yassan Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 (edited) το δοκιμασα κι αυτό, τίποτα. Γενικά , ότι κι αν κάνω αυτό ξαναγυρνάει στην οθόνη του cwm recovery / reboot system now. ευτυχώς , βάλε βγάλε μπαταρία , κάποια στιγμή μπήκε σε download mode και πέρασα στοκ. Edited March 25, 2014 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση SGS II με Pulse ROM 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Έχοντας την Omega εδώ και πολύ καιρό από την v43 ώς την v58 μπορώ να πω ότι είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Επειδή όμως με τρώει κάτι εδώ και μέρες σκέφτομαι να την αλλάξω. Καμιά καλή πρόταση? Γρήγορη, σταθερή με καλή διαχείριση μνήμης? Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Μετά από Android Revolution & Wanamlite που έμεινα πολύ ευχαριστημένος (με stock kernel) έχω φάει εδώ 2 εβδομάδες κόλλημα με Neatrom. Ειδικά με την 7.3 νιώθω το λειτουργικό σαν βούτηρο!!! Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Καλημέρα δοκίμασε από boeffla config τις ρυθμίσεις στo tab boeffla sound -headphones Δεν είχα ιδέα ότι είχε τέτοιες ρυθμίσεις ο boeffla. Μεταξύ άλλων στις ρυθμίσεις στο display led υπάρχει η επιλογή touch wake status που ενεργοποιεί την οθόνη με ένα tab. Υπάρχει τρόπος αυτό να το κάνουμε με διπλό tab όπως στο LG g2 ; Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Δεν είχα ιδέα ότι είχε τέτοιες ρυθμίσεις ο boeffla. Μεταξύ άλλων στις ρυθμίσεις στο display led υπάρχει η επιλογή touch wake status που ενεργοποιεί την οθόνη με ένα tab. Υπάρχει τρόπος αυτό να το κάνουμε με διπλό tab όπως στο LG g2 ; ο ίδιος ο δημιουργός απαντάει σε αυτό λέγοντας πως δεν είναι δυνατόν λόγω hw περιορισμού. Μπορεί να το κάνει αλλά θα πρέπει να το κινητό να είναι σε standby και όχι σε deep sleep, που σημαίνει πως η μπαταρία θα εξαντλείται με υψηλούς ρυθμούς. Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Δηλαδή αυτό που έχει ήδη με ένα tab αφήνει το κινητό σε standby; Έχεις κάποιο λινκ από τον δημιουργό που αναφέρει σχετικά; Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kaede Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Όταν λέτε "πιο ελαφριά rom", είναι απλά απαλλαγμένη απ'τη σαβούρα του S3? Με ενδιαφέρει και το battery drain της κάθε rom, γι'αυτό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Δηλαδή αυτό που έχει ήδη με ένα tab αφήνει το κινητό σε standby; Έχεις κάποιο λινκ από τον δημιουργό που αναφέρει σχετικά; Απο το επίσημο site http://www.boeffla-kernel.de/index.php/faq Q) Can you implement LG's double touch to wake feature? A) Technically yes, but not in a useful way. The LG has hardware support for this feature, whilst the S3 is lacking that hardware support. This makes the LG device still being able to deep sleep while it can listen to the double tap gesture. To reach this on the S3, we would need to prevent deep sleep completely and keep the touchscreen powered on. This would drain battery massively (would be down in some hours), so it does not make sense to implement this feature.* Use touch-to-wake as a light alternative instead. Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos681 Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Όταν λέτε "πιο ελαφριά rom", είναι απλά απαλλαγμένη απ'τη σαβούρα του S3? Με ενδιαφέρει και το battery drain της κάθε rom, γι'αυτό.. το σ3 το πηρα οταν ειχε 280.με 205 ειναι σαν να κλεβεις εκκλησσια..οσον αφορα τις διαφορες custom rom. ειχα βαλει cm10.2 stable αρχικα και ετρωγε μπαταρια μετα του εβαλα 10.1.3 stable και αντεχει πιο πολυ απο stock.κατα τη γνωμη μου να προτιμησεις stable εκδοσεις οχι nightlies...οσον αφορα cm11 kitkat προσωπικα δεν μου αρεσει γιατι εχουν αλλαξει τον dialer.τελος μe cyanogenmod εχεις εμπειρια χρησης σαν iphone-no lag και ταχυτητα....s3+cyanogenmod το καλυτερο value for money!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Ρε παιδια εβαλα την τελευταια archidroid, ολα καλα γρηγορη και τα λοιπα, και απο μπαταρια οπως δειχνει ως τωρα μια χαρα, μηπως ξερει κανεις αν μπορω καπως να ρυθμισω στην επανεκινηση να μου εχει επιλογες διαφορες οπως ειχε στην omega, για recovery, download mode κλπ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsomby Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Ρε παιδια εβαλα την τελευταια archidroid, ολα καλα γρηγορη και τα λοιπα, και απο μπαταρια οπως δειχνει ως τωρα μια χαρα, μηπως ξερει κανεις αν μπορω καπως να ρυθμισω στην επανεκινηση να μου εχει επιλογες διαφορες οπως ειχε στην omega, για recovery, download mode κλπ ? Μέσα στο Wanam Xposed -> System -> Enable 4 way reboot menu. Μπορείς και απο το Gravity Box αλλά από ότι έχω καταλάβει το Wanam είναι πιο συμβατό με αυτή τη rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Ποια rom ρε παιδες ειναι καλυτερη να βαλω σε γρηγοραδα,μπαταρια και ραδιο;Επισης εχουμε πουθενα γραμμενα τι σβηνουμε με το titanium μην κανω καμια βλακεια;Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasm1988 Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Ποια rom ρε παιδες ειναι καλυτερη να βαλω σε γρηγοραδα,μπαταρια και ραδιο;Επισης εχουμε πουθενα γραμμενα τι σβηνουμε με το titanium μην κανω καμια βλακεια;Ευχαριστω στο πρώτο δεν μπορω να σε βοηθήσω (και εγω ψαχνω το ιδιο και περιμένω). για τις εφαρμογές υπάρχει η λιστα στη πρωτη σελιδα αυτου του θεματος.. Παράθεση Samsung galaxy S3 Galaxy Tab 10.1 (p7500) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 στο πρώτο δεν μπορω να σε βοηθήσω (και εγω ψαχνω το ιδιο και περιμένω). για τις εφαρμογές υπάρχει η λιστα στη πρωτη σελιδα αυτου του θεματος.. Σε ευχαριστω,γιατι περιμενεις και εσυ, ειναι μεγαλο μυστικο;:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasm1988 Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Σε ευχαριστω,γιατι περιμενεις και εσυ, ειναι μεγαλο μυστικο;:lol: χαχαχ τεράστιο.. περιμένω με την 4.1.2 ακόμα μέχρι να διαβάσω εδω οτι εχει διορθωθεί η 4.3 η' να ακούσω πολύ καλά λογία (μπαταρια, απόδοση) για καμιά 4.4.χ κοστομ.. ή μήπως γίνει κάνα θαύμα μέρες που έρχονται και βγει καμιά ανακοίνωση για οφισιαλ 4.4 (ουτε σε όνειρο ).. πάντως αν καποιος εχει να σου προτείνει κατι θελω πολυ να το "ακουσω " και εγω.. Παράθεση Samsung galaxy S3 Galaxy Tab 10.1 (p7500) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 χαχαχ τεράστιο.. περιμένω με την 4.1.2 ακόμα μέχρι να διαβάσω εδω οτι εχει διορθωθεί η 4.3 η' να ακούσω πολύ καλά λογία (μπαταρια, απόδοση) για καμιά 4.4.χ κοστομ.. ή μήπως γίνει κάνα θαύμα μέρες που έρχονται και βγει καμιά ανακοίνωση για οφισιαλ 4.4 (ουτε σε όνειρο ).. πάντως αν καποιος εχει να σου προτείνει κατι θελω πολυ να το "ακουσω " και εγω.. οκ θα ενημερωσω:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 χαχαχ τεράστιο.. περιμένω με την 4.1.2 ακόμα μέχρι να διαβάσω εδω οτι εχει διορθωθεί η 4.3 η' να ακούσω πολύ καλά λογία (μπαταρια, απόδοση) για καμιά 4.4.χ κοστομ.. ή μήπως γίνει κάνα θαύμα μέρες που έρχονται και βγει καμιά ανακοίνωση για οφισιαλ 4.4 (ουτε σε όνειρο ).. πάντως αν καποιος εχει να σου προτείνει κατι θελω πολυ να το "ακουσω " και εγω.. Μπορείς να βάλεις άνετα μια custom 4.3 όπως για παράδειγμα η Omega V58 μαζί με boeffla kernel και με τις ανάλογες ρυθμίσεις θα έχεις γρήγορη rom με πολύ καλή μπαταρία και όλα να δουλεύουν μια χαρά. Με αυτό τον συνδιασμό εγώ έχω 2-3% κατανάλωση μπαταρίας σε 12 ΩΡΕΣ όταν το κινητό είναι σε αδράνεια. Και όταν δουλεύει όλα είναι Οκ χωρίς κολλήματα. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j0hnn1e Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Καποια προταση για 4.4.x ? Απο 4.3 απο αποψη smoothnes / battery drain προτεινεται η archidroid? Χρησιμοποιω την temasek εδω και αρκετο καιρο (απο την 4.3) αλλα σταματησε το support της οποτε κοιταζω για καπου αλλου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Μιλώντας για 4.4 εννοούμε φαντάζομαι μονο pure android ; Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Καποια προταση για 4.4.x ? Απο 4.3 απο αποψη smoothnes / battery drain προτεινεται η archidroid? Χρησιμοποιω την temasek εδω και αρκετο καιρο (απο την 4.3) αλλα σταματησε το support της οποτε κοιταζω για καπου αλλου.. Archidroid έχω την stock based. Τέλεια και ταχύτατη και καλή μπαταρία. Τη χρησιμοποιώ μήνες και με κάθε update γίνεται καλύτερη. Ειδικά σε συνδυασμό με boeffla kernel τα πάει πολύ καλά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j0hnn1e Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Μιλώντας για 4.4 εννοούμε φαντάζομαι μονο pure android ; Ναι για pure μιλάω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antriou23 Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Καλημερα παιδια .θα ηθελα να περασω custom rom.θελω να περασω την omega και την neat rom.πρεπει να κανω ρουτ?τι recovery πρεπει να βαλω για να τις περασω και τις δυο?η καθεμια θελει κατι διαφορετικο?μεσω odin δεν τις περναω και τις δυο η αλλιως?οποιος θελει ας απαντησει.ευχαριστω Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Δες στο παρακάτω λινκ. Θα βρεις οδηγίες για ρουτ και για να φλασαρεις τον recovery. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4146267 Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris71 Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Χρησιμοποιω την temasek εδω και αρκετο καιρο (απο την 4.3) αλλα σταματησε το support της οποτε κοιταζω για καπου αλλου.. Δεν σταμάτησε το support...άλλαξε thread....έχει φτάσει το v61!!!! http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3/general/4-4-2-cm11-temaseks-unofficial-build-t2681344 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmy81 Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Ρε παιδιά έχω κανει μια πατάτα και το κακό είναι πως δεν θυμάμαι πως τι εκανα. Πειραζα το CSC με διάφορους τρόπους, δεν θυμάμαι με πόσους. Το αποτέλεσμα; κάθε φορά σε recovery mode μου γράφει #manual mode# applying multi CSC , CSC applied COS , και successful ή κάτι παρόμοιο. Το γνωρίζει κανεις; ξέρει κανεις πως θα το ξεφορτωθω; έχω περάσει 2 φορες official ROM απο πανω αλλά τίποτα. Υπάρχει κάτι να φλασαρω με Odin για CSC? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts