pkountanis Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 Περισσότερα το βράδυ. Πάω να δοκιμάσω την φωτεινότητα στον ήλιο.:cool: Υπάρχει κάποιο tweak για καλύτερη φωτεινότητα στον ήλιο για ics ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 Υπάρχει κάποιο tweak για καλύτερη φωτεινότητα στον ήλιο για ics ? Όχι.Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο και δε γίνεται βασικά, λόγω του ότι είναι ιδίωμα των amoled οθονών. Το μόνο που καλυτερεύει λίγο τη κατάσταση είναι να αυξήσεις τη φωτεινότητα. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 Όχι.Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο και δε γίνεται βασικά, λόγω του ότι είναι ιδίωμα των amoled οθονών. Το μόνο που καλυτερεύει λίγο τη κατάσταση είναι να αυξήσεις τη φωτεινότητα. Ηλία το fix που κυκλοφορεί τι κάνει? δεν αυξάνει τις τιμές τις φωτεινοτητας σε σχέση με αυτές που είναι ρυθμισμενη η official rom? Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 Te_salat πριν αναφερθηκες για ενα tweek απο την ομεγα για την ραμ. Αυτο εχει καπου ξεχωριστα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 Ηλία το fix που κυκλοφορεί τι κάνει? δεν αυξάνει τις τιμές τις φωτεινοτητας σε σχέση με αυτές που είναι ρυθμισμενη η official rom? Αυτό ακριβώς κάνει Κώστα, απλά ήθελα να τονίσω στο φίλο ότι fix για καλύτερο αποτέλεσμα στον ήλιο (μήπως έχει μπερδευτεί) δεν υπάρχει. Το "fix" είναι ουσιαστικά αύξηση των αυτόματων τιμών φωτεινότητας. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkountanis Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 Αυτό ακριβώς κάνει Κώστα, απλά ήθελα να τονίσω στο φίλο ότι fix για καλύτερο αποτέλεσμα στον ήλιο (μήπως έχει μπερδευτεί) δεν υπάρχει. Το "fix" είναι ουσιαστικά αύξηση των αυτόματων τιμών φωτεινότητας. Ευχαριστώ. Αλλά έστω και αυτό το tweak από που το κατεβάζω? Η επεμβαινω κάπου? Είμαι root. Ακόμα να ρωτήσω κάτι. Πιο παλιά στα ομνια, μπορούσαμε να αλλάξουμε κάποιες τιμές, και να αυξυσουμε δραματικά την ένταση στο ηχειακι. Υπάρχει κάτι αντίστοιχο εδώ? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 Ευχαριστώ. Αλλά έστω και αυτό το tweak από που το κατεβάζω? Η επεμβαινω κάπου? Είμαι root. Ακόμα να ρωτήσω κάτι. Πιο παλιά στα ομνια, μπορούσαμε να αλλάξουμε κάποιες τιμές, και να αυξυσουμε δραματικά την ένταση στο ηχειακι. Υπάρχει κάτι αντίστοιχο εδώ? :) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1791163 Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 να ρωτησω κατι για να σιγουρευτω η νεα wanam και η νεα omega που βασιζεται στην jb η στην ics? κατεβαζψ τωρα την ομεγα 13 για να τη βαλω αξιζει πιστυετε απο ολες τις αλλες? μεχρι να ρθει καποια τελεια με την jb? Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 να ρωτησω κατι για να σιγουρευτω η νεα wanam και η νεα omega που βασιζεται στην jb η στην ics? κατεβαζψ τωρα την ομεγα 13 για να τη βαλω αξιζει πιστυετε απο ολες τις αλλες? μεχρι να ρθει καποια τελεια με την jb? H v13 είναι ics... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 να ρωτησω κατι για να σιγουρευτω η νεα wanam και η νεα omega που βασιζεται στην jb η στην ics? κατεβαζψ τωρα την ομεγα 13 για να τη βαλω αξιζει πιστυετε απο ολες τις αλλες? μεχρι να ρθει καποια τελεια με την jb? ICS θα είναι οι "επωνυμες" έως να βγει η πρώτη επίσημη jb ώστε να υπάρχει επίσημη base ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 (edited) Παιδιά δεν υπάρχει source code για JB kernel οπότε δεν υπάρχει τίποτα custom ,πρέπει να περιμένουμε όπως είπε ο Ευθύμης την επίσημη. http://www.jellybeanforums.com/ Τώρα το βρήκα ξέρει κανείς την ύπαρξή του? Edited August 18, 2012 by ampelift Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 Revolution 3 (jb), Rom cleaner, smaller fonts... Δε ξέρω γιατί καποια παιδια δε βλέπετε εμφανή βελτίωση σε πολλά πράγματα. Πιο γρήγορο άνοιγμα dialer contacts,πιο γρήγορο κατέβασμα δεδομένων, πιο smooth, πιο γρήγορο άνοιγμα εφαρμογών, γρηγοροτερο ανοιγμα browser, ωραίες τροποποιήσεις στο ui όπως περίληψη μνμτων και mail κτλ. Και ακόμα το ψάχνω... Δε λέω ότι είναι όλα τέλεια, αλλά προσωπικά μένω πολύ ευχαριστημένος για αρχικό firmware. Αν είχα και swype που να λειτουργεί...:( Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 Τολμηρέ δεν αντεξες τελικά... Την περασες!!! Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 Ξέρει κάποιος τι fc είναι αυτό? http://img15.imageshack.us/img15/4328/screenshot2012081811210.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 Τολμηρέ δεν αντεξες τελικά... Την περασες!!! Ναι Νίκο...Εννοείται...:) Και είμαι μια χαρά μέχρι στιγμής.Δε λέω κάτι που να μου λείπει από ics. Ναι εντάξει λείπουν κάποια mods, themes αλλά θα έρθουν σύντομα. Το καλό είναι ότι λειτουργεί μια χαρά. Επίσης αν και είναι νωρίς, η μπαταρία δείχνει καλά σημάδια. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 Ξέρει κάποιος τι fc είναι αυτό? Eχει να κάνει με κάποιες εφαρμογές απο το play οι οποιες κρασαρουν και κλείνουν . Μπορείς είτε να αρχίσεις να αφαιρείς εφαρμογές ή να δοκιμάσεις ενα reboot ,και αν δεν ... τότε πας για factory reset Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 Revolution 3 (jb), Rom cleaner, smaller fonts... Δε ξέρω γιατί καποια παιδια δε βλέπετε εμφανή βελτίωση σε πολλά πράγματα. Πιο γρήγορο άνοιγμα dialer contacts,πιο γρήγορο κατέβασμα δεδομένων, πιο smooth, πιο γρήγορο άνοιγμα εφαρμογών, γρηγοροτερο ανοιγμα browser, ωραίες τροποποιήσεις στο ui όπως περίληψη μνμτων και mail κτλ. Και ακόμα το ψάχνω... Δε λέω ότι είναι όλα τέλεια, αλλά προσωπικά μένω πολύ ευχαριστημένος για αρχικό firmware. Αν είχα και swype που να λειτουργεί...:( Σίγουρα η υλοποίηση του JB είναι καλύτερη απ ότι περίμενα. Το έγραψα άλλωστε. Εγω δοκίμασα την official beta 14/8 και παρ όλο που την εγκατεστησα όπως ακριβώς προτείνουν και καλύτερα ίσως αφου έκανα foul wipe με διαγραφή της εσωτερικής μνήμης ώστε να μην υπάρχει τίποτα απο προηγούμενες Rom, μου έβγαλε προβλημα στον browser. Παγωνε και έκλεινε ο browser όταν φόρτωνε οποιοδήποτε site σε desktop μορφή. http://db.tt/79qoD75r Επίσης στο πληκτρολόγιο δεν δούλευε σωστές το delete. To swype μου λειτουργούσε. Δεν ξέρω τι κάνει σε πλήρη λειτουργία αλλα στην δοκιμη που έκανα πληκτρολόγωντας ένα SMS ήταν ok. Λέω να περιμένω λίγο ακόμα πριν αφήσω μια custom JB για καθημερινή χρήση. Επέστρεψα στην wanam 2.2 αφου πρώτα δοκίμασα για 24ωρες την Ωμεγα V13. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 Σίγουρα η υλοποίηση του JB είναι καλύτερη απ ότι περίμενα. Το έγραψα άλλωστε. Εγω δοκίμασα την official beta 14/8 και παρ όλο που την εγκατεστησα όπως ακριβώς προτείνουν και καλύτερα ίσως αφου έκανα foul wipe με διαγραφή της εσωτερικής μνήμης ώστε να μην υπάρχει τίποτα απο προηγούμενες Rom, μου έβγαλε προβλημα στον browser. Παγωνε και έκλεινε ο browser όταν φόρτωνε οποιοδήποτε site σε desktop μορφή. http://db.tt/79qoD75r Επίσης στο πληκτρολόγιο δεν δούλευε σωστές το delete. To swype μου λειτουργούσε. Δεν ξέρω τι κάνει σε πλήρη λειτουργία αλλα στην δοκιμη που έκανα πληκτρολόγωντας ένα SMS ήταν ok. Λέω να περιμένω λίγο ακόμα πριν αφήσω μια custom JB για καθημερινή χρήση. Επέστρεψα στην wanam 2.2 αφου πρώτα δοκίμασα για 24ωρες την Ωμεγα V13. Πως την είδες την omega??? Εμένα δεν στο κρύβω ότι με έχει εντυπωσιάσει... Την θεωρώ μαζί με την wanam 2.2 ότι καλύτερο αυτήν την στιγμή... Επίσης η καλύτερη διαχείριση μνήμης της, omega v13 καθώς και η εξαιρετική της,μπαταρία με κρατάνε για 2ρη μέρα σταθερά κοντά της... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 Πως την είδες την omega??? Εμένα δεν στο κρύβω ότι με έχει εντυπωσιάσει... Την θεωρώ μαζί με την wanam 2.2 ότι καλύτερο αυτήν την στιγμή... Επίσης η καλύτερη διαχείριση μνήμης της, omega v13 καθώς και η εξαιρετική της,μπαταρία με κρατάνε για 2ρη μέρα σταθερά κοντά της... Πολυ καλη, απλά μου ταιριάζει περισσότερο η wanam. Ξεκίνησα να την δοκιμάζω απο όταν δόθηκε. Την εστησα ακριβώς όπως είχα την wanam. Χθες το πρωί πήρα NAND backup και δοκίμασα για λίγες ώρες την JB. Μετα επέστρεψα στο backup της Ωμεγα. Ένταξη η ram με το σχετικό tweak κρατιέται ψηλά. Όμως δεν είναι το παν και μπορει να ενσωματωθεί σε κάθε rom. Το σίγουρο είναι ότι η Wanam εχει καλύτερη αυτονομία και κατ' εμε παραμένει πιο εκρηκτική. Ξέρεις αν δουλεψεις JB όλα μετα σου φαίνονται αργά. Οπότε χθες βράδυ είπα να γυρίσω στο NAND της V2.2 για να δε κι αυτήν, έχοντας πρόσφατα στην μνήμη μου τις εντυπώσεις απο JB και Ωμεγα. Την επανέφερα και επαληθευτηκα. Δεν είμαι κατηγορηματικός μιλω για την δική μου συσκευη και το στήσιμο που έχω. Για την αυτονομία όμως μπορώ να πω με σιγουριά ότι η wanam είναι καλύτερη. Όταν σε 4 ώρες χρήσης με 15' οθόνη και 3 σύντομες κλήσεις παραμένει στο 100% δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 Αυτό το κόλπο που λέτε ρε παίδες για την ραμ ποιο είναι; Είναι μόνο για το sgiii η κάνει και για άλλα Android; (η τέλος πάντων μπορεί να εφαρμοστεί και σε άλλους γαλαξίες; ) Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 Αυτό το κόλπο που λέτε ρε παίδες για την ραμ ποιο είναι; Είναι μόνο για το sgiii η κάνει και για άλλα Android; (η τέλος πάντων μπορεί να εφαρμοστεί και σε άλλους γαλαξίες; ) Sent from my note Δεν υπάρχει σαν zip για φλασαρισμα. Είναι κάποιο tweak που προφανώς αλλάζει τιμές ώστε να κλείνουν κάποιες εφαρμογές γρηγορότερα, η τέλος πάντων κάτι τέτοιο. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 Αυτό το κόλπο που λέτε ρε παίδες για την ραμ ποιο είναι; Είναι μόνο για το sgiii η κάνει και για άλλα Android; (η τέλος πάντων μπορεί να εφαρμοστεί και σε άλλους γαλαξίες; ) Sent from my note http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=991276 Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 (edited) Διαβασα πριν λιγες μερες μεσα στο φορουμ πως κάνοντας root την επίσημη ρομ μεταξυ των δυνατοτήτων που αποκτας είναι και η διαχείριση των εφαρμογών . Συγκεκριμένα η αναφορα γινοταν στο αυτόματο κλείσιμο των εφαρμογών και το χαμηλό οριο που εξ αρχης εχει η android με αποτέλεσμα στα τελευταία ( όταν το οριο φτάσει κατω των 100mb ελεύθερης μνημης) το τηλέφωνο να σέρνεται… Το ερωτημα εχει να κανει με τον τροπο και το τι πρεπει να πειράξω ώστε να αλλαξω αυτό το χαμηλο οριο ; Edited August 18, 2012 by telmusic αλλαγη μυνηματος Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 Παιδιά ξέρει κανείς αν το θέμα του Γιάννη Kalagas είναι συμβατό με άλλες ρομ όπως πχ η wannam ή παίζει μόνο με Ω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 (edited) Παιδιά ξέρει κανείς αν το θέμα του Γιάννη Kalagas είναι συμβατό με άλλες ρομ όπως πχ η wannam ή παίζει μόνο με Ω?? Στην wanam παίζει κανονικά... Δοκιμασμένα... @@@©@@@@@@@@ Παικτουρα δοκίμασε την τελευταία ομεγα με remove bloatware... Είναι άντε γεια!!!Σε όλα της... Edited August 18, 2012 by galanakop Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts