Vgkantis Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 αντιμετοπιζω καποιο προβλημα με το ΚΙΕS... προσπαθω να ξαναπερασω το ταιλευταιο firmware και την στιγμη που το κατεβαζει και φταννει στο 100% κλινει το προγραμμα και σταματα... γιατι ετσι? Σου βγάζει κάποιο error? Παράθεση Samsung Mobiler (Greece) (2013) Facebook Subscribe (at) facebook.com/Vgkantis Twitter Follow (at) twitter.com/Vgkantis Samsung Mobilers GR Fan Page Facebook (at) facebook.com/SamsungMobilers.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_n-gage Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 (edited) Σου βγάζει κάποιο error? Οχι φιλε... Απλα πεταγεται εξω απο το προγραμμα και βλεπω την επιφανεια εργασιας των windows Κλείσε firewall / antivirus και δοκίμασε πάλι . εκλεισα και τα δυο και τα ιδια κανει! Σου βγάζει κάποιο error? Τωρα που θυμαμαι την πρωτη φορα εβγαλε καποιο μηνυμα αν δινω permission στο προγραμμα να συνεχισει και του ειπα ναι... Τες αλλες φορες δεν το εβγαζε. :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε την Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή την Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited June 21, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Τωρα που θυμαμαι την πρωτη φορα εβγαλε καποιο μηνυμα αν δινω permission στο προγραμμα να συνεχισει και του ειπα ναι... Τες αλλες φορες δεν το εβγαζε. To τρέχεις σαν administrator; Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_n-gage Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 To τρέχεις σαν administrator; ναι φιλε... μαλλον απλα θα κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων απο το κινητο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 ναι φιλε... μαλλον απλα θα κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων απο το κινητο... To πρόβλημα είναι στον υπολογιστή σου. Άσε το κινητό ήσυχο :cool: Αυτό το πρόβλημα πάντως που αναφέρεις, το έχουν αναφέρει πολλές φορές και άλλα παιδιά και τελικά ήταν firewall/antivirus ή δεν έτρεχε ως administrator. Δε τα διπλοτσεκάρεις ξανά; Τρέξε το KIES με δεξί κλικ και run as administrator και ξαναδές τα ρημαδοφαιαργουολαντιβαιρους :happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_n-gage Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 To πρόβλημα είναι στον υπολογιστή σου. Άσε το κινητό ήσυχο :cool: Αυτό το πρόβλημα πάντως που αναφέρεις, το έχουν αναφέρει πολλές φορές και άλλα παιδιά και τελικά ήταν firewall/antivirus ή δεν έτρεχε ως administrator. Δε τα διπλοτσεκάρεις ξανά; Τρέξε το KIES με δεξί κλικ και run as administrator και ξαναδές τα ρημαδοφαιαργουολαντιβαιρους :happy: οταν παω σπιτι θα το ξανατσεκαρω! ;) παντως firewall εχω το εργοστασιακο των windows 7 και antivirus το microsoft security essentials Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros82 Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 οταν παω σπιτι θα το ξανατσεκαρω! ;) παντως firewall εχω το εργοστασιακο των windows 7 και antivirus το microsoft security essentials Κάνε επανεκκίνηση σε Safe Mode και δοκίμασε το. Παράθεση www.eurotech.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_n-gage Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 Κάνε επανεκκίνηση σε Safe Mode και δοκίμασε το. φιλε δεν το δοκιμασα αυτο μιας και ηθελα επειγον το κινητο και ετσι του εκανα επαναφορα εργοστασιακω ρυθμισεων... οπως και να εχει ευχαριστω για την ανταποκριση! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlborakis Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 Android 4.2.2 Jelly Bean leaked firmware for the Galaxy S III http://www.sammobile.com/2013/06/21/exclusive-i9300xxufme7-android-4-2-2-jelly-bean-leaked-firmware-for-the-galaxy-s-iii/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsos4u Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 Android 4.2.2 Jelly Bean leaked firmware for the Galaxy S III http://www.sammobile.com/2013/06/21/exclusive-i9300xxufme7-android-4-2-2-jelly-bean-leaked-firmware-for-the-galaxy-s-iii/ Αντε να δουμε ποτε θα βγει κατι για το lte . Παράθεση Ένδοξο ιστορικό : Sony Ericsson W600 , Sony Ericsson K810i , Nokia N78 , LG GT505 , Samsung i5800, Alcatel OT-918D , Sony Xperia Sole , Samsung Galaxy S3 4G, iPhone 5, LG G2, Xiaomi Redmi Note 3, LG V10, Samsung Galaxy S7 Edge, iPhone X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CKB Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 Οσον αφορα το νεο firmware... Η πρώτη εικόνα είναι εξαιρετική! Λιγο γρηγορότερο, λιγο πιο ομαλο. Επισης η οθονη πρεπει να εχει καλιμπραριστει ακομα καλύτερα. Η αντιθεση της μου φαίνεται μεγαλύτερη. Για μπαταρία θα δείξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosbouk Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 Θα ήθελα την βοήθεια σας. θέλω να αγοράσω ενα s3. Βρήκα καινούριο απο το ινερνετ απο το skroutz 2 τηλέφωνα που έχουν καλή τιμή αγοράς άλλα είναι κ τα δυο απο Ευρωπαϊκής Αντιπροσωπείας γερμάνια κ ρουμάνια και ενα μεταχιρισμενο απο χ.ε απο cosmote.Υπαρχή κάποια διαφορά στα τηλέφωνα? Αν πάρω ενα απο ευρωπαϊκή αντιπροσωπία θα εχω αναβάθμισης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 Θα ήθελα την βοήθεια σας. θέλω να αγοράσω ενα s3. Βρήκα καινούριο απο το ινερνετ απο το skroutz 2 τηλέφωνα που έχουν καλή τιμή αγοράς άλλα είναι κ τα δυο απο Ευρωπαϊκής Αντιπροσωπείας γερμάνια κ ρουμάνια και ενα μεταχιρισμενο απο χ.ε απο cosmote.Υπαρχή κάποια διαφορά στα τηλέφωνα? Αν πάρω ενα απο ευρωπαϊκή αντιπροσωπία θα εχω αναβάθμισης? Εννοείται πως θα πάρεις το καινούριο. Όχι μόνο θα έχεις αναβαθμίσεις αλλά θα τις παίρνεις και πιο γρήγορα. Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkai27 Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 ηθελα να ρωτησω.. οταν αγορασα το s3 ηταν απο πωλονια (χεο) και αλλαξα scs σε (eur) και εχω βαλει το επισημο Firmware. στο θεμα της αναβαθμισης ποια απο της δυο χωρες περνει πρωτη Updates..??? ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 Παιδιά εμένα είναι βουλγαρικο. Τώρα αυτό είναι καλό/κακό; τι;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 Παιδιά εμένα είναι βουλγαρικο. Τώρα αυτό είναι καλό/κακό; τι;;; Είναι ακριβώς το ίδιο κινητό με κάποιο Γερμανικό ή Πολωνικό ή Ελληνικό.. Και έχει ακριβώς τον ίδιο τρόπο κατασκευής. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 (edited) Είναι ακριβώς το ίδιο κινητό με κάποιο Γερμανικό ή Πολωνικό ή Ελληνικό.. Και έχει ακριβώς τον ίδιο τρόπο κατασκευής. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Εννοώ σχετικά με το θέμα αναβαθμίσεις. Την ίδια στιγμή έρχονται όλες οι ενημερώσεις; δηλαδή όταν η 4.2.2 έρθει στην πχ Γερμανία θα έρθει και στο κινητό μου το οποίο να φανταστώ παίρνει από την Βουλγαρία; Sorry αν αυτό που λέω είναι βλακεια αλλά δεν έχω ασχοληθεί και πολύ με αυτά... Edited June 25, 2013 by NickName98 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scot Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 Εκανα ελεγχο για ενημερωσεις και κατεβασε κατι, εκανε την εγκατασταση, επανεκκινηση και τλκ ειναι η ιδια εκδοση 4.1.2 . Ξερετε κατι; βσκ σε εσας ηρθε καποια ενημερωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 Εννοώ σχετικά με το θέμα αναβαθμίσεις. Την ίδια στιγμή έρχονται όλες οι ενημερώσεις; δηλαδή όταν η 4.2.2 έρθει στην πχ Γερμανία θα έρθει και στο κινητό μου το οποίο να φανταστώ παίρνει από την Βουλγαρία; Sorry αν αυτό που λέω είναι βλακεια αλλά δεν έχω ασχοληθεί και πολύ με αυτά... Αυτό έχει να κάνει με την Samsung της κάθε χώρας. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα το πάρεις πιο γρήγορα από κάποιο Ελληνικό unbranded κινητό.. Καθώς η Ελλάδα, γενικώς καθυστερεί.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scot Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 Αυτό έχει να κάνει με την Samsung της κάθε χώρας. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα το πάρεις πιο γρήγορα από κάποιο Ελληνικό unbranded κινητό.. Καθώς η Ελλάδα, γενικώς καθυστερεί.. ;) Περιεργο γιατι εγινε κανονικα download και εγκατασταση... Το δικο μου ελληνικο ειναι νομιζω... απο το ebw.gr το ειχα παρει. Κριμα παντως πηρα μια χαρα, ελπιζω να μην αργησει:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 Περιεργο γιατι εγινε κανονικα download και εγκατασταση... Το δικο μου ελληνικο ειναι νομιζω... απο το ebw.gr το ειχα παρει. Κριμα παντως πηρα μια χαρα, ελπιζω να μην αργησει:rolleyes: Το easy buy φέρνει εισαγωγές όπως πολλά άλλα καταστήματα.. Για να δεις την χώρα προέλευσης, πάτα στον dialer *#1234# και δες τι γράφει το csc.. Εγώ το έχω πάρει από Kaiser shop και είναι γερμανικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scot Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 Το easy buy φέρνει εισαγωγές όπως πολλά άλλα καταστήματα.. Για να δεις την χώρα προέλευσης, πάτα στον dialer *#1234# και δες τι γράφει το csc.. Εγώ το έχω πάρει από Kaiser shop και είναι γερμανικό. Και πως καταλαβαινω την χωρα; αυτο λεει... I9300OJVEMC1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 Και πως καταλαβαινω την χωρα; αυτο λεει... I9300OJVEMC1 [ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΡΙΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ] Συχνές ερωτήσεις / FAQ για το Galaxy S III Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scot Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 [ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΡΙΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ] Συχνές ερωτήσεις / FAQ για το Galaxy S III Δεν μπορω να το βρω... τεσπα, καποια στιγμη θα ερθει η ενημερωση, ας μην αλλαζω το θεμα με την χωρα προελευσης. τνχ παντως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosbouk Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Καλησπέρα. Μέτα απο ενάμιση χρόνο κατοχής ενός υπέροχου s2 είμαι πλέον κάτοχος κ εγώ ενός ολοκαίνουριου s3 .Εχει κλασικά την 4.1.2 και οταν άνοιξα το ίντερνετ μου ηρθε αναβάθμιση 58mb.Δεν την έκανα ακόμα γιατί θέλω να ρωτήσω πως μπορώ να πάρω back up,και να εχω το κεφάλι μου ήσυχο αν παει κατι στραβα. Τα στοιχεια του τηλεφώνου είναι εκδοση 4.1.2 εκδοση φασματος i9300XXELLA εκδοση kernel 3.0.31-742798 Αριθμος κατασκευης JZO54K.I9300XXELLA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts