Jump to content

Μπαταρία: Οι εμπειρίες σας με το Galaxy S III

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχθές πήγε αρκετά καλύτερα από τις 2 πρώτες φορτίσεις με ελληνική 4.1.1. Δεν έφτασε βέβαια στα επίπεδα της 4.0.4, αλλά η διαφορά τους έπεσε από το 30-35% στο 15-20%.

Τέλος πάντων, σκεφτόμουν μήπως γύρναγα σε 4.0.4, αλλά αφού μου βγάζει άνετα μία ημέρα, αποφάσισα να μείνω με 4.1.1, μια και μου αρέσουν πολύ οι διαφορές που έχει.

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αυτό που παρατήρησα εγώ είναι, ότι ο ρυθμός που πέφτει η μπαταρία, αλλάζει...

Μέχρι ας πούμε να πέσει στο 85% ψιλοτρομάζεις.Μετά σα να φρενάρει αρκετά ο ρυθμός πτώσης.

Έχω την εντύπωση ότι έχει γίνει κάποιο λαθάκι (από την Samsung ή την Google, δε ξέρω) στον αλγόριθμο υπολογισμού του ποσοστού της μπαταρίας και τα πράγματα δεν είναι τόσο τραγικά.

Καλύτερα είναι να μετρήσει κάποιος από το 100% μέχρι το κλείσιμο για να μπορέσει να συγκρίνει.

Ισως με καποιον αλλο κερνελ στρωσει.

Εγω παντως δεν εχω παραπονο με την ρομ του Στρατου που φοραω.Θελει 2-3 φορτισεις να στρωσει πρωτα.

Παντως η μπαταρια του s2 που ηταν 1650mah δειχνει να αδειαζει το ιδιο γρηγορα με του s3.

Και τα 2 φοραγανε pulse rom.

Μαλλον η οθονη κανει τη ζημια...

Αγκαθι στα smartphones ειναι η συνδεση ιντερνετ στο παροχο.Ολων των smartphones που ειχα.

Με την ice cream sandwich κρατούσε η μπαταρία 2 μέρες. Μετά το update σε jelly bean κάθε 10min είχα -1% μπαταρία (μετά από factory reset). :wacko:

Πέρασα ξανά την 4.1.1 έκανα un-root και το πρόβλημα δεν λύθηκε. :mad:

Έκανα ξανά root πέρασα το Battery Calibration https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nema.batterycalibration&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5uZW1hLmJhdHRlcnljYWxpYnJhdGlvbiJd και πλέον είμαι με 95% battery με 5 ώρες χρήση (με wifi ,3g , maps gps) :D

“Flash is disabled” warning, saying that “The iPhone needs to cool down before you can use the flash.” :lol:

Με την ice cream sandwich κρατούσε η μπαταρία 2 μέρες. Μετά το update σε jelly bean κάθε 10min είχα -1% μπαταρία (μετά από factory reset). :wacko:

Πέρασα ξανά την 4.1.1 έκανα un-root και το πρόβλημα δεν λύθηκε. :mad:

Έκανα ξανά root πέρασα το Battery Calibration https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nema.batterycalibration&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5uZW1hLmJhdHRlcnljYWxpYnJhdGlvbiJd και πλέον είμαι με 95% battery με 5 ώρες χρήση (με wifi ,3g , maps gps) :D

Θέλει ροοτ για να δουλέψει?

Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;)

Θέλει ροοτ για να δουλέψει?

Το tool που αναφέρω Nαι! θέλει root

“Flash is disabled” warning, saying that “The iPhone needs to cool down before you can use the flash.” :lol:

My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish.

Αυτό που παρατήρησα εγώ είναι, ότι ο ρυθμός που πέφτει η μπαταρία, αλλάζει...

Μέχρι ας πούμε να πέσει στο 85% ψιλοτρομάζεις.Μετά σα να φρενάρει αρκετά ο ρυθμός πτώσης.

Έχω την εντύπωση ότι έχει γίνει κάποιο λαθάκι (από την Samsung ή την Google, δε ξέρω) στον αλγόριθμο υπολογισμού του ποσοστού της μπαταρίας και τα πράγματα δεν είναι τόσο τραγικά.

Καλύτερα είναι να μετρήσει κάποιος από το 100% μέχρι το κλείσιμο για να μπορέσει να συγκρίνει.

Έτσι ακριβώς είναι και σε μένα. Στην αρχή φεύγει σφαίρα μέχρι το 85% και μετά πραγματικά μοιάζει σαν να πατάει φρένο η κατανάλωση.

Δεν έκανα reset γιατί βαρέθηκα και όλα είναι μια χαρά. Το τηλέφωνο είναι Ρουμανικό αν παίζει τελικά κάποιο ρόλο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Παιδιά να ρωτήσω κάτι εγώ με JB(αγγλικό) το βράδυ σε standby με κλειστά wifi,3G,συγχρονισμούς, και τα προγράμματα κλειστά απ το task manager του κινητού σε 7,5 ώρες μου έφαγε 5% από 14% πήγε στο 9% είναι normal ? Το iphone4 σε standby μου έτρωγε το πολύ 2% και είχα και wifi ανοιχτό. Επίσης σε συνεχόμενη χρήση που κάνω απ όλα(σερφάρισμα, κατέβασμα εφαρμογών, παιχνίδια,μεταφορά εφαρμογών μέσο wifi από pc και καμια ταινία) πάει από 100% σε 10% σε 5 ώρες, να τονίσω συνεχόμενη χρήση 5 ωρών και την φωτεινότητα της οθόνης ακριβώς στη μέση. Edited by elessar86

Φυσιολογικο μου φαινεται...Σε standby δεν ειναι και το "οικονομικο" smartphone... Edited by panosfx

Και το δικο μου οπως ειχα γραψει στην αρχη " ρουφουσε" την μπαταρια σαν τρελο.

Σημερα εγινε θαυμα και στο 27% μου γραφει " 10 ωρες και 20 λεπτα"

Οποτε σιγουρα θα αντεξει 4 ωρες ακομα. Συμπερασμα ; H JB καιει αρκετα παραπανω απο την ICS-2-3 ωρες !

Αλλα ενταξει δεν με χαλαει γιατι το φορτιζω καθε βραδυ οπως και να εχει !

Φίλε μπήκα στο Play store να δω την εφαρμογή στην οποία αναφέρεσαι και με ένα γρήγορο google search για το αρχείο batterystats.bin βρήκα αυτό.

Διαβάζοντας το, καθώς και τον σύνδεσμο που δίνει με αναφορά σε Google Engineer και την εξήγηση του, αν χρησιμοποιάς την default εφαρμογή του τηλεφώνου θα συμφωνήσεις μαζί του ότι το εν λόγω αρχείο γίνεται reset κάθε φορά που το τηλέφωνο φτάνει σε πλήρη φόρτιση.

6610 --> 7610(RH-51) --> (Legendary) N900 --> Galaxy SIII --> HTC 10 --> Pixel 2 XL --> Xperia 1 ii

HP Touchpad (dual boot: webOS and Android)

Φίλε μπήκα στο Play store να δω την εφαρμογή στην οποία αναφέρεσαι και με ένα γρήγορο google search για το αρχείο batterystats.bin βρήκα αυτό.

Διαβάζοντας το, καθώς και τον σύνδεσμο που δίνει με αναφορά σε Google Engineer και την εξήγηση του, αν χρησιμοποιάς την default εφαρμογή του τηλεφώνου θα συμφωνήσεις μαζί του ότι το εν λόγω αρχείο γίνεται reset κάθε φορά που το τηλέφωνο φτάνει σε πλήρη φόρτιση.

Ακριβώς, δεν επηρεάζει σε τίποτα την πραγματική απόδοση της μπαταρίας, καθαρίζει μόνο ένα text αρχείο.

Είναι placebo η όποια βελτίωση.

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Τι να σας πω ρε παιδιά? Πάντως εμενα από 1% που έχανα σε 10 λεπτά αδράνειας , πλέον είμαι έτσι :

[ATTACH]27912[/ATTACH]

Τυχαίο ? Δεν νομίζω! :)

Τι να σας πω ρε παιδιά? Πάντως εμενα από 1% που έχανα σε 10 λεπτά αδράνειας , πλέον είμαι έτσι :

[ATTACH]27912[/ATTACH]

Τυχαίο ? Δεν νομίζω! :)

Λοιπον και εγω το εψαξα το θεμα . Τρωει πολυ μπαταρια ειδικα αν εχεις την φωτεινοτητα στο 100%.

Πλεον το δικο μου στο 1% μου βγαζει 7 λεπτα αρα το 10% περιπου 70 ενω πριν σιγουρα 100 λεπτα !

Εμένα πάντως προχθες έγινε το εξής περίεργο...

Πάντα από την αρχή που έβαλα την Ώ μου έβγαζε περίπου 12 ώρες με την χρήση που κάνω καθημερινά στην δουλειά (push mail, team viewer, κλπ κλπ).

Τώρα και 2 ημέρες δεν πέφτει με τίποτα η μπαταρία... 17% σε 8 ώρες.

2 πράγματα έχουν αλλάξει αλλά δεν μπορώ να φανταστώ τέτοια διαφορά...

Άλλαξα τα background σε lock screen και desktop σε μαύρα και προχθές μου έκανε φραγή η Vodafone το βράδυ οπότε με πέταξε έξω από τα data αλλά επανήλθαν με restart κατά της 9 το πρωί που το πήρα χαμπάρι και πλήρωσα. Οπότε πάλι ήταν ενεργοποιημένα κατά την διάρκεια της ημέρας και έτσι και αλλιώς το κινητό είναι όλη μέρα σε wifi.

Περίεργα πράγματα, προς το καλύτερο βέβαια αλλά και πάλι....

Αλέξανδρος

οντως υπαρχει ενα θεμα με μπαταρια αλλα νομιζω οτι προσωπικα εχω σωθει μιας και μπαινω online μονο μεσω wifi(αρα το εχω παντοτε σε 2g),βαζω εξοικονόμηση ενεργειας οποτε το κρίνω αναγκαιο,airplane mode τα βραδια και η φωτεινότητα ειναι παντοτε στο αυτοματο και στο ελαχιστο τα βραδια(ακομα δεν μπορω να τη συνηθησω για πολύ ωρα πανω απο 70% φωτεινότητα :p ).ετσι μου κραταει γυρω στις 25-30 ωρες(με συνολικα καθε φορα 3-4 ωρες wifi,γυρω στις 3 ωρες "καλα παιχνιδια" και λιγο απο καποιες εφαρμογες και μερικα τηλεφωνα,μνματα.)τοσο μου κραταγε και με παγωτο.

Παντως αυτο με το battery drain στην 4.1.1 δεν παλευεται.Και φοραω και ελαφρια ρομ για καλυτερη καταναλωση.Δεν θελω καν να φανταστω πως ειναι οι επισημες...

Πραγματικα το Galaxy S2 ειχε καλυτερη διαχειριση μπαταριας...

Το S3 μεχρι να φτασω σπιτι φοραγε 4.0.4 οποτε δεν μπορω να συγκρινω.

Παντως αυτο με το battery drain στην 4.1.1 δεν παλευεται.Και φοραω και ελαφρια ρομ για καλυτερη καταναλωση.Δεν θελω καν να φανταστω πως ειναι οι επισημες...

Πραγματικα το Galaxy S2 ειχε καλυτερη διαχειριση μπαταριας...

Το S3 μεχρι να φτασω σπιτι φοραγε 4.0.4 οποτε δεν μπορω να συγκρινω.

To ίδιο ακριβώς δεν είχε γίνει όταν πρωτοκυκλοφόρησε το ICS;

Έπρεπε να περάσουν 7-8 μήνες μέχρι να βγει η 4.0.4 για να έχεις μπαταρία επιπέδου GB....

Υπομονή. :cool:

Ε ναι Στρατο αναγκαστικα υπομονη.Νταξει εχω φορτιστη ακομα και στο αμαξι αλλα ειναι σπαστικο να εχεις μπαταρια 500mah μεγαλυτερη απο του S2 και να αδειαζει πιο γρηγορα.

Με αγχωνει αυτο το πραμα και δεν μπορω να ευχαριστηθω οσο θελω το κινητο μου.

ΤΟ θεμα ειναι οτι ΔΕΝ υπαρχει 4 κουνητο κινητο αυτη τη στιγμη που να εχει καλυτερη διαχειριση μπαταριας απο το GS 3 .

Τα δοκιμασα ολα το καλοκαιρι που μας περασε. Οποτε το προβλημα ειναι τι κανουμε τωρα ;;; ( ΕΚΤΟΣ απο το να εχουμε 2η μπαταρια).

Δεν βλεπω να βγαινει καλυτερο κινητο . Το LG Nexus θα καταπινει την μπαταρια και θα το δειτε. Οποτε...παμε για GS 4 απο οτι φαινεται !:D

Ναι το ξερω το σκεφτομαι ομως λογο ογκου ! Ιδωμεν.

Αφού ρε Γιώργο δεν εισαι ευχαριστημένος με την 4.1 στο θέμα της μπαταρίας γιατι δεν περνάς την 4.0.4 που δεν είχες πρόβλημα ?

Αν και πιστεύω οτι σύντομα θα δώσουν κάποιο update που να διορθώνει και αυτό (μπαταρία) μαζί με κάποια άλλα μικρο προβλήματα .

Samsung galaxy s21+

ΤΟ θεμα ειναι οτι ΔΕΝ υπαρχει 4 κουνητο κινητο αυτη τη στιγμη που να εχει καλυτερη διαχειριση μπαταριας απο το GS 3 .

Τα δοκιμασα ολα το καλοκαιρι που μας περασε. Οποτε το προβλημα ειναι τι κανουμε τωρα ;;; ( ΕΚΤΟΣ απο το να εχουμε 2η μπαταρια).

Δεν βλεπω να βγαινει καλυτερο κινητο . Το LG Nexus θα καταπινει την μπαταρια και θα το δειτε. Οποτε...παμε για GS 4 απο οτι φαινεται !:D

Δεν είναι τραγική η διαφορά μεταξύ 4.0.4 και 4.1.1, είναι απλά ελάχιστα χειρότερη. Τι σου τρώει την περισσότερη μπαταρία;

- Alex

Αφού ρε Γιώργο δεν εισαι ευχαριστημένος με την 4.1 στο θέμα της μπαταρίας γιατι δεν περνάς την 4.0.4 που δεν είχες πρόβλημα ?

Αν και πιστεύω οτι σύντομα θα δώσουν κάποιο update που να διορθώνει και αυτό (μπαταρία) μαζί με κάποια άλλα μικρο προβλήματα .

Δεν ειμαι γιατι εχασα 5 ωριτσες κατα τα αλλα παραμενει ομως το καλυτερο κινητο σε αυτονομια ! :D

Δεν είναι τραγική η διαφορά μεταξύ 4.0.4 και 4.1.1, είναι απλά ελάχιστα χειρότερη. Τι σου τρώει την περισσότερη μπαταρία;

Τραγικη δεν ειναι αλλα εχασα 5 ωρες εγω ( για αλλους δεν ξερω ).

Δεν μου την τρωει κατι απλα το λειτουργικο πιστευω μου την τρωει πολυ πιο γρηγορα διοτι καθε μερα κανω τα ιδια.

Οποτε δεν φταιω εγω.

Σημερα μου εβγαλε 9 ωρο με το ζορι.

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by Sol_Ballads

Τραγικη δεν ειναι αλλα εχασα 5 ωρες εγω ( για αλλους δεν ξερω ).

Δεν μου την τρωει κατι απλα το λειτουργικο πιστευω μου την τρωει πολυ πιο γρηγορα διοτι καθε μερα κανω τα ιδια.

Οποτε δεν φταιω εγω.

Σημερα μου εβγαλε 9 ωρο με το ζορι.

Από περιέργεια (εμένα είναι τέτοιο το δίκτυό μου στην Αγγλία που δεν κάνει τίποτα), αυτό το δοκίμασες; (απλά απενεργοποίησέ το, δες αν κάνει διαφορά, και μετά ξαναβάλτο αν όχι). (πρέπει να είσαι root).

- Alex