sokgiorgos Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 (edited) Απο εδω το πηρα το χτυπησα σε δημοπρασια. http://www.ebay.co.uk/itm/121259912822?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 Edited February 27, 2014 by sokgiorgos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Απο εδω το πηρα το χτυπησα σε δημοπρασια. http://www.ebay.co.uk/itm/121259912822?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 Και που χωραει μες το πισω μερος του s3 αυτο? Μακαρι να υπηρχει και φτηνοτερο λινκ απο αυτο που βρηκα, με 16 λιρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokgiorgos Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Και που χωραει μες το πισω μερος του s3 αυτο? Μακαρι να υπηρχει και φτηνοτερο λινκ απο αυτο που βρηκα, με 16 λιρες. Μια χαρα χωραει. Ψαξτο εγω το χτυπησα σε δημοπρασια και το πηρα μονο 5,76 ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Someone Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Παίδες έχετε να προτείνετε κανέναν φορτιστή της προκοπής (να κάνει σχετικά γρήγορη φόρτιση) γιατί ο άλλος που είχα τα παιξε? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Παίδες έχετε να προτείνετε κανέναν φορτιστή της προκοπής (να κάνει σχετικά γρήγορη φόρτιση) γιατί ο άλλος που είχα τα παιξε? Ευχαριστώ! Ορίστε, original και φτηνός. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xamilos Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Ρε παιδιά θήκες spigen modello και neo hybrid ξέρετε σε ποιο μαγαζί μπορούμε να βρούμε εκτός από ίντερνετ? Παράθεση ALFA ROMEO rulezzzzz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erartemis Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Ρε παιδιά θήκες spigen modello και neo hybrid ξέρετε σε ποιο μαγαζί μπορούμε να βρούμε εκτός από ίντερνετ? Πρέπει να έχει ο Κωτσοβολος μια Neo Hybrid, ψάξε στο σάιτ. Ξέρει κανείς κάποιο καλό Tempered Glass για το s3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Πρέπει να έχει ο Κωτσοβολος μια Neo Hybrid, ψάξε στο σάιτ. Ξέρει κανείς κάποιο καλό Tempered Glass για το s3? Tempered glass εδώ.. Εγγυημένο. Το έχω 2 μήνες περίπου και δεν παθαίνει τίποτα. Και η εικόνα είναι πεντακάθαρη. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokgiorgos Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Tempered glass εδώ.. Εγγυημένο. Το έχω 2 μήνες περίπου και δεν παθαίνει τίποτα. Και η εικόνα είναι πεντακάθαρη. Το έχω περάσει και εγώ πολύ καλό εύκολη τοποθέτηση και καθόλου φούσκαλες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazlo Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Βλεπω πολλους που λενε για μεβρανη.....Γιατι δεν αφήνετε την δικη του!! εχει τελεια εφαρμογή ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalvar Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Βλεπω πολλους που λενε για μεβρανη.....Γιατι δεν αφήνετε την δικη του!! εχει τελεια εφαρμογή ..... μαλλον γιατι δεν ειχαν τα προηγουμενα s3 μανισια μεμβρανη ενω οι καινουργιες παρτιδες εχουν εργοστασιακη μεμβρανη Παράθεση Samsung a51-Huawei p smart z-xiaomi redmi note 8 pro-honor 8x - Samsung s7 edge-Xiaomi redmi note 4-Letv-lenovo p1-samsung note 4-Htc one m8 - lenovo z2 pro - lg g3 - samsung a5 - lenovo z2 - iphone 5s - samsung s5 - samsung grand 2 - lg g2 - asus zenfone 5 - samsung s3 - lumia 520 - samsung s4 mini - iphone 4s etc.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 τωρα αμα πω οτι νομιζα πως το τηλεφωνο ηταν ιμιτασιον λογω το οτι ειχε μεμβρανη?..... Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Godfather80 Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Έχει κανείς να προτείνει κάτι καλό(και φτηνό) σε φορητά ηχεία; Κατά προτίμηση 2πλά ηχεία και όχι μονό. Αλλά αν είναι κάτι πολύ καλό, δεν λέω και όχι. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Προσωπικά χρησιμοποιώ αυτό το φορητό ηχείο http://www.ican.gr/product_det.asp?prid=1350 και είμαι πολύ ευχαριστημενος. Συνδέεται και με bluetooth και με καλώδιο. Πολύ δυνατός και ποιοτικός ήχος. Ακόμη καλύτερα αλλά και πιο ακριβά είναι αυτό http://www.ican.gr/product_det.asp?prid=1349 και αυτό http://www.ican.gr/product_det.asp?prid=1348 Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gateas13von Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 καλησπέρα έχουμε κάποιο link να αγοράσω Nillkin 9H Tempered Glass για s3 ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Godfather80 Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Προσωπικά χρησιμοποιώ αυτό το φορητό ηχείο http://www.ican.gr/product_det.asp?prid=1350 και είμαι πολύ ευχαριστημενος. Συνδέεται και με bluetooth και με καλώδιο. Πολύ δυνατός και ποιοτικός ήχος. Ακόμη καλύτερα αλλά και πιο ακριβά είναι αυτό http://www.ican.gr/product_det.asp?prid=1349 και αυτό http://www.ican.gr/product_det.asp?prid=1348 Σ' ευχαριστω! Παρηγγειλα ηδη το πρωτο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gateas13von Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 καλησπέρα σας φίλοι να ρωτήσω ποια η διαφορά του tempered glass με το generic clear screen ? η δεν έχω καταλάβει εγώ και είναι το ίδιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
General_lee Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Εκανα επισημα τη μεγαλυτερη βλακεια αγορα που μπορουσα να κανω. Ως πολυ προσεκτικος και ψειρας και μιας και ολες μου οι ζελατινες παντα ηταν με τη μια τελεια τοποθετημενες ειπα να δοκιμασω την τυχη μου με την ακριβη επιλογη tempered glas tr της spigen..παρα τις κακες κριτικες και παρολο που με αποθαρρυναν λογω τιμης γιατι μπορει να μην κατσει καλα. Δεν ακουγα ομως... Κι εκει που ειχα βαλει νερα να τρεχουν, μπανιο φως δυνατο κοντα να βλεπω καθε κοκκο σκονης, την τελευταια στιμη που παω να κολλησω το γυαλι πεφτει απο τη συσκευασια του (τη ζελατινα) σκονη και κολλαει στο τζαμι και την οθονη οπως τηβ τοποθετω... Τωρα εχω μια φουσκαλα μεστη μεση που μονο αμα την πιεσω πολυ φευγει αλλα φαινεται ενα ελαχιστο τριχιδιο που μου σπαει τα νευρα... Επειδη λυπαμαι τα 30 ευρω δε τη βγαζω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Εκανα επισημα τη μεγαλυτερη βλακεια αγορα που μπορουσα να κανω. Ως πολυ προσεκτικος και ψειρας και μιας και ολες μου οι ζελατινες παντα ηταν με τη μια τελεια τοποθετημενες ειπα να δοκιμασω την τυχη μου με την ακριβη επιλογη tempered glas tr της spigen..παρα τις κακες κριτικες και παρολο που με αποθαρρυναν λογω τιμης γιατι μπορει να μην κατσει καλα. Δεν ακουγα ομως... Κι εκει που ειχα βαλει νερα να τρεχουν, μπανιο φως δυνατο κοντα να βλεπω καθε κοκκο σκονης, την τελευταια στιμη που παω να κολλησω το γυαλι πεφτει απο τη συσκευασια του (τη ζελατινα) σκονη και κολλαει στο τζαμι και την οθονη οπως τηβ τοποθετω... Τωρα εχω μια φουσκαλα μεστη μεση που μονο αμα την πιεσω πολυ φευγει αλλα φαινεται ενα ελαχιστο τριχιδιο που μου σπαει τα νευρα... Επειδη λυπαμαι τα 30 ευρω δε τη βγαζω... Ηλεκτρική σκούπα, στο σιγά αρκεί, με τον σωλήνα δίπλα στην εγχείριση. Η καλύτερη εξομοίωση clean room που μπορείς να κάνεις. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Πηρα ενα usb on th goΤο συνδεσα με ενα stick usb μου το βλεπει αλλα δεν το ανοιγει.Πρεπει να κανω κατι πρωτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsiv Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Πηρα ενα usb on th goΤο συνδεσα με ενα stick usb μου το βλεπει αλλα δεν το ανοιγει.Πρεπει να κανω κατι πρωτα; Σε τι format είναι το στικάκι σου; αν είναι σε ntfs δεν το ανοίγει....κάντο format σε fat32 και δοκίμασε το ξανά Παράθεση Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Σε τι format είναι το στικάκι σου; αν είναι σε ntfs δεν το ανοίγει....κάντο format σε fat32 και δοκίμασε το ξανά Ναι ετσι ηταν οπως τα ειπες αλλα αν θελω ταινια μεγαλη δεν την παιρνει:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsiv Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 (edited) Ναι ετσι ηταν οπως τα ειπες αλλα αν θελω ταινια μεγαλη δεν την παιρνει:( Γιατί δεν την παίρνει; μήπως έχεις μεγάλο τίτλο στο αρχείο σου; καντο rename με μικρότερο τίτλο μπας και την πάρει.εγώ έχω βάλει μια 3.3 gb σε 8gb στικάκι fat32 μια χαρά. Μηπως εννοείς το τηλέφωνο δεν την παιρνει; Edited April 2, 2014 by jimsiv Παράθεση Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 (edited) Γιατί δεν την παίρνει; μήπως έχεις μεγάλο τίτλο στο αρχείο σου; καντο rename με μικρότερο τίτλο μπας και την πάρει.εγώ έχω βάλει μια 3.3 gb σε 8gb στικάκι fat32 μια χαρά Θα το δοκιμασω, αυτη που παω να περασω ειναι 4,2gb.Ευχαριστω:) Το εκανα ποιο μικρο τον τιτλο αλλα τιποτα.Υπαρχει προγραμμα για ntfs ; Edited April 2, 2014 by gjimmys Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsiv Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Θα το δοκιμασω, αυτη που παω να περασω ειναι 4,2gb.Ευχαριστω:) Το εκανα ποιο μικρο τον τιτλο αλλα τιποτα.Υπαρχει προγραμμα για ntfs ; Τι εννοείς; να διαβάζει το τηλέφωνο ntfs; δεν το ξέρω.... Αν βρεις τίποτα πες μας Παράθεση Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts