kampamarou Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 ρε παιδια εχω κιν απο την βοντα και εχω περασει την γερμανικη..αν θελω να περασω την βοντα παλι πως γινεται?γτ οποτε προσπαθησα μου βγαζει σφαλματα στην εκκινηση.για πειτε μου σας παρακαλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 ρε παιδια εχω κιν απο την βοντα και εχω περασει την γερμανικη..αν θελω να περασω την βοντα παλι πως γινεται?γτ οποτε προσπαθησα μου βγαζει σφαλματα στην εκκινηση.για πειτε μου σας παρακαλω. Τον οδηγό στο πρώτο ποστ τον διάβασες ?? Τι σου γράφει δηλαδή ?? Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 ναι το κανω οπως εκει...αφου ολες τις αλλες τις περναει κανονικα, τις βονταφον οχι...τις κοσμοτε δεν ξερω.Οταν παει να μπει μετα απο το τελος εγκαταστασης βγαζει ερορς, λεει με τις επαφες δεν εγινε συγχρονισμος, couldnt load TW,δεν μπορουσε να φορτωσει ενα αρχειο του συστηματος..και το κανει μονο στις βοντα.Στις αλλες που ειναι απλα ελλνικες τις περναει κανονικα.και ρισετ κανω πριν τις περασω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Djdeltavita Δημ. August 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2012 Ερωτηση...εβγαλα το root ,και μηδενισα το counter με το triangle away,περασα παλι την γερμανικη ρομ απο το sammobile με το Odin και ολα καλα....αλλα το Kies μου λεει τωρα οτι η συσκευη δεν υποστιριζεται απο το KIes...Τι κανω ? Μπηκα στο settings->about device->status και κατω κατω μου λεει modified...:( καμια βοηθεια ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. August 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2012 Ερωτηση...εβγαλα το root ,και μηδενισα το counter με το triangle away,περασα παλι την γερμανικη ρομ απο το sammobile με το Odin και ολα καλα....αλλα το Kies μου λεει τωρα οτι η συσκευη δεν υποστιριζεται απο το KIes...Τι κανω ? Μπηκα στο settings->about device->status και κατω κατω μου λεει modified...:( καμια βοηθεια ? Κανε ξανά ενα factory resest και δοκίμασε πάλι . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Djdeltavita Δημ. August 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2012 Εκανα factory reset και ολα μελι γαλα !!! THanx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. August 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2012 Ερωτηση...εβγαλα το root ,και μηδενισα το counter με το triangle away,περασα παλι την γερμανικη ρομ απο το sammobile με το Odin και ολα καλα....αλλα το Kies μου λεει τωρα οτι η συσκευη δεν υποστιριζεται απο το KIes...Τι κανω ? Μπηκα στο settings->about device->status και κατω κατω μου λεει modified...:( καμια βοηθεια ? Tο modified συνήθως σημαίνει ότι έχεις κάνει root. Αλλά δεν εμποδίζει την αναβάθμιση. Είσαι σίγουρος οτι έχεις περάσει την σωστή rom; Εμενα το εκανε αυτό οταν ειχα ελληνική ρομ, αντί της (μαμά) γερμανικής. edit: τώρα είδα ότι έλυσες το πρόβλημα. Απο το Tapatalk ειναι λίγο δύσκολο. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 τελικα εκανα wipe και περασα την ΒUALF1 που ηρθε το κιν,αλλα presale εγραφε VD2 και το εκανα VGR καλα δεν εκανα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. August 17, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 τελικα εκανα wipe και περασα την ΒUALF1 που ηρθε το κιν,αλλα presale εγραφε VD2 και το εκανα VGR καλα δεν εκανα? Δε θα έχεις πρόβλημα με τη λειτουργία, αλλά έχασες την εγγύηση. Και μάλλον γι'αυτό δεν σου καθότανε η ελληνική vodafone αφού είχες γερμανικό τηλέφωνο... δεν είναι το ίδιο πράμα. Όταν βάζουμε στοκ ρομ πρέπει να είναι αυτή που είχε το τηλέφωνο, όχι άλλης χώρας, ούτε όποια μας αρέσει περισσότερο. Αλλιώς 1) δεν έχουμε εγγύηση 2) ειδικά για branded roms, έχουμε προβλήματα. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 οχι το κιν voda ελλαδα αγορασμενο..