sadiagraxa Δημ. November 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2003 Οντως, καμια φορα κατανταει κουραστικο ειδικα οταν ειναι και μεγαλα post αλλα υπαρχουν και ατομα που δεν μπορουν να γραψουν σε Ελληνικα για διαφορους λογους... ( http://www.langkawi.dk/a18.gif ...μη χτυπατε ! Εγω μονο σε Ελληνικα γραφω :cool: ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. November 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον sadiagraxa Οντως, καμια φορα κατανταει κουραστικο ειδικα οταν ειναι και μεγαλα post Από μένα όμως δεν νομίζω να έχεις παράπονο, ε? Χε, χε... Λέγε με Συμπλέκτη :blink: !!! :lol: :lol: :lol: Και όχι μόνο... ;) :p :D ΕDIT: Βρήκα το λινκ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=5891 Ίσως θα ήταν πρόσφορο να συνεχιστεί εκεί :confused: ...για να μην υπάρχουν δυο θρεντ με το ίδιο θέμα! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. November 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Trobocop® Mία έρευνα(find) ;) στα ποστ του χρήστη Lewton με έπεισε ότι δεν κάνει πλάκα... :'( Πάντως το θέμα έχει ξανασυζητηθεί... :whistle: εκτενώς... :o Βρήκα το λινκ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=5891 ΕDIT: Ίσως θα ήταν πρόσφορο να συνεχιστεί εκεί :confused: ...για να μην υπάρχουν δυο θρεντ με το ίδιο θέμα! ;) Αν ειναι ετσι τοτε ζητω συγνωμη.Ειναι λιγο αντιφατικο να διαβαζεις τιτλο θεματος Eleos me ta greeklish και να ζητας να μην γραφουν σε greeklish. Ολοι Ελληνικα λοιπον :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. November 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2003 Παιδιά ηρεμήστε, προφανώς έκανα πλάκα, αλλιώς δε θα το έβαζα στο Chat & Fun. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. November 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Trobocop® Από μένα όμως δεν νομίζω να έχεις παράπονο, ε? Χε, χε... Λέγε με N-Gage :blink: !!! :lol: :lol: :lol: Και όχι μόνο... ;) :p :D Ούτε εγώ έχω παράπονο!!! :music: :rotfl: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. November 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον johner Ούτε εγώ έχω παράπονο!!! :music: :rotfl: :lol: Από μένα όμως δεν νομίζω να έχεις παράπονο, ε? Χε, χε... Λέγε με N-Gage !!! Και όχι μόνο... Είπα εγώ τέτοιο πράγμα??? Μακριά από μένα ακατονόμαστο εργαλείο του σατανα καραλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: @Lewton: ΟΚ, έκανες πλάκα( :lol: )αλλά το πρόβλημα είναι υπαρκτό... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. November 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2003 Εγώ τα έκοψα και είμαι πού καλά.Απορώ γιατί πριν έγραφα με γρικλις.Λέω όχι στα γκρικλις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zer0cooL24 Δημ. November 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2003 Ti einai ta greeklish ? :p de katalabainw poio einai to problima...Ellinika de grafw ki egw!!! :) :p :)xaaxxxaaxa Osoi exoun sinithisei einai ligo diskolo pantws...Exw dokimasei 2-3 fores kai einai toso ekneuristiko pou ta moutzwsa... Na xanaprospathisw...? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. November 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2003 Wirelessly posted (Nokia 3650: Nokia6310i/1.0 (4.80) Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Paidia oute kai emena mou aresei na grafo greeklish alla ta 200 post mou pou einai apo wap einai se auto to stil grafis. An ginotan kati meta greeklish sto wap tha itan kalo.Ase pou exo gurisei to kinito sta agglika Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasp Δημ. November 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2003 re mano koita na ellatwseis ta double post soy kai asta greeklish gia mia allh fora...:D :D :D :D egw pantws me greeklish arxisa...me greeklish synexizw... grafw poy kai poy sta ellinika alla me ta greeklish...grafw sto pat kiout gia osoys me pianoyn:D! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. November 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2003 Wirelessly posted (Nokia 3650: Nokia6310i/1.0 (4.80) Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό μήνυμα από τον/την iliasp re mano koita na ellatwseis ta double post soy kai asta greeklish gia mia allh fora...:D :D :D :D egw pantws me greeklish arxisa...me greeklish synexizw... grafw poy kai poy sta ellinika alla me ta greeklish...grafw sto pat kiout gia osoys me pianoyn:D! Re ilia sx1akia. Ta 2post den ta kano epitides apla ginontai poses fores exei kanei kai o mitsos 2post? Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasp Δημ. November 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2003 e tote na pw kai ton mitso.... Re mitso ellatwse re paidi moy ta double post soy...:D :D :D Apla gia na deis oti den adikw pote kai kanenan! :up: A!molis anoiksei to topic o rip erxetai review.... :up:!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. November 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2003 Φαγωθήκατε πια. Λοιπών θα προσπαθήσω αλλά τον πρώτο που θα πει κάτι για την ορθογραφία μου θα τον σκίσω! Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. November 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2003 Wirelessly posted (Nokia 3650: Nokia6310i/1.0 (4.80) Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό μήνυμα από τον/την DeathAngel Φαγωθήκατε πια. Λοιπών θα προσπαθήσω αλλά τον πρώτο που θα πει κάτι για την ορθογραφία μου θα τον σκίσω! To loipon me omega???? plaka kano alloste den eimai kaluteros.Afou se kathe diagonisma rotao an metran ta ortho grafika lathi. Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oslotas Δημ. November 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον DeathAngel Φαγωθήκατε πια. Λοιπών θα προσπαθήσω αλλά τον πρώτο που θα πει κάτι για την ορθογραφία μου θα τον σκίσω! Καλητερα ελληνικα ορνιθοσκαλισματα, παρα αυτα τα πως τα λεν, που μας σκοτωνουν τα ματια και τα νευρα. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. November 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2003 Wirelessly posted (Nokia 3650: Nokia6310i/1.0 (4.80) Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Simfono mazi sou alla opos eipa uparxei provlima sto wap. Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
broxopoios Δημ. November 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2003 Βασικά το πρόβλημα στους υπολογιστές ειναι το εξής. Εγω για παράδειγμα διαβάζω το φορουμ αλλα παράλληλα βλεπω και άλλα πράγματα και μιλαω με άλλους οπότε είναι λίγο δύσκολο να αλλάζω συνέχεια.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. November 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2003 Αυτά είναι δικαιολογίες! 2 κουμπιά πατάς ούτε 1 sec (μολις άλλαξα τη γλώσσα 2 φορές ;) ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. November 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον broxopoios Βασικά το πρόβλημα στους υπολογιστές ειναι το εξής. Εγω για παράδειγμα διαβάζω το φορουμ αλλα παράλληλα βλεπω και άλλα πράγματα και μιλαω με άλλους οπότε είναι λίγο δύσκολο να αλλάζω συνέχεια.... Νομίζω κάνεις λάθος. Στα windows κάθε παράθυρο κρατά τη γλώσσα που έχει επιλεγμένη ανεξάρτητα από τα υπόλοιπα. Αν έχεις linux πάω πάσο. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. November 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2003 Βασικά το πρόβλημα μου έγκειται στο εξής: Τα greeklish είναι κουραστικά. Από την άλλη όμως τα ανορθόγραφα ελληνικά είναι αντιαισθητικά. Το πρόβλημα λύνεται με copy-paste στο word και ορθογραφικό έλεγχο, αλλά είναι χρονοβόρο. Γι αυτό και προτιμώ τα greeklish. Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigmacom Δημ. November 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2003 Ελάτε ρε παιδία! Λίγο φιλότιμο θέλει! Κι ας έχει και λίγα λαθάκια! Τι έγινε!? Δεν χρειάζεται να το περνάτε από Word και ορθογράφο! Μήπως τι νομίζετε? Στα greeklish δεν φαίνονται τα λάθη? Υπάρχουν πολλοί (ενας εκ των οποίων κι εγώ) που όταν αναγκάζονται να γράψουν greeklish, γράφουν ορθογραφημένα (π.χ. "einai" αντί για "ine" - Παναγιά μου! Το μάτι μου!) οπότε πάλι φαίνονται τα λάθη (εντάξει, όχι πάντα...) Τέλος, αν νομίζετε ότι δεν τα πάτε καλά με την ορθογραφία, μην το ντρέπεστε και μην το φοβάστε αυτό! ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΕΙ ΕΔΩ (στο φόρουμ)! Θα σας φάνε γιατί τους (μας) βγάζετε τα μάτια με τα greeklish! Θα σας φάνε (φάμε) γιατί φτύνετε την Ελληνική γλώσσα μας(σας)! Δείτε το σαν μια ευκαιρία να βελτιωθείτε με την ορθογραφία σας! Αύριο μεθάυριο θα σας χρειαστεί σε καμιά δουλειά που θα πάτε! Αφού περνάτε ώρες κι ώρες γράφοντας εδώ μέσα, εκμεταλλευτείτε το! Δείτε τις "δύσκολες" λέξεις από άλλους και μάθετε. Δείτε ένα λεξικό, κάτι! Δείτε το σαν μια ευκαιρία, σιγά - σιγά να βελτιωθείτε! Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/sigmacom.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. November 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2003 Πραγματικα, αυτο που λεει ο Sigmacom ειναι αληθεια... Επειδη περναμε πολλες ωρες γραφοντας σε αυτο το forum λειτουργει και καπως σαν "προπονηση" (αν θελετε) για οποιαδηποτε δουλεια που εχει σχεση με δαχτυλογραφηση ! Προσωπικα, επειδη ηταν το 1ο forum που ενδιαφερθηκα να γραφω τοσο πολυ, ξεκινησα απο την αρχη με Ελληνικα χωρις καν να σκεφτω τα greeklish... Πρωτα εγραφα αργα αλλα και ανορθογραφα (οχι οτι τωρα δεν κανω ορθογραφικα λαθη :p ) και σιγα σιγα ανεπτυξα την ταχυτητα μου, μειωσα τα ορθογραφικα και αργοτερα θα προσπαθησω να μαθω να γραφω και με τονους (οχι Rio Mare ! :o ). Σε μια πρακτικη εξασκηση που εκανα σε τραπεζα λογω ειδικοτητας που τελειωσα, ηταν πολυ χρησιμη η "προπονηση" που εκανα στο τοτε -Unwired.gr- με αποτελεσμα να με "χωσουν" σε οτιδηποτε ειχε σχεση με δαχτυλογραφηση και κειμενο !!! (Ηταν δημοσια η τραπεζα γι'αυτο !!! ) Τελειωνοντας εχω να προτεινω σε ολους να προσπαθησουν πραγματικα να γραφουν σε Ελληνικα και να μην φοβουνται μηπως τους κατακρινουμε για τα ορθογραφικα τους... Η προσπαθεια μετραει περισσοτερο... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
broxopoios Δημ. November 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον lewton Νομίζω κάνεις λάθος. Στα windows κάθε παράθυρο κρατά τη γλώσσα που έχει επιλεγμένη ανεξάρτητα από τα υπόλοιπα. Αν έχεις linux πάω πάσο. Μου έδειξες το φώς! Τόσα χρόνια χρήστης και αλήθεια αυτό δεν το ήξερα! Για το λίνουξ δεν θυμάμαι τι παίζει, το έχω δυστυχώς εγκαταλέιωει προ καιρού (Δυστυχώς λέω και πάλι!) Πάντως επειδή χρησιμοποιώ περισσότερο λαπτοπ είναι λίγο δύσκολα να κάνω την αλλαγή από την μία γλώσσα στην άλλη, αλλά θα προσπαθήσω στο μέλλον :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ouCB49aou Δημ. November 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2003 Παιδιά συμφωνώ με sigmacom + sadiagraxa. Δεν είναι φοβερό να γράψεις Ελληνικά και, συγχωρήστε με όσοι γράφετε αλλοιώς, αλλά είναι ΠΟΛΥ ΣΠΑΣΤΙΚΟ το να διαβάζεις με τον άλλο τρόπο. ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ, ειδικά όταν δεν γραφεις π.χ. opoios αλλά opios και σίγουρα η ανορθογραφία φαίνεται και μάλιστα, κατά την ταπεινή μου γνώμη, περισσότερο με τα greecl. Σαφώς και όποιος δεν έχει συνηθίσει δυσκολεύεται αλλά στο κάτω κάτω, στη γλώσσα μας γράφουμε, ας προσπαθήσουμε... Παράθεση Όσο απλό είναι να περιπλέξεις τα πράγματα, τόσο περίπλοκο είναι να τα απλοποιήσεις! :confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. November 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον ouCB49aou Παιδιά συμφωνώ με sigmacom + sadiagraxa. Δεν είναι φοβερό να γράψεις Ελληνικά και, συγχωρήστε με όσοι γράφετε αλλοιώς, αλλά είναι ΠΟΛΥ ΣΠΑΣΤΙΚΟ το να διαβάζεις με τον άλλο τρόπο. ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ, ειδικά όταν δεν γραφεις π.χ. opoios αλλά opios και σίγουρα η ανορθογραφία φαίνεται και μάλιστα, κατά την ταπεινή μου γνώμη, περισσότερο με τα greecl. Σαφώς και όποιος δεν έχει συνηθίσει δυσκολεύεται αλλά στο κάτω κάτω, στη γλώσσα μας γράφουμε, ας προσπαθήσουμε... Ο φίλος έχει απόλυτο δίκιο,εγώ έγραφα φανατικά με γρικλισ αλλά τα έκοψα και είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα,ας κάνουμε μια προσπάθεια όλοι να τα κόψουμε,για ένα καλύτερο φόρουμ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts