stauros2653 Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 θα πεις οτι ηταν ελλατωματικα και θα τα στειλεις πισω,και κατι τετοια;) Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Σκεφτομαι να παρω τη λαχανι flip cover, την εχει κανενας? Ειναι καλη αγορα η θα το μετανιωσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Αυτη η καρτα θα μου δουλεψει η θα εχω προβλημα. http://www.e-shop.gr/adata-micro-sdxc-64gb-uhs-i-with-adapter-class-10-p-PER.331095 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 γιατί δε παίρνεις μια Samsung που θεωρητικά είναι απροβλημάτιστες; Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Επειδη ξεκινανε απο τα 55 ευρω και ανεβαινουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 Επειδη ξεκινανε απο τα 55 ευρω και ανεβαινουν. 17 ευρώ πάντως πήρα εγώ μια 32gb class 10 Samsung. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 17 ευρώ πάντως πήρα εγώ μια 32gb class 10 Samsung. Και με 3 ευρώ βρίσκεις, μόνο που το παλικάρι θέλει 64άρα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 Και με 3 ευρώ βρίσκεις, μόνο που το παλικάρι θέλει 64άρα. Και αυτό το ποστ το θεωρείς πιο σχετικό απο το δικό μου;:lol: ότι πληρώνεις παίρνεις πάντως για να ξέρουμε και τι λέμε. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 Εχω ηδη μια transcend class 10 32gb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Εχω ηδη μια transcend class 10 32gb. Μπορεί να είναι και τυχαίο γεγονός,αλλά στο δικό μου έβγαζε όλο σφάλματα,με άλλες κάρτες. Μόνο τώρα με την Samsung έχω βρει την υγεία μου.;) Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Παρήγγειλα σήμερα το neo για φίλο. Θέλει θήκη και screen protector. Για να μη κάνω καμιά βλακεία είναι συμβατά με του s3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 εχουν το ιδιο σασι αρα ταιριαζουν Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fourtwo Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Επειδη πιθανοτατα θα χρειαστει να αντικαταστησω την μπαταρια μου απο τη στιγμη που οταν η μπαταρια βρισκεται στο 10-15 τρεμοπαιζει η οθονη και σβηνει το κινητο συν του οτι η μπαταρια αργει υπερβολικα να φορτισει και τελειωνει γρηγορα. θα ηθελα να μου προτεινετε καινουριες μπαταριες, σε περιπτωση που ο πωλητης δεν δεχτει να την αντικαταστησει. πως μπορω να ξεχωρισω απο το net οτι μια μπαταρια ειναι αληθινη καθως ειναι σιγουρο οτι κυκλοφορουν πολλες fake. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 https://www.skroutz.gr/s/3277082/Samsung-EB-L1G6.html εδω εισαι. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fourtwo Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 https://www.skroutz.gr/s/3277082/Samsung-EB-L1G6.html εδω εισαι. Τις ειχα τσεκαρει απο πριν και το προβλημα ειναι οτι δεν γνωριζεις το κατα ποσο αυθεντικες ειναι. :blink: Μαλλον η αγορα απο μαγαζια σαν τον γερμανο μοιαζει μονοδρομος, εκτος αν υπαρχει καπου στο νετ το ΙΔΙΟ ακριβως μοντελο μπαταριας σε χαμηλοτερη τιμη. Απο κει και περα ξερεις αν το service αντικαθιστα τις μπαταριες αν βρισκεσαι σε εγγυηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 στο σκρουτζ υπαρχουν ορισμενοι κανονες δεοντολογιας σχετικα με ψευδεις καταχωρισεις,τωρα ενα σαιτ που εχω παρει πολλες φορες προσωπικα εγω λεγεται e-finder,ριξε μια ματια και εκει.Σε οριτζιναλ με μεγαλη αποκλιση τιμης θελει προσοχη.στο σερβις δεν δινουν εγγυηση για την μπαταρια,συνηθως. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fourtwo Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 στο σκρουτζ υπαρχουν ορισμενοι κανονες δεοντολογιας σχετικα με ψευδεις καταχωρισεις,τωρα ενα σαιτ που εχω παρει πολλες φορες προσωπικα εγω λεγεται e-finder,ριξε μια ματια και εκει.Σε οριτζιναλ με μεγαλη αποκλιση τιμης θελει προσοχη.στο σερβις δεν δινουν εγγυηση για την μπαταρια,συνηθως. Ειδα οτι η μπαταρια ειναι μοντελο EB-L1G6LLU αν λεει κατι αυτο. Σχετικα με το σερβις η samsung νομιζω οτι δινει 1 η 2 χρονια εγγυηση για την μπαταρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Γεια σας παιδιά. Ξέρει κανείς αν μπορώ να βρω στην Ελλάδα κάπου μπαταρία μεγαλύτερης χωρητικότητας; Κάτι σαν τις χρυσές από το eBay. Θα ήθελα να αποφύγω το εξωτερικό, μιας και στην περιοχή που βρίσκομαι τα πακέτα απ' έξω ή κάνουν 1.5 μήνα, ή δεν έρχονται ποτέ :rolleyes: Γενικά, αν έχει κάποιος κάποια που να κάθεται σε κανα συρτάρι θα την πάρω και αυτή. Απλά οτιδήποτε μεγαλύτερο της original :p Ευχαριστώ :happy: Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dskopa Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Να ρωτήσω κάτι 64gb κάρτα παίρνει το κινητό? Εχω 32gb εδω και χρόνια αλλα ειπα να ανέβω και άλλο. .... έχει βάλει κανείς? Ευχαριστω Παράθεση Htc One X Samsung Galaxy S 3 Samsung Galaxy S plus redmi note 3 pro redmi note 5 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Να ρωτήσω κάτι 64gb κάρτα παίρνει το κινητό? Εχω 32gb εδω και χρόνια αλλα ειπα να ανέβω και άλλο. .... έχει βάλει κανείς? Ευχαριστω Και 128 παίρνει... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mistero Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα να κάνω δώρο μια ποιοτική flip case για το S3 μιας φίλης μου αλλά έχω χαθεί σε τόσες πολλές σελίδες :O. Καμία βοήθεια ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JHRoss Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Η εξωτερική μου μνήμη είναι μικρή και την έχω από την προηγούμενη συσκευή. Έτσι ό,τι save κάνω είναι όλα στην μνήμη της συσκευής. Η συσκευή έχει αρχίσει και ψιλοσέρνεται, τι μερίδιο ευθύνης έχει γι'αυτό η μεγάλη συσσώρευση δεδομένων στην μνήμη του κινητού και πόσο θα καλυτερέψει η κατάσταση με την αγορά καινούριας εξωτερικής μνήμης? Πόσ GB να πάρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Μια των 32 από Kingston στα 12-13€ και θα σε καλύψει Μια χαρά Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spurakos Δημ. July 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2015 Μια καλή και φτηνή μπαταρία που μπορώ να βρω; Αυτή που έχω τώρα πέφτει μεσα σε 30 λεπτά από το 100 στο 70 μόνο με παίζοντας μουσική και έχοντας ανοιχτά τα δεδομένα.Ευχαριστώ :) Παράθεση http://twitter-badges.s3.amazonaws.com/follow_me-c.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. July 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2015 Μια καλή και φτηνή μπαταρία που μπορώ να βρω; Αυτή που έχω τώρα πέφτει μεσα σε 30 λεπτά από το 100 στο 70 μόνο με παίζοντας μουσική και έχοντας ανοιχτά τα δεδομένα.Ευχαριστώ :) Αυθεντικη μπαταρια για το s3 στα 10-15€. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts