Jump to content

Αξεσουάρ S3 (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Απο εδω το πηρα το χτυπησα σε δημοπρασια.

http://www.ebay.co.uk/itm/121259912822?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

Edited by sokgiorgos

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Απο εδω το πηρα το χτυπησα σε δημοπρασια.

http://www.ebay.co.uk/itm/121259912822?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

Και που χωραει μες το πισω μερος του s3 αυτο?

Μακαρι να υπηρχει και φτηνοτερο λινκ απο αυτο που βρηκα, με 16 λιρες.

Και που χωραει μες το πισω μερος του s3 αυτο?

Μακαρι να υπηρχει και φτηνοτερο λινκ απο αυτο που βρηκα, με 16 λιρες.

Μια χαρα χωραει. Ψαξτο εγω το χτυπησα σε δημοπρασια και το πηρα μονο 5,76 ευρω.

• 4 weeks later...
Παίδες έχετε να προτείνετε κανέναν φορτιστή της προκοπής (να κάνει σχετικά γρήγορη φόρτιση) γιατί ο άλλος που είχα τα παιξε? Ευχαριστώ!

Παίδες έχετε να προτείνετε κανέναν φορτιστή της προκοπής (να κάνει σχετικά γρήγορη φόρτιση) γιατί ο άλλος που είχα τα παιξε? Ευχαριστώ!

Ορίστε, original και φτηνός.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Ρε παιδιά θήκες spigen modello και neo hybrid ξέρετε σε ποιο μαγαζί μπορούμε να βρούμε εκτός από ίντερνετ?
ALFA ROMEO rulezzzzz

Ρε παιδιά θήκες spigen modello και neo hybrid ξέρετε σε ποιο μαγαζί μπορούμε να βρούμε εκτός από ίντερνετ?

Πρέπει να έχει ο Κωτσοβολος μια Neo Hybrid, ψάξε στο σάιτ.

Ξέρει κανείς κάποιο καλό Tempered Glass για το s3?

Πρέπει να έχει ο Κωτσοβολος μια Neo Hybrid, ψάξε στο σάιτ.

Ξέρει κανείς κάποιο καλό Tempered Glass για το s3?

Tempered glass εδώ.. Εγγυημένο. Το έχω 2 μήνες περίπου και δεν παθαίνει τίποτα. Και η εικόνα είναι πεντακάθαρη.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Tempered glass εδώ.. Εγγυημένο. Το έχω 2 μήνες περίπου και δεν παθαίνει τίποτα. Και η εικόνα είναι πεντακάθαρη.

Το έχω περάσει και εγώ πολύ καλό εύκολη τοποθέτηση και καθόλου φούσκαλες

Βλεπω πολλους που λενε για μεβρανη.....Γιατι δεν αφήνετε την δικη του!! εχει τελεια εφαρμογή .....

μαλλον γιατι δεν ειχαν τα προηγουμενα s3 μανισια μεμβρανη ενω οι καινουργιες παρτιδες εχουν εργοστασιακη μεμβρανη

Samsung a51-Huawei p smart z-xiaomi redmi note 8 pro-honor 8x - Samsung s7 edge-Xiaomi redmi note 4-Letv-lenovo p1-samsung note 4-Htc one m8 - lenovo z2 pro - lg g3 - samsung a5 - lenovo z2 - iphone 5s - samsung s5 - samsung grand 2 - lg g2 - asus zenfone 5 - samsung s3 - lumia 520 - samsung s4 mini - iphone 4s etc..

τωρα αμα πω οτι νομιζα πως το τηλεφωνο ηταν ιμιτασιον λογω το οτι ειχε μεμβρανη?.....
:ninja:

Έχει κανείς να προτείνει κάτι καλό(και φτηνό) σε φορητά ηχεία; Κατά προτίμηση 2πλά ηχεία και όχι μονό. Αλλά αν είναι κάτι πολύ καλό, δεν λέω και όχι. Ευχαριστώ!

Προσωπικά χρησιμοποιώ αυτό το φορητό ηχείο http://www.ican.gr/product_det.asp?prid=1350 και είμαι πολύ ευχαριστημενος. Συνδέεται και με bluetooth και με καλώδιο. Πολύ δυνατός και ποιοτικός ήχος. Ακόμη καλύτερα αλλά και πιο ακριβά είναι αυτό http://www.ican.gr/product_det.asp?prid=1349 και αυτό http://www.ican.gr/product_det.asp?prid=1348
Απλώς... FAZER FZ6-S '04

Προσωπικά χρησιμοποιώ αυτό το φορητό ηχείο http://www.ican.gr/product_det.asp?prid=1350 και είμαι πολύ ευχαριστημενος. Συνδέεται και με bluetooth και με καλώδιο. Πολύ δυνατός και ποιοτικός ήχος. Ακόμη καλύτερα αλλά και πιο ακριβά είναι αυτό http://www.ican.gr/product_det.asp?prid=1349 και αυτό http://www.ican.gr/product_det.asp?prid=1348

Σ' ευχαριστω! Παρηγγειλα ηδη το πρωτο :)

καλησπέρα σας φίλοι να ρωτήσω ποια η διαφορά του tempered glass με το generic clear screen ?

η δεν έχω καταλάβει εγώ και είναι το ίδιο

Εκανα επισημα τη μεγαλυτερη βλακεια αγορα που μπορουσα να κανω. Ως πολυ προσεκτικος και ψειρας και μιας και ολες μου οι ζελατινες παντα ηταν με τη μια τελεια τοποθετημενες ειπα να δοκιμασω την τυχη μου με την ακριβη επιλογη tempered glas tr της spigen..παρα τις κακες κριτικες και παρολο που με αποθαρρυναν λογω τιμης γιατι μπορει να μην κατσει καλα. Δεν ακουγα ομως...

Κι εκει που ειχα βαλει νερα να τρεχουν, μπανιο φως δυνατο κοντα να βλεπω καθε κοκκο σκονης, την τελευταια στιμη που παω να κολλησω το γυαλι πεφτει απο τη συσκευασια του (τη ζελατινα) σκονη και κολλαει στο τζαμι και την οθονη οπως τηβ τοποθετω...

Τωρα εχω μια φουσκαλα μεστη μεση που μονο αμα την πιεσω πολυ φευγει αλλα φαινεται ενα ελαχιστο τριχιδιο που μου σπαει τα νευρα...

Επειδη λυπαμαι τα 30 ευρω δε τη βγαζω...

Εκανα επισημα τη μεγαλυτερη βλακεια αγορα που μπορουσα να κανω. Ως πολυ προσεκτικος και ψειρας και μιας και ολες μου οι ζελατινες παντα ηταν με τη μια τελεια τοποθετημενες ειπα να δοκιμασω την τυχη μου με την ακριβη επιλογη tempered glas tr της spigen..παρα τις κακες κριτικες και παρολο που με αποθαρρυναν λογω τιμης γιατι μπορει να μην κατσει καλα. Δεν ακουγα ομως...

Κι εκει που ειχα βαλει νερα να τρεχουν, μπανιο φως δυνατο κοντα να βλεπω καθε κοκκο σκονης, την τελευταια στιμη που παω να κολλησω το γυαλι πεφτει απο τη συσκευασια του (τη ζελατινα) σκονη και κολλαει στο τζαμι και την οθονη οπως τηβ τοποθετω...

Τωρα εχω μια φουσκαλα μεστη μεση που μονο αμα την πιεσω πολυ φευγει αλλα φαινεται ενα ελαχιστο τριχιδιο που μου σπαει τα νευρα...

Επειδη λυπαμαι τα 30 ευρω δε τη βγαζω...

Ηλεκτρική σκούπα, στο σιγά αρκεί, με τον σωλήνα δίπλα στην εγχείριση. Η καλύτερη εξομοίωση clean room που μπορείς να κάνεις.

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Πηρα ενα usb on th goΤο συνδεσα με ενα stick usb μου το βλεπει αλλα δεν το ανοιγει.Πρεπει να κανω κατι πρωτα;

Πηρα ενα usb on th goΤο συνδεσα με ενα stick usb μου το βλεπει αλλα δεν το ανοιγει.Πρεπει να κανω κατι πρωτα;

Σε τι format είναι το στικάκι σου; αν είναι σε ntfs δεν το ανοίγει....κάντο format σε fat32 και δοκίμασε το ξανά

Samsung Galaxy S4 (GT-i9506)

Σε τι format είναι το στικάκι σου; αν είναι σε ntfs δεν το ανοίγει....κάντο format σε fat32 και δοκίμασε το ξανά

Ναι ετσι ηταν οπως τα ειπες αλλα αν θελω ταινια μεγαλη δεν την παιρνει:(

Ναι ετσι ηταν οπως τα ειπες αλλα αν θελω ταινια μεγαλη δεν την παιρνει:(

Γιατί δεν την παίρνει; μήπως έχεις μεγάλο τίτλο στο αρχείο σου; καντο rename με μικρότερο τίτλο μπας και την πάρει.εγώ έχω βάλει μια 3.3 gb σε 8gb στικάκι fat32 μια χαρά.

Μηπως εννοείς το τηλέφωνο δεν την παιρνει;

Edited by jimsiv

Γιατί δεν την παίρνει; μήπως έχεις μεγάλο τίτλο στο αρχείο σου; καντο rename με μικρότερο τίτλο μπας και την πάρει.εγώ έχω βάλει μια 3.3 gb σε 8gb στικάκι fat32 μια χαρά

Θα το δοκιμασω, αυτη που παω να περασω ειναι 4,2gb.Ευχαριστω:)

Το εκανα ποιο μικρο τον τιτλο αλλα τιποτα.Υπαρχει προγραμμα για ntfs ;

Edited by gjimmys

Θα το δοκιμασω, αυτη που παω να περασω ειναι 4,2gb.Ευχαριστω:)

Το εκανα ποιο μικρο τον τιτλο αλλα τιποτα.Υπαρχει προγραμμα για ntfs ;

Τι εννοείς; να διαβάζει το τηλέφωνο ntfs; δεν το ξέρω.... Αν βρεις τίποτα πες μας