Superuser Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Κάνε και πριν και μετά την εγκατάσταση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 29, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 παιδες εαν κανω την αναβαθμηση σε jb μεσω KIES χρειαζεται παλι factory reset πριν και μετα? Και εαν ναι να το κανω μεσα απο το menu του S3 (settings/Backup&reset/FActory data reset) ή απο recovery mode. δεν ειμαι root. Δεν έχει σημασία πώς κάνεις αναβάθμιση. Είτε κάνεις από Kies είτε από Odin το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Και ναι, πάντα συνιστάται factory reset όταν αλλάζεις εκδόσεις. Κάντο μέσα από το menu. Το ίδιο είναι. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Πάντως αυτό το ελληνικό firmware που ανέβηκε στο samobile είναι περίεργο γιατί έχει απαλοιφθεί πλήρως το EUR από το csc όταν βάζουμε το *#1234# και όταν ξεκίνησε 1η φορά ως προεπιλεγμένη γλώσσα είχε τα Polski.......:wacko:....I dont think so,μήπως είναι λάθος γιατί και στην NEE (Nordic countries) JB εξακολουθεί να αναφέρεται στο csc το ΝΕΕ......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 29, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 (edited) Πάντως αυτό το ελληνικό firmware που ανέβηκε στο samobile είναι περίεργο γιατί έχει απαλοιφθεί πλήρως το EUR από το csc όταν βάζουμε το *#1234# και όταν ξεκίνησε 1η φορά ως προεπιλεγμένη γλώσσα είχε τα Polski.......:wacko:....I dont think so,μήπως είναι λάθος γιατί και στην NEE (Nordic countries) JB εξακολουθεί να αναφέρεται στο csc το ΝΕΕ......... H διαδικασία εγκατάστασης είναι στην πρώτη σελίδα. Δεν είναι τίποτα λάθος. Το ελληνικό unbranded firmware έχει multicsc. Αν αλλάξεις το csc όπως λέει ο οδηγός δε θα έχεις πρόβλημα. Σου βγάζει πολωνικά επειδή δεν ακολούθησες τον οδηγό, και γιατί μάλλον είχες βάλει πολωνική rom παλιότερα. Edited October 29, 2012 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 H διαδικασία εγκατάστασης είναι στην πρώτη σελίδα. Δεν είναι τίποτα λάθος. Το ελληνικό unbranded firmware έχει multicsc. Αν αλλάξεις το csc όπως λέει ο οδηγός δε θα έχεις πρόβλημα. Σου βγάζει πολωνικά επειδή δεν ακολούθησες τον οδηγό, και γιατί μάλλον είχες βάλει πολωνική rom παλιότερα. Εχεις δικιο γιατι η ΝΕΕ δεν είναι multicsc,θα την ξανακατεβάσω:);) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Χαιρετώ το καλύτερο ελληνικό φόρουμ... Μπαίνω γρήγορα στο θέμα μου για να μην σας ζαλίζω με χαιρετούρες... Λοιπόν, εδώ και 3 ημέρες, μπαίνω μέσω κινητού για να κάνω αναβάθμιση λογισμικού, και μου λέει συνέχεια ότι η αναβάθμιση γίνεται με σειρά προτεραιότητας... Μπαίνω, λοιπόν και από το KIES, το οποίο μου γράφει ότι υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση (η LJ2, το CSC είναι NEE), και ενώ ξεκινάω κανονικά κολλάει στο 99% και δεν κάνει τίποτα... Το έχω δοκιμάσει και στο desktop αλλά και στο laptop και μου κάνει ακριβώς το ίδιο, και ας έχω απενεργοποιήσει το antivirus αλλά και το firewall... Μάλιστα έκανα και wipe/dalvik και δεν έχω καταφέρει ακόμα τίποτα 3 μέρες μετά... Τί κάνουμε τώρα? Έχει κανείς καμιά ιδέα??? Ευχαριστώ!!! Κάνε απεγκατάσταση το Samsung Kies, εκ νέου εγκατάσταση και ξαναδοκίμασε. Είχα το ιδιο θέμα και διορθώθηκε άμεσα με αυτο. Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 (edited) .... [*]10. Το τηλέφωνο μας ειναι έτοιμο για χρήση. και αν έχω λογισμικό ubuntu πως κάνω αναβάθμιση? Edited October 29, 2012 by Tyxerakias Αφαίρεση παράθεσης Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 και αν έχω λογισμικό ubuntu πως κάνω αναβάθμιση? Στέλιο δεν χρειαζόταν να παραθέσεις όλο τον οδηγό για να κάνεις μια ερώτηση. Επί του προκειμένου, ή βρες υπολογιστή με Windows ή ψάξε στο Google το πρόγραμμα Heimdall. Δεν το έχω χρησιμοποιήσει αλλά νομίζω ότι κάνει δουλειά. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 29, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 και αν έχω λογισμικό ubuntu πως κάνω αναβάθμιση? Eίτε με το Heimdall, είτε με το mobile odin απ'ευθείας στον κινητό, ή απλά βάλε ενα virtualbox με windows και κάνε τη δουλειά σου. Ή κάνε το PC σου dual boot. Τρόποι υπάρχουν μπόλικοι, αρκεί να έχεις διάθεση για ψάξιμο. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
codmdantes Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Κάνε απεγκατάσταση το Samsung Kies, εκ νέου εγκατάσταση και ξαναδοκίμασε. Είχα το ιδιο θέμα και διορθώθηκε άμεσα με αυτο. Το έκανα και αυτό φίλε clio, αλλά και πάλι τα ίδια... Οπότε, τώρα κατεβάζω το επίσημο firmware από sammobile, και θα το περάσω χειροκίνητα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν την είχα βάλει νωρίτερα. Σαφώς γρηγορότερη από ics. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Έβαλα την unbranded την Ελληνική και μου ξεκίνησε στα...Πολωνικά!!!! "Κράτησε" και 2-3 εφαρμογές της Cosmote μέσα!!!! Είχα κάνει wipe...φλασάρισμα...wipe !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Έβαλα την unbranded την Ελληνική και μου ξεκίνησε στα...Πολωνικά!!!! "Κράτησε" και 2-3 εφαρμογές της Cosmote μέσα!!!! Είχα κάνει wipe...φλασάρισμα...wipe !!!! Ακολούθησε τις οδηγίες στο πρώτο post για να αλλάξεις το csc σε eur και δεν θα έχεις πρόβλημα. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Το κινητό το πήρα από cosmote και ήμουν branded. Έβαλα την Ελληνική την unbranded και τώρα μου βγάζει: Τρέχουσα έκδοση: PDA:LJ4/PHONE:LID/ CSC:LJ2 (COS). :!: Βασικά "στράβωσα" γιατί έκανα όλη τη διαδικασία για να μην έχω τις....της Cosmote και τελικά τις έχει!! ... ... ... Πάλι το Titanium θα καθαρίσει!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 H διαδικασία εγκατάστασης είναι στην πρώτη σελίδα. Δεν είναι τίποτα λάθος. Το ελληνικό unbranded firmware έχει multicsc. Αν αλλάξεις το csc όπως λέει ο οδηγός δε θα έχεις πρόβλημα. Σου βγάζει πολωνικά επειδή δεν ακολούθησες τον οδηγό, και γιατί μάλλον είχες βάλει πολωνική rom παλιότερα. Πάντως αν και επίσημο το firmware Kies αυτό που ανέβηκε στο sammobile κάτι μου φαίνεται πως δε πάει καλά,ναι εγώ το έβαλα και με το csc selector άλλαξα σε EUR και όλα ΟΚ(άσχετα αν τώρα εγώ του έβαλα πάλι την δικιά του ΝΕΕ και μου φαίνεται πιο σωστό),αναρωτιέμαι αν και τα άλλα ελληνικά EUR fw ήταν multicsc και γιατί να πηγαίνει στο ξεκίνημα σε πολωνικά(ΧΕΟ-όπως και στο φίλο πιο πάνω,άλλωστε ποτέ δεν έβαλα πολωνική εγώ),στο *#1234# πουθενά στο csc δεν βγάζει EUR,γιατί απαλοίφθηκε δηλαδή-άρα για τα ελληνικά unbranded δεν θα διαφοροποιούνται πλέον με το EUR από δω και πέρα?... Οσοι είχαν την I9300EURBLH1 και πήραν ΟΤΑ την αναβάθμιση τι τους βγάζει όταν πληκτρολογούν *#1234# ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Μήπως πρέπει να φλασάρει κανείς την unbranded ελληνική ICS πρώτα και μετά την αντίστοιχη JB? Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Τελικά έκανε μόνο του upgrade μέσω ΟΤΑ . Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c3250 Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 ΣΟΣ ΣΟΣ Δυο φορες παω να κανω αναβαθμηση με το οντιν και μου πεταει failed !!!!!!! τι μπορει να φταιει??ξερει κανεις Εμεινα χωρις τηλεφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vidavi Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Πάντως αν και επίσημο το firmware Kies αυτό που ανέβηκε στο sammobile κάτι μου φαίνεται πως δε πάει καλά,ναι εγώ το έβαλα και με το csc selector άλλαξα σε EUR και όλα ΟΚ(άσχετα αν τώρα εγώ του έβαλα πάλι την δικιά του ΝΕΕ και μου φαίνεται πιο σωστό),αναρωτιέμαι αν και τα άλλα ελληνικά EUR fw ήταν multicsc και γιατί να πηγαίνει στο ξεκίνημα σε πολωνικά(ΧΕΟ-όπως και στο φίλο πιο πάνω,άλλωστε ποτέ δεν έβαλα πολωνική εγώ),στο *#1234# πουθενά στο csc δεν βγάζει EUR,γιατί απαλοίφθηκε δηλαδή-άρα για τα ελληνικά unbranded δεν θα διαφοροποιούνται πλέον με το EUR από δω και πέρα?... Οσοι είχαν την I9300EURBLH1 και πήραν ΟΤΑ την αναβάθμιση τι τους βγάζει όταν πληκτρολογούν *#1234# ? Εχεις δικιο, πια εχει παρει csc OXF που ειναι βαλκανικο, χαθηκε το EUR. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avesalom Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Βλέπω αρκετά προβλήματα με τη μετάβαση σε ελληνική επίσημη ρομ από οποιαδήποτε άλλη. Αυτό με κάνει να μην το κουνήσω από την ισπανική με την οποία είμαι πολύ ευχαριστημένος. :) Παράθεση Device: Samsung Galaxy S III 32GB Device: Motorola XOOM 3G Device: HTC Desire Device: iPhone 4 16GB Device: iPad Mini 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Εχεις δικιο, πια εχει παρει csc OXF που ειναι βαλκανικο, χαθηκε το EUR. Δε πήγε πουθενά το EUR. Αν διαβάσετε τον οδηγό στο αρχικό post, γράφει πως να το αλλάξετε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Όποιος έχει πρόβλημα, ας κάνει αυτό που επανειλημμένα έχει ειπωθεί, Factory reset, πέρασμα rom με Odin, ξανά factory reset και στήσιμο από την αρχή, με πέρασμα σιγά σιγά μόνο των εφαρμογών που είναι αναγκαίες για μια δυο μέρες. Και ποτέ να μην κάνουμε restore τις εφαρμογές (και τα data τους) του συστήματος. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 30, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Εχεις δικιο, πια εχει παρει csc OXF που ειναι βαλκανικο, χαθηκε το EUR. Πάντως αν και επίσημο το firmware Kies αυτό που ανέβηκε στο sammobile κάτι μου φαίνεται πως δε πάει καλά,ναι εγώ το έβαλα και με το csc selector άλλαξα σε EUR και όλα ΟΚ(άσχετα αν τώρα εγώ του έβαλα πάλι την δικιά του ΝΕΕ και μου φαίνεται πιο σωστό),αναρωτιέμαι αν και τα άλλα ελληνικά EUR fw ήταν multicsc και γιατί να πηγαίνει στο ξεκίνημα σε πολωνικά(ΧΕΟ-όπως και στο φίλο πιο πάνω,άλλωστε ποτέ δεν έβαλα πολωνική εγώ),στο *#1234# πουθενά στο csc δεν βγάζει EUR,γιατί απαλοίφθηκε δηλαδή-άρα για τα ελληνικά unbranded δεν θα διαφοροποιούνται πλέον με το EUR από δω και πέρα?... Οσοι είχαν την I9300EURBLH1 και πήραν ΟΤΑ την αναβάθμιση τι τους βγάζει όταν πληκτρολογούν *#1234# ? Δεν έχει πάρει OXF. Δεν υπάρχει product code OXF, είναι container το OXF με πολλά csc μέσα. Ακόμα EUR έχετε, Δεν έχει καμία σημασία τι γράφει το 1234. Βάλτε το στο kies και δείτε τι γράφει στην παρένθεση. Δεν υπάρχει λόγος αναστάτωσης είναι απόλυτα φυσιολογικό. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c3250 Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 (edited) ΣΟΣ ΣΟΣ Δυο φορες παω να κανω αναβαθμηση με το οντιν και μου πεταει failed !!!!!!! τι μπορει να φταιει??ξερει κανεις ? Εμεινα χωρις τηλεφωνο Μου εμφανιζει μονο την εικονα οτι εχει προκυψει λαθος και να κανω επαναφορα μετο kies,εν το μεταξυ το kies δεν το εχω δουλεψει ποτε ολα προβληματα μου βγαζει ?τι κανω τωρα, πως μπορω να μπω σε recovery απο το τηλεφωνο ειμαι ροοτ????το τηλεφωνο ειναι αγορασμενο απο πλαισιο. Ρε παιδια καμια απαντηση μου εμεινε τουβλο..!!!!!!! Edited October 30, 2012 by c3250 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nvarsos Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Χθες το βράδυ μου ήρθε ειδοποίηση ΟΤΑ και ξεκίνησε να κατεβάζει το XXDLJ4.Το κινητό είναι root, το σταμάτησα και το έκανα μέσω KIES αλλά δυστυχώς δεν πήγαν όλα καλά, όταν τελείωσε η αναβάθμιση είχε εξαφανιστεί το photo gallery και το πιο σημαντικό δεν αναγνώριζε την κάρτα SIM. Όσο και να έψαξα δεν βρήκα λύση !!! Επαναφορά το backup που είχα κάνει μέσω ClockworkMod στην 4 Σήμερα δοκίμασα πρώρα factory reset και στη συνέχεια πάω μέσω KIES να κάνω αναβάθμιση και τώρα μου βγάζει ότι η συσκευή δεν υποστηρίζει update μεσώ KIES !!!:worry: Θα δοκιμάσω με odin να δω... αλλά γιατί όλα τα στραβά σε μένα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts