vasilimertzani Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Ναι δεν το προσεξα οτι δεν γραφει για εφαρμογες συστηματος :p. Τσεκαρε το εξης .Πηγαινε μεσα απο ρυθμισεις-εφαρμογες κλικαρε την εφαρμογη που θες να απεγκαταστησεις να δεις αν δουλευει η απεγκατασταση απο εκει.Το εχω ξανακουσει αυτο το προβλημα και σε αλλα. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swaron Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Ευχαριστώ παιδιά. Θα τον ενημερώσω κ θα σας πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 Γεια σας, Φίλη έχει το κινητό και φορά GB. Θέλω να του περάσω CyanogenMod, κατά προτίμηση ICS/JB. Υπάρχει; Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 σε τρωει ο κωλος σου για μουρμουρα?? :lol: μονο custom εδω: http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1980 Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thelgi Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 γεια σας ενδιαφερομαι για αυτο το κινητο και θελω να μαθω αν κολλαει γενικα αν παιζει βαρια παιχνιδια χωρις προβλημα πχ τ gta αν υπαρχει καποιο προβλημα με τισ κλησεις και τα μηνυματα (πχ να σε παιρνουν και να σ λεει πως ειναι κλειστω ενω ειναι ανοιχτο η να σου στελνουν μηνυμα και να μην σου ερχονται η να σου ερχονται καποια μονο ) !! τελος αν αξιζει η αγορα του !ευχαριστω εκ των προτερων!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 Δεν κολαει πουθενα.δεν εχω δοκιμασει παιχνιδια,αλλα σε ολα τα αλλα η συμπεριφορα του ειναι τελεια. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thelgi Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 Δεν κολαει πουθενα.δεν εχω δοκιμασει παιχνιδια,αλλα σε ολα τα αλλα η συμπεριφορα του ειναι τελεια. δηλαδη ουτε σε μηνυματα και κλησεισ εχει προβλημα?το λεω γιατι το διαβασα καπου και ελεγε οτι ειχε προβλημα συγκρκριμενα στισ κλησεις και τρομαξα για αυτο σκεφτηκα και το xperia j ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 εμενα προσωπικα δεν κολαει πουθενα. Αρκετα γρηγορο,φορτωμενο με πολλες εφαρμογες.Δεν εχει κολλησει ποτε. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thelgi Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 εμενα προσωπικα δεν κολαει πουθενα. Αρκετα γρηγορο,φορτωμενο με πολλες εφαρμογες.Δεν εχει κολλησει ποτε. ωραια !! απο μπαταρια πως παει με wifi και ιντερνετ?ποσες μερες κραταει?:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 δεν θα βγαλεις ομως ακρη στο θεμα μπαταριας. Το δικο μου εχω συνεχεια ανοιχτα hsdpa(οχι 3g) wifi συνεχεια ανοιχτο μιλαω ~30 λεπτα.Με βγαζει 2 με 2 1/2 μερες. Αν τωρα κατσω στο ιντερνετ καμια ωρα βαλω και δυο ωρες μουσικη και καμια διαδρομη στο gps ειναι για μια μερα. Γενικα ολα αυτα τα κινητα ειναι ιδια.δεν αλλαζει κατι. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 Και το HSDPA, 3G είναι. Απλά είναι λίγο πιο γρήγορο. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thelgi Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 δεν θα βγαλεις ομως ακρη στο θεμα μπαταριας. Το δικο μου εχω συνεχεια ανοιχτα hsdpa(οχι 3g) wifi συνεχεια ανοιχτο μιλαω ~30 λεπτα.Με βγαζει 2 με 2 1/2 μερες. Αν τωρα κατσω στο ιντερνετ καμια ωρα βαλω και δυο ωρες μουσικη και καμια διαδρομη στο gps ειναι για μια μερα. Γενικα ολα αυτα τα κινητα ειναι ιδια.δεν αλλαζει κατι. μαλιστα τελικα πηρα σημερα το xperia j γιατι ειχε εξατληθει το miro και δεν μπορουσα να περιμενω και αφου ημουν σε αυτα τα δυο ειπα οκ !! ευχαριστω παντως για τησ πληροφοριεσ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmak Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Καλησπέρα, υπάρχει ελληνική rom Jelly Bean για το miro ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 οχι. μονο multilang custom rom. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Πολυ νεκρα εχει πεσει βλεπω :lol: με τα sms που στελνει μεχρι 70 χαρακτηρες εχετε κανει κατι? Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Root και αυτό ή handcent. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Ευχαριστω φιλε ,να εισαι καλα. Για το πρωτο το ειδα στο xda,πρεπει να ψαξω λιγο πωςς κανω roοτ μιας και στην σελιδα που εδωσες δεν υποστηριζεται αυτη η συσκευη.Για το handsend το δοκιμασα και μπορω να ζησω με αυτο :lol: Εκτος μονο που οταν μου ερχονται μυνηματα επρεπε να παω και να ο διαβασω και απο την Stock εφαρμογη της sony,αλλιως δεν εσβηνε το μπλε ενδεικτικο .. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Ξετσεκαρισε στην stock εφαρμογή την ειδοποίηση μηνυμάτων από τις ρυθμίσεις. ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Την ειχα ξετσεκαρει.δεν εκανε καμι ειδοποιηση-δονηση-ηχο περα το νουμερακι που γραφει πανω 1-2αναλογα τα μυνηματα και το μπλε ενδεικτικο. Για να επιμενεις ομως κατι δεν εχω κανε ισωστα.καπου θα εχει δουλεψει,ε? Θα το ξαναδοκιμασω. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GV_ Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 καλησπερα σας. Διαβασα τα μηνυματα που αφορουν προηγουμενους μηνες και ηθελα να ρωτησω σχετικα με τα διαφορα προβληματακια που αναφερθηκαν? σημερα εχει βελτιωθει το προβλημα απο την sony με: 1) την μπροστινη καμερα και το ποσο σκοτινά τραβάει? 2) την χαμηλη ενταση του ακουστικου που αναφερθηκε στα πρωτα μηνυματα? 3) θεμα των 70 χαρακτηρων? (που αυτο τρεχει αυτες τις μερες αρα ειναι αυτονοητο το ΟΧΙ) 4) της μετριας αποδοσης της πισω καμερας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Καλησπερα. Το θεμα της μπροστινης καμερας μια και δεν την χρησιμοποιω δεν μπορω να απαντησω. Για χαμηλο ηχο δεν νομιζω να ειχε ποτε προβλημα,εκτος και αν καποιος το ηθελε για ακουστικο βαρηκοιας. Καμερα ειναι αρκετα καλη,υπαρχουν και καλυτερες,το θεμα με τα sms υπαρχει ακομα οπως και σε ολα τα κινητα σχεδον. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmak Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 (edited) Καλησπέρα σε όλους, της αδερφής μου (είναι Γαλλία), πρίν τρεις μήνες, της δώρισα το εν λόγω κινητό. Χθές δυστυχώς το κινητό είχε μία πτώση με την μούρη (οθόνη) (και απο οτι μου έδιξε) έγινε σμπαράλια η οθόνη (με μπόλικες ρογμές / ραγίσματα). (Έ η βλαμένη η Sony, χάθηκε να βάλει καμιά Gorilla επίστρωση, μπάς και σωνώτανε η κατάσταση.) Λέτε να το καλύπτει η εγγύηση (που δέν νομίζω) ;; Στο skroutz απο μία γρήγορη έρευνα που έκανα, δέν συμφέρει η αλλαγή οθόνης, (καλύτερα να αγοράσω καινούριο κινητό) Ξέρει κάποιος καμιά φθηνή λύση επισκευής ;; Edited May 20, 2013 by dhmak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Καλησπέρα σε όλους, της αδερφής μου (είναι Γαλλία), πρίν τρεις μήνες, της δώρισα το εν λόγω κινητό. Χθές δυστυχώς το κινητό είχε μία πτώση με την μούρη (οθόνη) (και απο οτι μου έδιξε) έγινε σμπαράλια η οθόνη (με μπόλικες ρογμές / ραγίσματα). (Έ η βλαμένη η Sony, χάθηκε να βάλει καμιά Gorilla επίστρωση, μπάς και σωνώτανε η κατάσταση.) Λέτε να το καλύπτει η εγγύηση (που δέν νομίζω) ;; Στο skroutz απο μία γρήγορη έρευνα που έκανα, δέν συμφέρει η αλλαγή οθόνης, (καλύτερα να αγοράσω καινούριο κινητό) Ξέρει κάποιος καμιά φθηνή λύση επισκευής ;; http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0&_nkw=DIGITIZER+FOR+Sony+Xperia+Miro&_sacat=0&_from=R40 Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 Οριστε και τσαμπα οθοονη.... μονο να το κραζετε οτι δεν εβαλε επιστροση απο πετρωδη υλικα απο το αρη :lol::lol::lol: Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanostr Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Ρε παιδιά οκ σε γενικές γραμμές ειναι καλό κινητό...έχει όμως ενα θέμα με τα ακουστικά ειναι αλήθεια....και δεν εντοπίζει εύκολα κανάλια ραδιοφώνου...επίσης το κακό ειναι πως δεν είχε ακουστικά μαζί του στη συσκευασία..έχετε κάτι να προτείνετε; Να κινηθώ σε Sony ακουστικά για καλύτερη ποιότητα ήχου και συμβατότητα; Ευχαριστωωωωω;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts