Jump to content

Kaede

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Kaede

  • Ημ. Γέννησης Δεκέμβριος 13

Kaede's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Και γω από Kaizershop το πήρα και όλα καλά. Παρήγγειλα και screen protector αλλά απ'ό,τι φαίνεται πλέον έχουν ήδη οπότε τζάμπα..! Εκτός αν το δικό σου δεν είχε οπότε να ανησυχήσω..;p Αν το ξερουτάρω ελπίζω να ισχύει και η εγγύηση, αν (χτύπα ξύλο) πάθει κάτι..
  2. Kaede

    Huawei Ascend Mate

    Εμμμμ τι να γίνει τώρα...Θα μου μείνει το απωθημένο:) Πάντως πέρα από τη μπαταρία (και αυτό συγκριτικά) δεν έχω άλλο παράπονο απ'το S3..
  3. Kaede

    Huawei Ascend Mate

    Τελικά με έφαγε η αμφισβήτηση.. δεν προσέτρεξε και κανείς για την υπεράσπισή του και πήρα το S3! Άρα υποθέτω το θέμα μπορεί να κλείσει, αν δεν ενδιαφέρεται άλλος για το Mate (αν και η μπαταρία του Huawei θα μου μείνει απωθημένο;p)
  4. Όταν λέτε "πιο ελαφριά rom", είναι απλά απαλλαγμένη απ'τη σαβούρα του S3? Με ενδιαφέρει και το battery drain της κάθε rom, γι'αυτό..
  5. Ordered!! Πολλές μέρες το λιβάνισα.. Βρήκα και ένα guide για CM11.. 4.4.. Για να δούμε:)
  6. Επειδή η δουλειά μου έχει να κάνει αρκετά με τα internets, σκεφτόμουν μήπως βοηθούσε.. (ντάξει, σκέφτηκα και το gaming είναι η αλήθεια:P) Μ'αρέσουν οι μεγάλες οθόνες αλλά ίσως όντως η συγκεκριμένη ξεφεύγει, δε ξέρω. Αν δεν ήταν και η μπαταρία τέρας, δε θα το σκεφτόμουν καν. (έχει πάντως ρύθμιση για one hand typing απ'ότι είδα στο youtube!)
  7. Η μπροστινή κάμερα δε με απασχολεί και πολύ, αλλά για τη RAM συμφωνώ.. γιατί οχι το Ascent Mate τότε όμως που έχει ίδια RAM και διπλάσια μπαταρία? (επιμένω, το ξέρω;p)
  8. hmmmm όντως, αλλά πέρα από extra RAM δε βλέπω να 'χει και μεγάλες διαφορές από το S3.. και είναι και 50 ευρώ πάνω..
  9. Είναι αλήθεια πως δεν αντέχονται τα built-in apps. I'll give it a shot (και ο θεός βοηθός) ! Κάτσε να αποφασίσω ποιο απ'τα 2 θα πάρω όμως..
  10. Καλησπέρα, μιας και το θέμα κυκλοφόρησης του Huawei είναι νεκρό εδώ και κάνα χρόνο, υπάρχει κανείς που να το χρησιμοποιεί ενεργά όλο αυτό το διάστημα?? Κανένα review?? Θα βοηθούσε περισσότερο απ'τα unboxing videos! Σκέφτομαι μήπως το πάρω μιας και πλέον έχει πέσει στα 249€.. Αλλά δεν είμαι σίγουρη αν η τεράστια οθόνη θα μ'αρέσει ή θα με δυσκολέψει.. έχουμε και μικρά χέρια :p P.S. Δεκτές και ανάλογες προτάσεις που να μη ξεπερνάνε αυτή την τιμή.. Κοιτούσα και το Samsung Galaxy S3 που πλέον είναι στα 205€, αλλά έχει τη μισή μπαταρία ρε γμτ.. και δίπλα στο άλλο μου φαίνεται πλέον νάνος!;p (http://i1.ytimg.com/vi/KLgtkEaQRJc/maxresdefault.jpg)
  11. Χτες το κοιτούσα, τι στο καλό..! Καλή φάση:D Αν και θέλω πρώτα να σιγουρευτώ για το άλλο ρε γμτ...
  12. Γεια και από μένα, το είδα και γω που πήγε στα 212€ και το σκέφτομαι.. ποιο είναι το πόρισμα όμως μετά από τόσο καιρό που κυκλοφορεί, αξίζει??:p Αν έχετε καμιά καλύτερη πρόταση στα ίδια επίπεδα τιμών, hit me! Η αλήθεια είναι ότι ζαχάρωνα το Huawei Ascend Mate (πλέον είναι στα 249€) αλλά ακόμα δεν έχω αποφασίσει αν η (τόσο) μεγάλη οθόνη του είναι στα pros ή στα cons. Έχουμε και μικρά χέρια.. Αλλά το θέλω για καψιματάκι οπότε η μπαταρία των 4050mah είναι αρκετά δελεαστική σε σχέση με του S3.
×
×
  • Create New...