nikaki71 Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Η πολωνικη εχει κανονικα Ελληνικα μεσα ετσι και δεν εχει περιορισμους για την χωρα μας? Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Η πολωνικη εχει κανονικα Ελληνικα μεσα ετσι και δεν εχει περιορισμους για την χωρα μας? Κανονικότατα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Η πολωνικη εχει κανονικα Ελληνικα μεσα ετσι και δεν εχει περιορισμους για την χωρα μας? Οχι ίδια είναι... Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 ok,ευχαριστω παιδες,θα βαλω Κυπριακη μαλλον που ειμαστε και κοντα....:) Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexcxvtr Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Αν δεν εχεις κανει τιποτα ακομα, ναι αξιζει κατα την γνωμη μου. Και εγω που ειμαι ''σεταρισμενος'' θα κανω την αλλαγη... Την πέρασα και παρατήρησα ότι ο ήχος κλήσης είναι χαμηλότερα και δυναμώνει σταδιακά. Σε 1 δευτερόλεπτο βέβαια αλλά συμβαίνει. Μάλλον είναι θέμα kernel. offtopic Εντελώς άσχετο. Η ερώτηση απευθύνεται σε κάποιον mod. Το μεσημέρι απάντησα με το μήνυμα "Ωραία. Την περνάω αμέσως!" σε αυτό το ποστ του φίλου και από ότι βλέπω σβήστηκε. Είπα κάτι εκτός κανόνων? Παράθεση HTC Wildfire --> Huawei Ideos X5 --> Samsung Galaxy S3 --> Lumia 920 --> iPhone 5 --> Nexus 5 + HTC One M7 ----> HTC One M8 Gunmetal Grey (32gb) --> ΟnePlus 6 8/128 --> Sony Xperia 5 II (blue) --> Poco F3 8/256 (white) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Την πέρασα και παρατήρησα ότι ο ήχος κλήσης είναι χαμηλότερα και δυναμώνει σταδιακά. Σε 1 δευτερόλεπτο βέβαια αλλά συμβαίνει. Μάλλον είναι θέμα kernel. offtopic Εντελώς άσχετο. Η ερώτηση απευθύνεται σε κάποιον mod. Το μεσημέρι απάντησα με το μήνυμα "Ωραία. Την περνάω αμέσως!" σε αυτό το ποστ του φίλου και από ότι βλέπω σβήστηκε. Είπα κάτι εκτός κανόνων? Όπως συμβαίνει και σε όλες τις εκδόσεις του Android.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexcxvtr Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Σίγουρα. Σχεδόν κάθε συσκευή από αυτές που έχω ασχοληθεί έχει τέτοιο θέμα. Ειδικά το Huawei Χ5. Βέβαια, συνήθως συμβαίνει όταν περνάω κάποιον custom kernel. Εσύ την πέρασες? Αν ναι, παρατήρησες την χαμηλή ένταση? Παράθεση HTC Wildfire --> Huawei Ideos X5 --> Samsung Galaxy S3 --> Lumia 920 --> iPhone 5 --> Nexus 5 + HTC One M7 ----> HTC One M8 Gunmetal Grey (32gb) --> ΟnePlus 6 8/128 --> Sony Xperia 5 II (blue) --> Poco F3 8/256 (white) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Επισημως και η Ιταλια σημερα. Πλεον μας κοροϊδευουν ανοιχτα, ολοι μας οι γειτονες σε ολους τους οριζοντες εχουν αναβαθμιστει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Μηπως εχουμε σβηστει και απο τους χαρτες και δεν το εχουμε παρει μυρωδια??:lol::rolleyes::lol: Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makpon Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Τώρα εγώ πως έκανα upgrade σε 4.1.2 μέσω KIES εχτές δεν ξέρω!! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 (edited) Τώρα εγώ πως έκανα upgrade σε 4.1.2 μέσω KIES εχτές δεν ξέρω!! :p Λογικά δεν θα είναι Ελληνικό ! Edited January 5, 2013 by m7ixalis Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makpon Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Α ναι έχεις δίκιο (importator: SAMSUNG ELECTRONICS ROMANIA SRL) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Παιδια τι γινεται με την LLA? Εντυπωσεις κανεις; Την εχω κατεβασει, αλλα σκεφτομαι το στησιμο μετα...:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Παιδια τι γινεται με την LLA? Εντυπωσεις κανεις; Την εχω κατεβασει, αλλα σκεφτομαι το στησιμο μετα...:wacko: Ποια ρομ έχεις τώρα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Την Γερμανική την 4.1.2(XXELL4) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Την Γερμανική την 4.1.2(XXELL4) Την περνάς όπως είναι και δε στήνεις τίποτα.Όλα θα είναι όπως τα είχες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Την περνάς όπως είναι και δε στήνεις τίποτα.Όλα θα είναι όπως τα είχες. Φλασάρω με odin και ok, τσεκαρισμένο; Χωρις ''επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων''; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Φλασάρω με odin και ok, τσεκαρισμένο; Χωρις ''επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων''; Δε χρειάζεται η επαναφορά. Αν κάνεις όμως να ξέρεις ότι θα ξαναστήσεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Δε χρειάζεται η επαναφορά. Αν κάνεις όμως να ξέρεις ότι θα ξαναστήσεις. Το ξερω Στρατο, για αυτο διερωταμαι... Παντα κανω πριν απο καθε αλλαγη rom. Σε αυτη την αλλαγη υπαρχουν λογοι που δεν το καθιστουν απαραιτητο αυτο οπως συνηθως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Το ξερω Στρατο, για αυτο διερωταμαι... Παντα κανω πριν απο καθε αλλαγη rom. Σε αυτη την αλλαγη υπαρχουν λογοι που δεν το καθιστουν απαραιτητο αυτο οπως συνηθως; Για τους ίδιους λόγους που δεν είναι απαραίτητο όταν αλλάζεις ρομ. Μόνο στις περιπτώσεις που έχεις πρόβλημα χρειάζεται, ή αν μεταβείς από διαφορετική version. Π.χ. 4.0.4->4.1.1->4.1.2 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topdim Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Παιδιά έχω το εξής πρόβλημα στο κινητό. Πέρασα την έκδοση 4.1.2, στην αρχή την Πολωνική και έπειτα την Αγγλική, μέσω Odin, με την λογική ότι ίσως έφτιαχνε το πρόβλημα μου, αλλά δυστυχώς όχι. Το πρόβλημα είναι ότι μετά από κάποια ώρα, δεν λειτουργεί το notification bar, που βγαίνει από επάνω και πρέπει να κάνω επανεκκίνηση την συσκευή. Δηλαδή κάνω την κίνηση με το δάκτυλο να το κατεβάσω, αλλά δεν. Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να φταίει? Το κινητό είναι αγορασμένο από το Πλαίσιο, είναι το 32GB Vodafone και δεν έχω αλλάξει το CSC, σε EUR, αν παίζει ρόλο, παραμένει VFG. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 (edited) Παιδιά έχω το εξής πρόβλημα στο κινητό. Πέρασα την έκδοση 4.1.2, στην αρχή την Πολωνική και έπειτα την Αγγλική, μέσω Odin, με την λογική ότι ίσως έφτιαχνε το πρόβλημα μου, αλλά δυστυχώς όχι. Το πρόβλημα είναι ότι μετά από κάποια ώρα, δεν λειτουργεί το notification bar, που βγαίνει από επάνω και πρέπει να κάνω επανεκκίνηση την συσκευή. Δηλαδή κάνω την κίνηση με το δάκτυλο να το κατεβάσω, αλλά δεν. Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να φταίει? Το κινητό είναι αγορασμένο από το Πλαίσιο, είναι το 32GB Vodafone και δεν έχω αλλάξει το CSC, σε EUR, αν παίζει ρόλο, παραμένει VFG. Ευχαριστώ θεμα ρυθμισης πρεπει να ειναι. Εχεις βαλει αλλον launcher? Για τους ίδιους λόγους που δεν είναι απαραίτητο όταν αλλάζεις ρομ. Μόνο στις περιπτώσεις που έχεις πρόβλημα χρειάζεται, ή αν μεταβείς από διαφορετική version. Π.χ. 4.0.4->4.1.1->4.1.2 Θα το ''τολμήσω'' χωρις factory reset λοιπον αυτη τη φορα... Edited January 5, 2013 by Tyxerakias Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topdim Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Όχι δεν έχω βάλει, είναι με τον δικό του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
votis Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 με οντιν εβαλα την λλα βτυ,ελλ κοσμο ειναι το δικο μου ,δεν εχασε τιποτα απο οτι ειχα σε εφαρμογες,λογο οτι το εχω 2μερες δεν ειχα τηλ και μνμ μεσα.αυτα δεν ξερω αν σβηνουν μετα την αναβαθ.αλλαξα και την παλια σιμ με μικρη και πηρα 1 ανταπτορα απο ιφον βαζω την σιμ εκει για να χρησιμοποιώ και το 2χ που και που Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netblaster Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Στην LLA ανοίγουν λίγο πιο γρήγορα οι εφαρμογές "Τηλέφωνο" και "Έπαφές", όχι ότι δεν υπάρχει ακόμα ένα ενοχλητικό lag όμως. Κατά τα λοιπά δεν παρατήρησα κάποια διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts