telmusic Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Εγω παντως δεν μπορώ να περασω την 7,2. Δοκιμασα την Lite και την recommended version και εκει που κανει εγκατάσταση τις εφαρμογες που εχω επιλέξει στο τελος μου γραφει set metadata: some changes failed. Παταω next κανει επανεκκίνηση μου βγάζει το Logo της Samsung και μετα με πηγαίνει παλι σε cwm. Τι μπορεί να φταιει; Φυσικα κανω wipe format chase dalnik Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Εγω παντως δεν μπορώ να περασω την 7,2. Δοκιμασα την Lite και την recommended version και εκει που κανει εγκατάσταση τις εφαρμογες που εχω επιλέξει στο τελος μου γραφει set metadata: some changes failed. Παταω next κανει επανεκκίνηση μου βγάζει το Logo της Samsung και μετα με πηγαίνει παλι σε cwm. Τι μπορεί να φταιει; Φυσικα κανω wipe format chase dalnik Η lte είναι η εκδοση με lte. Δηλαδή 4g Εσύ φαντάζομαι εχεις το κανονικό. Για την recommended δεν ξέρω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Κοιτα να δεις ... ουτε που πηγε το μυαλο μου ( για το lte λεω) Παντως ουτε και την recommended δεν μπορεσα να την περασω και δεν ηθελα να δοκιμασω στην εκδοση που λεει φουλ bloatware Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 το σκορ ειναι απλα οπως ειναι χωρις βελτιωτικες ενεσεις.πραγμα που αποφευγω γενικως. Με ποιο κερνελ; Kernel: Stock XXUGNB6 Repacked Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Kernel: Stock XXUGNB6 Repacked Όντως τότε είναι πιο γρήγορη η ROM :) Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achkap Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Κοιτα να δεις ... ουτε που πηγε το μυαλο μου ( για το lte λεω) Παντως ουτε και την recommended δεν μπορεσα να την περασω και δεν ηθελα να δοκιμασω στην εκδοση που λεει φουλ bloatware Δεν ειναι lte. Ειναι light εκδοση χωρις πολλες εφαρμογες. Εχεις το τελευταιο recovery? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 (edited) Σίγουρα δεν έχω το τελευταίο ( το έχω αρκετό καιρό ) . Ούτε θυμάμαι πως το περνάω . Ποιό είναι το τελευταίο; Μόλις τσέκαρα ότι έχω την v 6032 . Με αυτήν πέρασα πριν λίγες μέρες την neat 6.5 Edited March 16, 2014 by telmusic Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Δεν ειναι lte. Ειναι light εκδοση χωρις πολλες εφαρμογες. Εχεις το τελευταιο recovery? παιδια ζητω συγνωμη.. διαβασα lte αντι για lite :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achkap Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Σίγουρα δεν έχω το τελευταίο ( το έχω αρκετό καιρό ) . Ούτε θυμάμαι πως το περνάω . Ποιό είναι το τελευταίο; Μόλις τσέκαρα ότι έχω την v 6032 . Με αυτήν πέρασα πριν λίγες μέρες την neat 6.5 6.047 σε cwm η philztouch. Διαλεγεις και παιρνεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Για να μην κανω κατι τσαμπα , οσοι φλασαρανε την 7,2 με ποιο recovery το εκαναν; Η v 6032 σίγουρα δεν μπορει; Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fourtwo Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Παιδιά τα φώτα σας λίγο... Μηδένισα τον μετρητή και θέλω να βάλω την τελευταία official ρομ που έχει βγει. Γίνεται να την φλασάρω χωρίς τη χρήση odin, ώστε να μην χρειαστεί αργότερα να ξαναγίνω ρουτ για να χρησιμοποιήσω τον triangle away. Δηλαδή με άλλα λόγια θέλω να έχω ένα κινητό με οφίσιαλ ρομ και χωρίς ρουτ. Είναι εφικτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Παιδιά τα φώτα σας λίγο... Μηδένισα τον μετρητή και θέλω να βάλω την τελευταία official ρομ που έχει βγει. Γίνεται να την φλασάρω χωρίς τη χρήση odin, ώστε να μην χρειαστεί αργότερα να ξαναγίνω ρουτ για να χρησιμοποιήσω τον triangle away. Δηλαδή με άλλα λόγια θέλω να έχω ένα κινητό με οφίσιαλ ρομ και χωρίς ρουτ. Είναι εφικτό; Φλασάροντας επίσημη Ρομ μέσω Odin δεν γράφει ο μετρητής. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fourtwo Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Φλασάροντας επίσημη Ρομ μέσω Odin δεν γράφει ο μετρητής. Και μενα μου φανηκε αρκετα παραξενο, αλλα δυστυχως με το φλασαρισμα της μαμας ρομ ο μετρητης ανεβηκε!!:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 (edited) Για να μην κανω κατι τσαμπα , οσοι φλασαρανε την 7,2 με ποιο recovery το εκαναν; Η v 6032 σίγουρα δεν μπορει; Ισχύει ότι σου απάντησε ο achkap. Με CWM 6.0.4.4 ή PhilZ Touch θα είσαι εντάξει. Προτιμώ PhilZ Touch. Φρόντισε μόνο να έχεις την τελευταία βερσιόν (6.9.13 είναι τώρα το PhilZ Touch). Αυτός είναι και ο λόγος που δεν μπορείς να φλασάρεις την Neat rom. Edited March 17, 2014 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Παιδιά το λινκ δεν το έλεγξα να δω τι γίνεται και το κατέβασα αφού βγήκε η 7.2. την πέρασα με Philz recovery και για τον κέρνελ που ρωτάει ένας φίλος τον τελευταίο του Boeffla beta6a. Αν και προσωπικά θεωρώ ότι και αυτός που έχει η 7.2 είναι μια χαρά. Σχετικά με κολλήματα που διάβασα παραπάνω δεν αντιμετώπισα κανένα και φλάσαρα και την full και την lite με full wipe πριν το φλασάρισμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Ισχύει ότι σου απάντησε ο achkap. Με CWM 6.0.4.4 ή PhilZ Touch θα είσαι εντάξει. Προτιμώ PhilZ Touch. Φρόντισε μόνο να έχεις την τελευταία βερσιόν (6.9.13 είναι τώρα το PhilZ Touch). Αυτός είναι και ο λόγος που δεν μπορείς να φλασάρεις την Neat rom. Στο Link για την τελευταία PhilZ βλεπω δυο version Μια σε καταληξη md5 και την αλλη σε zip. Να υποθεσω πως για την version zip ακολουθώ την ιδια διαδικασία που κανω με τις rom; Δηλαδη φόρτωμα στην sd και περασμα με το recovery που εχω τωρα ; ( χωρις την αναγκη pc) Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lurker Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Έχω το εξής θέμα: έβαλα την Revolution HD 50.0 με Android 4.3 (έκδοση I9300XXUGMK6) με boeffla kernel και boeffla config V2. Οι ρυθμίσεις του config είναι Governor zzmoove, Governor profile zzmoove-battery και στο miscellaneous έχω το zRam status ενεργοποιημένο με default ρυθμίσεις. Έκανα καθαρή εγκατάσταση με wipe τα πάντα όλα εκτός της external SD και κάποιες εφαρμογές τις επανέφερα με το titanium backup. Ενώ τα πάμε σχετικά καλά από θέμα μπαταρίας (λίγο παραπάνω αυτονομία), έχω αρκετά lag. Από το wake του τηλεφώνου και γενικά στις αποκρίσεις. Οι εφαρμογές όταν φορτώσουν πάνε καλά. Αλλά τα lag στην απόκριση παραμένουν. Κάποιες λίγες φορές και μέσα στις εφαρμογές, πχ πατάω κάτι και "ακούει" μετά από 2-3 sec. Επίσης κατά ένα περίεργο τρόπο όταν είμαι στο παλιό καλό tapatalk (classic, free όπως το λένε) μου κλείνει συχνά-πυκνά την εφαρμογή youtube με μήνυμα ότι διακόπηκε (άσχετα αν την είχα ανοίξει εγώ ή όχι νωρίτερα). Βέβαια τώρα βλέπω πως το xda υπάρχει η έκδοση I9300XXUGNA8 στην Revolution HD και λέω να την βάλω μήπως διορθώσω κάτι. Έχει να κάνει με τις ρυθμίσεις του boeffla αυτά τα προβληματάκια; Προτείνετε κάτι άλλο; Γιατί αν συνεχιστούν θα γυρίσω σε 4.1.2 που ήταν σταθερή και με ελάχιστα lag. Παράθεση If it isn't Amstrad, it isn't good enough Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Αυτό με την εφαρμογή του YouTube μου το έκανε στην neat και αυτό που έκανα ήταν την επόμενη φορά που την πέρασα να μην συμπεριλάβω την εφαρμογή YouTube στις προεγκατεστημενες και να την κατεβάσω από το play. Προτείνω να κάνεις απεγκατάσταση την εφαρμογή και να την βάλεις ξανά από το play. Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Στο Link για την τελευταία PhilZ βλεπω δυο version Μια σε καταληξη md5 και την αλλη σε zip. Να υποθεσω πως για την version zip ακολουθώ την ιδια διαδικασία που κανω με τις rom; Δηλαδη φόρτωμα στην sd και περασμα με το recovery που εχω τωρα ; ( χωρις την αναγκη pc) Ακριβώς. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 πως μπορω να φορμαρο το τηλ για να καθαρισει απο διαφορα ου εχει μεσα αλλα και απο οτι μενει απο διαφορες ρομ που εχουν μπει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lurker Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 πως μπορω να φορμαρο το τηλ για να καθαρισει απο διαφορα ου εχει μεσα αλλα και απο οτι μενει απο διαφορες ρομ που εχουν μπει ; Εγώ μπαίνω στο CMW, κάνω wipe data/factory reset και μετά wipe ή format τα πάντα όλα ΕΚΤΟΣ external SD. Παράθεση If it isn't Amstrad, it isn't good enough Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 πως μπορω να φορμαρο το τηλ για να καθαρισει απο διαφορα ου εχει μεσα αλλα και απο οτι μενει απο διαφορες ρομ που εχουν μπει ; αν θες να κρατησεις την ρομ που έχεις τώρα και να μην φλασάρεις άλλη μην κάνεις φορμάτ το σύστεμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 θα περασω αλλη απλα θελω να το καθαρισω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 (edited) Ισχύει ότι σου απάντησε ο achkap. Με CWM 6.0.4.4 ή PhilZ Touch θα είσαι εντάξει. Προτιμώ PhilZ Touch. Φρόντισε μόνο να έχεις την τελευταία βερσιόν (6.9.13 είναι τώρα το PhilZ Touch). Αυτός είναι και ο λόγος που δεν μπορείς να φλασάρεις την Neat rom. Το backup που έχω κάνει με το προηγούμενο recovery μπορεί να γίνει restore με το Philz? Edit.. εβαλα την 7,2 και ολα φαινονται να δουλευουν αψογα... Μου ξέφυγε ομως η εφαρμογη mail και δεν την περασα... Μπορω να την βρω και να την βαλω ξεχωρα απο καπου; Αν ξανα κανω διαδικασια εγκαταστασης μπορω να επιλεξω μονο την εφαρμογη που ξεχασα χωρις να επηρεαστεί το υπολοιπο στήσιμο της rom που ηδη εχω κανει; Edited March 17, 2014 by telmusic Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Το backup που έχω κάνει με το προηγούμενο recovery μπορεί να γίνει restore με το Philz? Edit.. εβαλα την 7,2 και ολα φαινονται να δουλευουν αψογα... Μου ξέφυγε ομως η εφαρμογη mail και δεν την περασα... Μπορω να την βρω και να την βαλω ξεχωρα απο καπου; Αν ξανα κανω διαδικασια εγκαταστασης μπορω να επιλεξω μονο την εφαρμογη που ξεχασα χωρις να επηρεαστεί το υπολοιπο στήσιμο της rom που ηδη εχω κανει; μπορείς να την βρεις μέσα από το ζιπ της ρομ. φαντάζομαι αν την περάσεις μέσα στο system/app θα λειτουργεί. δεν είμαι και σίγουρος όμως. καλύτερα να μας πει και κάποιος λίγο πιο σχετικός Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts