Jump to content

giorgos681

Members
  • Δημοσιεύσεις

    20
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by giorgos681

  1. Καλησπέρα παιδιά!το κινητό φοράει official 4.3 και θέλω να βάλω cyanogenmod 11.μπορεί κάποιος φίλος να μου πει ποια αρχεία χρειάζομαι για Ρουτ και recovery με κάποιο λινκ απο έμπιστο site...ώστε να συμβαδίζουν και με την 4.3. Ευχαριστω
  2. παιδια το κινητο φοραει cyanogenmod 11 και εχω μια απορια. στον dialer πανω πανω εχει μια μπαρα αναζητησης....πως την βγαζουμε να μην υπαρχει??
  3. παιδια το κινητο φοραει cyanogenmod 11 και εχω μια απορια. στον dialer πανω πανω εχει μια μπαρα αναζητησης....πως την βγαζουμε να μην υπαρχει??
  4. ευχαριστω πολυ φιλε μου, να σαι καλα!δουλεψε!
  5. καλησπέρα παιδιά!ο γαλαξίας έχει πάνω cm 10.1.3 και θέλω να του βάλω cm11. το πρόβλημα βέβαια οταν κανω εγκατασταση ειναι το recovery.θελει update ειναι cwm.κατεβασα το rom manager εκανα αναβαθμιση αλλα την cm 11 δεν την παιρνει βγαζει σφαλμα. η cm εκδοση ειναι η galaxysmtd. μπορει καποιος να μου στειλει λινκ με ενα recovery που του δουλεψε ωστε να το φλασαρω με odin???
  6. απο φωτο δεν μπορω να σου απαντησω γιατι δεν τις εχω δει σε υπολογιστη για να κανω συγκριση μιας και δεν πολυχρησιμοποιω την καμερα...αν καποιος αλλος "συναδελφος" ξερει ας μας δωσει τα φωτα του...
  7. η cm11 προσωπικα για μενα ειναι οτι πιο ομορφο εχει μπει στο σ3 μου...αρχικα ειχα βαλει cm10.2 και ειδα αλλο τηλεφωνο...τωρα εχει πανω cm11 και παει ακομα πιο σφαιρα πραγμα που με κανει να αναρωτιεμαι πως θα πηγαινει με cm12 οταν αυτη βγει...επισης o νεος phone dialer ειναι πολυ ευχρηστος καμια σχεση με οτι υπηρχε στο παρελθον...αρνητικο βεβαια οτι δεν εχουν ραδιοφωνο οι cyanogenmod.
  8. καλησπερα παιδια! φοραω cm 10.1.3 και θελω να βαλω ηχο κλησης ενα ringtone mp3 που εκοψα...ενω παιζει στο apollo παταω ορισμος ως ηχος κλησης αλλα δεν το "πιανει"...καμια λυση???ευχαριστω προκαταβολικα
  9. το σ3 το πηρα οταν ειχε 280.με 205 ειναι σαν να κλεβεις εκκλησσια..οσον αφορα τις διαφορες custom rom. ειχα βαλει cm10.2 stable αρχικα και ετρωγε μπαταρια μετα του εβαλα 10.1.3 stable και αντεχει πιο πολυ απο stock.κατα τη γνωμη μου να προτιμησεις stable εκδοσεις οχι nightlies...οσον αφορα cm11 kitkat προσωπικα δεν μου αρεσει γιατι εχουν αλλαξει τον dialer.τελος μe cyanogenmod εχεις εμπειρια χρησης σαν iphone-no lag και ταχυτητα....s3+cyanogenmod το καλυτερο value for money!!
  10. παιδια καλημερα!θελω απο cm10.2 να γυρισω σε cm10.1 υπαρχει καποια ειδικη διαδικασια που πρεπει να κανω κατα τη διαρκεια του φλασαρισματος??ευχαριστω
  11. καλημερα παιδια!εχω βαλει την cm10.2 kai εχω παρατηρησει οτι σε σχεση με την stock 4.3 τρωει πιο γρηγορα την μπαταρια...δεν θελω να αλλαξω ρομ παλι γιατι αυτη με καλυπτει απο αποψη ταχυτητας...τι μου προτεινετε να κανω?
  12. καλησπερα παιδια!!εβαλα και εγω με τη σειρα μου cyanogenmod 10.2 και το κινητο οντως πεταει σε σχεση με τη stock..το μονο προβλημα ειναι το εξης: συγχρονισα πριν κανω την αλλαγη τις επαφες μου με το gmail και τωρα σε καποιες επαφες εχει αποθηκευμενες ως φωτο προφιλ παλιες φωτογραφιες(σε κακη αναλυση)....αλλαζω τις φωτο αλλα τιποτα....σβηνω τις επαφες και τις ξαναφτιαχνω οι παλιες φωτο παλι εκει...μηπως πρεπει να σβησω καποιο αρχειο απο την internal sd??
×
×
  • Create New...