kostas701 Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Καλησπέρα. Θα σας ζαλίσω τους πιο έμπειρους για μια ακόμα φορά αλλά έχω πάθει συντριβή με την αναβάθμιση:( Την πρώτη φορά κολάει όταν έκανα ota. Μετά μέσω odin τη μια φορά δεν κατέβηκε το αρχείο σωστά και την άλλη δε δούλευε το odin. Μόλις πριν μια ώρα το kies μου έβγαλε την αναβάθμιση το σύνδεσα και ξεκίνησα τη διαδικασία αλλά για πάνω από σαράντα λεπτά λέει να μην αποσυνδέσω το καλώδιο (είναι ήδη στο 100%) και το κινητό γράφει downloading... do not turn off target. Είναι φυσιολογικό ή μήπως έχει κολήσει? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Καλησπέρα. Θα σας ζαλίσω τους πιο έμπειρους για μια ακόμα φορά αλλά έχω πάθει συντριβή με την αναβάθμιση:( Την πρώτη φορά κολάει όταν έκανα ota. Μετά μέσω odin τη μια φορά δεν κατέβηκε το αρχείο σωστά και την άλλη δε δούλευε το odin. Μόλις πριν μια ώρα το kies μου έβγαλε την αναβάθμιση το σύνδεσα και ξεκίνησα τη διαδικασία αλλά για πάνω από σαράντα λεπτά λέει να μην αποσυνδέσω το καλώδιο (είναι ήδη στο 100%) και το κινητό γράφει downloading... do not turn off target. Είναι φυσιολογικό ή μήπως έχει κολήσει? Ευχαριστώ. Μάλλον έχει κολλήσει . Μπορείς να να βγεις απο εκεί που είναι κρατώντας πατημένο το power button ή βγάζοντας την μπαταριά . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas701 Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Μάλλον έχει κολλήσει . Μπορείς να να βγεις απο εκεί που είναι κρατώντας πατημένο το power button ή βγάζοντας την μπαταριά . Σε ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση αλλά πραγματικά θα βάλω τα κλάματα, ota δεν αναβαθμίζει, μέσω kies κολάει όπως και μέσω odin τι άλλο να κάνω? :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Σε ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση αλλά πραγματικά θα βάλω τα κλάματα, ota δεν αναβαθμίζει, μέσω kies κολάει όπως και μέσω odin τι άλλο να κάνω? :cry: Δοκίμασε σε άλλο υπολογιστή . Ούτε με odin δεν μπορείς να την κάνεις ????? Που κολλάει ? Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas701 Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Δοκίμασε σε άλλο υπολογιστή . Ούτε με odin δεν μπορείς να την κάνεις ????? Που κολλάει ? Πατάω το pda και φορτώνω το αρχείο αλλά δεν γίνεται μπλε το κουτάκι ώστε να πατήσω το start. Ota κολάει πάντα στο 25% και ενώ έχω κάνει factory reset και το kies που βρήκε σήμερα την νέα έκδοση τελικά δε μου έκανε αναβάθμιση στην 4.1.2 , τσάμπα η 1 ώρα που περίμενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Πατάω το pda και φορτώνω το αρχείο αλλά δεν γίνεται μπλε το κουτάκι ώστε να πατήσω το start. Ota κολάει πάντα στο 25% και ενώ έχω κάνει factory reset και το kies που βρήκε σήμερα την νέα έκδοση τελικά δε μου έκανε αναβάθμιση στην 4.1.2 , τσάμπα η 1 ώρα που περίμενα. To οτι το κουτάκι δεν γίνεται μπλε σημαίνει οτι το πρόγραμμα δεν βλέπει το τηλέφωνο ,πράγμα παράξενο αφού το kies το αναγνωρίζει . Έχεις ενεργοποίηση το USB Debugging ?? Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atvelos Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Καλησπερα και εγω εχω το ιδιο προβλημα προσπαθω μεσω kies ξεκινα κανονικα και αφου κατεβασει το αρχειο μου λεει οτι δεν αναγνωριζει την συσκευη και μου λεει να βγαλω την μπαταρια να κανω επανεκκινηση και να ξαναπροσπαθησω, αλλα τιποτα. Υπαρχει περιπτωση να φταιει οτι ειναι root η συσκευη. Τι κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Καλησπερα και εγω εχω το ιδιο προβλημα προσπαθω μεσω kies ξεκινα κανονικα και αφου κατεβασει το αρχειο μου λεει οτι δεν αναγνωριζει την συσκευη και μου λεει να βγαλω την μπαταρια να κανω επανεκκινηση και να ξαναπροσπαθησω, αλλα τιποτα. Υπαρχει περιπτωση να φταιει οτι ειναι root η συσκευη. Τι κανω? Πέρασε το firmware με odin . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Πατάω το pda και φορτώνω το αρχείο αλλά δεν γίνεται μπλε το κουτάκι ώστε να πατήσω το start. Ota κολάει πάντα στο 25% και ενώ έχω κάνει factory reset και το kies που βρήκε σήμερα την νέα έκδοση τελικά δε μου έκανε αναβάθμιση στην 4.1.2 , τσάμπα η 1 ώρα που περίμενα. 2 πράγματα. Σιγουρέψου ότι δεν τρέχει το kies την ώρα που προσπαθείς να φλασάρεις με Odin. Τρέξε το Odin ως administrator Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atvelos Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Πέρασε το firmware με odin . Και πωσ γινεται με odin? απο που θα κατεβασω το update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Και πωσ γινεται με odin? Οδηγίες έχει στην πρώτη σελίδα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas701 Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 2 πράγματα. Σιγουρέψου ότι δεν τρέχει το kies την ώρα που προσπαθείς να φλασάρεις με Odin. Τρέξε το Odin ως administrator Καλησπέρα, και τα 2 τα έχω κάνει αλλά τίποτα.Μόλις πριν 5 λεπτά δοκίμασα πάλι ota και μου λέει ότι η αναβάθμιση έχει σειρά προτεραιότητας, το έχεις συναντήσει πάλι αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Καλησπέρα, και τα 2 τα έχω κάνει αλλά τίποτα.Μόλις πριν 5 λεπτά δοκίμασα πάλι ota και μου λέει ότι η αναβάθμιση έχει σειρά προτεραιότητας, το έχεις συναντήσει πάλι αυτό? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4500192#post4500192 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas701 Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4500192#post4500192 Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια, έχω 2 μέρες που παλεύω και άκρη δεν έβγαλα.Θα ξαναδοκιμάσω αύριο και αν δεν κάνω τίποτα τα παρατάω με την 4.1.1:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atvelos Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Οδηγίες έχει στην πρώτη σελίδα.με odin δεν μου αναγνωριζει το τηλεφωνο δεν γινεται μπλε το id com? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 με odin δεν μου αναγνωριζει το τηλεφωνο δεν γινεται μπλε το id com? Δες λίγο πιο πριν τι είπαμε με το Μιχάλη στο ίδιο πρόβλημα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atvelos Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 sorry που γινομαι κουραστικος αλλα απο που θα κατεβασω την 4,1,2 στο sammobile δεν την βρισκω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
botman2 Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 sorry που γινομαι κουραστικος αλλα απο που θα κατεβασω την 4,1,2 στο sammobile δεν την βρισκω? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=336584 Παράθεση Samsung Galaxy SΙΙΙ i9300 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atvelos Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=336584[ Ευχαριστω αλλα στο sammobile που εχει το update βρισκω μονο την 4,1,1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 18, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 (edited) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=336584[ Ευχαριστω αλλα στο sammobile που εχει το update βρισκω μονο την 4,1,1 Το update για ποια χώρα θέλεις; Ποιο sales code? Τα τελευταία είναι πάντα στην πρώτη σελίδα του θέματος. Edited January 18, 2013 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atvelos Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Το update για ποια χώρα θέλεις; Ποιο sales code? απο Ελλαδα το εχω αγορασει τωρα εχω εγκατεστημενο αυτο I9300XXDLJ4_I9300OXFDLJ2_EUR δεν ξερω αν βοηθαει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 18, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 απο Ελλαδα το εχω αγορασει τωρα εχω εγκατεστημενο αυτο I9300XXDLJ4_I9300OXFDLJ2_EUR δεν ξερω αν βοηθαει Ναι βοηθάει, δεν έχει βγει ακόμα ολόκληρο το πακέτο αναβάθμισης για σένα. Όταν βγει, όπως είπα, θα το βρεις στην πρώτη σελίδα. Εφόσον έγινε ήδη η αναβάθμιση ΟΤΑ, είναι θέμα χρόνου. Υπομονή. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atvelos Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Ναι βοηθάει, δεν έχει βγει ακόμα ολόκληρο το πακέτο αναβάθμισης για σένα. Όταν βγει, όπως είπα, θα το βρεις στην πρώτη σελίδα. Εφόσον έγινε ήδη η αναβάθμιση ΟΤΑ, είναι θέμα χρόνου. Υπομονή. Ευχαριστω επομενως αναμονη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarthGRE Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 (edited) Παιδια καλησπερα.Μολις περασα μεσω Odin την Ελληνικη Cosmote 4.1.2. Yπαρχει καμια λογικη να μην δουλευει το recovery μου?Το κινητο παει μια χαρα,εκανα restore τα παντα,αλλα οταν παταω VolUp+Home+Power κανει συνεχως κυκλους Boot και ουτε bootαρει ουτε μπαινει σε recovery.Καπου αναμεσα στα boot δειχνει το πρασινο ανθρωπακι και αν προλαβω να αφησω τα κουμπια εκει,το ανθρωπακι πεφτει ανασκελα και βγαινει ενα κοκκινο θαυμαστικο απο μεσα του και γραφει απο διπλα : #MANUAL MODE# ---Appling Multi-CSC... Applied the CSC-code:COS Succesfully Applied multi-CSC Edited January 19, 2013 by DarthGRE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Παιδια καλησπερα.Μολις περασα μεσω Odin την Ελληνικη Cosmote 4.1.2. Yπαρχει καμια λογικη να μην δουλευει το recovery μου?Το κινητο παει μια χαρα,εκανα restore τα παντα,αλλα οταν παταω VolUp+Home+Power κανει συνεχως κυκλους Boot και ουτε bootαρει ουτε μπαινει σε recovery.Καπου αναμεσα στα boot δειχνει το πρασινο ανθρωπακι και αν προλαβω να αφησω τα κουμπια εκει,το ανθρωπακι πεφτει ανασκελα και βγαινει ενα κοκκινο θαυμαστικο απο μεσα του και γραφει απο διπλα : #MANUAL MODE# ---Appling Multi-CSC... Applied the CSC-code:COS Succesfully Applied multi-CSC Καλημέρα . Κάτι έχει γίνει με το scs . Κανε επαναφορά εργοστασιακών και πέρνα ξανά το firmware ,αν συνεχίσει το ίδιο κανε downgrade σε παλιότερη rom με multi scs . Άλλαξε στο επιθυμητό scs που θες και μετά βάζεις την rom της cosmote . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts