margaritagr Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Εγω εχω μια απορια.... Αλλου εχω διαβασει οτι πρεπει στην αρχη ν αφησεις τη μπαταρια 2,3 φορες να αδειασει τελειως, κι αλλου λενε οτι δεν κανει καλο στις μπαταριες λιθιου αυτο, και να την αφηνουμε μεχρι 5%. τελικα τι απο τα δυο ισχυει? εγω χτες το εφτασα 5% και μετα το φορτισα κλεισο. Σημερα το συζητησα με δυο ατομα στη σχολη μου κι ο ενας υποστηριζε το πρωτο, ο αλλος το δευτερο... Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Εγω εχω μια απορια.... Αλλου εχω διαβασει οτι πρεπει στην αρχη ν αφησεις τη μπαταρια 2,3 φορες να αδειασει τελειως, κι αλλου λενε οτι δεν κανει καλο στις μπαταριες λιθιου αυτο, και να την αφηνουμε μεχρι 5%. τελικα τι απο τα δυο ισχυει? εγω χτες το εφτασα 5% και μετα το φορτισα κλεισο. Σημερα το συζητησα με δυο ατομα στη σχολη μου κι ο ενας υποστηριζε το πρωτο, ο αλλος το δευτερο... Καλο είναι να μην πέφτει κάτω από το 10% στις πρώτες φορτίσεις και μετά πρίζα μέχρι 100% και πάλι το ίδιο για 3-4 φορές. Γενικότερα και στην συνέχεια δεν κάνει καλό να φορτίζουμε την μπαταρία ενώ είναι σε υψηλό ποσοστό φόρτισης (δηλαδή πάνω από 75% περιπου). Ο καθένας φυσικά έχει την άποψη του περι του θέματος αλλά οι συμβουλές αυτές είναι αποδέκτες σχεδόν από όλους και προσωπικά έχω αλλάξει τον τελευταίο χρόνο πάνω από 5 συσκευές και δεν είχα κανένα θέμα κάνοντας ακριβώς αυτά. Επίσης όταν φτάσει 100% βγάζεις άφοβα (δεν χρειάζεται να το αφήσεις ώρες στην φόρτιση κτλ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 To autostarts κάνει αυτό που ζητάς. Επίσης κλείσε τα automatic location πράγματα. Δεν είναι μόνο οι χάρτες που καλούν αυτό το process. Εγω έχω το startup manager και δεν καταφέρνει να κρατήσει τους χάρτες κλειστούς. Θα δοκιμάσω με το auto starts. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Εγω έχω το startup manager και δεν καταφέρνει να κρατήσει τους χάρτες κλειστούς. Θα δοκιμάσω με το auto starts. Το autostarts κάνει πολύ καλή δουλειά Κώστα, το χρησιμοποιώ 1,5 χρόνο περίπου. Απλά βάλε να φαίνονται τα unknown events και group by applications. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsekali Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 μπορει να μου απαντησει καποιος?? η να μου σε ποιο αλλο θεμα μπορω να βρω μια απαντηση Η λύση που σου έδωσε ο φίλος παραπάνω είναι μάλλον αυτή που θα σε διευκολύνει περισσότερο. Παρόλα αυτά, νομίζω ότι η εφαρμογή "SIM Contacts" από το play store κάνει αυτό που θες. Υπάρχει επίσης και η " copy to sim" που κάνει αυτό που λέει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Εγω έχω το startup manager και δεν καταφέρνει να κρατήσει τους χάρτες κλειστούς. Θα δοκιμάσω με το auto starts. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το autostarts Κώστα για τέτοιες δουλειές.... το έχουμε αναφέρει πολλές φορές, με εκπλήσσει που δεν το έχεις δοκιμάσει ακόμα... Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx_570 Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 Κοιτάξτε μια κατάσταση οι χάρτες. Καμία ιδέα για να σταματήσουν να δουλεύουν από πίσω αλλά να μπορώ να τους ανοίξω όταν χρειαστεί? Νομίζω το titanium κάνει κάτι τέτοιο? Το βρήκα. Maps-location services - location reporting Αυτό έτρεχε. Τώρα το μόνο επιπλέον wake time σε σχέση με το screen on που έχω είναι εξακριβωμενα από τα push mail που έχω. Ενώ από τα Settings του κινητού ήταν όλοι οι συγχρονισμοι κλειστοί αυτό έτρεχε. Παράθεση Αλέξανδρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris2k Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Καλησπερα..Ειμαι με stock rom και root..Εχω κατεβασει το titanium αλλα δεν βγαζω ακρη οσον αφορα να απενεργοποιησω καποιες στοκ εφαρμογες που δεν χρειαζονται..Αν μπορει να βοηθησει καποιος..Ευχαριστω! Παράθεση It all starts with the push of a button.. RELOAD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Καλησπερα..Ειμαι με stock rom και root..Εχω κατεβασει το titanium αλλα δεν βγαζω ακρη οσον αφορα να απενεργοποιησω καποιες στοκ εφαρμογες που δεν χρειαζονται..Αν μπορει να βοηθησει καποιος..Ευχαριστω! Βρίσκεις την εφαρμογη που θες πατάς πανω της και σου βγάζει την επιλογή un-install. Δες και έναν οδηγό http://www.addictivetips.com/mobile/how-to-use-titanium-backup-for-android-complete-guide/ Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joker7 Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Καλημερα.Εχω περασει εδω και αρκετες μερες τη jb WanamLite και βλεπω μεγαλη διαφορα στη μπαταρια (ενα 20-25% κατω) σε σχεση με την ICS WanamLite που ειχα πριν.Ρωταω για να δω αν φταιει η συγκεκριμενη custom rom η αν ειναι θεμα γενικα jb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gazofon Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 καλησπερα .. μαλλον εγω ειμαι υπερ τυχερος κ εχω τν τρελη αυτονομια των 7ωρων περιπου.....:p το πρωτο γεμισα μετα απο 6 ωρες περιπου συνεχομενης φορτισης κρατησε απο τς 7 το πρωι μεχρι τς 14:00..λεω αντε μαλλον το δουλεψα αρκετα..που δν ητανε ετσι..την 2ερη φορα..εκτος οτι εκανε περιπου 5+ ωρες για τν πληρη φορτιση του κινητου...κρατησε μαξ 10 ωρες χωρις να κατεβασω..χωρις να παιξω καποιο παιχνιδι...τιποτα..ελαχιστες κλησεις καποια μηνυματα μεσω wu κ παει η μπαταρια....Μπορω να κανω κατι..;;η παω για αλλαγη μπαταριας...αλλα ακομα κ ελλατωματικη να ητανε ειναι δυνατον να θελει 5 ωρες για να φορτισει;;;;;;; Παράθεση KeepWalking Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiots Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 Καλησπέρα παιδιά.Κάποια εφαρμογή μου τρώει την μπαταρία τρελά.4% την ώρα σε λειτουργία πτήσης.Δεν είμαι root και το battery stats δεν μου δείχνει την εφαρμογή που κρατάει ξύπνια την συσκευή.Πως μπορώ να την βρω χωρίς να γίνω root? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 Καλησπέρα παιδιά.Κάποια εφαρμογή μου τρώει την μπαταρία τρελά.4% την ώρα σε λειτουργία πτήσης.Δεν είμαι root και το battery stats δεν μου δείχνει την εφαρμογή που κρατάει ξύπνια την συσκευή.Πως μπορώ να την βρω χωρίς να γίνω root? Μήπως έχεις περάσει κάποια εφαρμογη όπως το GPS test? Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiots Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 Μήπως έχεις περάσει κάποια εφαρμογη όπως το GPS test? Όχι φίλε μου.Κατέβασα το gsam battery και μου δείχνει ότι είναι το sygic.Όπως και να το κλείσω αρχίζει πάλι να δουλεύει.Πως το σταματάω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 Όχι φίλε μου.Κατέβασα το gsam battery και μου δείχνει ότι είναι το sygic.Όπως και να το κλείσω αρχίζει πάλι να δουλεύει.Πως το σταματάω? Αν είσαι root γίνεται εύκολα με το autostarts. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandrosgou Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 Σημερα αφησα το κινητο για δυο ωρες σε αναμονη με κλειστο wifi.απ οτι ειδα στις ρυθμισεις ανα τακτα χρονικα διαστηματα μεσα στις δυο ωρες ηταν σε αφυπνηση.ειναι φυσιολογικο αυτο; μεσα σε αυτες τις δυο ωρες εφαγε 2% μπαταρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Σημερα αφησα το κινητο για δυο ωρες σε αναμονη με κλειστο wifi.απ οτι ειδα στις ρυθμισεις ανα τακτα χρονικα διαστηματα μεσα στις δυο ωρες ηταν σε αφυπνηση.ειναι φυσιολογικο αυτο; μεσα σε αυτες τις δυο ωρες εφαγε 2% μπαταρια. Βρε συ Αλέξανδρε δωσε μερικά στοιχειά παραπάνω . Είσαι root ?? Φοράς custo rom ? Το 3g ειναι ανοιχτό ?Οι συνχρονισμοι ειναι στο αυτόματο ?? Παντως αν εισαι root μπορεις να βαλεις το BetterBatteryStats για να δουμε τι γίνεται . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandrosgou Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Βρε συ Αλέξανδρε δωσε μερικά στοιχειά παραπάνω . Είσαι root ?? Φοράς custo rom ? Το 3g ειναι ανοιχτό ?Οι συνχρονισμοι ειναι στο αυτόματο ?? Παντως αν εισαι root μπορεις να βαλεις το BetterBatteryStats για να δουμε τι γίνεται . οχι δεν ειμαι root , το 3g το εχω ανοιχτο και τους συγχρονισμους τους εχω κλεισει.. επειδη δεν ειμαι root υπαρχει καποιο προγραμμα να κατεβασω ωστε να μπορεσω να δω τι γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 οχι δεν ειμαι root , το 3g το εχω ανοιχτο και τους συγχρονισμους τους εχω κλεισει.. επειδη δεν ειμαι root υπαρχει καποιο προγραμμα να κατεβασω ωστε να μπορεσω να δω τι γινεται? Δεν γνωρίζω για κάποιο πρόγραμμα χωρις να εισαι root .Δεν το έχω ψάξει να σου πω την αλήθεια γιατι πάντα κάνω στα τηλέφωνα μου root. Αν δεν έχεις εκεί που είσαι καλό σήμα 3g μπορεί να εχεις παραπάνω κατανάλωση απο το συνηθισμένο . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 οχι δεν ειμαι root , το 3g το εχω ανοιχτο και τους συγχρονισμους τους εχω κλεισει.. επειδη δεν ειμαι root υπαρχει καποιο προγραμμα να κατεβασω ωστε να μπορεσω να δω τι γινεται? Εγώ αυτό που κάνω είναι να μπω στην μπαταρία μέσα από τις ρυθμίσεις και να δω το γράφημα της κατανάλωσης. Συνήθως αφήνω την συσκευή σε αδράνεια κάνα 2ωρο ή 3ωρο μετά από φόρτιση (καθημερινές πρωί είναι πιο ευκολο) και βλέπω 2 πραγματα. Ποιες εφαρμογές καταναλώνουν πιο πολύ και αν η συσκευή "ξυπνά" μέσα σε αυτό το διάστημα της αδράνειας. Μετά πάω στις εφαρμογές που εντόπισα να δω αν είναι ανοιχτοί οι συγχρονισμοι και πόσο συχνά.. Πχ το Facebook εμένα δεν με ενδιαφέρει να με ενημερώνει για updates κτλ σε πραγματικό χρόνο κτλ κτλ.. Πάντως στο s3 με όλα κλειστά σε gsm mode το βράδυ έχανε 1% σε αδράνεια 8 ωρών και κάπως έτσι πρέπει να είναι και σε σένα αντίστοιχα με σωστό "στήσιμο". Επίσης εφαρμογές που δεν χρησιμοποιείς απλά βγαλτες και παρατήρησε αν αλλάζει κάτι στην μπαταρία αφού περάσεις κάτι καινούριο από Google Play ή από άλλη πηγή ;) (Γειά σου Μιχαλιο!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandrosgou Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 (edited) Δεν γνωρίζω για κάποιο πρόγραμμα χωρις να εισαι root .Δεν το έχω ψάξει να σου πω την αλήθεια γιατι πάντα κάνω στα τηλέφωνα μου root. Αν δεν έχεις εκεί που είσαι καλό σήμα 3g μπορεί να εχεις παραπάνω κατανάλωση απο το συνηθισμένο . να σε ρωτησω , το σημα του 3g ταυτιζεται με το σημα του ''κινητου''? γιατι εδω που μενω το κινητο εχει σημα καμπανα. Εγώ αυτό που κάνω είναι να μπω στην μπαταρία μέσα από τις ρυθμίσεις και να δω το γράφημα της κατανάλωσης. Συνήθως αφήνω την συσκευή σε αδράνεια κάνα 2ωρο ή 3ωρο μετά από φόρτιση (καθημερινές πρωί είναι πιο ευκολο) και βλέπω 2 πραγματα. Ποιες εφαρμογές καταναλώνουν πιο πολύ και αν η συσκευή "ξυπνά" μέσα σε αυτό το διάστημα της αδράνειας. Μετά πάω στις εφαρμογές που εντόπισα να δω αν είναι ανοιχτοί οι συγχρονισμοι και πόσο συχνά.. Πχ το Facebook εμένα δεν με ενδιαφέρει να με ενημερώνει για updates κτλ σε πραγματικό χρόνο κτλ κτλ.. Πάντως στο s3 με όλα κλειστά σε gsm mode το βράδυ έχανε 1% σε αδράνεια 8 ωρών και κάπως έτσι πρέπει να είναι και σε σένα αντίστοιχα με σωστό "στήσιμο". Επίσης εφαρμογές που δεν χρησιμοποιείς απλά βγαλτες και παρατήρησε αν αλλάζει κάτι στην μπαταρία αφού περάσεις κάτι καινούριο από Google Play ή από άλλη πηγή ;) (Γειά σου Μιχαλιο!) σημερα το βραδυ που το αφησα ανοιχτο σε λειτουργια πτησης κλειστο το wifi και ενεργοποιημενη η εξοικονόμηση ενεργειας η μπαταρια επεσε 3%!!! επισης σημερα το απογευμα π το εκλεισα για τρεις ωρες η μπαταρια απο 9% που ηταν οταν το ανοιξα ηταν 5%! παντως οσες φορες το εχω φορτισει το βραδυ και το κλεινω με μπαταρια 100% κ τν αλλη μερα το πρωι οταν το ανοιξω παλι 100% εχει. να ρωτησω και κατι αλλο.. ποια ειναι η συνηθης μεση θερμοκρασια της μπαταριας του sgs3 ? εμενα οταν το αρχιζω να το δουλευω εχει γυρω στους 24 , 25 και εχω πιασει μεχρι και 46(το αφησα οταν επιασε αυτη την θερμοκρασια μεχρι να πεσει λιγο). η μεση θερμοκρασια ειναι γυρω στο 36.βεβαια οταν το χρησιμοποιω συνεχομενα για πολλη ωρα ειναι μονιμα στο 40. επισης εχω παρατηρησει οτι μεσα σε λιγα λεπτα χρησης του google earth η θερμοκρασια παει στ 42 αμεσως και πολλες φορες το κινητο με εχει πεταξει εξω απο το google earth (οταν βλεπω εικονες του πανοραμιο συνηθως)λεγοντας οτι παρουσιαστηκε καποιο σφαλμα.! :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε την Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή την Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited October 13, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiots Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 Παιδιά λίγη βοήθεια.Εδώ και δέκα μέρες έχω σοβαρό πρόβλημα με την μπαταρία.Ακόμα και σε λειτουργία πτήσης με κλειστό wi fi,χάνει 3% την ώρα.Έχω απενεργοποιήσει χάρτες και ότι μπορεί να δουλεύει από πίσω,αλλά τίποτα.Έκανα root,κατέβασα το battery stats αλλά δεν μου δείχνει κάτι.Δεν ξυπνάει κάτι την συσκευή όταν είναι σε αδράνεια.Ξαναπέρασα την official LH1 μήπως έφταιγε η rom αλλά πάλι τα ίδια.Έχω αγανακτήσει,τι άλλο μπορώ να κάνω?θέλω να εξαντλήσω όλες τις πιθανότητες πριν το στείλω στο service. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 Παιδιά λίγη βοήθεια.Εδώ και δέκα μέρες έχω σοβαρό πρόβλημα με την μπαταρία.Ακόμα και σε λειτουργία πτήσης με κλειστό wi fi,χάνει 3% την ώρα.Έχω απενεργοποιήσει χάρτες και ότι μπορεί να δουλεύει από πίσω,αλλά τίποτα.Έκανα root,κατέβασα το battery stats αλλά δεν μου δείχνει κάτι.Δεν ξυπνάει κάτι την συσκευή όταν είναι σε αδράνεια.Ξαναπέρασα την official LH1 μήπως έφταιγε η rom αλλά πάλι τα ίδια.Έχω αγανακτήσει,τι άλλο μπορώ να κάνω?θέλω να εξαντλήσω όλες τις πιθανότητες πριν το στείλω στο service. Πάντως η LH1 δεν έχει κακή διαχείριση μπαταρίας . Flight Mode και να χάνεις 3% την ώρα σίγουρα κάτι δεν πάει καλά . Θα σου προτεινα factory reset (αν βέβαια δεν το εχεις κάνει ήδη) και να περάσεις μόνο κάνα δυο απαραίτητες εφαρμογές .Αν δεις οτι συνεχίζεται πας για service . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiots Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 Πάντως η LH1 δεν έχει κακή διαχείριση μπαταρίας . Flight Mode και να χάνεις 3% την ώρα σίγουρα κάτι δεν πάει καλά . Θα σου προτεινα factory reset (αν βέβαια δεν το εχεις κάνει ήδη) και να περάσεις μόνο κάνα δυο απαραίτητες εφαρμογές .Αν δεις οτι συνεχίζεται πας για service . Το έχω κάνει ήδη Μιχάλη.Λέω να δοκιμάσω το battery calibration από το market.Έχουν σπάσει τα νεύρα μου ρε φίλε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 Το έχω κάνει ήδη Μιχάλη.Λέω να δοκιμάσω το battery calibration από το market.Έχουν σπάσει τα νεύρα μου ρε φίλε! Αυτό ακριβώς κοίταζα τώρα http://forums.androidcentral.com/htc-one-s/174458-how-calibrate-battery.html Δοκίμασε εσυ με το calibration απο το play και ενημέρωσε . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts