Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy S III

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ξερει κανεις πως ενεργοποιουμε το hd voice στο S3? εχω το τελευταιο γερμανικο firmware. η cote μας εβαλε στο τρυπακι
υπογραφή εκτός ορίων

παιδια καλημερα.καποια καλη ρομ και κερνελ με καλη αυτονομια μπαταριας ξερουμε?

Του wanam με τον μανισιο κερνελ του, τον adam

Exω το S3 απο Πολωνια και με την συνδεση που εκανα,εκανε update μεσω ΟΤΑ και εγινε

η ROM JZ054K.I9300XXEMD2. Ηθελα να ρωτησω αν αυτη η ROM ειναι καλη,η να βαλω καποια αλλη και αν ξερει καποιος να προτεινει αλλη καλυτερη.

Ευχαριστω

Του wanam με τον μανισιο κερνελ του, τον adam

πως την αναζηταμε?wanam rom?

οκ φιλε μου τη βρηκα,εννοεις τη lite rom? τη νεα 4.2.2 η την 4.1.2? και ο κερνελ οπως βλεπω στο βιντεακι δεν περιλαμβανεται,μηπως τον φλασαρουμε ξεχωριστα με odin?σε ευχαριστω

Edited by notarius

Γεια σας!! Ειμαι με jb 4.1.2 deodexed md2.

Ψαχνω ενα mod που προσθετει επιλογή exit στον στοκ browser!

Εψαξα στο xda αλλα δεν το βρηκα καπου! ! Ευχαριστώ!

Γεια σας!! Ειμαι με jb 4.1.2 deodexed md2.

Ψαχνω ενα mod που προσθετει επιλογή exit στον στοκ browser!

Εψαξα στο xda αλλα δεν το βρηκα καπου! ! Ευχαριστώ!

Επειδή πλέον ασχολούμαι με το Note 2 θα σου πω πως να το κάνεις μονο σου..

Βρες μια ρομ που έχει ηδη αυτό το mod κατέβασε τη ξεζιπαρε τη και πήγαινε στο system/csc και πάρε απο μέσα τα customer.xml feature.xml & others.xml και και πέρασε τα στην ρομ σου με έναν root explorer και κάνε επανεκκίνηση...

Βρες μια ρομ που έχει ηδη αυτό το mod κατέβασε τη ξεζιπαρε τη και πήγαινε στο system/csc και πάρε απο μέσα τα customer.xml feature.xml & others.xml και και πέρασε τα στην ρομ σου με έναν root explorer και κάνε επανεκκίνηση...

Μπορώ να το κάνω κι εγώ αυτό με το auto call recorder στην omega?

Μπορώ να το κάνω κι εγώ αυτό με το auto call recorder στην omega?

Το call recorder φιλέ μου δεν έχει καμία σχέση, για τον browser μιλάμε οταν κάνεις περιήγηση στο google π.χ να πατάς το κουμπί αφής (μενού) και κάτω κάτω να έχει επιλογή για έξοδος απο τον browser..

Ok θα το προσπαθήσω....Ευχαριστώ!

Αν το καταφέρεις ανέβασε το αν θες μήπως το θέλουν κι άλλοι..

Ανέβασε κάπου το others.xml από το φάκελο csc του τηλεφώνου σου και δώσε μου το link.

Αν πάρεις έτοιμα files από άλλη ρομ, θα αλλάξουν και άλλα πράγματα που μπορεί να μη τα θες.

Ανέβασε κάπου το others.xml από το φάκελο csc του τηλεφώνου σου και δώσε μου το link.

Αν πάρεις έτοιμα files από άλλη ρομ, θα αλλάξουν και άλλα πράγματα που μπορεί να μη τα θες.

Άργησα να διαβασω το μηνυμα και τελικα εγινε δουλεια με τα αρχεια απο αλλη ρομ!

Θα βοηθούσες πολυ αν ηξρρες κανεναν τροπο για να περναγα το πληκτρολόγιο του s4(που εχει τους αριθμούς στην ιδια σελιδα με τα γράμματα)

Και κανενα mod για desible increasing ring...δοκιμασα μια εφαρμογη αλλά θα προτιμούσα καποιο mod!

Edited by als2008

Καλησπέρα σε ολους!! Ειμαι νεος στο s3 έρχομαι απο galaxy nexus και ήθελα να ακουσω γνώμες. Να αλλαξω ρομ η να μεινω σε στοκ?? Πια να βαλω αν αλλαξω με ποιον κερνελ. ?

Τελικα ειχες δικιο με τα αρχεια! Ειχα προβληματα με τα ονοματα! Δεν μου εμφανιζε επαφες..

Σου ανεβασα στο dropbox το others.xml.

Εδω http://db.tt/lQNn2gWo

Ευχαριστώ!

Τελικα ειχες δικιο με τα αρχεια! Ειχα προβληματα με τα ονοματα! Δεν μου εμφανιζε επαφες..

Σου ανεβασα στο dropbox το others.xml.

Εδω http://db.tt/lQNn2gWo

Ευχαριστώ!

Ελπίζω να μου έστειλες το παλιό, γιατί αν είναι το αρχείο που πέρασες από πάνω, πάλι θα έχεις πρόβλημα.

Αυτό πάντως που έστειλες είναι έτοιμο εδώ

Ελπίζω να μου έστειλες το παλιό, γιατί αν είναι το αρχείο που πέρασες από πάνω, πάλι θα έχεις πρόβλημα.

Αυτό πάντως που έστειλες είναι έτοιμο εδώ

Ειχα κρατήσει backup το παλιο ..

Ευχαριστώ για το αρχειο..θα το δοκιμάσω τωρα!

Μήπως ξερεις και αν μπορώ να βρω το πληκρολογιο με τους αριθμούς πανω απο τα γράμματα η' αν υπαρχει καποιος τροπος με κανενα αρχειο?

...άψογο το αρχειο!

Edited by als2008

Η μνημη του τηλεφωνου μου γεμισε. Πως θα περασω κατι μεγαλα παιχνιδια που εχω απο το τηλεφωνο στην sd.

Φοραει cyanogenmod 10.1 με android 4.2.

Βαλε αυτο και θα εισαι οκ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.devasque.fmount

Ευχαριστω!!!!:):):)

Θα ειναι ενταξει οι εφαρμογες για backup οπως το titanium pro?

Θα βρισκουν το καινουριο path για να κανουν backup?

Ρε παιδιά μπορεί κάποιος να βοηθήσει για το πώς δουλεύει αυτό το πρόγραμμα;

πατα :how to use root folder mount στο yutube και θα τα δεις ολα

Παιδιά μία ερώτηση. Πριν λίγο καιρό απέκτησα το galaxy s3 και προσπάθησα να το κάνω root ακολουθώντας τις οδηγίες που υπάρχουν στο forum. Στο odin στο τέλος της διαδικασίας μου βγάζει πάντα fail... Δεν κάνω κάτι σωστά ή υπάρχει κανένα κόλπο που πρέπει να ξέρω;

Παιδιά μία ερώτηση. Πριν λίγο καιρό απέκτησα το galaxy s3 και προσπάθησα να το κάνω root ακολουθώντας τις οδηγίες που υπάρχουν στο forum. Στο odin στο τέλος της διαδικασίας μου βγάζει πάντα fail... Δεν κάνω κάτι σωστά ή υπάρχει κανένα κόλπο που πρέπει να ξέρω;

Είσαι σίγουρος ότι βάζεις την συσκευή σε download mod;

Ευχαριστω!!!!:):):)

Θα ειναι ενταξει οι εφαρμογες για backup οπως το titanium pro?

Θα βρισκουν το καινουριο path για να κανουν backup?

Χμμ, δυστυχως η free εκδοση δουλευει μονο για τρεις μεταφορες. Μετα σου ζηταει αναβαθμηση σε pro.

Κατι αλλο αντιστοιχο σε δωρεαν υπαρχει?