Jump to content

Επίσημα Firmwares / Kies Updates για το Galaxy S IIΙ

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στο SamMobile έχει μόνο την 4.1.2 για COSMOTE, αλλά όχι την EUR!!!

...

Ti 160+ ΜΒ λέτε; Το αρχείο που κατεβάζω είναι 818ΜΒ!!

:)

160 για ΟΤΑ όχι για Odin

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Είπα κι εγώ!!!

Η Greece- EUR δε φάνηκε ακόμη!!

:(

Το My back up pro (ΟΧΙ για root) μπορώ να το χρησιμοποιήσω για back των εφαρμογών και των δεδομένων στην SD και μετά την αναβάθμιση να τις περάσω με αυτό πριν γίνω root, σωστά;

AN το κάνω αυτό αλλά δε rootάρω το κινητό κατευθείαν, τα προγράμματα που δουλεύουν με root θα τα "βλέπω";

Στο SamMobile έχει μόνο την 4.1.2 για COSMOTE, αλλά όχι την EUR!!!

...

Ti 160+ ΜΒ λέτε; Το αρχείο που κατεβάζω είναι 818ΜΒ!!

Τα αρχεία είναι πάντα στην πρώτη σελίδα του θέματος, πολλές φορές και πριν από το sammobile... σήμερα είναι εκεί εδώ και πολλές ώρες. Μερικές φορές δεν ξέρω γιατί κάθομαι και το ανανεώνω... :p

- Alex

Tι εννοείς χρειάζεται;

Πάντως διαφορές δε θα δεις.

Θελω να πω ειμαι κομπλε και με την Κυπριακη,δεν χρειαζεται ντε και καλα να περασω την Ελληνικη απο πανω??:rolleyes:

Poco X3 nfc 6/128

Είπα κι εγώ!!!

Η Greece- EUR δε φάνηκε ακόμη!!

:(

Το My back up pro (ΟΧΙ για root) μπορώ να το χρησιμοποιήσω για back των εφαρμογών και των δεδομένων στην SD και μετά την αναβάθμιση να τις περάσω με αυτό πριν γίνω root, σωστά;

AN το κάνω αυτό αλλά δε rootάρω το κινητό κατευθείαν, τα προγράμματα που δουλεύουν με root θα τα "βλέπω";

Όχι, δε γίνεται backup δεδομένων αν δεν είσαι root. Το root είναι απαραίτητο για πλήρες backup.

Όσο για τα προγράμματα, θα τα βλέπεις αλλά δε θα δουλεύουν.

Θελω να πω ειμαι κομπλε και με την Κυπριακη,δεν χρειαζεται ντε και καλα να περασω την Ελληνικη απο πανω??:rolleyes:

Όχι δε χρειάζεται ντε και καλά, εννοείται. Απλά αν το τηλέφωνό σου είναι Ελληνικό και όχι Κυπριακό, μέχρι να (και αν) βγει το EUR στην ίδια έκδοση, είσαι εκτός εγγύησης.

Edited by Tyxerakias
- Alex

Τα αρχεία είναι πάντα στην πρώτη σελίδα του θέματος, πολλές φορές και πριν από το sammobile... σήμερα είναι εκεί εδώ και πολλές ώρες. Μερικές φορές δεν ξέρω γιατί κάθομαι και το ανανεώνω... :p

:lol::lol::lol:

Ειλικρινά συγνώμη (για τον κόπο σου)...αλλά από συνήθεια πήγα κατευθείαν εκεί!

...

Πάω να τιμήσω και την ανανέωσή σου ΤΩΡΑ!!!

Edited2: @Tyxerakias: Στην πρώτη σελίδα δε βλέπω την Unbranded 4.1.2, παρά μόνο Cosmote & Voda!!

Edited: Τα αρχεία με ενδιαφέρουν. Έτσι κι αλλιώς SMS, photos,επαφές είναι στα σύννεφα...το πολύ πολύ ο γιος μου να ξαναπάιξει ΑΛΛΗ μια φορά από την αρχή τα Angry Birds....και να τα "ακούσω" πάλι! :)

Edited by BabisT

Edited: Τα αρχεία με ενδιαφέρουν. Έτσι κι αλλιώς SMS, photos,επαφές είναι στα σύννεφα...το πολύ πολύ ο γιος μου να ξαναπάιξει ΑΛΛΗ μια φορά από την αρχή τα Angry Birds....και να τα "ακούσω" πάλι! :)

Aν και δεν καταλαβαίνω γιατί να βασανίσεις το γιο σου μιας και είναι τόσο απλό να κάνεις root, όπως νομίζεις :p:)

EDIT: Ναι η EUR όπως είπες δεν έχει εμφανιστεί ακόμα, αλλά είναι ίδια με την Κυπριακή, οπότε μπορείς να βάλεις αυτήν.

Edited by Tyxerakias
- Alex

Πήγαινε στη διαχείριση εφαρμογών και κάνε μια εκκαθάριση δεδομένων του Wifi

ευχαριστώ, όμως το πρόβλημα δε λυνόταν και ξαναφλάσαρα την επίσημη 4.1.1 Φαίνεται να είχε χαθεί η IP στα wi-fi settings. Είναι η μόνη διαφορά που είδα....

Έχουμε πει άπειρες φορές ότι πάντα είναι καλό το factory reset μετά την αναβάθμιση. Αυτό. Είναι καλό, και τα πιθανά προβλήματα εξαλείφονται. Αν η συσκευή είναι σχετικά καθαρή και οι εφαρμογές δεν είναι προβληματικές, μπορεί και να μην υπάρξει πρόβλημα. Μπορεί. Συνιστάται πάντα το factory reset πάντως.

Όσο για kies vs. ota είναι θεωρητικά τα ίδια. Προσωπικά είμαι με Samsung android αρκετό καιρό ώστε να μην εμπιστεύομαι τα ΟΤΑ τους.

Thanks man:D

Eκανα μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισων πριν την αναβαθμιση και μια ακομη αφου περαστηκε η 4.1.2 και ολα κομπλε!

Εχει μια διαδικασια βεβαια να τα ξανασεταρεις ολα ξανα μετα, αλλα τι να κανουμε αφου αυτη ειναι η ενδεδιγμενη λυση!

Υ.Γ Αυτο το future που φερνει η 4.1.2 εκδοση που χωριζει την οθονη στην μεση πως ακριβως το κανουμε?:food:

Thanks man:D

Eκανα μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισων πριν την αναβαθμιση και μια ακομη αφου περαστηκε η 4.1.2 και ολα κομπλε!

Εχει μια διαδικασια βεβαια να τα ξανασεταρεις ολα ξανα μετα, αλλα τι να κανουμε αφου αυτη ειναι η ενδεδιγμενη λυση!

Υ.Γ Αυτο το future που φερνει η 4.1.2 εκδοση που χωριζει την οθονη στην μεση πως ακριβως το κανουμε?:food:

Ενεργοποίησε την επιλογή "Πολλαπλά Παράθυρα" και κράτα πατημενο το πληκτρο back .... θα εμφανιστεί .

Samsung galaxy s21+

Εάν έχεις περάσει rom LLA ή πιο πρόσφατη για να αλλάξει το csc απαιτείται ROOT... και το αναφέρει και η εφαρμογή csc select στο τελευταίο update της εφαρμογής.. "Try with ROOT mode"

περασα την 4.1.2 cosmote εκανα root και οταν παω στο csc select μου βγαζει :

"connection problem or invalid MMI code"

το Samsung Galaxy S CSC παλι ανοιγει αλλα δεν μου δινει δυνατοτητα να αλλαξω το DBT που εχει το S3 μου

[sIGPIC][/sIGPIC]Ericsson 197,337,388,768,688,788,T39,T68_SE P900,K500,P910,K750,W800,K800,W910,T650,C905,X1,X10mini+pro_Nokia 6150,3210,8210,7110,6510,3650,6100,6600,6680,9500_Motorola MicroTac 7500,StarTac130,V3x,K1_Panasonic G500,GD90,GD92_Siemens C25,SL45,SX1,S65_Sharp GX20,GX30_Samsung D600,B2100,Galaxy SIII, Sonim XP1, Qtek8010,2020i,S100,9100,8310_iPAQ 6515,hx4700_O2 XDA IIs_Dell Axim X51V_FSC N560_MIO A701_SONY Xperia S,J,T,,Z,Z2_Z5_iPhone 3GS,4,5.6,7

το Samsung Galaxy S CSC παλι ανοιγει αλλα δεν μου δινει δυνατοτητα να αλλαξω το DBT που εχει το S3 μου

Σου απάντησε ο Μιχάλης στην προηγούμενη σελίδα

Αν θέλεις τόσο πολύ να αλλάξεις το scs διάβασε εδω

Φλασσαρε απο recovery το κατάλληλο multi scs zip .

Samsung galaxy s21+

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αλλάξεις το csc στη rom που βρίσκεσαι... και η cosmote rom δεν έχει multi csc για να μπορεί να αλλάξει. Αφού έχεις γερμανικό τηλέφωνο και θέλεις να έχεις DBT csc, γιατί δε φλασάρεις μια γερμανική επίσημη rom?

- Alex

@ StratosGR δεν καταλαβα οτι μετα το update σε cosmote 4.1.2 και root θα ηταν το ιδιο

@ m7ixalis thk u θα το δω απο το σπιτι, απο εδω δεν μπορω (@ StratosGR τελικα ολα γινονται)

@ Tyxerakias δεν θελω να εχω DΒΤ, θελω να εχωEUR

[sIGPIC][/sIGPIC]Ericsson 197,337,388,768,688,788,T39,T68_SE P900,K500,P910,K750,W800,K800,W910,T650,C905,X1,X10mini+pro_Nokia 6150,3210,8210,7110,6510,3650,6100,6600,6680,9500_Motorola MicroTac 7500,StarTac130,V3x,K1_Panasonic G500,GD90,GD92_Siemens C25,SL45,SX1,S65_Sharp GX20,GX30_Samsung D600,B2100,Galaxy SIII, Sonim XP1, Qtek8010,2020i,S100,9100,8310_iPAQ 6515,hx4700_O2 XDA IIs_Dell Axim X51V_FSC N560_MIO A701_SONY Xperia S,J,T,,Z,Z2_Z5_iPhone 3GS,4,5.6,7

@ StratosGR δεν καταλαβα οτι μετα το update σε cosmote 4.1.2 και root θα ηταν το ιδιο

@ m7ixalis thk u θα το δω απο το σπιτι, απο εδω δεν μπορω (@ StratosGR τελικα ολα γινονται)

@ Tyxerakias δεν θελω να εχω DΒΤ, θελω να εχωEUR

Κάνε αυτό που σου είπε ο Μιχάλης, ή:

Φλάσαρε από την πρώτη σελίδα τη ρομ του Λουξεμβούργου.

Με την εφαρμογή άλλαξε το CSC σε EUR.

Bάλε μετά την Cosmote και είσαι έτοιμος.

Παιδιά χωρίς να θέλω να κουράσω, συγχωρήστε λίγο την ασχετοσύνη μου και δώστε μια βοήθεια. Αγόρασα το κινητό απο σκρουτζ. Συνδέοντας το με το kies μου εβγαζε csc EUR. Οταν όμως δοκίμασα τη διαδικασία μέσα από την εφαρμογή του kies με το Serial Number μου έδειξε ότι είναι DBT, κοινώς γερμανικό. Υπέθεσα ότι το άνοιξαν στο παραμάγαζο και φοβώμενος μην τυχόν συμβεί κάτι και δεν έχω εγγύηση, αποφάσισα να περάσω μετα κόπων μέσω odin τη γερμανική 4.1.2.

Εδώ είναι και η ερώτηση! Όταν με το καλό τελείωσε η εγκατάσταση και το ξανασυνέδεσα στο kies μου έβγαλε πάλι csc EUR.

Γιατί συμβαίνει αυτο? μόνο με root μπορώ να το διορθώσω?

Παιδιά ευχαριστώ εκ των προτέρων, καθότι είμαι σίγουρος ότι για τους περισσότερους εδώ μέσα η απάντηση είναι προφανής.

Nexus 5, iPad mini 2

Παιδιά χωρίς να θέλω να κουράσω, συγχωρήστε λίγο την ασχετοσύνη μου και δώστε μια βοήθεια. Αγόρασα το κινητό απο σκρουτζ. Συνδέοντας το με το kies μου εβγαζε csc EUR. Οταν όμως δοκίμασα τη διαδικασία μέσα από την εφαρμογή του kies με το Serial Number μου έδειξε ότι είναι DBT, κοινώς γερμανικό. Υπέθεσα ότι το άνοιξαν στο παραμάγαζο και φοβώμενος μην τυχόν συμβεί κάτι και δεν έχω εγγύηση, αποφάσισα να περάσω μετα κόπων μέσω odin τη γερμανική 4.1.2.

Εδώ είναι και η ερώτηση! Όταν με το καλό τελείωσε η εγκατάσταση και το ξανασυνέδεσα στο kies μου έβγαλε πάλι csc EUR.

Γιατί συμβαίνει αυτο? μόνο με root μπορώ να το διορθώσω?

Παιδιά ευχαριστώ εκ των προτέρων, καθότι είμαι σίγουρος ότι για τους περισσότερους εδώ μέσα η απάντηση είναι προφανής.

Το ποστ του Στράτου πάνω απο το δικό σου δίνει την απάντηση που θέλεις .

Περνάς ενα firmware που σου δινει την δυνατότητα να αλλαξεις το scs χωρίς να είσαι root .

Αλλάζεις το scs σε αυτό που θελεις (DBT) και μετά περνάς την Γερμανικη rom .

Samsung galaxy s21+

Σε ευχαριστώ! θα περάσω δηλαδή τη ROM του Λουξεμβούργου, κατόπιν θα αλλάξω το CSC και τέλος θα ξαναπεράσω τη γερμανική ROM;

Εγώ τουλάχιστον έτσι θα έχω πάλι εγγύηση, το παλικάρι πιο πάνω γιατί να θέλει να αλλάξει το CSC απο DBT σε EUR; Υπάρχει κάποιο πρωτέρημα έτσι; Αυτά και τέλος οι ερωτήσεις.

Υ.Γ υπάρχουν δύο ROM Λουξεμβούργου σε 4.1.2. Η μια είναι σκέτη και η άλλη γράφει le fleur. Ποιά διαλέγουμε;

Edited by dbouras
Nexus 5, iPad mini 2

Σε ευχαριστώ! θα περάσω δηλαδή τη ROM του Λουξεμβούργου, κατόπιν θα αλλάξω το CSC και τέλος θα ξαναπεράσω τη γερμανική ROM;

Εγώ τουλάχιστον έτσι θα έχω πάλι εγγύηση, το παλικάρι πιο πάνω γιατί να θέλει να αλλάξει το CSC απο DBT σε EUR; Υπάρχει κάποιο πρωτέρημα έτσι; Αυτά και τέλος οι ερωτήσεις.

Υ.Γ υπάρχουν δύο ROM Λουξεμβούργου σε 4.1.2. Η μια είναι σκέτη και η άλλη γράφει le fleur. Ποιά διαλέγουμε;

Δεν είμαι σίγουρος οτι με την rom του Λουξεμβούργου μπορείς να αλλαξεις το csc καθότι είναι XXELLΑ (μπορείς να προσπαθήσεις )

Διαφορετικά βάλε μια 4.1.1 με multi scs (π.χ XXDLJ4 Eλληνικό firmware) ή καποιο αλλο και κανε την αλλαγή του scs .

Samsung galaxy s21+

Ωραια τα πολλαπλα παράθυρα αλλα θα ηθελα να μπορουσαν να μπουν και αλλα προγραμματα οπως το whatsapp!Διορθωσαν τοσα και αφησαν το προβλημαπου πεφτει ο φωτισμος οταν μπαινεις στα email...

Εγώ τουλάχιστον έτσι θα έχω πάλι εγγύηση, το παλικάρι πιο πάνω γιατί να θέλει να αλλάξει το CSC απο DBT σε EUR; Υπάρχει κάποιο πρωτέρημα έτσι; Ποιά διαλέγουμε;

Τη ρομ του Λουξεμβούργου την είπα στο παλικάρι επειδή είναι multi csc και περιλαμβάνει το eur.Δε ξέρω αν περιλαμβάνει dbt. Σε κάθε περίπτωση για να κάνεις αυτό που θέλεις, πρέπει να βάλεις μία multi csc που να έχει αυτό που θές.

Ωραια τα πολλαπλα παράθυρα αλλα θα ηθελα να μπορουσαν να μπουν και αλλα προγραμματα οπως το whatsapp!Διορθωσαν τοσα και αφησαν το προβλημαπου πεφτει ο φωτισμος οταν μπαινεις στα email...

Δεν είναι όλες οι εφαρμογές συμβατές με τα πολλαπλά παράθυρα και για αυτό δε μπορεί η Samsung να σε αφήσει να βάλεις ότι θέλεις γιατί μετά αυτή θα τα ακούσει.

Πάντως αν είσαι ροοτ υπάρχει mod για να βάλεις οποία εφαρμογή θες.

Edited by StratosGR

@dbouras

Νομίζω καθώς βρίσκεσαι σε LL4 με την τελευταία γερμανική καλό θα ήταν να αποφύγεις να βάλει LLA η οποία θα χρειαστεί να γίνει root (κάτι που μπορεί να θέλεις να αποφύγεις) καθώς μπορεί να περάσεις μια οποιαδήποτε LL4 multi-csc που περιέχει την EUR και να λίσεις το πρόβλημά σου.. Ακολούθως με σωστό csc θα λάβεις την ΟΤΑ αναβάθμιση όταν έρθει..

Θα ήταν καλό να προστεθεί στο αρχικό ποστ ο περιορισμός μετάβαση από μια rom σε μια άλλη με single-csc... καθώς υπάρχουν περιπτώσεις όπου το csc της συσκευής να μην υπάρχει σε κάποια άλλη multi-csc rom με μόνη διέξοδο για τον χρήστη το αρχείο που έδωσε ο m7ixalis.

Απλά με την LLA η samsung ενδυνάμωσε σε ένα βαθμό την ασφάλεια... τροποποιώντας το csc ώστε να χρειάζεται root για να αλλάξει και νέο bootloader με τα σχετικά κουσούρια του counter τα οποία για όσους ασχολούνται σοβαρά λύνονται.

Επί της ευκαιρίας για όσους θέλουν να αποφύγουν να μπλέξουν με τον counter του κινητού και τον νέο bootloader αλλά θέλουν να δοκιμάσουν το κινητό τους με Root μπορούν συνδιάσουν τα εργαλεία του chainfire Exynos Abuse root και το mobile Odin Pro όπως γράφω εδώ

Πλεονεκτήματα του συνδιασμού αυτού: Root χωρίς αύξηση του Counter και φλασάρισμα official rom διατηρώντας το root χωρίς και πάλι να αυξάνεται ο μετρητής. Το mobile odin Pro δεν φλασάρει Βοοtloader!!

Περιορισμός για το Exynos Abuse root να είναι το τηλέφωνο σε έκδοση 4.1.2 LL4 και κάτω όπως γράφει και ο Tyxerakias στον οδηγό για Root.

Edited by stsdema28

6610 --> 7610(RH-51) --> (Legendary) N900 --> Galaxy SIII --> HTC 10 --> Pixel 2 XL --> Xperia 1 ii

HP Touchpad (dual boot: webOS and Android)

@dbouras

Νομίζω καθώς βρίσκεσαι σε LL4 με την τελευταία γερμανική καλό θα ήταν να αποφύγεις να βάλει LLA η οποία θα χρειαστεί να γίνει root (κάτι που μπορεί να θέλεις να αποφύγεις) καθώς μπορεί να περάσεις μια οποιαδήποτε LL4 multi-csc που περιέχει την EUR και να λίσει το πρόβλημά του.. Ακολούθως με σωστό csc θα λάβεις την ΟΤΑ αναβάθμιση όταν έρθει..

Θα ήταν καλό να προστεθεί στο αρχικό ποστ ο περιορισμός μετάβαση από μια rom σε μια άλλη με single-csc... καθώς υπάρχουν περιπτώσεις όπου το csc της συσκευής να μην υπάρχει σε κάποια άλλη multi-csc rom με μόνη διέξοδο για τον χρήστη το αρχείο που έδωσε ο m7ixalis.

Απλά με την LLA η samsung ενδυνάμωσε σε ένα βαθμό την ασφάλεια... τροποποιώντας το csc ώστε να χρειάζεται root για να αλλάξει και νέο bootloader με τα σχετικά κουσούρια του counter τα οποία για όσους ασχολούνται σοβαρά λύνονται.

Επί της ευκαιρίας για όσους θέλουν να αποφύγουν να μπλέξουν με τον counter του κινητού και τον νέο bootloader αλλά θέλουν να δοκιμάσουν το κινητό τους με Root μπορούν συνδιάσουν τα εργαλεία του chainfire Exynos Abuse root και το mobile Odin Pro όπως γράφω εδώ

Πλεονεκτήματα του συνδιασμού αυτού: Root χωρίς αύξηση του Counter και φλασάρισμα official rom διατηρώντας το root χωρίς και πάλι να αυξάνεται ο μετρητής. Το mobile odin Pro δεν φλασάρει Βοοtloader!!

Περιορισμός για το Exynos Abuse root να είναι το τηλέφωνο σε έκδοση 4.1.2 LL4 και κάτω όπως γράφει και ο Tyxerakias στον οδηγό για Root.

Θα μπορούσες να μου προτείνεις μια official rom multi csc για να το καταφερω; Μηπως η αγγλική;

Nexus 5, iPad mini 2

• The topic was unpinned