Jump to content

Αξεσουάρ S3 (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τους αποθηκευμενους σταθμους τους αλλαζει πατωντας διπλο κλικ στο κεντρικο κουμπι των handsfree.

Μπορεις σε παρακαλω,να το κανεις πιο λιανά;

Εγω πχ,εχω παρει ενα ΒΤ Sony Smart wireless BT,που εχει ενα τριπλο κουμπι,δεξια-αριστερα-κεντρο,οπου το κεντρικο βαζει και βγαζει το σταθμο,και το αριστερο-δεξιο τμημα,αλλαζει προς τα πανω ή τα κατω.

Πατωντας συνεχεια το αριστερο ή το δεξι τμημα,πηδαει σταθμους,και δεν πηγαινει ανα 100KHz,που ειναι το βημα του.

Με ενοχλει που δεν κραταει μνημες,ή εγω δεν ξερω πως να το ρυθμισω;

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τους αποθηκευμενους σταθμους τους αλλαζει πατωντας διπλο κλικ στο κεντρικο κουμπι των handsfree.

καλημερα..το δοκιμασα σημερα,αλλα το μονο που κανει πατωντας το κεντρικο κουμπι 2 φορες ειναι η αναζητηση και οχι να με πηγαινει στον επομενο αποθηκευμενο σταθμο..

Α ναι;Τοτε χιλια συγνωμη.Μου αλλαζε σταθμο και νομιζα οτι πηγαινε στον επομενο αποθηκευμενο.

Βασικα αφησα μονο του να αποθηκευσει σταθμους και δεν το παρατηρησα αυτο.

Χιλια συγνωμη για την λαθος απαντηση μου...

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B008826YBG/ref=oh_details_o00_s00_i00

Αυτη παρηγγειλα μολις...την ειχα δει σε iphone 4s στο εξωτερικο και ηταν παρα πολυ ποιοτικη και ασφαλης για το κινητο...την εχει κανεις σε s3?

http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=54845 βρηκα επιτελους αυτο που εψαχνα..τελεια εφαρμογη
Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9

αυτην την θηκη την εχει δοκιμασει κανεις ?

http://www.mobilecenter.gr/index.php?target=products&product_id=34313

Την εβαλα πανω !!!

Καταπληκτικη εφαρμογη

Πραγματικα δεν εχω λογια ...... εκατσε τελεια και σφιχτα πανω στην συσκευη

Ρε μάγκες σόρι που ρωτάω έτσι χύμα χωρίς να έχω διαβάσει και πολλά σε αυτό το θέμα αλλά δεν έχω χρόνο να διαβάσω τόσες πολλές σελίδες... Ότι screen protector έχω πάρει από το ebay δεν καλύπτει όλη την μπροστινή πλευρά του κινητού παρά μόνο την οθόνη. Υπάρχει κάποια που να του καλύπτει όλη τη μπροστινή επιφάνεια; Και για λεπτή θήκη από πίσω τι προτείνετε; Επίσης έχω δει ότι κυκλοφορεί θήκη που καλύπτει μόνο το γύρω γύρω και όχι τη μπροστινή επιφάνεια και την πίσω, όπως είχε βγει και για iphone. Καμιά ιδέα;

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B008826YBG/ref=oh_details_o00_s00_i00

Αυτη παρηγγειλα μολις...την ειχα δει σε iphone 4s στο εξωτερικο και ηταν παρα πολυ ποιοτικη και ασφαλης για το κινητο...την εχει κανεις σε s3?

εχω μια otterbox, αυτη εδω.http://www.otterbox.com/Samsung-Galaxy-S3-Defender-Series-with-Realtree-camo/SAM2-GALAXY-S3-REALTREE,default,pd.html?dwvar_SAM2-GALAXY-S3-REALTREE_color=H4&start=2&cgid=samsung-galaxy-s3-cases.καλη υπερπροστατευτικη αλλα δινει πολυ ογκο στο κινητο.αυτη που πηρες ειναι αλλης σειρας πες μας εντυπωσεις οταν παραλαβεις.

kountouraN

Γεια σε ολους!Κατοχος S3 και διαβαζοντας αρκετα εδω στο θεμα Εχω να κανω μια ερωτηση σαν διευκρινηση θελω τη βοηθεια σας!

Διαβαζω αρκετα για ζελατινες που αγοραζετε και ποιοτητες κτλ. Αυτο που σκεφτομαι ειναι οτι το S3 φοραει Gorilla glass 2 η οποια λεει και στη σελιδα της οτι δεν γρατσουνιεται!Ποιος ο λογος λοιπον να βαλω ζελατινα?Εκτος αν ειναι μουφα η Gorilla glass!Απλα ενημερωστε με αν ειναι να παρω καμια ζελατινα γιατι δεν θελω να δω γρατζουνια!

Ευχαριστω!

η gorilla glass 2 στο galaxy s3 σε σχεση την gorilla glass που ειχε το προηγουμενο κινητο μου ειναι απαραδεκτη το λιγοτερο. αποκτουσε μικρογρατζουνιες χωρις λογο και με πολυ προσεκτικη χρηση και πριν τελικα βαλω μεμβρανη παρατηρησα και ενα μικρο σημαδακι λες και χτυπηθηκε απο αιχμηρο αντικειμενο. απλα εγκεφαλικο. αμεσα εβαλα μεμβρανη και θηκη για το θεμα που εχει το ασημενιο τμημα του κινητου που γεμιζει μαυρες γρατζουνιες χωρις λογο. απλα απαραδεκτη ποιοτητα κατασκευης για τα χρηματα που κοστιζει...

Να ρωτήσω κάτι.. αν πάρει κάποιος το Micro USB Host OTG Cable For Samsung i9300 (http://www.amazon.com/Everydaysource-Samsung-Galaxy-Micro-Adapter/dp/B00871PHES) από που θα φορτίζει το τηλέφωνο; Δεν βλέπω άλλη θύρα για το φορτιστή..

If it isn't Amstrad, it isn't good enough

Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M

Α ναι;Τοτε χιλια συγνωμη.Μου αλλαζε σταθμο και νομιζα οτι πηγαινε στον επομενο αποθηκευμενο.

Βασικα αφησα μονο του να αποθηκευσει σταθμους και δεν το παρατηρησα αυτο.

Χιλια συγνωμη για την λαθος απαντηση μου...

χαχα και εγώ την είχα πατήσει έτσι στην αρχή.κατέβασα και μία γνωστή εφαρμογή που φτιάχνεις το κουμπί του hands-free να κάνει ότι θέλεις με συγκεκριμένο αριθμό κλικ αλλά πάλι δεν δούλεψε για να αλλάζει σταθμούς.μία από αυτές τις μέρες θα δοκιμάσω και κάποιες άλλες παρόμοιες εφαρμογές.

Παιδια απο ελλαδα εχει παρει κανεις αξιοπιστο και σε καλη τιμη καλωδιο micro USB σε USB(για συνδεση εξωτερικου σκληρου - USB στικακι ) και καλωδιο micro USB σε εξοδο για να συνδεσεις HDMI ;

Ευχαριστω

εχω μια otterbox, αυτη εδω.http://www.otterbox.com/Samsung-Galaxy-S3-Defender-Series-with-Realtree-camo/SAM2-GALAXY-S3-REALTREE,default,pd.html?dwvar_SAM2-GALAXY-S3-REALTREE_color=H4&start=2&cgid=samsung-galaxy-s3-cases.καλη υπερπροστατευτικη αλλα δινει πολυ ογκο στο κινητο.αυτη που πηρες ειναι αλλης σειρας πες μας εντυπωσεις οταν παραλαβεις.

Ναι η δικη σου ειναι η defender,υποτιθεται οτι ειναι πιο ογκωδης και εχει και καλλυμα-μονιμη ζελατινα μπροστα!Ειναι για σκληρη χρηση.Υποτιθεται οτι η δικη μου σειρα(commuter) ειναι πιο μαζεμενη αλλα απο κοντα δεν την εχω δει..Θα παραλαβω την αλλη εβδομαδα,θα σου πω!

Τελικά αγόρασα εχθές τη θήκη αυτή:

http://www.mobilecenter.gr//index.php?target=products&product_id=34509&ref=bestprice.gr

αλλά προσωπικά κατάλαβα κατόπιν εορτής ότι δε μου αρέσουν οι surround θήκες! Αν κάποιος ενδιαφέρεται να την πάρει ας μου στείλει pm.

Edited by trtr

Αυτή η Katinkas πώς σας φαίνεται; Εγώ λέω να την χτυπήσω!!!!
-Apple iPhone 3GS 32Gb Black - Samsung Galaxy Nexus 16Gb - Apple iPhone 4S 16Gb Black - HTC Windows Phone 8X 16Gb - HTC One 32Gb Silver - LG G3 16Gb Shine Gold -

Ξέρει κανείς αν πουλάνε στην Ευρώπη τις μπαταρίες Hyperion 4200 mAh? μόνο στο amazon τις βρίσκω αλλα δεν κάνουν ship στο ελλαντα.

Χθες παρέλαβα την μαύρη θήκη spigen Modello Series για το λευκό μου τηλέφωνο.

Θετικά

- Εφαρμόζει τέλεια, χωρίς να χαλαρώνει ή να χάνει

- Δείχνει να παρέχει προστασία στο κινητό (αλλά ελπίζω να ισχύει αυτό σε κάποια ενδεχόμενη πτώση... αν κάποιος γνωρίζει ή έχει link, ευπρόσδεκτο)

- Κάνει το κινητό πιο όμορφο. Προσωπικά η μαύρη θήκη στο λευκό τηλέφωνο πάει γάντι

- Πολύ καλή ποιότητα και ασύλληπτα προσεγμένη συσκευασία

Αρνητικά

- Σαν να γλιστράει στο χέρι. Δεν έχει δηλαδή κάποιο υλικό ειδικά για καλύτερο feel. Νιώθεις ότι θα φύγει από το χέρι το κινητό...

- Ελπίζω η τρυπούλα κάτω στο μικρόφωνο να είναι επαρκής, καθώς μου φαίνεται πολύ μικρή. Θα το τσεκάρω σήμερα

Τέλος, παρέλαβα και την Samsung 32GB Class 10 την οποία είχα και στο S2 για έναν χρόνο και δεν με πρόδωσε ποτέ.

Αυτά :)

-----------------------------

LG G4

Ξέρει κανείς αν πουλάνε στην Ευρώπη τις μπαταρίες Hyperion 4200 mAh? μόνο στο amazon τις βρίσκω αλλα δεν κάνουν ship στο ελλαντα.

http://www.ebay.com/itm/Hyperion-Samsung-Galaxy-SIII-4200mAh-Extended-Battery-Pebble-Blue-Cover-/271020016838

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Χθες παρέλαβα την μαύρη θήκη spigen Modello Series για το λευκό μου τηλέφωνο.

Θετικά

- Εφαρμόζει τέλεια, χωρίς να χαλαρώνει ή να χάνει

- Δείχνει να παρέχει προστασία στο κινητό (αλλά ελπίζω να ισχύει αυτό σε κάποια ενδεχόμενη πτώση... αν κάποιος γνωρίζει ή έχει link, ευπρόσδεκτο)

- Κάνει το κινητό πιο όμορφο. Προσωπικά η μαύρη θήκη στο λευκό τηλέφωνο πάει γάντι

- Πολύ καλή ποιότητα και ασύλληπτα προσεγμένη συσκευασία

Αρνητικά

- Σαν να γλιστράει στο χέρι. Δεν έχει δηλαδή κάποιο υλικό ειδικά για καλύτερο feel. Νιώθεις ότι θα φύγει από το χέρι το κινητό...

- Ελπίζω η τρυπούλα κάτω στο μικρόφωνο να είναι επαρκής, καθώς μου φαίνεται πολύ μικρή. Θα το τσεκάρω σήμερα

Τέλος, παρέλαβα και την Samsung 32GB Class 10 την οποία είχα και στο S2 για έναν χρόνο και δεν με πρόδωσε ποτέ.

Αυτά :)

ΚΑΛΟΦΟΡΕΤΗ παλικαρε ΚΑΙ ΑΧΡΕΙΑΣΤΗ να ειναι!!http://yoursmiles.org/csmile/wink/c0521.gif

Δεν εχει κανενα θεμα με το γλυστριμα. Απλα ειναι μεχρι να την συνηθισεις.

Και στις δυο τρυπουλες (πανω & κατω) δεν εχει θεμα μην αγχωνεσαι.

Παλικαρε να σε ρωτησω κατι για την "καρδουλα" :

Παιζει Ελλαδα? η καλυτερα απ'εξω? Εχουν διαφορες? (στα χαρακτηριστικα)

Edited by jin_kazama

παιδια εχετε κατα νου καμια επιπλεον μπαταρια στα 2300mha χωρις να μεγαλωνει το μεγεθος? ευχαριστω..
Innovation distinguishes between a leader and a follower.

ΚΑΛΟΦΟΡΕΤΗ παλικαρε ΚΑΙ ΑΧΡΕΙΑΣΤΗ να ειναι!!http://yoursmiles.org/csmile/wink/c0521.gif

Σε ευχαριστώ πολύ !!!!

Συσκευασία, χαρτιά, αυτοκόλλητα, κάρτα, αντάπτορας..... ΟΛΑ ΙΔΙΑ, συγκρίνοντας την κάρτα που αναφέρω πιο πάνω αγορασμένη από το Amazon με την κάρτα που αγόρασα πέρσι από το κέντρο της Αθήνας. Μόνο που του amazon είναι πιο οικονομική και σε 6 μέρες την είχα στο σπίτι μου απέξω :)

Γενικά την εμπιστεύομαι πολύ την εν λόγω κάρτα, κυρίως επειδή 1 χρόνο με πολλά rewrites & formats δεν έπαθε τίποτα. Αξιόπιστη.

Από την άλλη βέβαια, είδα και αυτό και λιγουρεύομαι καθώς η τιμή είναι πολύ καλή !!!!

Edited by STELSTEL

LG G4

Επειδη την εχω παραγγειλει και εγω απο εδω http://www.ebay.com/itm/300817261849?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 και την περιμενω θα ηθελα να ρωτησω ποσες μερες εκανε να ερθει απο Αμερικη.?

Και δευτερον η υφη της θηκης ειναι γυαλιστερη ή ματ σαν γομα....?

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

Σε ευχαριστώ πολύ !!!!

Συσκευασία, χαρτιά, αυτοκόλλητα, κάρτα, αντάπτορας..... ΟΛΑ ΙΔΙΑ, συγκρίνοντας την κάρτα που αναφέρω πιο πάνω αγορασμένη από το Amazon με την κάρτα που αγόρασα πέρσι από το κέντρο της Αθήνας. Μόνο που του amazon είναι πιο οικονομική και σε 6 μέρες την είχα στο σπίτι μου απέξω :)

Γενικά την εμπιστεύομαι πολύ την εν λόγω κάρτα, κυρίως επειδή 1 χρόνο με πολλά rewrites & formats δεν έπαθε τίποτα. Αξιόπιστη.

Από την άλλη βέβαια, είδα και αυτό και λιγουρεύομαι καθώς η τιμή είναι πολύ καλή !!!!

Δεν υπάρχει καλύτερη και πιο ας πούμε "συμβατή" κάρτα από την Sandisk.

Τη συγκεκριμένη έχω κι εγώ και παίζει σφαίρα σε fat32 στο S2 και σε exfat στο S3.

Και εγώ από Amazon :cool:

Σε ευχαριστώ πολύ !!!!

Δεν υπάρχει καλύτερη και πιο ας πούμε "συμβατή" κάρτα από την Sandisk.

Τη συγκεκριμένη έχω κι εγώ και παίζει σφαίρα σε fat32 στο S2 και σε exfat στο S3.

Και εγώ από Amazon :cool:

Μην με βαζεται σε δηλημα ρε παιδια.. :lol:

Ποια απο τις δυο ειναι καλυτερη?

@Στρατο ποια η διαφορα του fat32 με exfat (στο s3)??

:yahoo: Διαβαζει και exfat καρτα το s3???? Μωρε μπραβο μεγαλεια.. :D

Επειδη την εχω παραγγειλει και εγω απο εδω http://www.ebay.com/itm/300817261849?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 και την περιμενω θα ηθελα να ρωτησω ποσες μερες εκανε να ερθει απο Αμερικη.?

Και δευτερον η υφη της θηκης ειναι γυαλιστερη ή ματ σαν γομα....?

Κανονικα στο 10ημερο με 15νθημερο βαρια. Εκτος και αν κολλησει στα δικα μας τελωνεια που τον τελευταιο καιρο τον π@*&ουν ασυστολα..! Φουλ απεργειες ειναι. :(

Ματ ειναι και εχει υφη σαν γομα. Αν γρατζουνιστει ελαφρα αν την σκουπισεις με ενα μαλακο πανακι η γρατσουνια χανεται.:)