antonis_wrx Δημ. December 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2003 Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με το να διαβάσω μήνυματα στα greeklish... Τελευταία κιόλας με έχει πιάσει μια μανία να γράφω συνέχεια στα sms greeklish αλλά έτσι κ έγραφα κ εδώ θα με κράζατε ομαδικώς όποτε άστο καλύτερα!!!!!!1 Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. December 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2003 Εγώ παιδιά το έχω πει εξ'αρχής. Δεν βρίσκο το λόγο να μην γράφει κάποιος ελληνικά! Θα πει για τον τονισμό. Ας μην τα τονίζει. Σε λίγο θα ξεχάσουμε να γράφουμε ελληνικά. Εγώ που καμιά φορά μπένω με το κινητό και δεν γράφω ελληνικά καμιά φορά στο σχολείο πάω να γράψω και γράφψ greekglish.Που να έγραφα και συνέχεια! Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. December 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2003 Oχι και παλι οχι! Με πιανει πονοκεφαλος με τα μεγαλα ποστ ιδιως...εχω αρχισει να τα αποφευγω! :whistle: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. December 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος antonis_wrx (26 Δεκ. 2003 , 23:00) Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με το να διαβάσω μήνυματα στα greeklish... Τελευταία κιόλας με έχει πιάσει μια μανία να γράφω συνέχεια στα sms greeklish αλλά έτσι κ έγραφα κ εδώ θα με κράζατε ομαδικώς όποτε άστο καλύτερα!!!!!!1 Same here! Εγώ στο φόρουμ μόνο ελληνικα =ρ .. τωρα sms όπως κάθε τυπικός κύπριος έφηβος γράφω στα greeklish =p Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brutus Δημ. December 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2003 Δεν θυμάμαι κάποτε να έγραψα με γκρίγκλις στο Forum. Όλοι οι παραπάνω (και ιδιαίτερα ο Petran) με κάλυψαν. Και για να μην ξεχνιόμαστε, όπως είπε κι ο OveLix, η ορθογραφία μαθαίνεται διαβάζοντας. Κανένας δεν υποχρεώνει κανέναν να γράψει ελληνικά ή γκρίγκλις. Ο καθένας μας έχει το μαχαίρι, το ίδιο και το πεπόνι :) Όσο για τον τονισμό, εμείς οι κάπως μεγαλύτεροι αφού τραβήξαμε τα πάνδεινα για να μάθουμε τους κανόνες τονισμού, ξανατραβήξαμε τα πάνδεινα για να προσαρμοστούμε στο μονοτονικό. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/874.gif MyPhone Forum Moderator @ "Κινητά τηλέφωνα" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. December 31, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2003 Εγω παλι εφαρμοζω το ατονικο στο φορουμ :p :p Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PeiRaioThs Δημ. January 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2004 o ka8enas opos theli.. kai opos mpori.!! den exoume toso xrono oste na grafo px.. to ine = ειναι. ali user den exoun gr sto pc. aloi..mpenoun apo pc tou eksoterikou...pou spoydazoun eki... opote opos mpori o ka8enas. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. January 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PeiRaioThs ( 2 Ιαν. 2004 , 01:55) o ka8enas opos theli.. kai opos mpori.!! den exoume toso xrono oste na grafo px.. to ine = ειναι. ali user den exoun gr sto pc. aloi..mpenoun apo pc tou eksoterikou...pou spoydazoun eki... opote opos mpori o ka8enas. Σεβαστή η γνώμη σου και συμφωνώ με όσα λες εκτός από το "δεν έχουμε τόσο χρόνο ώστε να γράφω π.χ. το ine = ειναι". Δεν νομίζω να σου πάρει και πολύ ώρα να γράψεις ένα post στα ελληνικά, ειδικά αν το post δεν είναι μεγάλο. Σίγουρα αν έχεις συνηθίσει αν γράφεις με greeklish θα γράφεις πιο γρήγορα αλλά μην μου πεις ότι π.χ στο word δεν γράφεις καθόλου ελληνικά; Τέλος πάντων όπως έχουμε πει καλό θα είναι να κάνουν όσοι γράφουν με greeklish (εφόσον θέλουν και έχουν την δυνατότητα) να κάνουν μια προσπάθεια να γράφουν στα ελληνικά για τους λόγους που έχουν αναφερθεί ήδη. ;) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIDEOMIX Δημ. January 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Johny-B ( 2 Ιαν. 2004 , 12:55) Σεβαστή η γνώμη σου και συμφωνώ με όσα λες εκτός από το "δεν έχουμε τόσο χρόνο ώστε να γράφω π.χ. το ine = ειναι". Δεν νομίζω να σου πάρει και πολύ ώρα να γράψεις ένα post στα ελληνικά, ειδικά αν το post δεν είναι μεγάλο. Σίγουρα αν έχεις συνηθίσει αν γράφεις με greeklish θα γράφεις πιο γρήγορα αλλά μην μου πεις ότι π.χ στο word δεν γράφεις καθόλου ελληνικά; Τέλος πάντων όπως έχουμε πει καλό θα είναι να κάνουν όσοι γράφουν με greeklish (εφόσον θέλουν και έχουν την δυνατότητα) να κάνουν μια προσπάθεια να γράφουν στα ελληνικά για τους λόγους που έχουν αναφερθεί ήδη. ;) :) Και κάτι ακόμα. Με παράδειμα τον εαυτό μου θα πώ ότι γράφωνταs τόσο καιρό, βελτίωσα και την ορθογραφία μου και σε αυτό βοήθησαν όλοι που ανέχθηκαν τα λάθη μου, αν και ορισμένα συνεχίζω να τα κάνω. Γι' αυτό όταν κάποιοs κάνει λάθη, μην τον παίρνουμε απο τα μούτρα διοτι τον αποτρέπουμε στο να γράφει ελληνικά. Δηλαδή, πιστεύω πωs μια μερίδα των χρηστών που γράφει με λατινικά ειναι απο αυτό το πρόβλημα που προανέφερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatsoni Δημ. January 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος TN97 ( 9 Οκτ. 2003 , 12:20) Όπως θα θυμούνται αρκετοί, στο προηγούμενο forum είχε φτιαχτεί ένα ανάλογο topic. Αποφάσισα λοιπόν να φτιάξω εκ νέου ένα, με το οποίο να παροτρύνω όσους γράφουν σε greeklish να κάνουν τον κόπο και να γράφουν ελληνικά. Παιδιά, όσοι μπορείτε, γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες... είναι ΠΟΛΥ κουραστικά τα greeklish στην ανάγνωση. Ειδικά ορισμένα posts που είναι σε greeklish και κεφαλαία, γίνεται το... έλα να δεις! Καλή Χρονιά ! ...μάλλον σε "κουφούς" απευθύνεσαι... ...αυτό το χάλι με το greeklish δεν γιατρεύεται με τίποτα... ...πιστεύω ότι ¨αγνοώ¨, ή παραβλέπω σημαντικά Posts, μόνο και μόνο λόγω greeklish αφού, όντως, είναι ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ να τα διαβάζεις... Δεν διστάζω να προτείνω την αναφορά όλων σας σ' αυτό το θέμα, σε ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΑΡΘΡΟ του site... Είναι πολύ ήπια η προσέγγιση του τύπου"...παιδιά, όσοι μπορείτε... Δεν τίθεται θέμα επιβολής άποψης, όυτε παρεξήγησης από ορισμένους, να τεθεί ως "...δεν νοείται η χρήση greeklish...". Πώς να το κάνουμε ρε παιδιά, ο κορμός της επικοινωνίας μας είναι στη γλώσσα μας :mad: :) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. January 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2004 Ειναι πολυ ποιο ωραια στο ματι τα ελληνικα αλλα καποιοι ανθρωποι ετσι εχουν συνηθισει. Δεν τους κατακρινω απλως εγω συνεχιζω να γραφω ελληνικα αλλα χωρις τονους επειδη θα μου παιρνει την διπλασια ωρα Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nhp1023 Δημ. January 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2004 Pantws, egw den exw ellhnikous xaraktires sto computer mou, kai den exw grapsei ellhnika apo tote pou hmoun 2a lukeiou. Sto msn, aim, klp mesengers, exw sini8isei na milaw se greeklish, h kai otan milaw agglika na exw suntomeuseis opos u, 2, thx, anti gia you, to, thanks, klp. Egw pleon diabazw e3isou grhgora kai ta duo, logo sini8eias, opos einai kai suni8eia na diabazeis ellhnika. Egw spoudazw amerikh, kai gurnaw ellada kai paw na grapsw ellhnika se xarti me to xeri, kai sthn arxh duskoleuome kai grafw se greeklish!!, xwris na to kanw epitides. Pantws, o kurioteros logos pou grafw greeklish einai to oti exw xalia or8ografia, kai me ta greeklish thn krubw ligakh!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. January 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2004 Wirelessly posted (!+Nokia 3650+!: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Ontos fainaite polu kalutera me ellinikous xaraktises kai diavazete eksisou kala! Omws me wireless posts de ginete diaforetika! Kai kati allo psilo asxeto alla ama kapoios xrisimopoihsei ellinika sto username tou de tha mporei na bei sto wap.Myphone.Gr (eunohto mias kai den upostirizwnte ta ellinika) krima tha mporousa na grapsw polu pio eukola me elliko T9! Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O Tifosi Δημ. January 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2004 Δεν το συζητάμε μόνο ελληνικά... Αρκετά καταστρέψαμε τη γλώσσα μας τόσο καιρό..... :) :) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/O_Tifosi/22469/369781/0/3.JPG Tifosi : Βοηθός Συντονιστή συζητήσεων στο forum της Nokia @ myphone.gr Θες ένα πολύ καλό RCD-MP3 αυτοκινήτου της Sony,σε άψογη κατάσταση και δώρο ένα αυθεντικό Joystick της Sony για εύκολο χειρισμό...? Εαν ναι,ρίξε μια ματιά εδώ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guru Δημ. March 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2004 Κι εγώ με τη σειρά μου διαφωνώ εντελώς με τη χρήση των greeklish, εκτός από τις ελάχιστες εκείνες εξαιρέσεις όπου δεν είναι δυνατή η εγκατάσταση ελληνικών γραμματοσειρών. Σκοπός είναι να γράφουμε τη γλώσσα μας σωστά. Τα έθνη που ξέχασαν ή άλλαξαν τη γλώσσα τους συνήθως δεν προόδευσαν. Πάντως δεν νομίζω να υπάρχουν στον κόσμο άλλα άτομα (εκτός μερικών «Ελλήνων») που να αρνούνται πεισματικά να γράψουν στη γλώσσα τους! Άλλη μια παγκόσμια ελληνική πρωτοτυπία;!!! Βέβαια λάθη θα γίνοται -- αν και ένα πέρασμα από το Word δεν βλάπτει, ιδιαίτερα για μακροσκελή μηνύματα. «Λάθη είμαστε, ανθρώπους κάνουμε», που έλεγε και σε κάποιο βιβλίο «Η γλώσσα μου» του Δημοτικού). Δεν θα καταδικάσουμε λάθη που γίνονται από κάποιον που δεν ξέρει -- αν και θα έπρεπε κάποια στιγμή να ασχοληθεί και λίγο με τη σωστή γραφή και ομιλία της γλώσσας μας, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Αυτό που ενοχλεί είναι να γίνεται επίτηδες, και σε αυτό συμπεριλαμβάνω και τα greeklish. Υ.Γ. Για τους αθεράπευτους λάτρεις των φαγκολεβαντίνικων (greeklish) που θέλουν να σέβονται τους «συνομιλητές» τους στα fora και δυσκολεύονται (ακόμα) να γράψουν απ' ευθείας στα ελληνικά, υπάρχει το All Greek to me!™, το πρώτο πλήρες σύστημα αυτόματης μετατροπής των Greeklish σε Ελληνικά που εξασφαλίζει την ορθή απόδοση της ορθογραφίας, του τονισμού κ.λπ. Περισσότερα στο δικτυακό τόπο του Ινστιτούτου Επεξεργασίας του Λόγου, όπου υπάρχει μια on-line έκδοση demo του προγράμματος. Κάποια στιγμή πάντως θα έπρεπε όλοι να εξοικειωθούν με τη γραφή με χρήση του ελληνικού αλφαβήτου και όχι του λατινικού. Πιστέψτε με, θα σας χρειάζεται όλο και περισσότερο, αφού πολλές συναλλαγές με δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς στο μέλλον θα γίνονται (υποχρεωτικά, όπως φαίνεται) ηλεκτρονικά. Έτσι εξασκείστε στη συγγραφή ελληνικών κειμένων. Το μεγάλο όφελος βέβαια θα είναι η βελτίωση της χρήσης του ελληνικού λόγου. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/guru7/36824/444282/0/logo_mini.jpg ● Γιάννης Πετρίδης (Δευτέρα – Παρασκευή, 16:00–17:00, ΝΕΤ 105,8, 17:10–18:10+ Τρίτο Πρόγραμμα) ● Πάνος Χρυσοστόμου (Δευτέρα – Πέμπτη, 21:00–22:00, Δεύτερο Πρόγραμμα) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. March 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος guru (29 Μάρ. 2004 , 19:10) Κι εγώ με τη σειρά μου διαφωνώ εντελώς με τη χρήση των greeklish, εκτός από τις ελάχιστες εκείνες εξαιρέσεις όπου δεν είναι δυνατή η εγκατάσταση ελληνικών γραμματοσειρών. Σκοπός είναι να γράφουμε τη γλώσσα μας σωστά. Τα έθνη που ξέχασαν ή άλλαξαν τη γλώσσα τους συνήθως δεν προόδευσαν. Πάντως δεν νομίζω να υπάρχουν στον κόσμο άλλα άτομα (εκτός μερικών «Ελλήνων») που να αρνούνται πεισματικά να γράψουν στη γλώσσα τους! Άλλη μια παγκόσμια ελληνική πρωτοτυπία;!!! Βέβαια λάθη θα γίνοται -- αν και ένα πέρασμα από το Word δεν βλάπτει, ιδιαίτερα για μακροσκελή μηνύματα. «Λάθη είμαστε, ανθρώπους κάνουμε», που έλεγε και σε κάποιο βιβλίο «Η γλώσσα μου» του Δημοτικού). Δεν θα καταδικάσουμε λάθη που γίνονται από κάποιον που δεν ξέρει -- αν και θα έπρεπε κάποια στιγμή να ασχοληθεί και λίγο με τη σωστή γραφή και ομιλία της γλώσσας μας, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Αυτό που ενοχλεί είναι να γίνεται επίτηδες, και σε αυτό συμπεριλαμβάνω και τα greeklish. Υ.Γ. Για τους αθεράπευτους λάτρεις των φαγκολεβαντίνικων (greeklish) που θέλουν να σέβονται τους «συνομιλητές» τους στα fora και δυσκολεύονται (ακόμα) να γράψουν απ' ευθείας στα ελληνικά, υπάρχει το All Greek to me!™, το πρώτο πλήρες σύστημα αυτόματης μετατροπής των Greeklish σε Ελληνικά που εξασφαλίζει την ορθή απόδοση της ορθογραφίας, του τονισμού κ.λπ. Περισσότερα στο δικτυακό τόπο του Ινστιτούτου Επεξεργασίας του Λόγου, όπου υπάρχει μια on-line έκδοση demo του προγράμματος. Κάποια στιγμή πάντως θα έπρεπε όλοι να εξοικειωθούν με τη γραφή με χρήση του ελληνικού αλφαβήτου και όχι του λατινικού. Πιστέψτε με, θα σας χρειάζεται όλο και περισσότερο, αφού πολλές συναλλαγές με δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς στο μέλλον θα γίνονται (υποχρεωτικά, όπως φαίνεται) ηλεκτρονικά. Έτσι εξασκείστε στη συγγραφή ελληνικών κειμένων. Το μεγάλο όφελος βέβαια θα είναι η βελτίωση της χρήσης του ελληνικού λόγου. Κάτι μας είπες τώρα... :D :rolleyes: :whistle: Αν ο άλλος είναι άρρωστος με τα γκρικλις και βαριέται, από το ένα αυτί θα μπει και από το άλλο θα βγει.... :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guru Δημ. March 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Trobocop® (29 Μάρ. 2004 , 19:16) Κάτι μας είπες τώρα... :D :rolleyes: :whistle: Αν ο άλλος είναι άρρωστος με τα γκρικλις και βαριέται, από το ένα αυτί θα μπει και από το άλλο θα βγει.... :whistle: Τα 'χουμε πει χίλιες φορές, τα ξαναλέμε μήπως κανένας -- έστω και ένας -- συγκινηθεί και αποφασίσει να γράφει χρησιμοποιώντας το αλφάβητο της γλώσσας του!!! Μήπως να βρούμε τίποτα υποκατάστατα για απεξάρτηση από τα greeklish; :wacko: Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/guru7/36824/444282/0/logo_mini.jpg ● Γιάννης Πετρίδης (Δευτέρα – Παρασκευή, 16:00–17:00, ΝΕΤ 105,8, 17:10–18:10+ Τρίτο Πρόγραμμα) ● Πάνος Χρυσοστόμου (Δευτέρα – Πέμπτη, 21:00–22:00, Δεύτερο Πρόγραμμα) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lospsi Δημ. March 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2004 kante mia bolta se ola ta message board pou uparxoun kai peite mou an breite estw kai ena pou kata plhopshfia na mhn grafoun greek-english! gia sobareuthte kai afhste to pws grafei o ka8enas kai asxolei8hte me to ti grafei o ka8enas filika Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. March 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Lospsi (29 Μάρ. 2004 , 22:21) kante mia bolta se ola ta message board pou uparxoun kai peite mou an breite estw kai ena pou kata plhopshfia na mhn grafoun greek-english! gia sobareuthte kai afhste to pws grafei o ka8enas kai asxolei8hte me to ti grafei o ka8enas filika Δηλαδή φίλε λόπσι, άσχετα με τι τι συμβαίνει, εσύ προσωπικά συμφωνείς ή διαφωνείς με την χρήση των greeklish; :whistle: Γιατί το να λέμε το κάνουν οι άλλοι ας το κάνω λοιπόν και εγώ είναι εύκολο... :worry: Το τι γράφει ο καθένας στα ποστ του το καταλαβαίνουμε όλοι, μην ανησυχείς, το συζητάμε δε σε άλλο θέμα, στον σχολιασμό... To θέμα λέγεται...Post-O-mania :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. March 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2004 Εμένα πάντως με πείσατε... ΑΝ και κάνω τα τριπλα λάθη όταν γράφω ελληνικά, τωρα τελευταία προσπαθώ να τα υιοθετήσω. Είναι δυσκολο όμως ρε γαμώτο... :) Papajohn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anderson Δημ. March 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2004 Ελληνικά με ελληνικούς χαρακτήρες και αγγλικά με λατινικούς... Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι τόοοοοοσο δύσκολο να γράφουμε ελληνικά... Το πολύ πολύ μην χρησιμοποιείτε τόνο αλλά greeklish... ξενέρα και να τα γράφεις και να τα διαβάζεις... Παράθεση I see stupid people... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. March 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος papajohn (29 Μάρ. 2004 , 22:49) Εμένα πάντως με πείσατε... ΑΝ και κάνω τα τριπλα λάθη όταν γράφω ελληνικά, τωρα τελευταία προσπαθώ να τα υιοθετήσω. Είναι δυσκολο όμως ρε γαμώτο... :) Papajohn Μια χαρά τα πας! :) Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. March 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Trobocop® (29 Μάρ. 2004 , 17:16) Κάτι μας είπες τώρα... :D :rolleyes: :whistle: Αν ο άλλος είναι άρρωστος με τα γκρικλις και βαριέται, από το ένα αυτί θα μπει και από το άλλο θα βγει.... :whistle: A! gia sou!... pesta xrisostome... "Αϊ ντόντ λάικ γράιτινγκ ιν γκρίκ μπατ μέιμπι αϊ γουίλ γιούζ δε κονβέρτερ φρομ δάτ σάιτ..." Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. March 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2004 αυτο θα σας βοηθησει αρκετα για να ποσταρετε με ελληνικα :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. March 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2004 Θα απαντήσω ξανά σε αυτό το θέμα. Τα παιδιά που γράφουν με greeklish καλό θα ήταν να σκεφτούν πως έτσι χαλάνε την ελληνική γλώσσα,μια γλώσσα τόσο όμορφη με τόσο λαμπρή ιστορία.Καλό θα ήταν σιγά σιγά όλοι να κάνουμε μια προσπάθεια να κόψουμε τα γκρίκλις και να ξεκινήσουμε να γράφουμε ελληνικά,δε πειράζει ας κάνουμε και λάθη. ένα ποστ γραμμένο στα ελληνικά είναι πολύ πιο καλαίσθητο. Πιστεύω πως πολλοί θα τα καταφέρουν όπως τα κατάφερα εγώ. Επίσης πολλοί γράφουν με γκρίκλις γιατί θέλουν να κάνουν όσα πιο πολλά ποστ μπορούν. Σημασιά έχει η ποιότητα παιδιά. Τα Ελληνικά αξίζουν πολύ περισσότερο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts