomaste ti sas peirazei na grafoume me greeklish!Opos goustrei o kathenas :mad: Δεν χρηάζετε να τσαντίζεσαι. Δεν σε εβαλε κανεις με το ζόρι να γράφεις μόνο ελληνικά. Και το οτι καταλαβαίνουμε δεν είναι λόγος να γράφουμε greeklish. Απλά είναι ποιό καλέσθητα και ποιό ευανάγνωστα. Και πάνω απ' όλα είναι η μητρική μας γλώσσα. :) Φιλικά πάντα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scuba Δημ. August 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2003 Wirelessly posted (Nokia6310i/1.0 (5.50) Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Dysthxws to wap den upostirizei! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis11 Δημ. August 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2003 Θεωρώ ότι τα ελληνικά είναι πιο ευανάγνωστα. Τωρα αν για κάποιους λόγους κάποιοι γράφουν σε greeklish και παλι μπορούμε να τα διαβάσουμε, αν και με μεγαλύτερη προσπάθεια, ιδιαίτερα αν είναι μεγάλο το κείμενο. Φιλικά Γιάννης Παράθεση Φιλικά Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. August 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2003 Οποιος θελει γραφει με greeklish και οποιος θελει γραφει με ελληνικα.Επιλογη του καθενα αν και τα ελληνικα ειναι πιο ευκολο να τα διαβασεις. Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sallax Δημ. August 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2003 m'aresei pantws pou mporei san ellinares na kanoume 1002 pramata opws px petaw skoupidia apto parathyro tou aftokinitou, klebw to dimosio, klp klp alla kata t'alla sebomai tin elliniki glwssa kai grafw me ellinikous xaraktires :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. August 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον sallax m'aresei pantws pou mporei san ellinares na kanoume 1002 pramata opws px petaw skoupidia apto parathyro tou aftokinitou, klebw to dimosio, klp klp alla kata t'alla sebomai tin elliniki glwssa kai grafw me ellinikous xaraktires :rolleyes: Aυτο να λεγεται.....εγω κανω και αλλα.........δεν πεταω τα σκουπιδια μονο απ'το αυτοκινητο αλλα και απο το μπαλκονι του σοιτιου μου......ναι μαλιστα καλα ακουσατε.....μαζι με τον Κανακη και τιν Καλυβατση διοργανωνουμε και τουρνουα...........εννοειται πως ο καδος απορριματων (βρωμοκουτο) της γειτονιας μου ειναι εξοπλισμενος και με την ειδικη μπασκετα του ΑΜΑΝ TELESHOPPING..... :p :p :p :p Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lovehacker Δημ. August 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2003 Asti i orthografia me skotonei... Kai distixws exw to idio prob kai sta SMS toy kinitoy.. An kai ekei den exw sinithisei ta greeklish! Παράθεση Nokia n800 user! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. August 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2003 Εγώ πριν από 3,5 χρόνια έγραφα μόνο greeklish αλλά μετά από λίγους μήνες άρχισα και γράφω μόνο Ελληνικά! Greeklish γράφω όποτε μπαίνω στο chat και στο icq. Επίσης όταν στέλνω μήνυμα από το T39 επειδή τα Ελληνικά του αν πάω να γράψω κατευθείαν είναι unicode . Και η πλάκα είναι ότι στο T39 γράφω πολύ ποιο γρήγορα από το 3330 και το SL45i και μάλιστα γράφω και χωρίς να βλέπω τα πλήκτρα! Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thman Δημ. August 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2003 Ειναι κριμα να χαλαμε μια τοσο ομορφη γλωσσα ''απεμπλουτιζοντας'' την με λατινικους χαρακτηρες. Χαιρομαι πολυ που αυτο το φορουμ ειναι τοσο -κατα- των greeklish Παράθεση http://img64.photobucket.com/albums/v195/oikono79/acropolis/07230045.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts