Jump to content

Διαθεσιμότητα και αγορά του Samsung Galaxy S III

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ πάντως μόλις το πήρα το κοκκινάτσι και με μια καρμπονοθήκη μαύρη που του πήρα μου αρέσει πολύ.

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Θέλω να αγοράσω το s3 αλλά με προβληματίζει το χρώμα. Από κοντά έχω δει μόνο το λευκό σε κατάστημα αλλά λέω να πάρω το μαύρο. Το έχω δει μόνο σε βίντεο στο YouTube και θέλω να ρωτήσω όσοι το πήρατε σε μαύρο αξίζει;

εγω σημερα το παραγγειλα σε μπλε αλλα μου αρεσε και το μαυρο. να φανταστεις ακομα το σκεφτομαι μιας και αυριο θα το παρω. απλα στο μπλε δειχνει και σκουρο και ανοιχτο αναλογα το φως. ενω το μαυρο ειναι μαυρο

Μπορεί κάποιος να μου πει τον τρόπο που βρίσκουμε από ποια χώρα κατασκευής είναι ?

Ευχαριστώ!

1. Nokia 6600, 2. Nokia N96, 3. Nokia E72, 4. iPhone 3GS, 5. iPhone 4, 6. iPhone 4S, 7. galaxy s2, 8. galaxy s3, 9. galaxy s4, Samsung Note 3, Sony Xperia Z5, Xiaomi mi5s

Παίδες καλημέρα, όπως ίσως θυμάστε το είχα κι γω το κινητό ένα φεγγάρι. Θέλει τώρα κι ένας φίλος να το πάρει, δώρο στον εαυτό του για τα χριστούγεννα λεει, είχε ακούσει για τη χαμηλή διαθέσιμη μνήμη ram, έχουμε κάποια εξέλιξη επ αυτού; Εγώ του είπα ότι εμένα μου έμενε με γύρω στα 150 mb διαθέσιμα και δεν είχα θέμα. Φωτίστε με παρακαλώ. :)

edit λάθος παρακαλώ αν γίνεται να μεταφερθεί στο επίσημο

Μπορεί κάποιος να μου πει τον τρόπο που βρίσκουμε από ποια χώρα κατασκευής είναι ?

Ευχαριστώ!

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=343110

Samsung galaxy s21+

Παιδιά kaizershop έχει πάρει κανείς για να δω αν θα πάρω από εκεί ένα s3 που θέλω. Γιατί Birdphone.gr δεν έχει το lte σε άσπρο που θέλω.

Επειδή ενδιαφέρομαι να το πάρω σε μαύρο, σε αυτό το χρώμα συνήθως από ποιές χώρες είναι? Υπαρχει περίπτωση να είναι εκτός Ε.Ε. και να έχω θέμα με την εγγύηση?

Παιδιά kaizershop έχει πάρει κανείς για να δω αν θα πάρω από εκεί ένα s3 που θέλω. Γιατί Birdphone.gr δεν έχει το lte σε άσπρο που θέλω.

Κι εγω εχω παρει απο εκει το δικο μου S3 16Gb σε κοκκινο και ειναι αψογο

Επειδή ενδιαφέρομαι να το πάρω σε μαύρο, σε αυτό το χρώμα συνήθως από ποιές χώρες είναι? Υπαρχει περίπτωση να είναι εκτός Ε.Ε. και να έχω θέμα με την εγγύηση?

Είχα και ηταν ευρωπαϊκό.παρε το,απο birdphone το ΧΑ πάρει.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Από birdphone το πήρα πριν 2 βδομάδες. Όλα άψογα :)

ΤΡΕΞΤΕ σημερα 23/11 στο Πλαισιο, προσφορα που μολις εμαθα μεσω newsletter, Galaxy S III στα 32GB στα 499 ευρω.

Κι εγω το πηρα απο εκεινους πριν 3 μερες :(

ΤΡΕΞΤΕ σημερα 23/11 στο Πλαισιο, προσφορα που μολις εμαθα μεσω newsletter, Galaxy S III στα 32GB στα 499 ευρω.

Κι εγω το πηρα απο εκεινους πριν 3 μερες :(

πρέπει να είναι μούφα,γιατί μόλις πατάω "αγόρασέ το " μου ανοίγει τη σελίδα του προϊόντος με την κανονική τιμή,649,00 €

πρέπει να είναι μούφα,γιατί μόλις πατάω "αγόρασέ το " μου ανοίγει τη σελίδα του προϊόντος με την κανονική τιμή,649,00 €

Φυσικα και δε θα σε αφηναν να το κανεις online. Μη με ρωτησεις γιατι ομως.

http://www.plaisio.gr/Campaign/20121223-Daily.htm?utm_source=Newsletter&utm_medium=Email&utm_campaign=Newsletter-20121223-Daily-Offer για του λογου το αληθες.

ωραία προσφορά αλλά κρίμα για σένα.αν μπορείς πήγαινε στο κατάστημα που το πήρες αύριο.μπορεί με μία ωραία συζήτηση να σου δώσουν κάποιο δωράκι για να σου απαλύνουν το πόνο.

Σε ποια χωρα ζεις ; Και για ποια επιχειρηση μιλας ; :)

Edited by inactiveaccount25012014

Παιδια τωρα δοκιμασα στο πλαισιο μπορεις να το αγορασεις online στην τιμη των 499 κανονικα!!! Edited by sokgiorgos

Φυσικα και δε θα σε αφηναν να το κανεις online. Μη με ρωτησεις γιατι ομως.

http://www.plaisio.gr/Campaign/20121223-Daily.htm?utm_source=Newsletter&utm_medium=Email&utm_campaign=Newsletter-20121223-Daily-Offer για του λογου το αληθες.

Σε ποια χωρα ζεις ; Και για ποια επιχειρηση μιλας ; :)

δεν πιστεύεις στο θαύμα των Χριστουγέννων?:p

Φοβερή τιμή και μιλάμε για το 32gb μοντέλο... Ευκαιρία είναι να το πάρουν ακόμη περισσότεροι και να μεγαλώσει η παρέα των Galax-άκηδων!

παιδια η προσφορα μου φαινεται πολυ καλη ετσι?

εχω και ενα πιστωτικο οποτε θα μου βγει σε πολυ καλη τιμη τελικα τα 32gb.

τι λετε?

Τελικα δεν αντεξα και το παρηγγειλα παιδια !!!

Έχω νεότερα την πέμπτη πρωί θα το έχω

τελικα το πηρα και εγω παιδια.

πηγα το τσιμπησα και εφυγα.

το εχω μπροστα μου και το κοιταω πριν το ανοιξω!!!

τελικα το πηρα και εγω παιδια.

πηγα το τσιμπησα και εφυγα.

το εχω μπροστα μου και το κοιταω πριν το ανοιξω!!!

Φιλε καλοριζικο για πες μας τις πρωτες εντυπωσεις σου απο το κινητο. Εγω θα περιμενω μεχρι την Πεμπτη δυστυχως που θα μου το φερουν σπιτι.

Και μια ερωτηση το κινητο δουλευει με κανονικη sim ή θελει κοψιμο?

Edited by sokgiorgos