aggelopas Δημ. June 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2006 Πιστευω πως πρεπει να απαγορευθουν τα greeklish απο το φορουμ αυτο οπως γινεται και στα περισσοτερα,απο τα οποια αναγκαστηκα να γραφω κανονικα αλλιως θα ημουν ακομα με γκρικλις. Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. June 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2006 Σίγουρα η χρήση των Ελληνικών χαρακτήρων στα ποστς,που δημοσιεύουμε στο ΦΟΡΟΥΜ,είναι προτιμότερη. Αυτό οφείλεται και σε πρακτικούς λόγους και σε άλλους που αφορούν την Ελληνική γλώσσα. Καταρχάς τα μηνύματα που περιέχουν Ελληνικούς χαρακτήρες είναι σαφώς πιο ευανάγνωστα. Επιπλέον η γλώσσα μας διαθέτει δικούς της χαρακτήρες,διαφορετικούς από τους Λατινικούς.Αποτελεί παραποίηση η γραπτή έκφραση της Ελληνικής με ξένους χαρακτήρες. Από εκεί και πέρα υπάρχουν και χρήστες των οποίων ο υπολογιστής δεν τους παρέχει τη δυνατότητα να γράφουν Ελληνικά. Συν τοις άλλοις πολλοί προτιμούν τα greeklish,αφού μπορούν να γράφουν γρηγορότερα.Ίσως ο χρόνος τους να είναι πολύτιμος και να μην μπορούν να αφιερώσουν περισσότερο στο MYPHONE. Κατανοώ και τις δύο κατηγορίες χρηστών.Αρκεί βέβαια να χρησιμοποιούν τα greeklish μόνο στον υπολογιστή και πουθενά αλλού. Για αυτό λοιπόν και διαβάζω τα ποστς με greeklish.Είναι ασεβές για τα υπόλοιπα μέλη να αγνοώ τα γραφόμενά τους. Είναι καλό να είσαι διπλωμάτης αλλά είναι προτιμότερο να παίρνεις θέση. Δεν είναι ασεβές να αγνοείς τα γραφόμενά τους. Θεωρώ ασέβεια στους υπόλοιπους το να γράφεις σε ένα ελληνικό φόρουμ με κινέζικα. Εξάλλου από ότι βλέπεις τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης είναι συντριπτικά υπέρ των ελληνικών. Ποιός είναι ο ασεβής λοιπόν; Επίσης το επιχείρημα των χρηστών που δεν διαθέτουν ελληνικό πληκτρολόγιο ισχύει για το 1% των χρηστών. Και συνήθως είναι κάτοικοι εξωτερικού. Αυτοί φυσικά και είναι δικαιολογημένοι. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. June 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2006 Είναι καλό να είσαι διπλωμάτης αλλά είναι προτιμότερο να παίρνεις θέση. Δεν είναι ασεβές να αγνοείς τα γραφόμενά τους. Θεωρώ ασέβεια στους υπόλοιπους το να γράφεις σε ένα ελληνικό φόρουμ με κινέζικα. Εξάλλου από ότι βλέπεις τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης είναι συντριπτικά υπέρ των ελληνικών. Ποιός είναι ο ασεβής λοιπόν; Επίσης το επιχείρημα των χρηστών που δεν διαθέτουν ελληνικό πληκτρολόγιο ισχύει για το 1% των χρηστών. Και συνήθως είναι κάτοικοι εξωτερικού. Αυτοί φυσικά και είναι δικαιολογημένοι. Η θέση μου είναι ξεκάθαρη. Ανέχομαι τα greeklish,αλλά προτιμώ τους Ελληνικούς χαρακτήρες. Δεν είναι ανάγκη να είμαι απόλυτος,όπως πολλοί άλλοι. Δεν μπορώ να ξέρω ποιοι από τους χρήστες που γράφουν με λατινικούς χαρακτήρες είναι δικαιολογημένοι και ποιοι όχι...:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. June 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2006 Πιστευω πως πρεπει να απαγορευθουν τα greeklish απο το φορουμ αυτο οπως γινεται και στα περισσοτερα,απο τα οποια αναγκαστηκα να γραφω κανονικα αλλιως θα ημουν ακομα με γκρικλις. Well said. Αν δεν ήταν το myphone και γω με greeklish θα έγραψα. Έχω να προτείνω κάτι. Αν κάποιος θέλει να γράψει με Αγγλικούς χαρακτήρες να γράφει στα Αγγλικά (νομίζω σε forum όπως το ADSLGR.com έτσι γράφουν). Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. June 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2006 Η θέση μου είναι ξεκάθαρη. Ανέχομαι τα greeklish,αλλά προτιμώ τους Ελληνικούς χαρακτήρες. Δεν είναι ανάγκη να είμαι απόλυτος,όπως πολλοί άλλοι. Δεν μπορώ να ξέρω ποιοι από τους χρήστες που γράφουν με λατινικούς χαρακτήρες είναι δικαιολογημένοι και ποιοι όχι...:rolleyes: Θα κάνεις καριέρα εσύ.:) Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blusprint Δημ. June 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2006 Προσωπικα χρησιμοποιω ελληνικους χαρακτηρες γιατι αυτους εμαθα στο σχολειο. Τις περισσοτερες φορες δεν μπαινω καν στον κοπο να διαβασω μηνυμα γραμμενο σε greeklish, ιδιαιταιρα αν ειναι πανω απο 3 σειρες. :happy: Οι ελληνικοι χαρακτηρες θα επρεπε να ειναι υποχρεωτικοι πια σε ολα τα φορουμ και για την ευκολια στην 'αναζητηση'. Για να βρεις κατι που ψαχνεις πρεπει, αν δεν βγαλεις ακρη γραφοντας το στα ελληνικα, να δοκιμασεις και ολους τους πιθανους συνδυασμους της λεξης που ψαχνεις στα greeklish, μιας και δεν υπαρχει κανονας και ο καθενας γραφει με το δικο του στυλ. :( Πχ θες να κανεις αναζητηση τη λεξη 'χρεωση' αλλα πρεπει να σκεφτεις οτι καποιοι ισως να το εγραφαν xreosh, xrewsh, xreosi, chreosh κτλ... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. June 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2006 Εγω προτιμω να γραφω ελληνικα αλλα δεν εχω συνηθησει ακομα να βαζω τονους... καποια στιγμη θα γινει και αυτο... ομως π.χ. το κινητο μου δεν εχει ελληνικα ετσι γραφω greeklish αλλα ...ορθογραφημενα... π.χ. ellhnika, panagiwths, thleorash, sunh8izw κλπ.. δεν χρησιμοποιω ομως 3 αντι για ξ.... μου τη σπαει... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. June 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2006 Ελληνικά πάντα και με τόνους.Δεν καταλαβαίνω αυτούς που λένε ότι λόγω χρόνου προτιμούν τα greeklish,τους κυνηγάει κανένας όταν γράφουν ένα post;:confused: Στο msn αλλάζει..:p μόνο greeklish και αυτό λόγω των συντομεύσεων των smileys:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnypatras Δημ. June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2006 1o βήμα : υποχρεωτική χρήση Ελληνικών. 2ο βήμα : υποχρεωτική χρήση τονιζόμενων Ελληνικών. (κανονικά πρέπει να γίνει απευθείας, αλλά έστω κι έτσι...) Η γλώσσα μας είναι μία, δεν έχει παραλλαγές.- ( αδυναμία εφοδιασμού του Η/Υ με τους ελληνικούς χαρακτήρες είναι η μόνη εξαίρεση) Και ναι, είμαι απόλυτος, DENIOR. YG : To msn δεν έχει καμία σχέση σε τρόπο και νοοτροπία λειτουργίας με ένα forum. Παράθεση Ζήσε τη ζωή σου!!!! Bubby's Community : www.viennas.net/cs Blogs, συζητήσεις, photo galleries και άλλα πολλά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2006 Δεν τίθεται καν ζήτημα για μένα, ελληνικά με τόνους γιατί αυτή είναι η γλώσσα μας. Πέρα από λάθος λοιπόν,είναι κουραστικά,δυσανάγωστα και πολλά άλλα που έχουν ήδη ειπωθεί. Το ίδιο θέμα είχε ξανα ανοιχτεί στο παρελθόν οπότε τα θέματα ενώθηκαν και επίσης υπάρχει ανάλογο θέμα στο Σχολιασμό. Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2006 Γράφω πάντα με ελληνικά αλλά δεν με ενοχλούν καθόλου τα greeklish. Ο καθένας γράφει με τον τρόπο που θέλει και κανένας δεν μπορεί να υποχρεώσει κάποιον να γράφει αλλιώς. Αν ο άλλος θέλει να γράφει με greeklish θα γράφει με greeklish. Που ξέρετε αν ο άλλος δεν έχει την δυνατότητα να γράψει ελληνικά από τον υπολογιστή που βρίσκεται εκείνη την στιγμή; Που ξέρετε αν γράφει από palmtop; Και επίσης στην τελική που ξέρετε αν ο άλλος δεν θέλει για τον οποιοδήποτε λόγο να γράψει ελληνικά; Δεν μπορείτε σε κανέναν να του βάλετε το μαχαίρι στον λαιμό και να του πείτε "όχι δεν θα κάνεις αυτό που θέλεις εσύ, θα κάνεις αυτό που θέλω εγώ" . Και όσοι λέτε ότι όταν βλέπετε greeklish δεν τα διαβάζετε καθόλου κακό δικό σας. Μπορεί να ψάχνετε μια πολύ σημαντική πληροφορία και να την βρείτε γραμμένη σε greeklish. Θα την αγνοήσετε; Δεν νομίζω... Επίσης υπάρχει και άλλη επιλογή: αν ξέρετε κάποιον που γράφει μόνο με greeklish να χρησιμοποιείτε την λειτουργία του forum με την οποία δεν βλέπετε καθόλου τα μηνύματά του. Εμένα τακτικές σαν του adslgr.com που σε υποχρεώνουν να γράφεις μόνο με ελληνικά δεν τις γουστάρω. Εγώ σε όποιο forum μπαίνω και τύχει κάποια φορά να μην μπορώ να γράψω ελληνικά (π.χ. να μην γυρνάει το pc μου σε ελληνικά) θα γράψω greeklish. Και στο adslgr.com το έχω κάνει αυτό, έχω πει τον λόγο που το κάνω (αν και δεν είμαι υποχρεωμένος να απολογούμαι σε κανέναν για τις πράξεις μου) και όποιος θέλει ας με κάνει ban :mad: Όπως είπα δεν με ενοχλούν τα greeklish, μου την δίνει όμως αφάνταστα όταν κάποιος σε ελληνικό forum γράφει στα αγγλικά. Αν πετύχω τέτοιο μήνυμα δεν το διαβάζω. Προτιμώ ο άλλος να γράφει ελληνικά, έστω και με greeklish. Αυτά. Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bororo Δημ. June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2006 Συμφωνώ κι εγώ για τα ελληνικά αν και ομολογώ ότι κάποιες φορές ξεχνιέμαι. Το σωστό είναι ελληνικά και αν δεν έχεις ελληνικούς χαρακτήρες γράψε όλο το μήνυμα στα αγγλικά. Είναι θέμα αναζήτησης και όχι κούρασης. Πάντως μην είμαστε υπερβολικοί πιο κουραστικό είναι να διαβάζεις ένα αγγλικό κείμενο παρά ένα σε greeklish, παρόλα αυτά το αποδέχομα (το αγγλικό)ι 100%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2006 Επίσης το επιχείρημα των χρηστών που δεν διαθέτουν ελληνικό πληκτρολόγιο ισχύει για το 1% των χρηστών. Και συνήθως είναι κάτοικοι εξωτερικού. Αυτοί φυσικά και είναι δικαιολογημένοι. Χμμ, δεν ξέρω πόσο δικαιολογημένοι είναι. Σε οποιοδήποτε μηχάνημα δουλεύει windows ή macOS είναι πανεύκολο να γράψεις ελληνικά, απ' όπου και να αγοράστηκε. Το αγγλικό πληκτρολόγιο είναι μια ενόχληση αλλά συνηθίζεται σχεδόν αμέσως. Εγώ αυτή τη στιγμή γράφω σε πληκτρολόγιο της Microsoft χωρίς ελληνικά στα πλήκτρα (btw Microsoft Hellas :down: ) και δεν έχω πρόβλημα. Τέλος πάντων, δεν είμαι υπέρ της πλήρους απαγόρευσης αλλά θα ήταν καλο για τη μορφή και τη λειτουργικότητα του φόρουμ να πεισθούν να γράφουν όλοι ελληνικά. Ή ενδεχομένως θα μπορούσε να τεθεί απαγόρευση με εξαίρεση μόνο γι' αυτούς που ποστάρουν από τηλέφωνο/pda. Επίσης συμφωνώ και εγώ ότι είναι προτιμότερα τα αγγλικά σε σχέση με τα greeklish (= φραγκολεβαντίνικα :p) Άντε, πολύ ασχοληθήκαμε... Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2006 Εγω ψηφιζω ελληνικα... Tα greeklish με κουραζουν και πολλες φορες δεν διαβαζω τα post που ειναι γραμμενα ετσι... Γραφω παντα στα ελληνικα απλα δεν βαζω τονους για λογους ταχυτητας... Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2006 Δεν καταλαβαίνω όσους λένε ότι έχουν αγγλικό πληκτρολόγιο και γι'αυτό δεν μπορούν να γράψουν. Θέμα συνήθειας είναι, πόσο δύσκολο είναι να συνηθίσει κανείς τα j=ξ, c=ψ, v=ω κτλ; Και εγώ με αγγλικό πληκτρολόγιο είμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2006 ego tha to theso alios... protimo ena post me aksia iparksis sta greeklish para μια παπ@ριά γραμμένη στα ελληνικά... kai opos leo panta... skasila mas pou de diavazete ta greeklish... sinithos aftos pou xanei einai, aftos pou de diavazei... oxi aftos pou de diavazete... fisika zoume se mia eleftheri koinonia opote kirioi papadopouloi mporeite na lete elefthera tin gnomi sas alla oxi kai na mas tin epivalete! TELOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2006 υπαρχει καποιος συγκεκριμενος λογος που ολοιδιο 8εμα υπαρχει και στον σχολαισμο? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2006 ΟΚ, και εγώ προτιμώ να βλέπω Ελληνικά posts , ωστόσο μου πήρε πολύ χρόνο να το συνηθίσω. Οσοι είναι πιο μεγάλοι σε ηλικία και έχουν σχέση με το Νet από τα πρώτα χρόνια των 9600 modems με δυσκολία πέρασαν στα Ελληνικά. :) Ωστόσο νομίζω ότι δεν μπορούμε να υποχρεώσουμε κάποιον/κάποιους να γράφουν με το ζόρι Ελληνικά αν δεν θέλουν. :cool: PS Το θέμα έγινε merge με το αντίστοιχο στο Σχολιασμό. Παράθεση Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OveLix Δημ. June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2006 Ας μεταφράσει κάποιος το ποστ του Energy :p Παράθεση http://www.projectforum.com/img/maclogo.gifSwitched to Mac Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEjB Δημ. June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2006 Στα πρώτα μου μηνύματα έγραφα με λατινικούς χαρακτήρες.Δεν είναι τίποτα.Συνήθεια από το msn. Με ελληνικούς χαρακτήρες στο pc έγραφα μόνο όταν επρόκειτο για δουλειά. Μετά κατάλαβα ότι είναι πραγματικά δυσανάγνωστα(αφού δεν μπορούσα ούτε τα δικά μου πόστς να διαβάσω:p ) Είναι πολλοί που δεν ξέρουν να γράφουν ελληνικά.Δεν είναι μόνο η αλλάγη από αγγλικά σε ελληνικά.Μπερδεύουν το υ με το θ , το σ με το ς κλπ. Προσωπικά τους καταλαβαίνω. Έπειτα, είναι και το θέμα της ορθογραφίας. Προτιμώ για να πώ και την αλήθεια ,τους λατινικούς χαρακτήρες από την ανορθογραφία. Τα υπόλοιπα περί διαστρεύλωσης της ελληνικής γλώσσας δεν τα θεωρώ βάσιμα. Αν κάποιος έγραφε κανονικά(με χαρτί και μολύβι)χρησιμοποιώντας λατινικούς χαρακτήρες , τότε θα υπήρχε πρόβλημα.Αλλά στο pc απλά πατάς κουμπάκια , σκεφτόμενος τη λέξη στα ελληνικά(και με ελληνικούς χαρακτήρες).Δεν σου γίνεται βίωμα. Πάνω κάτω συμφωνώ με τον denior. Τα ελληνικά γιατί είναι πιο εύκολα στην ανάγνωση. Η ελληνική γλώσσα δεν νομίζω ότι κινδυνεύει από τα greeklish:) Παράθεση Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94: "Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ." :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OveLix Δημ. June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2006 (κομμάτι από παλαιότερο post μου) Αυτό το "γράφω χωρίς τόνους για να γράφω πιο γρήγορα" ποτέ μου δεν το κατάλαβα. Τόσο πολύ σας καθυστερούν οι τόνοι? Που να μην είχαμε και μονοτονικό.. Σημ: Η παραπάνω παράγραφος έχει 27 λέξεις, 123 χαρακτήρες (149 με τα διαστήματα) και μόλις 14 τόνους. Δηλαδή "χτύπησα" 14 περισσότερα πλήκτρα από ότι αν δεν τόνιζα. Δηλαδή 14 στα 149...χχμμμ..ούτε 10%. Άσε που από τις 27 λέξεις τονίζονται μόλις οι μισές. Σημ2: Δεν είμαι ψείρας ούτε παράλογος. Ας γράφει ο καθένας όπως θέλει. Αλλά το "πιο γρήγορα χωρίς τόνους" μου θυμίζει την άλλη ανοησία που έγραφαν κάποιοι "γράφω SMS με multitap και όχι με T9 επειδή είναι ταχύτερο". Τέσπα....whatever floats your boat. Παράθεση http://www.projectforum.com/img/maclogo.gifSwitched to Mac Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OveLix Δημ. June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2006 Ελληνικά πάντα και με τόνους.Δεν καταλαβαίνω αυτούς που λένε ότι λόγω χρόνου προτιμούν τα greeklish,τους κυνηγάει κανένας όταν γράφουν ένα post;:confused: Φίλε μου σου βγάζω το καπέλο Πριν ενάμιση χρόνο έγραφες: Ελληνικα χωρις τονους για να γραφω πιο γρηγορα και γω Ovelix μπορει να ειναι 14 παραπανω πατηματα τα οποια ομως σε καθυστερουν στον συνολικο σου χρονο.Ασε που θελει και μια καποια ιδιαιτερη προσοχη για να μην κανεις λαθος και μπει αποστροφος πχ.Τελοσπαντων εμενα με καθυστερει,ειναι και θεμα συνηθειας βεβαια.. Ας το δουν αυτό μερικοί που λένε "ετσι ειμαι και δεν αλλαζω" και "ετσι θα γραφω γιατι ετσι γουστάρω". Μπράβο στον Βασίλη και αίσχος σε όποιον συνεχίζει την ίδια γαϊδουρινή τακτική. Παράθεση http://www.projectforum.com/img/maclogo.gifSwitched to Mac Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEjB Δημ. June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2006 Μπράβο στον Βασίλη και αίσχος σε όποιον συνεχίζει την ίδια γαϊδουρινή τακτική. Σιγά μην τους μαστιγώσουμε κιόλας!!:lol: Ο καθένας γράφει όπως θέλει. Αν δεν γίνεται αντιληπτός ή δεν τον διαβάζουν οι υπόλοιποι επειδή δυσκολεύονται , αυτό είναι πρόβλημά του. Παράθεση Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94: "Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ." :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OveLix Δημ. June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2006 Αν δεν γίνεται αντιληπτός ή δεν τον διαβάζουν οι υπόλοιποι επειδή δυσκολεύονται , αυτό είναι πρόβλημά του. Σύμφωνα με τον energy, εμείς χάνουμε που δεν διαβάζουμε τα posts του. :rolleyes::lol: Παράθεση http://www.projectforum.com/img/maclogo.gifSwitched to Mac Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2006 Μπράβο στον Βασίλη και αίσχος σε όποιον συνεχίζει την ίδια γαϊδουρινή τακτική. se ksero kai apo xthes re ovelix gia na me noiazei i gnomi sou gia ta greeklish??? poia gaidourini simperifora??? filoi eimaste? gnostoi? geitonoi? sigeneis?... to oti exo gaidourini simperifora se mia othoni pou sindeete sto internet me kathe eidous anthropous pou diavazo me kanei gaidouri na min grafo opos mou zitane aftoi??? pou ksero an esi pou emfanizese sotiras tis ellinikis den eisai: dolofonos, paiderastis, gaidaros, zoon, parthenos, anomalos, fito, paralitos, agios, kathisterimenos, idiofiia, kalos anthropos, klp klp... iremise ligo! paragnoristikame mou fenete xoris na gnorizomaste!!! akous ekei gaidouria giati de noiazomaste gia tous agnostous!!! (gia to proigoumeno post pou thes metafrasi... elega: οβελίξ, είμαι γαϊδούρι)! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts