akistab Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 Καλημέρα σε όλους. Έχω μια ερώτηση για όποιον γνωρίζει να μου δώσει τα φώτα του!!! Έχω πάρει hands-free sony ericsson MH-700 επειδή ήθελα να μπορώ να αλλάξω ακουστικά. Το πρόβλημα είναι ότι όταν ακούω μουσική δεν υπάρχει μπάσο κάτι που διορθώνεται όταν πατήσω το πλήκτρο απάντησης κλήσης του hands-free. Γνωρίζει κάποιος τί μπορεί να συμβαίνει;;;; Το κινητό είναι με τη μία κάρτα!!! Ευχαριστώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 Αν δεν κάνω λάθος έχει να κάνει με το βύσμα του hand που κουμπώνει πάνω στο κινητό. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akistab Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 Ok zxr. Ευχαριστώ!!!! Θα τα φυλάξω. Μπορεί να κάνουν στο επόμενο!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reddeadgr Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 γεια σας εχω xperia tipo και έκανα τα γνωστά βήματα ώστε να βάλω το cyanogenmod 10.1, αλλά μετά από το fastboot flash boot boot.img, η οθόνη έγινε μαύρη και δεν μπορώ να ανοίξω το κινητό help me ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos94 Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 Νομίζω δεν υποστηρίζει το tipo cm10.1 μέχρι cm10. Προσπάθησες να περάσεις το stock firmware με το flashtool; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakislarisa Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 (edited) Ρε παιδιά όσοι είστε root μέσα στο φάκελο system/etc/ βλέπετε ένα αρχείο που λέγεται hw_config.sh?Γιατί εγώ δε μπορώ να το βρω για να κάνω edit.. Και κάτι άλλο..ο bootloader τι είναι?το κινητό μου λέει ότι δέχεται bootloader unlock, τι ακριβώς είναι αυτό?μήπως γι'αυτό δε βλέπω το παραπάνω αρχείο? Edited July 22, 2013 by kostakislarisa Παράθεση nokia 3330 -> nokia 8310 -> nokia 6600 -> nokia n81 -> xperia tipo -> xiaomi mi4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Bootloader: Πρόγραμμα το οποίο κάνει μια και μόνο αλλά άκρως απαραίτητη δουλειά: φορτώνει δεδομένα και προγράμματα τα οποία εν συνεχεία θα εκτελεστούν από τη RAM. Συχνά χρησιμοποιούνται οι λεγόμενοι multiple-stage boot loaders (πολλαπλών σταδίων) όπου διάφορα προγράμματα αυξανόμενης πολυπλοκότητας φορτώνονται το ένα μετά το άλλο μέσα απο μια αλυσιδωτή διαδικασία. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4050796#post4050796 Δεν φταίει αυτό που δεν βλέπεις. Με ποιο πρόγραμμα ψάχνεις να βρεις το αρχείο; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Ένας φίλος έχει το xperia Tipo. Εδώ και λίγες ημέρες έχει το εξής πρόβλημα. Όταν μπαίνει στις κλήσεις και πατά να κάνει κάποια κλήση, η οθόνη γίνεται λευκή και μετά δε φαίνεται τίποτα. Μόνο όταν πηγαίνει σε ένα αποθηκευμένο αριθμό στο ευρετήριο και κάνει κλήση, τότε γίνεται κανονικά. Τι παίζει; Σε μένα που έχω το xperia E dual πολλές φορές στο μενού των κλήσεων ή του ευρετηρίου, οι επαφές κάνουν να εμφανιστούν αρκετή ώρα. Όπως λέει ένας φίλος Γερμανός που έχει ένα xperia J, τα Sony είναι smart αλλά όχι phones... Υστερούν δηλαδή αρκετά στις βασικές λειτουργίες τηλεφώνου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakislarisa Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Ένας φίλος έχει το xperia Tipo. Εδώ και λίγες ημέρες έχει το εξής πρόβλημα. Όταν μπαίνει στις κλήσεις και πατά να κάνει κάποια κλήση, η οθόνη γίνεται λευκή και μετά δε φαίνεται τίποτα. Μόνο όταν πηγαίνει σε ένα αποθηκευμένο αριθμό στο ευρετήριο και κάνει κλήση, τότε γίνεται κανονικά. Τι παίζει; Σε μένα που έχω το xperia E dual πολλές φορές στο μενού των κλήσεων ή του ευρετηρίου, οι επαφές κάνουν να εμφανιστούν αρκετή ώρα. Όπως λέει ένας φίλος Γερμανός που έχει ένα xperia J, τα Sony είναι smart αλλά όχι phones... Υστερούν δηλαδή αρκετά στις βασικές λειτουργίες τηλεφώνου. Μήπως τερματίζει την εφαρμογή κλήσεις από τις εφαρμογές με κάποιο task killer γιατί το ίδιο έκανα και εγώ και δε μπορούσα να πάρω τηλέφωνο μετά ούτε να μπω στις επαφές.. Παράθεση nokia 3330 -> nokia 8310 -> nokia 6600 -> nokia n81 -> xperia tipo -> xiaomi mi4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Θεωρώ ότι δεν έχει πειράξει τίποτα, είναι άσχετος. Τι μπορεί να κάνει είναι το θέμα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakislarisa Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Εγώ μια επαννεκίνηση το κινητό έκανα και ήταν κομπλέ! Παράθεση nokia 3330 -> nokia 8310 -> nokia 6600 -> nokia n81 -> xperia tipo -> xiaomi mi4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Τι εννοείς επανεκκίνηση; Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Τι εννοείς επανεκκίνηση; Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων; Πες του να κάνει μια απλή επανεκκίνηση της συσκευής μήπως έχει "μπουκώσει" κι αν δεν γίνει κάτι, η επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων είναι μονόδρομος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakislarisa Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Καλημέρεςς :p Ρε παιδιά έχει κάνει κανείς root το dual με έκδοση 11.0.Α.6.5? Εγώ το έκανα με το unlock root αλλά από ότι κατάλαβα δε γίνεται σωστά γιατί δε βλέπω κάποια αρχεία που πρέπει να βλέπω για να αλλάξω τις τιμές της ραμ μέσα στο '' /system/etc/hw_config.sh '' :( Παράθεση nokia 3330 -> nokia 8310 -> nokia 6600 -> nokia n81 -> xperia tipo -> xiaomi mi4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Αν υπάρχει κωδικοποίηση unicode στα μηνύματα, πώς αλλάζει; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Καλημέρεςς :p Ρε παιδιά έχει κάνει κανείς root το dual με έκδοση 11.0.Α.6.5? Εγώ το έκανα με το unlock root αλλά από ότι κατάλαβα δε γίνεται σωστά γιατί δε βλέπω κάποια αρχεία που πρέπει να βλέπω για να αλλάξω τις τιμές της ραμ μέσα στο '' /system/etc/hw_config.sh '' :( με ποιο προγραμμα δεν τα βλεππεις??πρεπει να εχεις προγραμμα να μπορει να παρει δικαιωματα . πχ oi file manager για τον φιλο με τα unicode.τι ακριβως θες? παλια γινοταν επιλογη μεσα απο τις ρυθμισεις μυνηματων.Τωρα δεν υπαρχει καμια ρυθμιση. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos94 Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Αν υπάρχει κωδικοποίηση unicode στα μηνύματα, πώς αλλάζει; Στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων υπάρχει η επιλογή εξοικονόμηση κόστους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakislarisa Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 (edited) με ποιο προγραμμα δεν τα βλεππεις??πρεπει να εχεις προγραμμα να μπορει να παρει δικαιωματα . πχ oi file manager Χρησιμοποιώ το file manager το οποίο παίρνει δικαιώματα διαχειριστή αλλά δοκίμασα και το yaffs.. :( να και ένα sceenshot https://www.dropbox.com/s/bjxf0hd76v5f0ly/Screenshot_2013-07-22-10-32-23.png Edited August 4, 2013 by kostakislarisa Παράθεση nokia 3330 -> nokia 8310 -> nokia 6600 -> nokia n81 -> xperia tipo -> xiaomi mi4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Χρησιμοποιώ το file manager το οποίο παίρνει δικαιώματα διαχειριστή αλλά δοκίμασα και το yaffs.. :( να και ένα sceenshot https://www.dropbox.com/s/bjxf0hd76v5f0ly/Screenshot_2013-07-22-10-32-23.png τωρα με μπερδεψες :wacko: Κανονικα δεν θα επρεπε να βλεπω εγω αυτον τον φακελο μιας και δεν ειmαι rooted. τεσπα κατεβασε το check rooted,να δεις αν εχεις κανει σωστα την διαδικασια.αλλιως ξανακανε με το unlook root pro.ειναι πανευκολο τσεκαρε τον φαιλ μανατζερ να εχεις επιλεξει εμαφανιση κρυφων αρχειων. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakislarisa Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Είμαι root το έχω τσεκάρει κιόλας..Επίσης έχω επιλέξει να φαίνονται τα κρυφά αρχεία..το screenshot που έβαλα κάτω από το αρχείο hosts θα έπρεπε να εμφανίζεται το hw_config.sh αλλά δεν φαίνεται.. :/ Παράθεση nokia 3330 -> nokia 8310 -> nokia 6600 -> nokia n81 -> xperia tipo -> xiaomi mi4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Είμαι root το έχω τσεκάρει κιόλας..Επίσης έχω επιλέξει να φαίνονται τα κρυφά αρχεία..το screenshot που έβαλα κάτω από το αρχείο hosts θα έπρεπε να εμφανίζεται το hw_config.sh αλλά δεν φαίνεται.. :/ εχεις cwm?? Γιατι νομιζω μονο εκει υπαρχει Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakislarisa Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 εχεις cwm?? Γιατι νομιζω μονο εκει υπαρχει Τι είναι το cwm? εξήγησε το γιατί δε το κατέχω και πολύ :P Παράθεση nokia 3330 -> nokia 8310 -> nokia 6600 -> nokia n81 -> xperia tipo -> xiaomi mi4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Τι είναι το cwm? εξήγησε το γιατί δε το κατέχω και πολύ :P http://www.clockworkmod.com/ Δεν ξερω πως να το εξηγησω.to λειτουργικο android δεν λειτουργει οπως τα windows.Εχει την ''βαση'' (οπου περιλμβανει τους drivers του τηλεφωνου bootloader, σαν τον φακελο windows) και επανω καθετει η ρομ που υπαρχει σε καθε κινητο,ειτε της μανας του ειτε αναβαθμιση απο 2,1 σε 2,2 σε 4,0 κλπ. Αυτη η βαση λοιπον εχει τροποποιηθει απο καποιους και την ονομασαν ετσι.Ολες οι φτιαχτες ρομ πατανε σε αυτην,εχει απειρες δυνατοτητες,αλλα δυστηχως δεν ειναι 'τελεια' σε ολα τα τηλ. εχεις περασμενη δικη σου ρομ??? Εσυ αυτο το αρχειο που θες να πειραξεις απο οτι ειδα ειναι για multitouch χρηση??? προφανως αυτο το αρχειο υπαρχει μονο εκει,απο που βρηκες οδηγιες σχετικα με αυτο το αρχειο? Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakislarisa Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 (edited) Εδώ θέλω να περάσω τις τιμές από τη μνήμη Για να το αποφύγουμε αυτό γράφουμε την παρακάτω γραμμή "κώδικα" "echo "6144,9216,12288,18432,21504,24576" > /sys/module/lowmemorykiller/parameters/minfree" στο τέλος του /system/etc/hw_config.sh Όχι δεν έχω περασμένη ρομ είναι μαμα το κινητό Edited August 4, 2013 by kostakislarisa Παράθεση nokia 3330 -> nokia 8310 -> nokia 6600 -> nokia n81 -> xperia tipo -> xiaomi mi4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Παντως ουτε κσι στο sony miro υπαρχει.ισως δεν υπαρχει σε ολες τις συσκευες!! Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts