spurakos Δημοσιεύτηκε June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 13, 2012 (edited) Ανακοινώθηκε ένα νέο κινητό από την Sony με όνομα Sony Xperia Miro Κάμερα και video 5 megapixel camera with pulsed LED flash and Auto focus 4x digital zoom Front-facing camera (VGA) Self-timer Send to web Touch capture Video light Video recording Συνδεσιμότητα και επικοινωνία USB High speed 2.0 and Micro USB support WiFi and WiFi Hotspot functionality DLNA Certified Synchronisation via Exchange ActiveSync, Facebook, SyncML, Google aGPS WebKit web browser with Pan & zoom Bluetooth technology Native USB tethering Μνήμη Internal phone storage: 2.9 GB (up to 2.2 GB user-accessible memory) 512 MB Expansion slot: microSD™, up to 32 GB Ψυχαγωγία TrackID music recognition xLOUD Experience – audio filter technology from Sony FM Radio with RDS Audio playback, supported formats: MP3, 3GPP, MP4, SMF, WAV, OTA, Ogg vorbis Audio recording, supported formats: 3GPP, MP4; AMR 3D and motion gaming Timescape with Twitter integrated Sony Entertainment Network (selected markets only) Manual equalizer Οθόνη 3.5”, 320x480 pixels 16,777,216 colour TFT Anti-reflection coating on mineral glass Capacitive touchscreen with on-screen QWERTY keyboard Προεγκατεστημένες εφαρμογές Google Voice Search Google Talk™ application Google Talk™ video chat Google Mail Google Maps with Street View and Latitude Δίκτυα GSM GPRS/EDGE 850, 900, 1800, 1900 UMTS HSPA 900, 2100 (Global except Americas) UMTS HSPA 850, 1900, 2100 (Americas) Επίσημη σελίδα http://www-static.se-mc.com/blogs.dir/0/files/2012/06/xperia-miro-black-android-smartphone-620x440.png Edited June 13, 2012 by zxr Παράθεση http://twitter-badges.s3.amazonaws.com/follow_me-c.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michalis12Laos Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Εκτιμώ πως θα τιμολογογηθεί κοντά στα 200 ευρώ και θα κυκλοφορήσει μέχρι το Σεπτέμβριο. :cool: http://techblog.gr/wp-content/uploads/2012/06/Sony-Xperia-Miro-1.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qash75 Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 τιμες συμφωνα με το leaked price της sony http://www.gsmarena.com/unannounced_sony_android_smartphone_prices_and_launch_dates_leak-news-3681.php tapioca βλεπε sony xperia tipo 146+15(λογω ελλαδας) γυρω στα 160 ευρω tapioca ds βλεπε sony xperia tipo dual sim 162+7-17e (λογω ελλαδας) γυρω στα 169 με 179 ευρω AFFM βλεπε sony xperia miro 192 +7 (λογω ελλαδας) 199 ευρω LOTUS βλεπε sony xperia GO 277 +12 (λογω ελλαδας) 289 με 299 ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 πρωτη παρουσιαση http://www.mobile-review.com/review/sony-miro-st23i-en.shtml Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michalis12Laos Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 Κοντά στα 160 ευρώ η τιμή σε αγγλικό κατάστημα, αλλά δε νομίζω να πωλείται τόσο χαμηλά εδώ. Έστω και με αυτά τα τεχνικά χαρακτηριστικά, για τέτοια τιμή είναι μια χαρά πρόταση. :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 Συμπαθητικό το βρίσκω πάντως Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qash75 Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 Ερχεται το σεπτεμβρη με τιμη στα 199 ευρω .Αυτο η το alcatel 995 σε μαυρο? :help: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odontiatros1986 Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 Το έχει πάρει κανείς για να μας πει εντυπώσεις; Παράθεση http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg Automagic * Automation @ Google Play Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diafanos_21 Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 η επομενη αγορα μου.. sony xperia miro.. για να δουμε τι θα δουμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 το θέμα είναι γιατί κανείς να πάρει αυτό και όχι το U ή το sole ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 το θέμα είναι γιατί κανείς να πάρει αυτό και όχι το U ή το sole ? μαλλον για αυτο Expansion slot: microSD™, up to 32 GB Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 μαλλον για αυτο Expansion slot: microSD™, up to 32 GB κρίμα που δεν έχει και το sole !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 κρίμα που δεν έχει και το sole !! το sole εχει..Στο μηνυμα σου αν δεις εκανα με bold το U.;) Το sole δεν εχει μπροστα καμερα. Αλλα μην μπουμε στην συγκριση των δυο.Χανει κατα κρατος το miro. ΟΜΩΣ στα 200 ευρω που κανει πιστευω ειναι τιμιο κινητο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 το sole εχει..Στο μηνυμα σου αν δεις εκανα με bold το U.;) Το sole δεν εχει μπροστα καμερα. Αλλα μην μπουμε στην συγκριση των δυο.Χανει κατα κρατος το miro. ΟΜΩΣ στα 200 ευρω που κανει πιστευω ειναι τιμιο κινητο. ναι το είδα το μήνυμα ήταν πιο γενικό προς την sony που βγάζει κινητά και τιμολογεί χωρίς κάποια σκέψη , μόνο αν και το σολε δεν είχε micro sd τότε να πείς οτι θα πάρεις αυτό απο θέμα χώρου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odontiatros1986 Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 Test du Sony Xperia Miro (en avant-première) « Top For Phone Παράθεση http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg Automagic * Automation @ Google Play Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diafanos_21 Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Test du Sony Xperia Miro (en avant-première) « Top For Phone Ενδιαφερον το βιντεακι για το κινητο αν και στα γαλλικα. Το εχω στα υπ οψιν μου. Στο gsmarena βλεπω ομως αναλυση οθονης 320 x 480 pixels, 3.5 inches (~165 ppi pixel density), σημειο που πιστευω οτι θα ειναι ενα απο τα αρνητικα στο miro. Λετε να ειναι τοσο χαλια? Πιο πολυ παιζει ρολο η μικρη αναλυση η το ppi dixel? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odontiatros1986 Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Ετοιμάσου και για λίγα Ουγγρικά τότε! :lol: Σχετικά σβέλτο δείχνει πάντως... Άντε να δούμε και κανένα review από τα μεγάλα site, και φυσικά να αρχίσει να κυκλοφορεί και στην Ελλάδα. Παράθεση http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg Automagic * Automation @ Google Play Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manu Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Tο παραγγειλα. Για να δουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diafanos_21 Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 (edited) Ετοιμάσου και για λίγα Ουγγρικά τότε! :lol: Σχετικά σβέλτο δείχνει πάντως... Άντε να δούμε και κανένα review από τα μεγάλα site, και φυσικά να αρχίσει να κυκλοφορεί και στην Ελλάδα. Με ζαλισαν οι ουγγροι. αλλα ευτυχως ειναι ηδη διαθεσιμο στα καταστηματα απο οτι ειδα σε πλαισιο, κωτσοβολο κλπ. παιδια ενημερωστε μας οσοι το παρετε να μας πειτε εντυπωσεις οταν το αγορασετε. περιμενουμε Ετοιμάσου και για λίγα Ουγγρικά τότε! :lol: Σχετικά σβέλτο δείχνει πάντως... Άντε να δούμε και κανένα review από τα μεγάλα site, και φυσικά να αρχίσει να κυκλοφορεί και στην Ελλάδα. Ριξε μια ματια και στα τσεχικα! απο οτι δειχνει η χαμηλη αναλυση δεν επηρεαζει τα χρωματα της οθονης, για να δουμε Edited September 19, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manu Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 παιδια ενημερωστε μας οσοι το παρετε να μας πειτε εντυπωσεις οταν το αγορασετε. περιμενουμε Λοιπον το τσιμπισα το κινητακι μια χαρα μου φαινεται ! Βεβαια δεν εχω εμπειρια πανω στο android λογισμικο μιας και ειναι το πρωτο μου αλλα μπορω να πω οτι τα λεφτα που το αγορασα (185ε) ειναι πολυ συμφερουσα επιλογη . H οθονη μια χαρουλα στις 3,5 ιντσες με πολυ καλη απεικονιση των πραγματων, smooth αποκριση , αναπαραγωγη διχως lag βιντεων hd (μεχρι 720p εχω δοκιμασει) , παιχνιδακια χωρις κανενα κολλημα (δεν εχω δει ακομα τα "βαρια" 3d games). Στα θετικα επισης η πολυ καλη χωρητικοτητα μπαταριας χρειαζεται να το φορτισω μια φορα τις 2 μερες με μετρια εως βαρια χρηση . Το μονο αρνητικο για μενα ειναι το οτι δεν εχει dedicated button στα πλαγια για την καμερα. Επισης και η φωτογραφιες του δεν με τρελαναν αλλα νταξει δεν ειναι και χαλια απλα μετριες θα τις χαρακτηριζα. Αυτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odontiatros1986 Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 (edited) Λοιπον το τσιμπισα το κινητακι μια χαρα μου φαινεται ! Με γεια! Πες μου, σε παρακαλώ, τη γνώμη σου για τα εξής: 1. Ποιότητα κατασκευής 2. Μεγάφωνο (ένταση και ποιότητα ήχου) 3. Ακουστικό (ένταση ήχου) Edited September 21, 2012 by odontiatros1986 Παράθεση http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg Automagic * Automation @ Google Play Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diafanos_21 Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 Λοιπον το τσιμπισα το κινητακι μια χαρα μου φαινεται ! Βεβαια δεν εχω εμπειρια πανω στο android λογισμικο μιας και ειναι το πρωτο μου αλλα μπορω να πω οτι τα λεφτα που το αγορασα (185ε) ειναι πολυ συμφερουσα επιλογη . H οθονη μια χαρουλα στις 3,5 ιντσες με πολυ καλη απεικονιση των πραγματων, smooth αποκριση , αναπαραγωγη διχως lag βιντεων hd (μεχρι 720p εχω δοκιμασει) , παιχνιδακια χωρις κανενα κολλημα (δεν εχω δει ακομα τα "βαρια" 3d games). Στα θετικα επισης η πολυ καλη χωρητικοτητα μπαταριας χρειαζεται να το φορτισω μια φορα τις 2 μερες με μετρια εως βαρια χρηση . Το μονο αρνητικο για μενα ειναι το οτι δεν εχει dedicated button στα πλαγια για την καμερα. Επισης και η φωτογραφιες του δεν με τρελαναν αλλα νταξει δεν ειναι και χαλια απλα μετριες θα τις χαρακτηριζα. Αυτα... Αν ειναι μετριες οι photos του miro σε καμερα 5mpixel, τοτε πιθανολογω πως θα κοιταξω αυτοματα το xperia tipo που ουσιαστικα η μονη διαφορα που εχει απο το miro ειναι η 3.2 camera και ειναι και 40 ευρω φθηνοτερο.A και η μπροστινη καμερα που δεν με ενδιαφερει τοσο. Τοσο χαλια ειναι οι photos του miro? :( Aξιζει για τα λεφτα του? Ο 800αρης επεξεργαστης εχει καλη αποκριση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manu Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 Με γεια! Πες μου, σε παρακαλώ, τη γνώμη σου για τα εξής: 1. Ποιότητα κατασκευής 2. Μεγάφωνο (ένταση και ποιότητα ήχου) 3. Ακουστικό (ένταση ήχου) Thanks ! 1. Καλη. Ωραιο design πλαστικα καλυμματα βεβαια αλλα δειχνει αρκετα ομορφο.Στιβαρος σχεδιασμος 8/10. 2. Αρκετα δυνατη ενταση και καλη ποιοτητα ηχου. Εχει και τεχνολογια xLoud η οποια δινει καλυτερη ποιοτητα οπως ισχυριζεται η SONY. 8/10. 3. Aκουστικο με ικανοποιητικη ενταση 7/10. Αν ειναι μετριες οι photos του miro σε καμερα 5mpixel, τοτε πιθανολογω πως θα κοιταξω αυτοματα το xperia tipo που ουσιαστικα η μονη διαφορα που εχει απο το miro ειναι η 3.2 camera και ειναι και 40 ευρω φθηνοτερο.A και η μπροστινη καμερα που δεν με ενδιαφερει τοσο. Τοσο χαλια ειναι οι photos του miro? :( Aξιζει για τα λεφτα του? Ο 800αρης επεξεργαστης εχει καλη αποκριση? Γι αυτο τις χαρακτηριζω και μετριες γιατι περιμενα καλυτερη ποιοτητα απο τα 5 mp.Αν και την μεγαλη διαφορα την κανει ο φακος και οχι τα mp. Tεσπα για να εχεις ιδία αποψη ανεβασα 3 φωτος να τσεκαρεις απο μονος σου http://i47.tinypic.com/mmznnl.jpg http://i47.tinypic.com/16maly.jpg http://i49.tinypic.com/63skkm.jpg Oσον αφορα τον επεξεργαστη εχει μια χαρα αποκριση και δεν μου εχει παρουσιασει μεχρι τωρα καποιο κολλημα η crash. Βεβαια συγκρινομενος με τον επεξεργαστη πχ του sola (διπυρηνος) που εχω δοκιμασει ειναι ενα κλικ πιο πισω . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diafanos_21 Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 Ευχαριστουμε για τις χρησιμες πληροφοριες. Καθαρες και με ευκρινεια δειχνουν οι photos του. Τιμιες! Θα μπορουσες να μας πεις και την τιμη του δεικτη sar αν υπαρχει μεσα στο manual? γιατι οπου και να το εχω ψαξει δεν το βρισκω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manu Δημ. September 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2012 Ευχαριστουμε για τις χρησιμες πληροφοριες. Καθαρες και με ευκρινεια δειχνουν οι photos του. Τιμιες! Θα μπορουσες να μας πεις και την τιμη του δεικτη sar αν υπαρχει μεσα στο manual? γιατι οπου και να το εχω ψαξει δεν το βρισκω Tιποτα ! Στο manual δεν βλεπω κατι για sar εδω ομως λεει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts