Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy S III

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια εχω το i9305 και ειμαι σε ripper rom v18.5 εχετε να προτεινετε καποια αλλη ισχυει αυτο που λενε για τις cyanogenmod roms οτι εχουν θεμα με την μπαταρια καποια αποψη - γνωμη για τη cyanogenmod 10.1.3 που ειναι stable

• Απαντήσεις 7,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλησπέρα σας

θα ήθελα να ρωτήσω τι χρησιμεύει και τι αλλάζει πραγματικά στην καθημερινή χρήση του κινητού αν πηράξω τις επιλογές στο Limit background processes????

ευχαριστώ

απο σημερα η nightly απο cm αντικατασταθηκε με 4.4 κιτ κατ αυτην δινει πλεον απο site η cyanogenmod αντι για την πολυ καλη 4.3.1

φυσικα υπαρχει η 4.3.1 με ημερομηνια μεχρι και εχτες και φυσικα υπαρχει και σε εκδοση stable απο cm

η cm stable που λες δεν εχει προβλημα με την καμερα? ευχαριστω

Έχει. Αυτή έχω τώρα και το βίντεο την ώρα που τραβάς φαίνεται χάλια ως προς τις αναλογίες

Έχει. Αυτή έχω τώρα και το βίντεο την ώρα που τραβάς φαίνεται χάλια ως προς τις αναλογίες

αν βαλεις αλλο προγραμμα καμερας κανει το ιδιο? το εχεις δοκιμασει?

Η temasek cm11 το είχε αυτό το πρόβλημα αλλά αφενός για τη stock camera υπαρχει fix αφετέρου οι 3rd party εφαρμογές δουλεύουν κανονικά

Έχει βάλει κάνεις 4.4 cm-11-20131207-ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ-i9300.zip να πει εντυπώσεις?

Ποιο gapps-jb κατεβάζουμε για cm 11?

aris71 για βαλε λινκ για το fix που λες

To fix είναι αυτό.

Επίσης σε 2ο χρόνο, έβαλα και το camera.apk από το bank gapps που είχα διαβάσει ότι επίσης λύνει το πρόβλημα και έχει και το photosphere

το μόνο glitch που έχω είναι ότι στο video το ratio ύψους/πλάτους κατά το preview είναι λίγο παραμορφωμένο αλλά η εγγραφή είναι κανονική

Επίσης έχω δοκιμάσει και το camera360 και το "A better Camera" τα οποία παίζουν κανονικά (και το video)

Πάντως για το "Temasek CM11", που χρησιμοποιώ εγώ, μιλάνε για πρόβλημα με τα SMS στις τελευταίες εκδόσεις (και δεν αναβαθμίζω)

Edited by aris71
προσθήκη παραγράφου

παιδια η καλυτερη stable που εχετε δοκιμασει να πηγαινει σφαιρα σε γραφικα πχ gta vice city κτλ Ποια ειναι;

Έβαλε κανένας cyanogenmod με τον cm installer να μου πει πως τα πήγε; λέω να το δοκιμάσω και αυτό τον τρόπο... (μιας και βαρέθηκα να περιμένω την Samsung) :-\

Έχετε βρει με ποιόν τρόπο μπορούμε οι φωτογραφίες των επαφών να είναι σε καλή ανάλυση και να φαίνεται ωραία η εικόνα της επαφής.

Εγώ βρήκα των παρακάτω τρόπο:

1) στην επαφή που θέλω περνάω την φωτογραφεία (ή απο το κινητό ή απο το pc μέσα στο gmail)

2) Περιμένω να γίνει ενημέρωση και στα 2. Δηλαδή και στο κινητό και στο gmail απο το pc.

3) Όταν και τα 2 έχουν ενημερωθεί σβήνω την φωτογραφία απο το κινητό αυτή τη φορά.

4) Περιμένω να γίνει ενημέρωση και στα 2. Δηλαδή και στο κινητό και στο gmail απο το pc.

5) Περνώ την φωτογραφία απο το pc στο gmail και όλα πλέον μια χαρά όταν γίνει η ενημέρωση και στο κινητό. Μόνο με αυτή τη σειρά και μόνο έτσι το Gmail αποφασίζει να στείλει στο κινητό την φωτογραφία της επαφής σε καλή ανάλυση. Δεν ξέρω γιατί το κάνει αυτό αλλά το κάνει.

Έχει βρει καλύτερο τρόπο ?

(Εκτός του προφανές δλδ να έχεις τις φωτογραφίες των επαφών στο κινητό οπότε και της δείχνει μια χαρά)

Edited by agriniopk

Παιδια μια γρηγορη ερωτηση. Μπορω να βαλω 4.3 custom ROM κατευθειαν πανω σε stock 4.1 με full wipes; Μηπως πρεπει να περασω πρωτα official 4.3;

Σορρυ, αλλα δεν εχω χρονο να διαβασω και πρεπει να κανω αυτην την εξυπηρετηση σε ενα φιλο.

Σας ευχαριστω.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια μια γρηγορη ερωτηση. Μπορω να βαλω 4.3 custom ROM κατευθειαν πανω σε stock 4.1 με full wipes; Μηπως πρεπει να περασω πρωτα official 4.3;

Σορρυ, αλλα δεν εχω χρονο να διαβασω και πρεπει να κανω αυτην την εξυπηρετηση σε ενα φιλο.

Σας ευχαριστω.

Θα έχεις πρόβλημα σίγουρα. ..

Θα έχεις πρόβλημα σίγουρα. ..

Αρα ή περναω custom βασισμενη στην 4.1 ή αναβαθμιζω σε επισημη 4.3 και μετα αρχιζω το πειραγμα. Ετσι δεν ειναι;

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρα ή περναω custom βασισμενη στην 4.1 ή αναβαθμιζω σε επισημη 4.3 και μετα αρχιζω το πειραγμα. Ετσι δεν ειναι;

Ετσι ακριβως...βάλε 4.1.2 custom γιατί ακόμη οι 4.3 έχουν θέματα. ..

Ετσι ακριβως...βάλε 4.1.2 custom γιατί ακόμη οι 4.3 έχουν θέματα. ..

Σ'ευχαριστω πολυ φιλε μου. Οντως υπαρχει προβλημα απο επισημη 4.1 κατευθειαν σε cutom 4.3 μετα απο full wipes. Το κινητο κολλουσε, το κουμπι του πισω μια επιανε μια δεν επιανε, ο ηχος χαμηλος και η καταναλωση της μπαταριας χαλια.

Του περασα του φιλου μου δηλαδη την OMEGA AOKP και δεν του εκατσε καθολου καλα.

Αρα οπως ειμαι τωρα να φλασαρω την OMEGA v50.1 που ειναι βασισμενη στην 4.1.2;

Μηπως παιζω λιγο με τη φωτια γιατι δεν πηρα back up το ΙΜΕΙ και τον EFS φακελο ακομα;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σας ευχαριστω.

Όχι δεν χρειάζεται. Την βάζεις απευθείας με full wipe.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Έβαλε κανένας cyanogenmod με τον cm installer να μου πει πως τα πήγε; λέω να το δοκιμάσω και αυτό τον τρόπο... (μιας και βαρέθηκα να περιμένω την Samsung) :-\

εγω. αρκετα ευκολη διαδικασια αρκετα καλη ρομ (4.3) αλλα αν δε βαριομουν θα γυρναγα πισω σε στοκ 4.1.2 με διεγραμενα bloatware που δεν ηθελα και siyah kernel.

τα καλουδια της samsung απλα τα αναγνωριζεις μολις τα χασεις

Ολοι εσεις που εχετε cm ποσο καιρο ρε παιδια ξερετε αν υπαρχει τροπος να εχεις ολα τα samsung πραγματα?

Ουτε direct share στα αρχεια δεν εχω με 10.2 cm

εγω. αρκετα ευκολη διαδικασια αρκετα καλη ρομ (4.3) αλλα αν δε βαριομουν θα γυρναγα πισω σε στοκ 4.1.2 με διεγραμενα bloatware που δεν ηθελα και siyah kernel.

τα καλουδια της samsung απλα τα αναγνωριζεις μολις τα χασεις

Ολοι εσεις που εχετε cm ποσο καιρο ρε παιδια ξερετε αν υπαρχει τροπος να εχεις ολα τα samsung πραγματα?

Ουτε direct share στα αρχεια δεν εχω με 10.2 cm

Και για εμένα έτσι είναι, αρκετές φορές έχω βάλει AOSP rom και μου έχουν αρέσει πολύ, αλλά οι μανίσιες rom έχουν μερικά αναντικατάστατα για εμένα πράγματα

-Samsung FM radio. Το spiritFM δεν το μπορώ.

-S memo. Όσο και να έψαξα, δεν βρήκα άλλη εφαρμογή τόσο γρήγορη, απλή και βολική.

-S calendar. Καλό και το google calendar, αλλά το μανίσιο είναι ακόμη καλύτερο.

-Camera. Αυτό δεν το έψαξα πολύ, αλλά το μανίσιο επίσης το συνήθισα και μου αρέσει.

Όταν είχα ασχοληθεί αρκετά με τις AOSP, θυμάμαι ότι είχα βρει τα αρχειάκια αυτών των προγραμμάτων σαν ανεξάρτητα .apk, τα οποία τα έκανες απλά copy/paste στη συσκευή. Δούλευαν γενικά σωστά, αλλά τα παράτησα, γιατί κουράστηκα να το ψάχνω. Πάντως, νομίζω ότι με λίγο ψάξιμο μπορεί να γίνει.