dimkit Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 Πάντως με την μπαταρία του τελικά έχω θέμα μετά από 17 ώρες με μέτρια χρήση είναι στο 10% στο ίδιο διάστημα με το s ii ήμουν στο 40 με 50% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 Πάντως με την μπαταρία του τελικά έχω θέμα μετά από 17 ώρες με μέτρια χρήση είναι στο 10% στο ίδιο διάστημα με το s ii ήμουν στο 40 με 50% Εγώ πάντως αυτή τη στιγμή είμαι στο 43% με 4:15 προβολή + wifi, 1 ώρα περίπου μουσική και 8 ώρες συνολική λειτουργία. Κάθε φόρτιση και καλύτερα! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 Εγώ νομίζω αρχίζω να τη βλέπω να στρώνει. 27 ώρες και έφτασε 21% (4ος κύκλος). Βέβαια τη νύχτα βάζω flight mode. Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 Μία χαρά είναι από θέμα μπαταρίας,η θερμοκρασία βεβαία με ανησυχεί πού και πού,χτυπάει 49άρες στο χαλαρό Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 Πάντως με την μπαταρία του τελικά έχω θέμα μετά από 17 ώρες με μέτρια χρήση είναι στο 10% στο ίδιο διάστημα με το s ii ήμουν στο 40 με 50% Κατι γίνεται με σένα...Το τηλ και στο θέμα μπαταρίας τα σπάει πραγματικά...Με τη ρομ είσαι???Είσαι ρουτ???Αν ναι γρήγορά titanium και πάγωμα 8-9 εφαρμογων που εχουν θέμα... Τ Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 Μία χαρά είναι από θέμα μπαταρίας,η θερμοκρασία βεβαία με ανησυχεί πού και πού,χτυπάει 49άρες στο χαλαρό Με ποιο πρόγραμμα κοιτάς την θερμοκρασία και σου βγάζει τόσο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 Πάντως με την μπαταρία του τελικά έχω θέμα μετά από 17 ώρες με μέτρια χρήση είναι στο 10% στο ίδιο διάστημα με το s ii ήμουν στο 40 με 50% Δημήτρη κανε τα εξής: Μόλις το βγάλεις απο τον φορτιστη, απενεργοποιησεις τους συγχρονισμους και κλείσε το 3g (γιατι αν έχεις κακο σήμα θα σου φάει μόνο του 3-7% σε λίγες ώρες. Αστο όλο το βράδυ και δες πόσο έπεσε. Αν είναι φυσιολογική η κατανάλωση δες ένα ένα τους συγχρονισμους ανά τι χρονικά διαστήματα είναι ενεργοποιημενοι και αραιωσε τους όσο μπορείς. Επίσης προσπάθησε να δεις απο τον task manager αν υπάρχει κάποια εφαρμογη που κρατα απασχολημένο την CPU περισσότερο απο το φυσιολογικο. Αν και πάλι δεν καταφέρεις κάτι, κανε restore και περνα μόνο το gmail για επαφές. Δούλεψε το 24 ώρες. Αν είναι φυσιολογική η κατανάλωση περνα πρώτα τις γνωστές βασικές εφαρμογές που είναι σίγουρες και ματα τις υπόλοιπες μια μια μέχρι να βρεις ποια σου κάνει την ζημια. Επίσης μην επηρεάζεσαι απο τις μεγάλες αυτόνομες που παρουσιάζουν κάποιο άλλοι. Δεν ξέρεις πως έχουν στήσει την συσκευη τους και αν έχουν κατα διαστήματα τα πάντα κλειστά. Ξέρω περιπτώσεις που έχουν μόνιμα κλειστά 3g και data καιι τ ανοίγουν μόνο αν τα χρειαστούν. Αυτο σημαινει μηδέν συγχρονισμοι και κατανάλωση μόνο όταν η οθόνη είναι ανοικτή. Καμία σχέση με πραγματικη αυτονομία. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 Επίσης μην επηρεάζεσαι απο τις μεγάλες αυτόνομες που παρουσιάζουν κάποιο άλλοι. Δεν ξέρεις πως έχουν στήσει την συσκευη τους και αν έχουν κατα διαστήματα τα πάντα κλειστά. Ξέρω περιπτώσεις που έχουν μόνιμα κλειστά 3g και data καιι τ ανοίγουν μόνο αν τα χρειαστούν. Αυτο σημαινει μηδέν συγχρονισμοι και κατανάλωση μόνο όταν η οθόνη είναι ανοικτή. Καμία σχέση με πραγματικη αυτονομία. Συμφωνώ. Όσα κινητά είχα πάντα ήμουν χειρότερα από το μέσο χρήστη. Με ανοιχτά δεδομένα συνέχεια 2g, gtalk και whatsapp πάρα πολύ, browsing με wifi ή 3g καμία ώρα, μουσική 2 ώρες περίπου και παιχνίδια, πώς να αντέξει έτσι 2-3 μέρες που διαβάζω από μερικούς. Ότι μπαταρία και να βάλουν, με τη χρήση που κάνω, πάντα θα μου βγάζει μία μέρα. Αυτό βέβαια δεν αναιρεί την πολύ καλή μπαταρία του S3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 Συμφωνώ. Όσα κινητά είχα πάντα ήμουν χειρότερα από το μέσο χρήστη. Με ανοιχτά δεδομένα συνέχεια 2g, gtalk και whatsapp πάρα πολύ, browsing με wifi ή 3g καμία ώρα, μουσική 2 ώρες περίπου και παιχνίδια, πώς να αντέξει έτσι 2-3 μέρες που διαβάζω από μερικούς. Ότι μπαταρία και να βάλουν, με τη χρήση που κάνω, πάντα θα μου βγάζει μία μέρα. Αυτό βέβαια δεν αναιρεί την πολύ καλή μπαταρία του S3. Όσο περισσότερα futures, τόσο μεγαλύτερη η πρόκληση για χρήση. Εγω φίλε μου αυτη την στιγμη γράφω απο το iPad 2 το οποίο φορτιζει ταυτόχρονα. Άντεξε απο τις 10 το πρωι. Ποτε δεν μου βγάζει δεύτερη μέρα. Τι σημαινει αυτο ότι δεν έχει καλη αυτονομία? το smartphone για να είναι smart πρέπει να εχειν 24 ώρα πρόσβαση στο διαδίκτυο. Αν μη τι άλλο το χρησιμοποιω το smartphone μου για όλες μου τις notifications επειδη βρίσκεται πάντα μαζι μου ακόμα και στην τουαλέτα. Όλα μου τα επαγγελματικά mails, ραντεβού, tasks, ειδοποίησεις Facebook, twitter, καιρός, συνάλλαγμα, συγχρονίζουν και συνήθως αφου δώ την ειδοποίηση στο κινητο θα πάω στο pc η στο iPad για περισσότερα. Αν είμαι εκτός γραφείου όλα γίνονται απο το κινητο. Γι αυτο άλλωστε δίνω τόσα χρήματα για κορυφαία συσκευη. Διαφορετικα θα αγοραζα ένα των 200€ Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 Με ποιο πρόγραμμα κοιτάς την θερμοκρασία και σου βγάζει τόσο? Battery indicator pro,αλλά και με την στοκ ένδειξη τα ίδια Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 (edited) Κατι γίνεται με σένα...Το τηλ και στο θέμα μπαταρίας τα σπάει πραγματικά...Με τη ρομ είσαι???Είσαι ρουτ???Αν ναι γρήγορά titanium και πάγωμα 8-9 εφαρμογων που εχουν θέμα... Τ Με stock rooted ROM ειμαι . Ποιες εφαρμογες μου προτεινεις να παγωσω. Εβγαλα το κινητο απο την πριζα 7:30 το πρωι , τωρα μετα απο μια ωρα χωρις να του κανω απολυτος τιποτα , εχει πεσει στο 95% Edited June 12, 2012 by dimkit Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Milfas Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 (edited) Πολύ σωστές οι επισημάνσεις και οι συμβουλές - προτροπές του Grand Maitr Κώστα Te _Salat,όσο αφορά την αυτονομία και την μέγιστη δυνατότητα οικονομίας. Εξ αλλού το έχει σπουδάσει το θέμα (και οχι μονο αυτο). Σαφέστατα το S3 είναι ελαφρώς λίγο καλύτερο από το S2 στην αυτονομία.. Λίγο γιατί αυτό το 0.5 της ίντσας παραπάνω,εξισώνει την διαφορά των 450 mAh των μεταξύ τους μπαταριών. Καθώς και κάποιες άλλες διάφορες που έχουν μεταξύ τους οι δύο συσκευές (βλ. GPU,CPU, browsing,Pop Up Play, κτλ. κτλ.). Με μεγάλη μου έκπληξη διαπιστώνω, πως αν ασκήσουμε (Μazoxist User) αρκετη πίεση παραπανω (hardest use παντα on charging / +1% battery ως αρχικο σημειο φορτισης / Και κυριως gaming-navigating + all in use κτλ.κτλ) και στο S3 , αρχίζει και αυτό να ιδρώνει στους 52-53 βαθμους ©,ελαφρώς καλύτερο και σε αυτό το θέμα το S3, από τον προκάτοχό του.Οι kernelomoderoulides που υπάρχουν αυτην την στιγμή,δεν διορθώνουν προς το παρόν την κατάσταση. Περιμένω και εγώ τα μεγάλα κεφάλια (οπως τον Turkboy σε λιγο http://d-h.st/users/siyah/?fld_id=2905#files) ,αν και γνωστα τα μονοπάτια του μέλλοντός. Το πρόβλημα με την θερμοκρασία,ουσιαστικά θα λυθεί στο (30%) με το by Samsung UpDate (και πολυ δινω στο 30%,το πιο αισιοδοξο ποσοστο μου στην πραγματικοτητα 10%). Δεν διακρίνω παιδικές ασθένειες, πάντα σύμφωνα με την άποψη μου, εκτός από τις σύνηθες πολιτικές σκοπιμότητες χα.. χα..! Όσο αφορά διαφορές stock κατάσταση, custom Rom. / Εχω καταγεγραμμενες τις συγκρίσεις μου, άλλα περιμένω κάποια UpDate των δημιουργών, για να είμαι ακόμα πιο αξιόπιστος / αντικειμενικός / αυστηρός. Προσωπικα δεν με έχει ικανοποίησει καθόλου η stock κατάσταση,άλλα είναι νωρίς ακόμα και το ταξίδι συνεχίζεται. Άποψη μου επίσης, η δεδομένη χρονικα οικονομική διαφορά των δύο συσκευών αυτην την στιγμή (250 / 300max euros), δεν δικαιολογεί την απόκτηση του S3 από τον casual user (και οχι μονο),εκτός και αν θέλει μεγαλύτερη οθόνη για να βλέπει καλύτερα. Ακόμα ούτε κατά διάνοια ,δεν έχουν ξεπεραστεί τα hardware δεδομένα του S2, πόσο μάλλον του S3. Άλλα ειχα και εγώ την τρέλα μου,για την αποκτηση του.. edit : Περαν ολων των παραπανω συμπερασματων,σε καμια περιπτωση δεν θα λεγαμε οτι το S3 ειναι μια προβληματικη συσκευη (πρωην κατοχοι S / S2 /κλπ. ισως να καταλαβαινουν ακριβως,το τι θελω να πω). Αν ειναι δυνατον να ελεγε ο οποιοσδηποτε κατι τετοιο (best ever in my hands). Αυτο που θα μπορουσαμε να πουμε,ειναι οτι πολλα καταλοιπα του προκατοχου S2,ακολουθουν και το S3,απολυτα φυσιολογικο στην παρουσα χρονικα φαση. Και θα αρχισουν σιγα,σιγα, να καταγραφονται απο τα αγαπητα μελη. Δεν πλατειαζω,ειμαι ηδη off/topic εδω και ωρα και θα εχουν απολυτο δικιο sorry. Edited June 12, 2012 by Milfas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 Με stock rooted ROM ειμαι . Ποιες εφαρμογες μου προτεινεις να παγωσω. Εβγαλα το κινητο απο την πριζα 7:30 το πρωι , τωρα μετα απο μια ωρα χωρις να του κανω απολυτος τιποτα , εχει πεσει στο 95% Φιλε μου δεν ειναι φυσιολογικο μετα απο 1 ωρα να πεσει στο 95% χωρις να κανεις τιποτα,εγω ενα 24ωρο αφου το φορτισα προχθες χωρις να το ακουμπησω παρα 2-3 φορες απλως να δω ενδειξεις μπαταριας μου επεσε στο 94% Κοιταξε να απενεργοποιησεις οσες εφαρμογες δεν χρησημοποιεις καθολου,συγχρονισμους-updates,το 3G δεν εχει νοημα αν δεν σερφαρεις,σε gsm αυστηρα,φωτεινοτητα σε εσωτερικο χωρο 30-40% ειναι υπεραρκετα οχι παραπανω:) Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 Φιλε μου δεν ειναι φυσιολογικο μετα απο 1 ωρα να πεσει στο 95% χωρις να κανεις τιποτα,εγω ενα 24ωρο αφου το φορτισα προχθες χωρις να το ακουμπησω παρα 2-3 φορες απλως να δω ενδειξεις μπαταριας μου επεσε στο 94% Κοιταξε να απενεργοποιησεις οσες εφαρμογες δεν χρησημοποιεις καθολου,συγχρονισμους-updates,το 3G δεν εχει νοημα αν δεν σερφαρεις,σε gsm αυστηρα,φωτεινοτητα σε εσωτερικο χωρο 30-40% ειναι υπεραρκετα οχι παραπανω:) Αυτή την στιγμή συγχρονίζω 2 λογαριασμούς e-mail στην αυτόματη προώθηση , τον καιρό ανά 6 ώρες με geotagging . facebook ανά 12 ώρες , τα ημερολόγια μου στο Google ανά 6 ώρες, ένα λογαριασμό με ισοτιμίες μια φορά την ημέρα και την φωτεινοτητα την εχω στο αυτοματο. Δεν το θεωρώ κάτι υπερβολικό. Με τα ίδια ακριβώς πράγματα στο S II είχα 30 με 40% παραπάνω αυτονομία. Το να απενεργοποιώ συγχρονισμός και 3G δεν είναι λύση για μένα. Smartphone πήρα γι αυτός ακριβώς τους λόγους , να περvω τα e-mail μου άμεσα , να μπαίνω στο internet όποτε θέλω …. Και όλα τα άλλα καλούδια που μας προσφέρουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 Αυτή την στιγμή συγχρονίζω 2 λογαριασμούς e-mail στην αυτόματη προώθηση , τον καιρό ανά 6 ώρες με geotagging . facebook ανά 12 ώρες , τα ημερολόγια μου στο Google ανά 6 ώρες, ένα λογαριασμό με ισοτιμίες μια φορά την ημέρα και την φωτεινοτητα την εχω στο αυτοματο. Δεν το θεωρώ κάτι υπερβολικό. Με τα ίδια ακριβώς πράγματα στο S II είχα 30 με 40% παραπάνω αυτονομία. Το να απενεργοποιώ συγχρονισμός και 3G δεν είναι λύση για μένα. Smartphone πήρα γι αυτός ακριβώς τους λόγους , να περvω τα e-mail μου άμεσα , να μπαίνω στο internet όποτε θέλω …. Και όλα τα άλλα καλούδια που μας προσφέρουν. Αν εχεις καλυψη 3G εκει που μενεις και εκει που συχναζεις παω πασο, αλλιως δεν εχει νοημα Παντως οπως τα περιγραφεις δεν ειναι υπερβολικα,κανε μια επαναφορα της συσκευης μηπως στρωσει,εγω παντως ολα μαμισια δεν εχω επεμβει καθολου στη συσκευη Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 Αυτή την στιγμή συγχρονίζω 2 λογαριασμούς e-mail στην αυτόματη προώθηση , τον καιρό ανά 6 ώρες με geotagging . facebook ανά 12 ώρες , τα ημερολόγια μου στο Google ανά 6 ώρες, ένα λογαριασμό με ισοτιμίες μια φορά την ημέρα και την φωτεινοτητα την εχω στο αυτοματο. Δεν το θεωρώ κάτι υπερβολικό. Με τα ίδια ακριβώς πράγματα στο S II είχα 30 με 40% παραπάνω αυτονομία. Το να απενεργοποιώ συγχρονισμός και 3G δεν είναι λύση για μένα. Smartphone πήρα γι αυτός ακριβώς τους λόγους , να περvω τα e-mail μου άμεσα , να μπαίνω στο internet όποτε θέλω …. Και όλα τα άλλα καλούδια που μας προσφέρουν. Ενημερωτικά οι notifications δουλεύουν μια χαρα χωρίς 3g. Τουλάχιστον στην χώρα που βρίσκομαι εγω. Επίσης η ταχύτητα edge είναι ικανοποιητική για χρήση tapatalk, εφαρμογών με ειδήσεις όπως το in.gr, ανάγνωση και αποστολη mail. Μετα την διαπίστωση αυτη άρχισα να κλεινω το 3g αφου το μεγαλύτερο διάστημα της μέρας έχω wifi. Για κάτι έκτακτο μου αρκει το edge. Εννοείται αν πάω κάπου και χρειαστεί φουλ λειτουργία με πραγματικο browsing, ανέβασμα φωτογραφιών και αρχείων το γυρνάω στο 3g. Πάντως οι ρυθμίσεις σου είναι φυσιολογικές. Κάτι ανάλογο έχω κι εγω. Το βράδυ απο τις 1 μέχρι τις 8 που ξυπνάω χάνω 1% με τα πάντα σε λειτουργία εκτός απο 3g αφου έχω wifi στο σπίτι. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 Δείτε κάποιες φωτογραφίες από την κατανάλωση αύριο που μου φαίνεται παράξενο είναι ότι οι υπηρεσίες δικτύου έχουν μεγάλη κατανάλωση.ειδικά αυτά τα no data και unknown signal τι είναι; Κάτι μου λέει ότι φταίει το fast dormancy για την κατανάλωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 Δείτε κάποιες φωτογραφίες από την κατανάλωση αύριο που μου φαίνεται παράξενο είναι ότι οι υπηρεσίες δικτύου έχουν μεγάλη κατανάλωση.ειδικά αυτά τα no data και unknown signal τι είναι; Κάτι μου λέει ότι φταίει το fast dormancy για την κατανάλωση. Αυτο που δεν είναι καλο αφορα τον χρόνο που η συσκευη είναι wake up. Είναι αρκετα μεγαλύτερος απο τον χρόνο λειτουργίας της οθόνης. Αν έκανες πολλές κλήσεις είναι λογικό αν όχι κάτι κρατα απασχολημένο την CPU. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 Αυτο που δεν είναι καλο αφορα τον χρόνο που η συσκευη είναι wake up. Είναι αρκετα μεγαλύτερος απο τον χρόνο λειτουργίας της οθόνης. Αν έκανες πολλές κλήσεις είναι λογικό αν όχι κάτι κρατα απασχολημένο την CPU. ελαχιστες κλησεις εκανα το πολυ κανενα 10 λεπτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Milfas Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 (edited) Αυτο που δεν είναι καλο αφορα τον χρόνο που η συσκευη είναι wake up. Είναι αρκετα μεγαλύτερος απο τον χρόνο λειτουργίας της οθόνης. Αν έκανες πολλές κλήσεις είναι λογικό αν όχι κάτι κρατα απασχολημένο την CPU. Γιατι βρε Κωστα ειναι αρκετα μεγαλυτερος..? Διαβαζω εκει.. Εκτος αν κανω λαθος.. screen on / 3h 56m.. Eπισης διαβαζω ρε Κωσταρα awake 4h 3m = διαφορα 7m.. Eεεεεε οχι και μεγαλη διαφορα ρε Κωσταρα...??? Εκτος και αν δεν εχω καταλαβει εγω κατι..:confused: Αν και δεν θελω να μπω σε αυτου του ειδους τις μετρησεις.. Μιας και δεν εχω ιδεα για το setarisma της συκευης του.. Οπως του λες και εσυ του φιλου Δημητρη παραπανω.. Επίσης μην επηρεάζεσαι απο τις μεγάλες αυτόνομες που παρουσιάζουν κάποιο άλλοι. Δεν ξέρεις πως έχουν στήσει την συσκευη τους και αν έχουν κατα διαστήματα τα πάντα κλειστά. Ξέρω περιπτώσεις που έχουν μόνιμα κλειστά 3g και data καιι τ ανοίγουν μόνο αν τα χρειαστούν. Αυτο σημαινει μηδέν συγχρονισμοι και κατανάλωση μόνο όταν η οθόνη είναι ανοικτή. Καμία σχέση με πραγματικη αυτονομία. Edited June 12, 2012 by Milfas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 Γιατι βρε Κωστα ειναι αρκετα μεγαλυτερος..? Διαβαζω εκει.. Εκτος αν κανω λαθος.. screen on / 3h 56m.. Eπισης διαβαζω ρε Κωσταρα awake 4h 3m = διαφορα 7m.. Eεεεεε οχι και μεγαλη διαφορα ρε Κωσταρα...??? Εκτος και αν δεν εχω καταλαβει εγω κατι..:confused: Αν και δεν θελω να μπω σε αυτου του ειδους τις μετρησεις.. Μιας και δεν εχω ιδεα για το setarisma της συκευης του.. Το κάτω νούμερο είναι το σωστό. Screen on 1.31 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Milfas Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 (edited) Εχει δικιο ο Κωστας... Εκ παραδρομης και βιασυνης δεν ειδα το πρωτο screenshot που ανεβασες καλα,μιας και εχω πολυ καιρο να ανοιξω τo batteryStats. Τωρα το ειδα ScreenOn 1h 31m = 2h 25m διαφορα με το awake.. Εχει δικιο λοιπον o Kωσταρας.. Αν και τωρα τα βλεπω καλυτερα και τα 3shots,φορωντας και τα γυαλια μου.. :lol: / sorry edit : for Κωσταρα.. Εσυ καλά τα είδες αγορινα μου, εγώ δεν βλέπω τίποτα χωρίς τα γυαλιά και γράφω λανθασμένα συμπερασματα στον Δημήτρη και θα τον μπερδεψω ακόμα περισσότερο. Άλλα από αυτα που του έγραψες εσυ,σίγουρα θα έχει καταλάβει ο φίλος. Edited June 13, 2012 by Milfas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 Γιώργο δεν το είδα καλά μου φάνηκε μια ώρα διαφορα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VP3690 Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 μπαταρία εχω περί το 50% στο τέλος της μέρας από 8 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ με ίντερνετ, tapatalk μια δύο κλήσεις, ημερολόγιο κλπ. χρησιμοποίω το 2x battery που με βγάζει εκτός 3g όταν σβήνει η οθόνη και έχει επαναφορά αυτού κάθε 5λεπτά για έλεγχο email κλπ. πολύ ευχαριστημένος. κλάσεις ανώτερο του HTC one S.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeGendGR Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 (edited) Εγώ έχω πάθει πλάκα!!! 21 ώρες. Έχω βγάλει 10 photo είδα 15 λεπτά video 1 ώρα internet το wifi 16 ώρες ανοιχτώ ενημέρωσα 10 εφαρμογές 30 λεπτά έπαιζα με τα widget 2 κλήσεις 5λεπτα σύνολο 1 αγορά από το market παιχνίδι και έπαιζα 1 ώρα με αυτό, μερικά mail και 2.5 ώρες μουσική!!!!!!!!!!!!!!!!!και έχω 29%!!!!!!!!!! 2.5 ώρες μουσική έπεσε από το 36%στο29% αλλα σβηστή η οθόνη... https://www.dropbox.com/s/zwjlcjlx3uc0u2v/Screenshot_2012-06-14-04-30-47.png https://www.dropbox.com/s/woy15qqmy5xuw2t/Screenshot_2012-06-14-04-31-19.png https://www.dropbox.com/s/ubz6xaye11gmezj/Screenshot_2012-06-14-04-40-29.png Edited June 14, 2012 by LeGendGR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts