kostass_ Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 Φιλε καλοριζικο για πες μας τις πρωτες εντυπωσεις σου απο το κινητο. Εγω θα περιμενω μεχρι την Πεμπτη δυστυχως που θα μου το φερουν σπιτι. Και μια ερωτηση το κινητο δουλευει με κανονικη sim ή θελει κοψιμο? Βασικα η συσκευη φαινεται εκπληκτικη. η οθονη του με εχει αφησει αφωνο. τωρα μενει να το γνωρισω λιγο κατι που απο αυριο τωρα θα γινει σιγα σιγα!! για οτι νεο βλεπω θα ενημερωνω. sim θελει καινουργια δυστυχως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 Δυστυχώς την πατησες Κι ομως οχι τοσο. Σημερα τα 16GB εχουν 569 παλι στο Πλαισιο, αρα προλαβα την αντιστοιχη πρσφορα κι εγω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostass_ Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 σαν νεος κατοχος παιδια και οσο το κραταω στο χερι μου εχω την αισθηση οτι το κινητο ειναι τρομερα λεπτο!!! εντυπωσιακα λεπτο θα ελεγα (μαλλον βγηκα offtopic λιγο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 Απ οτι εμαθα η προσφορα θα ισχυει και αυριο στα 499.βεβαια παιδια ειναι της vodafone.αρα θα εχει καποια κοκκινα σημεια στο εσωτερικο του :-) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 Νέος κάτοχος με την προσφορά του πλαίσιου. Πολύ καλη προσφορά! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 Απ οτι εμαθα η προσφορα θα ισχυει και αυριο στα 499.βεβαια παιδια ειναι της vodafone.αρα θα εχει καποια κοκκινα σημεια στο εσωτερικο του :-) Tι ευκολα που φευγουν ομως ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manos7979 Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Περιεργο παντως που τα media markt δεν εκαναν αντιστοιχη προσφορα για το s iii. Λετε να ετοιμαζουν καμμια σουπερ ντουπερ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Ενημερωτικά αγόρασα προχτές το S3 479 ευρώ από το Public @ the Mall. 529 με κουπόνι 50 ευρώ έκπτωσης. Η καλύτερη τιμή που βρήκα σε μαγαζί, χωρίς κόλπα τύπου πλαίσιο 569 με κουπόνι 50 ευρώ και δώρο χάρτες που κάνουν 30 ευρώ και πάλι σου βγαίνει ακριβότερο ή τύπου Γερμανός που το δίνει 669 με 150 έκπτωση μόνο αν ρωτήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokgiorgos Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Εδω και 2 ωρες παρελαβα και εγω το καινουριο S3 και οι πρωτες εντυπωσεις ειναι φοβερες. Η οθονη ειναι φανταστικη πολυ λεπτο και ελαφρυ , στο ιντερνετ παει σα τρελο φορτωνει τις σελιδες αστραπιαια , φωτογραφιες παρα πολυ καλες βγαζει δεν το χορταινω θα το δουλευψω μεχρι να ξεφορτισει και μετα φορτισμα καλο μεχρι το πρωι. Το τηλεφωνο που το εψαξα λιγο πρεπει να ειναι ελληνικο. ΑP: I9300BUALFI CP: I9300BULFI CSC: I9300VFGALF1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Εδω και 2 ωρες παρελαβα και εγω το καινουριο S3 και οι πρωτες εντυπωσεις ειναι φοβερες. Η οθονη ειναι φανταστικη πολυ λεπτο και ελαφρυ , στο ιντερνετ παει σα τρελο φορτωνει τις σελιδες αστραπιαια , φωτογραφιες παρα πολυ καλες βγαζει δεν το χορταινω θα το δουλευψω μεχρι να ξεφορτισει και μετα φορτισμα καλο μεχρι το πρωι. Το τηλεφωνο που το εψαξα λιγο πρεπει να ειναι ελληνικο. ΑP: I9300BUALFI CP: I9300BULFI CSC: I9300VFGALF1 ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΡΙΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ Πρώτο πρώτο είναι το πως. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltairos Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Παιδιά σκέφτομαι κ εγώ να αγοράσω το S3 προσεχώς. Όποιος έχει πληροφορίες, ως προς τι να προτιμήσω ή να αποφύγω από καταστήματα, να μου στείλει πμ. Με μια αναδρομή σε προηγούμενα μηνύματα μάλλον στο extreme-mobile έχω καταλήξει (στα 520). Τι να ρωτήσω/προσέξω; Φχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 (edited) Αν το πάρεις από εκεί δε χρειαζετε να προσέξεις τπτ..... Παρεμπίπτοντος έτυχε να δω το κόκκινο,μου αρεσει παρά πολύ.... Καμιά σχέση με τις φώτο. Edited December 28, 2012 by arfi-gorgona Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efialtis1971 Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Παιδια απο ροδο το αγορασα απο τον Γερμανο χτες και ειχε 150euro ποιο κατω!!!το πηρα 482euro.Πηρα το 16αρι και δωρο ειχε αλλη μια 16αρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fikast Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Παιδια απο ροδο το αγορασα απο τον Γερμανο χτες και ειχε 150euro ποιο κατω!!!το πηρα 482euro.Πηρα το 16αρι και δωρο ειχε αλλη μια 16αρα. Η 16άρα είναι μια Emtec 60x class 4; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fikast Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Παιδια απο ροδο το αγορασα απο τον Γερμανο χτες και ειχε 150euro ποιο κατω!!!το πηρα 482euro.Πηρα το 16αρι και δωρο ειχε αλλη μια 16αρα. Η 16άρα είναι μια Emtec 60x class 4; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efialtis1971 Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 ναι.και μαλιστα μου φαινεται και γρηγορη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maniatu Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Παιδια απο ροδο το αγορασα απο τον Γερμανο χτες και ειχε 150euro ποιο κατω!!!το πηρα 482euro.Πηρα το 16αρι και δωρο ειχε αλλη μια 16αρα. πάντως στο επίσημο site το έχει 669 με δωροεπιταγή 150 Ευρώ, οπότε ακόμα και αν επιτρέπει την εξαργύρωσή της κατά την αγορά του κινητού, αυτό πάει 519, δηλαδή τιμή που το βρίσκεις σε όλα τα "επώνυμα" μαγαζιά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Παιδια χρονια πολλα...Σκεφτομαι αυτο το κινητο σε αντικατασταση του HTC One S που εχω Πρεπει να προσεξω κατι κατα την αγορα του για θεματα εγγυησης κλπ ? Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Παιδια χρονια πολλα...Σκεφτομαι αυτο το κινητο σε αντικατασταση του HTC One S που εχω Πρεπει να προσεξω κατι κατα την αγορα του για θεματα εγγυησης κλπ ? Ευχαριστω. Χρόνια πολλά . Τίποτα ιδιαίτερο που να μην το γνωρίζεις . Να είναι από Ευρωπαϊκή χωρά και καλό είναι η απόδειξη να αναγράφει το imei . Τα συνηθισμένα δηλαδη . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Χρόνια πολλά . Τίποτα ιδιαίτερο που να μην το γνωρίζεις . Να είναι από Ευρωπαϊκή χωρά και καλό είναι η απόδειξη να αναγράφει το imei . Τα συνηθισμένα δηλαδη . Αυτο απο που το καταλαβαινουμε ??? Απο Ηλεκτρονικη Αθηνων για ειδικους λογους λεω να το παρω. Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Αυτο απο που το καταλαβαινουμε ??? Απο Ηλεκτρονικη Αθηνων για ειδικους λογους λεω να το παρω. Ευχαριστω. Συνήθως αυτα τα μαγαζιά τα τηλεφώνα που πουλάνε ειναι Ελληνικά . Πάντως μπορείς να τους ρωτήσεις πριν το αγοράσεις αν είναι Ελληνικό ή κάποιας άλλης χωράς ....και συγκεκριμένα ποιας . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Συνήθως αυτα τα μαγαζιά τα τηλεφώνα που πουλάνε ειναι Ελληνικά . Πάντως μπορείς να τους ρωτήσεις πριν το αγοράσεις αν είναι Ελληνικό ή κάποιας άλλης χωράς ....και συγκεκριμένα ποιας . Οι πωλητες αυτοι σε τετοια μαγαζια δεν εχουν ιδεα σιγουρα...... Αν δεν κανω λαθος μολις συνδεθω με googleplay οι αγορασμενες εφαρμογες κατεβαινουν μονες τους στο κινητο ? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Οι πωλητες αυτοι σε τετοια μαγαζια δεν εχουν ιδεα σιγουρα...... Αν δεν κανω λαθος μολις συνδεθω με googleplay οι αγορασμενες εφαρμογες κατεβαινουν μονες τους στο κινητο ? Έμενα πάντως δεν κατεβαίνουν αυτόματα . Ευτυχώς είμαι πάντα root και χρησιμοποιώ titanium ;) Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efialtis1971 Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 πάντως στο επίσημο site το έχει 669 με δωροεπιταγή 150 Ευρώ, οπότε ακόμα και αν επιτρέπει την εξαργύρωσή της κατά την αγορά του κινητού, αυτό πάει 519, δηλαδή τιμή που το βρίσκεις σε όλα τα "επώνυμα" μαγαζιά... παιδες στην ροδο εχει μειωμενο ΦΠΑ .γιαυτο μου κατεβηκε η τιμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Σε μια σιγκριση που εκανα με το One s απο την σελιδα του Πλαισιου βγαζει οτι το III δεν εχει bluetooth... Επισης επεξεργαστη 1,4 ενω το HTC 1.7 Μαλλον λαθος τους εεε ??? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts