flandra Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Έχετε κάποια rom να προτείνετε; Έχει βγει cm? Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakislarisa Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Επιδιόρθωση με το SEUS. Αν σου πει ότι έχεις τροποποιημένο λογισμικό τότε με το flash tool πέρνα μια επίσημη (ψάξε δηλαδή για το .ftf αρχείο του κινητού σου) rom και στη συνέχεια επιδιόρθωσε με το SEUS για να πας στην τελευταία έκδοση. Το κάνω τώρα με το SEUS όπως μου είπες αλλά έχει κολλήσει η μπάρα στην εγκατάσταση λογισμικού στο τηλέφωνο και δε προχωράει..τι να κάνω? Παράθεση nokia 3330 -> nokia 8310 -> nokia 6600 -> nokia n81 -> xperia tipo -> xiaomi mi4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maryag Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Καλησπέρα!! Εδώ και ένα χρόνο έχω το Sony xperia tipo (το απλό όχι το dual). Μετά λοιπόν από ένα χρόνο λειτουργίας του ανακάλυψα ότι όταν το έχω κλειστό, εντελώς απενεργοποιημενο και μου κάνει κάποιος κλήση.. όταν το ανοίξω δεν μου εμφανίζεται η κλήση... Υπάρχει λύση σε αυτό πρόβλημα?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποια απάντηση. Παράθεση Vida la essential no las aparencias.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Το κάνω τώρα με το SEUS όπως μου είπες αλλά έχει κολλήσει η μπάρα στην εγκατάσταση λογισμικού στο τηλέφωνο και δε προχωράει..τι να κάνω? Έκανες αυτό που σου είπα με το flash tool; Καλησπέρα!! Εδώ και ένα χρόνο έχω το Sony xperia tipo (το απλό όχι το dual). Μετά λοιπόν από ένα χρόνο λειτουργίας του ανακάλυψα ότι όταν το έχω κλειστό, εντελώς απενεργοποιημενο και μου κάνει κάποιος κλήση.. όταν το ανοίξω δεν μου εμφανίζεται η κλήση... Υπάρχει λύση σε αυτό πρόβλημα?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποια απάντηση. Εννοείς ότι δεν σου έρχεται μήνυμα ότι κάποιος σε πήρε όσο είχες το κινητό κλειστό; Αν ναι τότε δεν είναι θέμα συσκευής αλλά θέμα παρόχου κινητής τηλεφωνίας. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maryag Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Ναι ναι αυτό εννοώ.. Α οκ,γιατί νόμιζα ότι φταίει κάποια ρύθμιση της συσκευής..αλλά τελικά είναι όπως λες και εσύ, πρόβλημα της εταιρείας παροχής Παράθεση Vida la essential no las aparencias.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakislarisa Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Έκανες αυτό που σου είπα με το flash tool; Τελικά συνέχισε μόνο του μετά από κανα 10λεπτο κομπλέ όλα! Παράθεση nokia 3330 -> nokia 8310 -> nokia 6600 -> nokia n81 -> xperia tipo -> xiaomi mi4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EviS Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Καλησπερα σε ολους, αγορασα ενα sony Xperia Tipo μπορω οτι το κινητο ειναι πραγματικα ολα τα λεφτα, αλλα, πηγα να κατεβασω καποια παιχνιδια απο facebook ενα γινεται κανονικα install οταν πηγαινω να συνδεθω μεσω των παιχνιδιων στο facebook με βγαζει σε ενα Browser και μου λεει οτι η σελιδα δεν υπαρχει και κατι τετοια. Κατεβασα το Mozilla μηπως και χρειαζεται αλλο broser αλλα παλι τιποτα, κατεβασα και ενα Flash player μηπως και δουμε διαφορά, αλλα στο ιδιο μηκος κυματος ειμαστε!!!! Εχει κανεις αλλος το ιδιο προβλημα ή κατι παρομοιο, και μηπως υπαρχει καμια λυση σε αυτο??? Ευχαριστω εκ των προτερων!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakislarisa Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μεταφέρει τις εφαρμογές στην κάρτα μνήμης και οχι στην sdcard του τηλεφώνου; Παράθεση nokia 3330 -> nokia 8310 -> nokia 6600 -> nokia n81 -> xperia tipo -> xiaomi mi4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Καλησπερα σε ολους, αγορασα ενα sony Xperia Tipo μπορω οτι το κινητο ειναι πραγματικα ολα τα λεφτα, αλλα, πηγα να κατεβασω καποια παιχνιδια απο facebook ενα γινεται κανονικα install οταν πηγαινω να συνδεθω μεσω των παιχνιδιων στο facebook με βγαζει σε ενα Browser και μου λεει οτι η σελιδα δεν υπαρχει και κατι τετοια. Κατεβασα το Mozilla μηπως και χρειαζεται αλλο broser αλλα παλι τιποτα, κατεβασα και ενα Flash player μηπως και δουμε διαφορά, αλλα στο ιδιο μηκος κυματος ειμαστε!!!! Εχει κανεις αλλος το ιδιο προβλημα ή κατι παρομοιο, και μηπως υπαρχει καμια λυση σε αυτο??? Ευχαριστω εκ των προτερων!!! Σε τι είναι γραμμένα αυτά τα παιχνίδια; Flash είναι; Πιθανότατα για αυτό δεν μπορεί να τα παίξει. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μεταφέρει τις εφαρμογές στην κάρτα μνήμης και οχι στην sdcard του τηλεφώνου; Όχι Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakislarisa Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Κανένα προγραμματάκι που να έχει "διακοπτάκια" για δεδομένα,gps κλπ και να εμφανίζεται στα notification υπάρχει? (δε ξέρω αν το έγραψα καλά για να καταλάβετε τι εννοώ :P ) Παράθεση nokia 3330 -> nokia 8310 -> nokia 6600 -> nokia n81 -> xperia tipo -> xiaomi mi4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Κανένα προγραμματάκι που να έχει "διακοπτάκια" για δεδομένα,gps κλπ και να εμφανίζεται στα notification υπάρχει? (δε ξέρω αν το έγραψα καλά για να καταλάβετε τι εννοώ :P ) Power toggles? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakislarisa Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Power toggles? Ναι αυτό βρήκα μόλις τώρα!Ευχαριστώ πάντως! :D Παράθεση nokia 3330 -> nokia 8310 -> nokia 6600 -> nokia n81 -> xperia tipo -> xiaomi mi4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papresa Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Καλημέρα, καλή Κυριακή σε όλους. Κατέβασα 1 τραγούδι στον υπολογιστή μου και το έστειλα με bluetooth στο tipάκι μου, πως μπορώ να μεταφέρω το τραγούδι στον φάκελο που θέλω για να το βρίσκω με τα υπόλοιπα που είχα στην microSD μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakislarisa Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Η εφαρμογή SecureClockService που τρέχει είναι κάτι σημαντικό ή μπορώ να την βγάλω? Παράθεση nokia 3330 -> nokia 8310 -> nokia 6600 -> nokia n81 -> xperia tipo -> xiaomi mi4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Καλημέρα, καλή Κυριακή σε όλους. Κατέβασα 1 τραγούδι στον υπολογιστή μου και το έστειλα με bluetooth στο tipάκι μου, πως μπορώ να μεταφέρω το τραγούδι στον φάκελο που θέλω για να το βρίσκω με τα υπόλοιπα που είχα στην microSD μου; Με καποιομ file manager μπορεις να κανεις τη δουλεια σου. Δοκιμασε πχ με το ES File Manager και βρες τον φακελο bluetooth, κανε κοπυ και πειστ το τραγουδι στον φακελο που θες. Ή συνδεσε το κινητο στο πισι σου και κανε την ιδια διαδικασια οπως θα την εκανες με καποιο σκληρο δισκο πχ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Iceman_7 Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Καλησπερα! ξαφνικα ενα απογευμα παρατηρησα οτι το εξωτερικο ηχειο δν δουλευει ενω την προηγουμενη μερα δουλευε κανονικοτατα.Δοκιμασα τα παντα,εκανα ενα σωρο επανεκκινησεις,εκανα ενημερωση καποιων εφαρμογων μηπως παιζει τιποτα με αυτες αλλα τιποτα,μεχρι και επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων εκανα αλλα τζιφος! Μηπως ξερεται γιατι δημιουργηθηκε αυτο το προβλημα,ή αν μπορω να κανω κατι για να το διορθωσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Κάνε μια επιδιόρθωση με το SEUS διαφορετικά καρφί για service. Είσαι σίγουρος ότι δεν έχεις κλείσει τους ήχους από τις ρυθμίσεις έτσι; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos2014 Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Παιδια μια βοήθεια! Το κινητο το έχω ένα χρόνο τωρα!! Είναι ισως απ τα αγαπημένα μου κινητα απο αποψη εμφάνισης! Δεν θέλω να το πετάξω να πάρω άλλο! Το κινητό μου κολλάει απίστευτα!! Σε σημείο να μην μπορώ να επιλέξω τίποτα! Πατάω άλλο επιλέγει κατι άλλο! εκτός του ότι αργει και να το επιλέξει είναι εκνευριστικό γιατι κανει οτι να ναι!! Μηνυματα πλέον δεν γράφω γιατι δεν μπορώ να σταυρώσω μια λέξη!! μπορει να περάσουν 5 λεπτά μέχρι να γράψω μια λέξη! Παιδια είναι πολύ εκνευριστικό. Το ίδιο πρόβλημα έχει και μια φίλη μου! Πριν τα Χριστούγεννα το έδωσα στη vodafone να μου το φτιάξουν μια και που ήταν και σε εγγυηση!! Το παρέλαβα σαν καινούριο!! Για 2 βδομάδες μέσα στις γιορτές πήγαινε όπως το είχα πρωτοαγοράσει! Με το που πέρασαν οι γιορτές ξανα τα ίδια και σε χειρότερο βαθμό! Και το ακόμη χειρότερο δεν μπορώ να τους το ξαναδώσω γιατί έχει περάσει η εγγύηση! Μήπως έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα ή μηπως ξέρει κανεις τι μπορώ να κάνω εγώ?? η αλήθεια είναι ότι είμαι και λίγο άσχετος! αα και εργοστασιακές ρυθμίσεις που του έκανα και χωρις καμία εφαρμογη πάλι κολλάει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakislarisa Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Ξέρετε κανένα custom kernel για το dual για να του κάνω overclock? Παράθεση nokia 3330 -> nokia 8310 -> nokia 6600 -> nokia n81 -> xperia tipo -> xiaomi mi4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakislarisa Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Παιδια μια βοήθεια! Το κινητο το έχω ένα χρόνο τωρα!! Είναι ισως απ τα αγαπημένα μου κινητα απο αποψη εμφάνισης! Δεν θέλω να το πετάξω να πάρω άλλο! Το κινητό μου κολλάει απίστευτα!! Σε σημείο να μην μπορώ να επιλέξω τίποτα! Πατάω άλλο επιλέγει κατι άλλο! εκτός του ότι αργει και να το επιλέξει είναι εκνευριστικό γιατι κανει οτι να ναι!! Μηνυματα πλέον δεν γράφω γιατι δεν μπορώ να σταυρώσω μια λέξη!! μπορει να περάσουν 5 λεπτά μέχρι να γράψω μια λέξη! Παιδια είναι πολύ εκνευριστικό. Το ίδιο πρόβλημα έχει και μια φίλη μου! Πριν τα Χριστούγεννα το έδωσα στη vodafone να μου το φτιάξουν μια και που ήταν και σε εγγυηση!! Το παρέλαβα σαν καινούριο!! Για 2 βδομάδες μέσα στις γιορτές πήγαινε όπως το είχα πρωτοαγοράσει! Με το που πέρασαν οι γιορτές ξανα τα ίδια και σε χειρότερο βαθμό! Και το ακόμη χειρότερο δεν μπορώ να τους το ξαναδώσω γιατί έχει περάσει η εγγύηση! Μήπως έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα ή μηπως ξέρει κανεις τι μπορώ να κάνω εγώ?? η αλήθεια είναι ότι είμαι και λίγο άσχετος! αα και εργοστασιακές ρυθμίσεις που του έκανα και χωρις καμία εφαρμογη πάλι κολλάει! Δοκίμασε να κάνεις επιδιόρθωση με το SEUS Παράθεση nokia 3330 -> nokia 8310 -> nokia 6600 -> nokia n81 -> xperia tipo -> xiaomi mi4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexpag Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Υπάρχει κάποια ρύθμιση ώστε όταν γράφω μήνυμα κρατώντας την συσκευή σε οριζόντια θέση να φαίνεται όπως στα βίντεο στο youtube; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos2014 Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Δοκίμασε να κάνεις επιδιόρθωση με το SEUS Το έκανα αλλά είναι ακριβώς το ίδιο!!! εξακολουθεί και κολλάει!! :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakislarisa Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Το έκανα αλλά είναι ακριβώς το ίδιο!!! εξακολουθεί και κολλάει!! :/ Περίμενε να σου απαντήσει κάποιος που ξέρει περισσότερα. :p Παράθεση nokia 3330 -> nokia 8310 -> nokia 6600 -> nokia n81 -> xperia tipo -> xiaomi mi4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuperMarioGR Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Υπάρχει κάποια ρύθμιση ώστε όταν γράφω μήνυμα κρατώντας την συσκευή σε οριζόντια θέση να φαίνεται όπως στα βίντεο στο youtube; δηλαδή να γυρνάει και το πληκτρολόγιο? δοκίμασες να ενεργοποιήσεις την αυτόματη περιστροφή από το μενού? Το έκανα αλλά είναι ακριβώς το ίδιο!!! εξακολουθεί και κολλάει!! :/ κολλάει και άδειο? μήπως έχεις καμιά εφαρμογή που το γονατίζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_hacker Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Ξέρετε κανένα custom kernel για το dual για να του κάνω overclock? Δεν αξιζει να του κανεις overclock, δεν θα δεις την παραμικρη βελτιωση, ισα ισα θα γινει πιο ασταθες, δεν ειναι για τετοια το tipo... Τωρα αν εχεις ξεκλειδωσει τον bootloader κανε μια βολα στο xda και θα βρεις kernel, αλλα μην περιμενεις πολλα πραγματα, αστο στα ιδια mhz και απλα θα κερδισεις μια μικρη βελτιωση λογω optimization του kernel.. Παράθεση Το τίμημα αυτών που κατέχουν την γνώση, είναι να ζουν έκπτωτοι..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts