geovass Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 Εαν θα παραμείνεις στην 5.x.x τότε μπορείς να κάνεις JB άμεσα. Εαν περιμένεις το iOS6 δεν είναι βέβαιο ότι θα βγει JB σε εύλογο χρονικό διάστημα, οπότε η επιλογή είναι δική σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 Εαν θα παραμείνεις στην 5.x.x τότε μπορείς να κάνεις JB άμεσα. Εαν περιμένεις το iOS6 δεν είναι βέβαιο ότι θα βγει JB σε εύλογο χρονικό διάστημα, οπότε η επιλογή είναι δική σου. δεν μπορω να κανω τωρα JB και οταν βγει για το IOS 6 JB να κανω και εκεινο? θα υπαρχει προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 δεν μπορω να κανω τωρα JB και οταν βγει για το IOS 6 JB να κανω και εκεινο? θα υπαρχει προβλημα? Σου έγραψα ότι δεν ξέρει κανείς πότε θα βγει JB για το iOS6... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosstamatis Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 τελικα αφου γεμισα το pc με οτι αηδια υπαρχει στο νετ για να κατεβασω με torent το κατεβασα ,το εγκατεστησα και στην ενεργοποιηση ζηταγε κωδικο developer,εγινα και developer :lol: και τελικα δεν καταφερα τιποτα οποτε το ξηλώσα ,εβαλα ξανα την 5.1.1. και το εστειλα στην θεση του (συρταρι ) και ησυχασα :mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
big Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 Εξήγησε μου πως έγινες developer τόσο απλά? Πλήρωσες τα 100€? Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosstamatis Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 Εξήγησε μου πως έγινες developer τόσο απλά? Πλήρωσες τα 100€? οταν μου εβγαλε το itune οτι θελει κωδικο developer ειχε ενα σιτε που σε εβγαζε εδω https://developer.apple.com/ και ειχε δωρεαν εγγραφη ,σιγα μην τους εδινα και λεφτα ,ουτε την ευχη μου δεν τους δινω :lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
big Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 Δεν φτάνει αυτο που έκανες! Για να μπορείς νόμιμα να βάλεις το λειτουργικό στο κινητο σου θα πρέπει είτε να πληρώσεις τα 100€ στην apple και να γίνεις full developer ή 2-3€ σε κάποιον άλλο developer μέσω eBay για να πρόσθεση την συσκευή σου στον λογαριασμό του και να σου επιτραπει να εγκαταστησεις το λειτουργικό! Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 Τι ειναι developer θελω να γινω και εγω :D γιατι κατεβαζω και εγω στον σκληρο οτι βρω :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 (edited) Τι ειναι developer θελω να γινω και εγω :D γιατι κατεβαζω και εγω στον σκληρο οτι βρω :p https://developer.apple.com Built-in turn-by-turn navigation και στην χώρα μας. http://www.apple.com/ios/feature-availability/ What's new in iOS 6? http://www.pocket-lint.com/news/46068/ios-6-features-explored Edited September 15, 2012 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Ωρα αμερικης 0:00 προσμενουμε για update? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Ωρα αμερικης 0:00 προσμενουμε για update? :) 20.00 ώρα Ελλάδος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Terrys Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Αν δεν έχουμε κάνει αναβάθμιση σε 5.1.1, θα μου δώσει επιλογή για αναβάθμιση σε ios 6; Ή θα πρέπει να έχω κάνει πιο πριν την αναβάθμιση της 5.1.1; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Κατευθειαν στην 6 θα σε παει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ili Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Και δεν έχει και YouTube νομίζω η 6 εε; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5226DragonTiger.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pificos Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Να αναβαθμίσουμε άμεσα η να περιμένουμε για bugs Εσείς τι θα κάνετε; Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 (edited) Και δεν έχει και YouTube νομίζω η 6 εε; Δεν πειράζει κατεβάζεις το app από το app store ΄,και μπορείς να κάνεις και share videos σε Facebook/twitter κτλ ;);) Λιγα λεπτά έμειναν ....:D:D Edit -- Είναι διαθέσιμη ήδη :) μέσω Itunes :) Edited September 19, 2012 by cellphone Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ekotas Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Αναβαθμιζόμαστε!!! Παράθεση Πίστευε και Μη, Ερέυνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 How to make the best of iOS 6's Do Not Disturb feature http://arstechnica.com/apple/2012/09/how-to-make-the-best-of-ios-6s-do-not-disturb-feature/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 βγαζει λαθος 3194 και δεν προχωρα στην αναβαθμιση !!! Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 βγαζει λαθος 3194 και δεν προχωρα στην αναβαθμιση !!! Την ώρα που κατεβάζει την ios 6 στο κάνει αυτό ή όταν αρχίζει και την στήνει στο κινητό σου ? Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 (edited) Την ώρα που κατεβάζει την ios 6 στο κάνει αυτό ή όταν αρχίζει και την στήνει στο κινητό σου ? Ληψη επιτυχης. Εξαγωγη λογισμικου επιτυχης. Μετα κανει καποιο ελεγχο με το app.store πριν ξεκινησει το στησιμο και μετα βγαζει αυτο το μηνυμα. Για την ακριβεια "Δεν ηταν δυνατη η ενημερωση του iphone ....... Συνεβη αγνωστο σφαλμα (3194) " Edited September 19, 2012 by skiace Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 βγαζει λαθος 3194 και δεν προχωρα στην αναβαθμιση !!! Την κατέβασα μέσω iΤunes και έβγαλε error μετά το extracting/install. Αλλά έκανα restore και update στα καπάκια και την πέρασε κανονικά. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Την κατέβασα μέσω iΤunes και έβγαλε error μετά το extracting/install. Αλλά έκανα restore και update στα καπάκια και την πέρασε κανονικά. :) Δυστυχως μου εμφανιζει το ιδιο λαθος και με τον τροπο που προτεινεις !!!! Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 εκανε κανεις αναβαθμιση σε iphone 4 ? γιατι εγω δεν βλεπω καμια ιδιαιτερη διαφορα.. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 εκανε κανεις αναβαθμιση σε iphone 4 ? γιατι εγω δεν βλεπω καμια ιδιαιτερη διαφορα.. :( αυτο προσπαθω να αναβαθμισω. τι εννοεις ;; οτι δεν εχει περασει το καινουργιο ιος ;;; btw προσπαθω τωρα με ΟΤΑ μηπως και περασει....... Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts