Jump to content

Επίσημα Firmwares / Kies Updates για το Galaxy S IIΙ

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα. Θα σας ζαλίσω τους πιο έμπειρους για μια ακόμα φορά αλλά έχω πάθει συντριβή με την αναβάθμιση:( Την πρώτη φορά κολάει όταν έκανα ota. Μετά μέσω odin τη μια φορά δεν κατέβηκε το αρχείο σωστά και την άλλη δε δούλευε το odin. Μόλις πριν μια ώρα το kies μου έβγαλε την αναβάθμιση το σύνδεσα και ξεκίνησα τη διαδικασία αλλά για πάνω από σαράντα λεπτά λέει να μην αποσυνδέσω το καλώδιο (είναι ήδη στο 100%) και το κινητό γράφει downloading... do not turn off target. Είναι φυσιολογικό ή μήπως έχει κολήσει? Ευχαριστώ.

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα. Θα σας ζαλίσω τους πιο έμπειρους για μια ακόμα φορά αλλά έχω πάθει συντριβή με την αναβάθμιση:( Την πρώτη φορά κολάει όταν έκανα ota. Μετά μέσω odin τη μια φορά δεν κατέβηκε το αρχείο σωστά και την άλλη δε δούλευε το odin. Μόλις πριν μια ώρα το kies μου έβγαλε την αναβάθμιση το σύνδεσα και ξεκίνησα τη διαδικασία αλλά για πάνω από σαράντα λεπτά λέει να μην αποσυνδέσω το καλώδιο (είναι ήδη στο 100%) και το κινητό γράφει downloading... do not turn off target. Είναι φυσιολογικό ή μήπως έχει κολήσει? Ευχαριστώ.

Μάλλον έχει κολλήσει .

Μπορείς να να βγεις απο εκεί που είναι κρατώντας πατημένο το power button ή βγάζοντας την μπαταριά .

Samsung galaxy s21+

Μάλλον έχει κολλήσει .

Μπορείς να να βγεις απο εκεί που είναι κρατώντας πατημένο το power button ή βγάζοντας την μπαταριά .

Σε ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση αλλά πραγματικά θα βάλω τα κλάματα, ota δεν αναβαθμίζει, μέσω kies κολάει όπως και μέσω odin τι άλλο να κάνω? :cry:

Σε ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση αλλά πραγματικά θα βάλω τα κλάματα, ota δεν αναβαθμίζει, μέσω kies κολάει όπως και μέσω odin τι άλλο να κάνω? :cry:

Δοκίμασε σε άλλο υπολογιστή .

Ούτε με odin δεν μπορείς να την κάνεις ?????

Που κολλάει ?

Samsung galaxy s21+

Δοκίμασε σε άλλο υπολογιστή .

Ούτε με odin δεν μπορείς να την κάνεις ?????

Που κολλάει ?

Πατάω το pda και φορτώνω το αρχείο αλλά δεν γίνεται μπλε το κουτάκι ώστε να πατήσω το start. Ota κολάει πάντα στο 25% και ενώ έχω κάνει factory reset και το kies που βρήκε σήμερα την νέα έκδοση τελικά δε μου έκανε αναβάθμιση στην 4.1.2 , τσάμπα η 1 ώρα που περίμενα.

Πατάω το pda και φορτώνω το αρχείο αλλά δεν γίνεται μπλε το κουτάκι ώστε να πατήσω το start. Ota κολάει πάντα στο 25% και ενώ έχω κάνει factory reset και το kies που βρήκε σήμερα την νέα έκδοση τελικά δε μου έκανε αναβάθμιση στην 4.1.2 , τσάμπα η 1 ώρα που περίμενα.

To οτι το κουτάκι δεν γίνεται μπλε σημαίνει οτι το πρόγραμμα δεν βλέπει το τηλέφωνο ,πράγμα παράξενο αφού το kies το αναγνωρίζει .

Έχεις ενεργοποίηση το USB Debugging ??

Samsung galaxy s21+

Καλησπερα και εγω εχω το ιδιο προβλημα προσπαθω μεσω kies ξεκινα κανονικα και αφου κατεβασει το αρχειο μου λεει οτι δεν αναγνωριζει την συσκευη και μου λεει να βγαλω την μπαταρια να κανω επανεκκινηση και να ξαναπροσπαθησω, αλλα τιποτα.

Υπαρχει περιπτωση να φταιει οτι ειναι root η συσκευη. Τι κανω?

Καλησπερα και εγω εχω το ιδιο προβλημα προσπαθω μεσω kies ξεκινα κανονικα και αφου κατεβασει το αρχειο μου λεει οτι δεν αναγνωριζει την συσκευη και μου λεει να βγαλω την μπαταρια να κανω επανεκκινηση και να ξαναπροσπαθησω, αλλα τιποτα.

Υπαρχει περιπτωση να φταιει οτι ειναι root η συσκευη. Τι κανω?

Πέρασε το firmware με odin .

Samsung galaxy s21+

2 πράγματα.

Σιγουρέψου ότι δεν τρέχει το kies την ώρα που προσπαθείς να φλασάρεις με Odin.

Τρέξε το Odin ως administrator

2 πράγματα.

Σιγουρέψου ότι δεν τρέχει το kies την ώρα που προσπαθείς να φλασάρεις με Odin.

Τρέξε το Odin ως administrator

Καλησπέρα, και τα 2 τα έχω κάνει αλλά τίποτα.Μόλις πριν 5 λεπτά δοκίμασα πάλι ota και μου λέει ότι η αναβάθμιση έχει σειρά προτεραιότητας, το έχεις συναντήσει πάλι αυτό?

Καλησπέρα, και τα 2 τα έχω κάνει αλλά τίποτα.Μόλις πριν 5 λεπτά δοκίμασα πάλι ota και μου λέει ότι η αναβάθμιση έχει σειρά προτεραιότητας, το έχεις συναντήσει πάλι αυτό?

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4500192#post4500192

Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια, έχω 2 μέρες που παλεύω και άκρη δεν έβγαλα.Θα ξαναδοκιμάσω αύριο και αν δεν κάνω τίποτα τα παρατάω με την 4.1.1:(

Οδηγίες έχει στην πρώτη σελίδα.
με odin δεν μου αναγνωριζει το τηλεφωνο δεν γινεται μπλε το id com?

με odin δεν μου αναγνωριζει το τηλεφωνο δεν γινεται μπλε το id com?

Δες λίγο πιο πριν τι είπαμε με το Μιχάλη στο ίδιο πρόβλημα

sorry που γινομαι κουραστικος αλλα απο που θα κατεβασω την 4,1,2 στο sammobile δεν την βρισκω?

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=336584

Samsung Galaxy SΙΙΙ i9300

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=336584[

Ευχαριστω αλλα στο sammobile που εχει το update βρισκω μονο την 4,1,1

Το update για ποια χώρα θέλεις; Ποιο sales code? Τα τελευταία είναι πάντα στην πρώτη σελίδα του θέματος.

Edited by Tyxerakias
- Alex

Το update για ποια χώρα θέλεις; Ποιο sales code?

απο Ελλαδα το εχω αγορασει τωρα εχω εγκατεστημενο αυτο I9300XXDLJ4_I9300OXFDLJ2_EUR δεν ξερω αν βοηθαει

απο Ελλαδα το εχω αγορασει τωρα εχω εγκατεστημενο αυτο I9300XXDLJ4_I9300OXFDLJ2_EUR δεν ξερω αν βοηθαει

Ναι βοηθάει, δεν έχει βγει ακόμα ολόκληρο το πακέτο αναβάθμισης για σένα. Όταν βγει, όπως είπα, θα το βρεις στην πρώτη σελίδα. Εφόσον έγινε ήδη η αναβάθμιση ΟΤΑ, είναι θέμα χρόνου. Υπομονή.

- Alex

Ναι βοηθάει, δεν έχει βγει ακόμα ολόκληρο το πακέτο αναβάθμισης για σένα. Όταν βγει, όπως είπα, θα το βρεις στην πρώτη σελίδα. Εφόσον έγινε ήδη η αναβάθμιση ΟΤΑ, είναι θέμα χρόνου. Υπομονή.

Ευχαριστω επομενως αναμονη

Παιδια καλησπερα.Μολις περασα μεσω Odin την Ελληνικη Cosmote 4.1.2. Yπαρχει καμια λογικη να μην δουλευει το recovery μου?Το κινητο παει μια χαρα,εκανα restore τα παντα,αλλα οταν παταω VolUp+Home+Power κανει συνεχως κυκλους Boot και ουτε bootαρει ουτε μπαινει σε recovery.Καπου αναμεσα στα boot δειχνει το πρασινο ανθρωπακι και αν προλαβω να αφησω τα κουμπια εκει,το ανθρωπακι πεφτει ανασκελα και βγαινει ενα κοκκινο θαυμαστικο απο μεσα του και γραφει απο διπλα :

#MANUAL MODE#

---Appling Multi-CSC...

Applied the CSC-code:COS

Succesfully Applied multi-CSC

Edited by DarthGRE

Παιδια καλησπερα.Μολις περασα μεσω Odin την Ελληνικη Cosmote 4.1.2. Yπαρχει καμια λογικη να μην δουλευει το recovery μου?Το κινητο παει μια χαρα,εκανα restore τα παντα,αλλα οταν παταω VolUp+Home+Power κανει συνεχως κυκλους Boot και ουτε bootαρει ουτε μπαινει σε recovery.Καπου αναμεσα στα boot δειχνει το πρασινο ανθρωπακι και αν προλαβω να αφησω τα κουμπια εκει,το ανθρωπακι πεφτει ανασκελα και βγαινει ενα κοκκινο θαυμαστικο απο μεσα του και γραφει απο διπλα :

#MANUAL MODE#

---Appling Multi-CSC...

Applied the CSC-code:COS

Succesfully Applied multi-CSC

Καλημέρα .

Κάτι έχει γίνει με το scs .

Κανε επαναφορά εργοστασιακών και πέρνα ξανά το firmware ,αν συνεχίσει το ίδιο κανε downgrade σε παλιότερη rom με multi scs .

Άλλαξε στο επιθυμητό scs που θες και μετά βάζεις την rom της cosmote .

Samsung galaxy s21+

• The topic was unpinned