george_21 Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 ερωτηση.οταν στηνεις την ωμεγα σε ρωταει να τικαρεις ποιες εφαρμογες θες κ ποιες οχι..το v6 supergharger το περναει μονη της η ρομ αν το χεις επιλεξει?η πρεπει μετα να το περασω εγω???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lilia Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Βάλτε την να πάθετε πλάκα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2142430 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Βάλτε την να πάθετε πλάκα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2142430 Από σκόρ πως τα πάει στο antutu ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Δοκίμασα τις τελευταίες μέρες αρκετούς κερνελ με την ωμέγα 43.3 και κατέληξα σε siyah. Δουλεύουν όλα μια χαρά και το lag είναι αισθητά περιορισμένο. ο συγκεκριμενος κερνελ μπορει να χρονιστει κ μεχρι 1800ghz ???στο τεγκρακ μου λεει οτι παιρνει μεχρι τοσο.μεχρι που ειναι ασφαλες να χρονιστει??????:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 ο συγκεκριμενος κερνελ μπορει να χρονιστει κ μεχρι 1800ghz ???στο τεγκρακ μου λεει οτι παιρνει μεχρι τοσο.μεχρι που ειναι ασφαλες να χρονιστει??????:D Μέχρι 1800 μπορεί.. Τώρα όσο για την ασφάλεια δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά... Χάχα Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Μέχρι 1800 μπορεί.. Τώρα όσο για την ασφάλεια δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά... Χάχα μεχρι που ειναι καλα?1600?? :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. May 25, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Νέα έκδοση Omega v45 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1663656 Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Νέα έκδοση Omega v45 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1663656 Ευχαριστούμε! Την κατεβάζω. Από 43.3 θέλει full wipe? Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Παιδια παιζει να μονταρετε την επισημη 4.2 της samsung εκεινη με τις λειτουργιες του S4? Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Venisk Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 Ωραία η 45 ελαφριά και γρήγορη..δεν έχω βρει ακόμα κάτι που να με ενοχλεί..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sirlas Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 Πολύ καλή η 45. Την έβαλα δοκιμαστικά αλλά είναι τόσο καλή που δεν την βγάζω.. Μπράβο παιδιά.. :up: Παράθεση Galaxy S3, Galaxy S6 Edge, Google Nexus 10, Galaxy Note 3, Galaxy Note 7, Galaxy S7 Edge, iPhone 7 Plus, Galaxy S8, Galaxy S9 Plus, Galaxy S10e, Galaxy Note 10 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iwsifvitsos Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 καλησπερα εβαλα την ν45 αλλα μου κολαει η συλλογη φωτογραφιων λετε να φταιει η εξωτερικη μνημη??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Venisk Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Δεν φταίει η rom σε αυτό και μένα η εξωτερική μου μνήμη ώρες ώρες τα παίζει..1 μέρα μαζί σχεδόν με την 45 και μου έχει αφήσει την καλύτερη εντύπωση!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias12377_ Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Kαλημερα εβαλα την 45 και μπορω να πω οτι ηταν πολυ γρηγορη,το προβλημα αρχισε οταν ειπα να βαλω το tweak με την καμερα απο την 43.3 που ανεβαζει σε 30 τα mbits τις καμερασ. Απο τοτε κολησε και δεν δουλευε το τηλ.εμενε σττην εισαγωγη πριν μπει στην αρχικη οθονη. αναγκαστηκα να ξαναπερασω την rom χωρις το tweak,αν μπορειται παιδια αναβαθμιστετο να κανει για την 45 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Έβαλα κι εγώ την 45 πριν λίγο και φαίνεται πολύ καλή. Δεν βρίσκω όμως το multi window και κρατώντας πατημένο το κουμπί πίσω δεν ανοίγει. Μήπως έκανα εγώ βλακεία και δεν το έβαλα; Ή δεν υπάρχει; Και στις δύο περιπτώσεις μπορώ να το περάσω τώρα κάπως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lilia Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Φορτισμένο 95% και μετά από 20 λεπτά ομιλία η μπαταρία έπεσε στο 70% είναι καλό αυτό???:shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cello Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Αγαπητοί Συμφορουμίτες, έχει δοκιμάσει κάποιος από εσάς να κάνει enable το WB-AMR με επιτυχία? Αν ναι, με ποιό τρόπο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Φορτισμένο 95% και μετά από 20 λεπτά ομιλία η μπαταρία έπεσε στο 70% είναι καλό αυτό???:shifty: οχι βεβαια και εμενα μπαταρια με ελαχιστη χρηση κλειστα τα περισσοτερα κλπ το βραδυ θελει φορτιη οπωσδηποτε δεν ξερω γιατι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babbis87 Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 (edited) παιδια να σας ρωτησω εχω ενα s3 και θελω να το ροοταρω στην ωμεγα,ηθελα να ρωτησω το μονο που κανω ειναι να περασω το ζιπ αρχειο στην μνημη και να το τεξω με τον τροπο που γραφετε?μετα κανω κατι αλλο?? Edited May 29, 2013 by Superuser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Το κινητο το εχεις ρουταρει?Εχει καποια custom recovery;Aν το εχεις ετσι,ναι μονο το zip της Omega χρειαζεσαι και τιποτα αλλο! Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babbis87 Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Το κινητο το εχεις ρουταρει?Εχει καποια custom recovery;Aν το εχεις ετσι,ναι μονο το zip της Omega χρειαζεσαι και τιποτα αλλο! οχι φιλε μου δεν του εχω κανει τιποτα ειναι μαμα.....πρεπει να κανω κατι αλλο πριν το ζιπ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sirlas Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Απλά ακολούθησε τις οδηγίες στην πρώτη σελίδα. Τα έχει ολα εκεί αναλυτικότατα! ;) Παράθεση Galaxy S3, Galaxy S6 Edge, Google Nexus 10, Galaxy Note 3, Galaxy Note 7, Galaxy S7 Edge, iPhone 7 Plus, Galaxy S8, Galaxy S9 Plus, Galaxy S10e, Galaxy Note 10 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babbis87 Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Απλά ακολούθησε τις οδηγίες στην πρώτη σελίδα. Τα έχει ολα εκεί αναλυτικότατα! ;) δεν πρεπει να το κανω ροοτ οπως λεει στην αρχη και μετα να κανω ροοτ την custom rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 δεν πρεπει να το κανω ροοτ οπως λεει στην αρχη και μετα να κανω ροοτ την custom rom? πρέπει να κάνεις root την συσκευή σου http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=336629 και μετά στην πρώτη σελίδα για να εγκαταστήσεις την omega Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babbis87 Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 (edited) πρέπει να κάνεις root την συσκευή σου http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=336629 και μετά στην πρώτη σελίδα για να εγκαταστήσεις την omega παιδια help εκανα εγκατασταση την ομεγα 45 και κανω reboot και με βγαζει συνεχεια στο recovery mode καΙ οχι μεσα στο κινητο.ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ BACKUP HELPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP Edited May 29, 2013 by babbis87 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts