Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy S III

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εβαλα το cm-11-20140105-NIGHTLIES-i9300

Αυτο που εχω να πω ειναι πως εχει εκπληκτικη διαχειριση της Ram και της μπαταριας.

Ενδεικτικα ram πανω απο 550-600 δεν ειδα ποτε (με φορτωμενα διαφορα widgets κλπ) και η μπαταρια μου κρατησε περιπου 1-1,5 μερα με χοντρικα 4,5 ωρες ανοικτη οθονη και Wi-fi. Οταν δε το κινητο ειναι σε deep sleep απλα δεν πεφτει με τιποτα :lol:

Καποιο σημαντικο προβλημα δεν εχω συναντισει μεχρι στιγμης. Wi-fi, δεδομενα καμερα ολα δουλεουν αψογα χωρις lag.

To μονο που δεν εχω δοκιμασει ακομα ειναι το music player (οποιοδηποτε) για το οποιο εχω ακουσει οτι εχει καποια προβληματα οταν βρισκεσαι σε lockscreen.

Αυτα απο μενα και sorry για το σεντονι. :p:lol:

Καλημέρα και χρόνια πολλά!για την παραπανω rom έχουν φτιάξει την κάμερα και το βίντεο να γράφουν ποιοτικά όπως η στοκ ή οχι;γιατι αν δεν το έχουν κανει ακομη χανουμε ενα πολυ καλο ποσοστο ωφελιμοτητας απο το κινητο μας.

• Απαντήσεις 7,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα και χρόνια πολλά!για την παραπανω rom έχουν φτιάξει την κάμερα και το βίντεο να γράφουν ποιοτικά όπως η στοκ ή οχι;γιατι αν δεν το έχουν κανει ακομη χανουμε ενα πολυ καλο ποσοστο ωφελιμοτητας απο το κινητο μας.

Καλημερα και απο μενα και χρονια πολλα.

Ενα bug που υπαρχει στην καμερα (ελπιζω να το διορθωσουν συντομα) ειναι οτι αν πατησεις εσυ focus τοτε αυτο χανεται και η φωτογραφια βγαινει θολη. Αν το αφησεις να κανει autofocus τοτε δεν υπαρχει κανενα προβλημα. To ιδιο και στη ληψη video.

Πρόσφατα έβαλα την 4.3 DBT. Κάθε φορά που μπαίνω στο recovery (CWMTouch 6.0.3.2) χάνω το root (αν και επιλέγω να μην χαθεί βγαίνοντας από το recovery...). Έτσι θα γίνεται πλέον; Κάνω κάτι λάθος; Συμβαίνει σε κανέναν σας;

παιδια μια απορια.

στο cwm βλεπετε την επιλογη Fix Permissions

δεν την βρισκω.. :wacko:

και κατι ακομα. εχει δοκιμασει κανενας σας την Resurrection Remix 4.4.2;

πως παει απο σταθεροτητα; γιατι βλεπω λεει experimental και δεν ξερω τι θεματα μπορει να εχει..

παιδια μια απορια.

στο cwm βλεπετε την επιλογη Fix Permissions

δεν την βρισκω.. :wacko:

απ οτι ξερω εχει καταργηθει η επιλογη αυτη

Πρόσφατα έβαλα την 4.3 DBT. Κάθε φορά που μπαίνω στο recovery (CWMTouch 6.0.3.2) χάνω το root (αν και επιλέγω να μην χαθεί βγαίνοντας από το recovery...). Έτσι θα γίνεται πλέον; Κάνω κάτι λάθος; Συμβαίνει σε κανέναν σας;

Αυτό που επιλέγεις πριν βγείς είναι αυτό που σου χαλάει το root....Στο reboot δεν χρειάζεται να επιλέγεις εκεί που λέει για SU.

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Έχει βγει και η NeatRom 4.4.2

Ο τύπος είναι πολύ καλός στις προηγούμενες ROM που είχε βγάλει

Είναι μία πολύ καλή Rom γρήγορη και σταθερή.

Απ οτι ξερω εχει καταργηθει η επιλογη αυτη

Γιατί το θέλει στην εγκατάσταση της rom... Τέλος πάντων... Θα το ρωτήσω εκεί :-/

Γιατί το θέλει στην εγκατάσταση της rom... Τέλος πάντων... Θα το ρωτήσω εκεί :-/

Απλά προσπέρασε αυτό το σημείο στην εγκατάσταση.

χαιρετω την παρεα, οταν παω να κανω συγχρονισμο στις ρυθμισεις συγχρονισμου για τον λογαριασμο του γουγκλι μου βγαζει ενα σφαλμα και μου λεει οτι ο συγχρονισμος ιντερνετ απετυχε και αντιμετωπιζει καποια προβληματα.ξερει κανεις τι ειναι αυτο ;

Παιδιά κανεις εδώ με boeffla για βοήθεια; δε με βγάζει μέρα το κινητό κ δεν κάνω τρελή χρηση...

Επέλεξε governor Zzmove and Governor profile Zzmove battery yank. Στα cpu tweaks βάλε Idle Mode : AFTR+LPA και στο multicore powersave : Aggresive.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Απλά προσπέρασε αυτό το σημείο στην εγκατάσταση.

Την έβαλα την συγκεκριμένη rom και πραγματικά δεν περίμενα τόσο εντυπωσιακά αποτελέσματα ειδικά όταν στον τίτλο της λέει ότι είναι experimental.

Είναι άνετα καλύτερη από την cm11 nightly που είχα πριν.

Έχει απεριόριστο customisation και είναι χωρίς αμφιβολία σε καλύτερα επίπεδα από τις nightly.

Νωρίς ακόμα αλλά τα πάει πάρα πολύ καλά και από μπαταρία και από performance... Όπως κάθε kit kat rom απλά πετάει!

ΥΓ: Αυτό το halo.. Πόσο χρήσιμο παίζει να είναι πια; είχα ξεχάσει πόσο ωραίο είναι να το έχεις και να ανοίγεις από εκεί κάποιες ορισμένες εφαρμογές όπως μουσική για παράδειγμα.

Σίγουρα αξίζει δοκιμή. Θα σας πω και αύριο στο περίπου που θα ξέρω για την μπαταρία

Έβαλα με clean install τη neat Rom αλλά προσπαθούσα να κατεβάσω κάτι εφαρμογές και σε όλες μου βγάζει αυτό,τι πρέπει να κάνω; Επίσης δε μου συγχρονίζει τις επαφές από το μέιλ...

μετα το update σε 4.3 θελει κανα αλλο αρχειο για ροοτ;; Κανω κανονικα την διαδικασια οπως αναφερεται, μου λεει επιτυχεις αλλα το κινητο δεν ρουταρεται. ξερει καποιος;;

Android Phone Model:

Sony xperia X8 Google Nexus S GT-i9023 Galaxy S3 GT-i9300 Note 3 SM-N9005

Huawei P9 EVA-L09

μετα το update σε 4.3 θελει κανα αλλο αρχειο για ροοτ;; Κανω κανονικα την διαδικασια οπως αναφερεται, μου λεει επιτυχεις αλλα το κινητο δεν ρουταρεται. ξερει καποιος;;

Δοκίμασε αυτό

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1538053

δεν κανει δουλεια... Μου λεει αν εχετε κανει αναβαθμιση σε 4,3 ξαναρουταρεται χειροκινητα. πληροφοριες στο διαδικτυο

Android Phone Model:

Sony xperia X8 Google Nexus S GT-i9023 Galaxy S3 GT-i9300 Note 3 SM-N9005

Huawei P9 EVA-L09

Επέλεξε governor Zzmove and Governor profile Zzmove battery yank. Στα cpu tweaks βάλε Idle Mode : AFTR+LPA και στο multicore powersave : Aggresive.

Πού είναι όλες αυτές οι επιλογές;; :cry:

Ευχαριστώ θερμά!

Άπειρες επιλογές έχει εκεί μέσα :wacko:

Έκανα αυτά που είπε ο φίλος πιο πάνω. Για να δούμε τι θα δούμε...

:)

Εκανα μονο wipe data/factory reset θα πρεπει να κανω και τα υπολοιπα μαλλον.

Το wipe system ποιο ειναι?

Και εγω μονο αυτο εκανα και βαζοντας αλλη ρομ τελικα δεν εχασα τιποτα .

Βεβαια για να πως την αμαρτια μου δεν θυμόμουν τι αλλο έπρεπε να σβησω πριν περασω την ρομ .

Αν εκτος απο wipe data/factory reset κανω και format cache, dalvik θα σβηστούν και οτα περιεχόμενα απο την εσωτερική καρτα;

Επειδη δεν θελω να σβησω τα data της εσωτερικης τι δεν πρεπει να περιαξω ; ( μιλωντας παντα για διαδικασία που γίνεται με το cwm )

Παιδιά κανεις εδώ με boeffla για βοήθεια; δε με βγάζει μέρα το κινητό κ δεν κάνω τρελή χρηση...

Δεν ξέρω τι χρήση κάνεις..πχ πόσες ώρες οθόνης έχεις μέχρι να ξαναφορτίσεις?

Σε κάθε περίπτωση πρέπει να δεις ποιός σου "τρώει" τη μπαταρία (πχ. έχεις gps ανοιχτό? το location στα Google services) ... Πήγαινε ρυθμίσεις -> Μπαταρία και δες

Σε 2ο χρόνο εγκατέστησε το better battery stats να δεις αν έχεις πολλά wakelocks και από που

ψάξτο λίγο έτσι και μετά δες τον kernel γιατί αν κάτι τρέχει συνέχεια ότι και να κάνεις στον kernel είναι μάταιο

Παιδια καλησπερα, γραφω και σε αυτο το θεμα γιατι εχω σαλταρει.Μου εσπασε το γυαλι απο το s3 το πατησε αμαξι...το touch και η οθονη δειχνουν κανονικα.Ξερει καποιος καποια λυση εκτος της smartec; (των 130 ευρω).Αυτη η Netpoint Που το επισκευαζει με 40 ευρω τι λεει; αν γνωριζει καποιος .ευχαριστω