απλα για καποιον λογο ηθελε wipe για να μπει η στοκ παλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 μια ερώτηση σε ποια εκδοσή λογισμικού βρισκόμαστε τώρα γιατί έκανα update μεσώ kies και λέει οτι έβαλε αυτήν εδώ PDA:LG3/PHONE:LG2/CSC:LG3(VGR) εγω μεσα στο τηλ βλεπω οτι εχει αυτην Ι9300BULG2 IMM76D.IP300BUBLG3 η εγώ κάτι δεν καταλαβαίνω η κάτι δεν πάει καλα εσείς τι λέτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. August 18, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 μια ερώτηση σε ποια εκδοσή λογισμικού βρισκόμαστε τώρα γιατί έκανα update μεσώ kies και λέει οτι έβαλε αυτήν εδώ PDA:LG3/PHONE:LG2/CSC:LG3(VGR) εγω μεσα στο τηλ βλεπω οτι εχει αυτην Ι9300BULG2 IMM76D.IP300BUBLG3 η εγώ κάτι δεν καταλαβαίνω η κάτι δεν πάει καλα εσείς τι λέτε To baseband (ελληνιστί έκδοση βασικού φάσματος) είναι το modem, αλλιώς phone (LG2). Κάτω-κάτω, λέει το PDA (LG3). Είσαι μια χαρά. Εκεί που παίρνεις τηλέφωνο, γράψε *#1234# και θα το επιβεβαιώσεις. οχι το κιν voda ελλαδα αγορασμενο..απλα για καποιον λογο ηθελε wipe για να μπει η στοκ παλι Πάντα θέλει wipe. Το λέμε και το ξαναλέμε.... για όλες τις rom. Wipe. Factory reset. Πάντα όταν κάνουμε upgrade. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolaos1989 Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 Γεια σας παιδια...Να ρωτησω η jb εκδοση ποτε βγαινει???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 Γεια σας παιδια...Να ρωτησω η jb εκδοση ποτε βγαινει???? Λογικα μεχρι τελος αυγουστου :-) Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. August 19, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 Εγω το εκανα και γραφει ΑP. I9300XXBLFB CP. ΤΟ ΙΔΙΟ CSC. I9300EURBLG1 Το κινητο αγορασμενο απο public .Στο kies λεει οτι αυτο ειναι το τελευταιο λογισμικο και δεν υπαρχει αναβαθμιση.Μια βοηθεια !παιζει κατι περιεργο?εαν ναι τους το παω και τους το φοραω στο κεφαλι! Edit Αφου διαβασα απο την αρχη το εδω αρθρο,νομιζω οτι ειμαι με την τελευταια ελληνικη!tyxarakia κανε μου σε παρακαλω μια επιβεβαιωση!ευχαρισω εκ των προτερων. Kαλά νομίζεις :) Δεν παίζει τίποτα... θα αναβαθμιστεί και η Ελλάδα σύντομα. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkountanis Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 γεια σας. ειχα αγορασει το s3 απο birdphone και ηταν branded. του περασα αλλη καθαρη ρομ. θα μπορεσω να κανω update την jb οταν βγει αυτοματα? η θα πρεπει απο εδω και περα μονο χειροκινητα οτι βγαινει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. August 24, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 γεια σας. ειχα αγορασει το s3 απο birdphone και ηταν branded. του περασα αλλη καθαρη ρομ. θα μπορεσω να κανω update την jb οταν βγει αυτοματα? η θα πρεπει απο εδω και περα μονο χειροκινητα οτι βγαινει? Αν το Kies σου το αναγνωρίζει κανονικά και λέει ότι έχεις την τελευταία έκδοση, ναι, θα μπορέσεις. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 Αν το Kies σου το αναγνωρίζει κανονικά και λέει ότι έχεις την τελευταία έκδοση, ναι, θα μπορέσεις. Δεν θα μπορεί...τσεκάρει και το imei και βλέπει αν έχεις σωστή έκδοση Μόνο χειροκίνητα Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. August 25, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 Δεν θα μπορεί...τσεκάρει και το imei και βλέπει αν έχεις σωστή έκδοση Μόνο χειροκίνητα Είσαι σίγουρος γι'αυτό; Αν ναι, είναι καινούριο φρούτο του Kies, δεν ίσχυε πριν λίγους μήνες.. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tini78vj Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 το επιβεβαιώνω διότι το δοκίμασα. μετά την Cosmote πέρασα την επίσημη Ελληνική και το πρόγραμμα έγραψε μετά τον συγχρονισμό ότι η συσκευή μού δεν μπορεί να αναβαθμιστεί μέσω KIES. Παράθεση Panasonic G500/G600 - Siemens S25/SL45/SX1 - Nokia N95 - HTC HD - HTC HD2 - HTC SENSATION -Samsung V200/Omnia I / GALAXY S3 _ S5 / NOTE 3/ Huawei P8 _ Mate8 _Mate 10 pro _ P30 pro _ Mate 30 pro .... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stsdema28 Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 το επιβεβαιώνω διότι το δοκίμασα. μετά την Cosmote πέρασα την επίσημη Ελληνική και το πρόγραμμα έγραψε μετά τον συγχρονισμό ότι η συσκευή μού δεν μπορεί να αναβαθμιστεί μέσω KIES. Φίλε, από περιέργεια, το csc το έχεις αλλάξει ή το άφισες της cosmote? Το ψάχνω εδώ και καιρό το θέμα με το csc, γι'αυτό σε ρωτάω. Εγώ το πήρα branded της T-mobile Γερμανίας από Kaizer, το φλάσαρα δύο φορές μέσο Odin και το csc, παραμένει DTM (Τ-mobile)... και το kies δεν υποστηρίζει αναβάθμιση... Βασικά το πήρα απόφαση ότι σε κάθε αναβάθμιση θα την περνάω μέσω odin... To μόνο που βρήκα για το csc είναι αυτό: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1845103&highlight=search+this+forum αλλά δεν ξέρω αν θα πετύχει... αφού μετά από 2 φλασαρίσματα το csc δεν άλλαξε. Παράθεση 6610 --> 7610(RH-51) --> (Legendary) N900 --> Galaxy SIII --> HTC 10 --> Pixel 2 XL --> Xperia 1 ii HP Touchpad (dual boot: webOS and Android) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tini78vj Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 Φίλε, από περιέργεια, το csc το έχεις αλλάξει ή το άφισες της cosmote? Το ψάχνω εδώ και καιρό το θέμα με το csc, γι'αυτό σε ρωτάω. Εγώ το πήρα branded της T-mobile Γερμανίας από Kaizer, το φλάσαρα δύο φορές μέσο Odin και το csc, παραμένει DTM (Τ-mobile)... και το kies δεν υποστηρίζει αναβάθμιση... Βασικά το πήρα απόφαση ότι σε κάθε αναβάθμιση θα την περνάω μέσω odin... To μόνο που βρήκα για το csc είναι αυτό: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1845103&highlight=search+this+forum αλλά δεν ξέρω αν θα πετύχει... αφού μετά από 2 φλασαρίσματα το csc δεν άλλαξε. Όχι φίλε μού δεν μπόρεσα να το αλλάξω και μπορεί να είναι και ο λόγος πού δεν μάς αφήνει να κάνουμε επίσημο update. Παράθεση Panasonic G500/G600 - Siemens S25/SL45/SX1 - Nokia N95 - HTC HD - HTC HD2 - HTC SENSATION -Samsung V200/Omnia I / GALAXY S3 _ S5 / NOTE 3/ Huawei P8 _ Mate8 _Mate 10 pro _ P30 pro _ Mate 30 pro .... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetra1982 Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 (edited) EDIT Μετά το αποτυχημένο πείραμα με την ελληνική ROM, έβαλα την Γερμανική (original ROM, το τηλέφωνο είναι απο Γερμανία). Εχω πάλι θέμα με το KIES. Λοιπόν στο τηλέφωνο εχω τα εξής Baseband version: I9300XXLG8 Kernel version: 3.0.15-928452-userse.infra@SEP-107 #1 SMP PREEMPT Thu Jul 26 12:06:08 KST 2012 Στο KIES εχω Current firmware version: PDA:LG8 / PHONE:LG8 / CSC:LG6 (EUR) και το μήνυμα your device does not support software upgrading via KIES. Οταν όμως κοιτάζω στην συσκευή το CSC είναι BTU το οποίο απ΄οτι είδα είναι το Γερμανικό. Τι κάνω λάθος; Edited August 26, 2012 by tetra1982 Παράθεση Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. August 27, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 EDIT Μετά το αποτυχημένο πείραμα με την ελληνική ROM, έβαλα την Γερμανική (original ROM, το τηλέφωνο είναι απο Γερμανία). Εχω πάλι θέμα με το KIES. Λοιπόν στο τηλέφωνο εχω τα εξής Baseband version: I9300XXLG8 Kernel version: 3.0.15-928452-userse.infra@SEP-107 #1 SMP PREEMPT Thu Jul 26 12:06:08 KST 2012 Στο KIES εχω Current firmware version: PDA:LG8 / PHONE:LG8 / CSC:LG6 (EUR) και το μήνυμα your device does not support software upgrading via KIES. Οταν όμως κοιτάζω στην συσκευή το CSC είναι BTU το οποίο απ΄οτι είδα είναι το Γερμανικό. Τι κάνω λάθος; Το BTU είναι αγγλικό. Την αλλαγή csc την έκανες με το *#272*IMEI# κτλ στο γερμανικό csc? (κανονικά DBT). Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetra1982 Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Το BTU είναι αγγλικό. Την αλλαγή csc την έκανες με το *#272*IMEI# κτλ στο γερμανικό csc? (κανονικά DBT). Οχι. Ηταν απο default σε ΒΤU και δεν μου δίνει άλλες επιλογές για install. Μπορώ να κάνω install το DBT (να βρώ κάπως το αρχείο) ώστε να το βλέπει στο KIES; Παράθεση Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts