Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy S III

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω την 4.1.2 LLA την "Ελληνική" και είμαι rooted. Δεν έχω ασχοληθεί να σβήσω counters κλπ, αλλά επειδή παίζει μια αναβαθμισούλα απ ότι βλέπω μάλλον ήρθε η ώρα να γίνω τυπικά official και με counter 0.

Από όσο έχω παρακολουθήσει (λίγο παλιότερα) τα πράγματα δεν είναι πλέον τόσο απλά.

Υπάρχουν κάπου οδηγιες;

Έχω κάνει root με τον κλασικό τρόπο.

Ευχαριστώ.

• Απαντήσεις 7,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχω την 4.1.2 LLA την "Ελληνική" και είμαι rooted. Δεν έχω ασχοληθεί να σβήσω counters κλπ, αλλά επειδή παίζει μια αναβαθμισούλα απ ότι βλέπω μάλλον ήρθε η ώρα να γίνω τυπικά official και με counter 0.

Από όσο έχω παρακολουθήσει (λίγο παλιότερα) τα πράγματα δεν είναι πλέον τόσο απλά.

Υπάρχουν κάπου οδηγιες;

Έχω κάνει root με τον κλασικό τρόπο.

Ευχαριστώ.

Εκει θα δεις πως κανεις επαναφορα στην ιδια σελιδα

καλημερα..ηθελα να ρωτησω πως μπορω να μεταφερω στην εξωτερικη καρτα μου απο την εσωτερικη του τηλεφωνου που εχω εφαρμογες που μεταφερονται?...οταν ειχα το γαλαξια 2 γινοταν ευκολα με το apptosd2 και παρομοιες εφαρμογες αλλα στον γαλαξια 3 δεν μπορω να βρω μια εφαρμογη που να το κανει..δεν θελω ομως να κανω root..διακρινω οτι εχει πεσει λιγο η ταχυτητα του κινητου,ισως να εχω κατεβασει και πολλα..

Καλημερα παιδια.Λοιπον σημερα αποφασισα να το κανω unroot Kαι επαναφορα εργοστασιακο firmware.Ολα οκ,μηδενισα τα counter και μεσω kies με τη διαδικασια που ειπε ο Μιχαλης,με το s/n της συσκευης,εκανα επαναφορα το κινητο...

Το προβλημα ειανι οτι εγινε !

Καμμια σχεση με οταν το πηρα που ηταν ελληνικο!

Και η εκδοση βασικου φασματος καμμια σχεση?τι πηγε στραβα ρε παιδια??

Οποια βοηθεια ευπροσδεκτη παιδες!!

Edited by hotcarver1

Καλημερα παιδια.Λοιπον σημερα αποφασισα να το κανω unroot Kαι επαναφορα εργοστασιακο firmware.Ολα οκ,μηδενισα τα counter και μεσω kies με τη διαδικασια που ειπε ο Μιχαλης,με το s/n της συσκευης,εκανα επαναφορα το κινητο...

Το προβλημα ειανι οτι εγινε t-mobile!

Καμμια σχεση με οταν το πηρα που ηταν ελληνικο!

Και η εκδοση βασικου φασματος καμμια σχεση?τι πηγε στραβα ρε παιδια??

Οποια βοηθεια ευπροσδεκτη παιδες!!

Όταν βάζεις στο ΚΙΕS το s/n ποια ρομ σου γράφει ότι είχε μαμά;

Και τώρα αν το συνδέσεις στο KIES, τι στοιχεία σου βγάζει;

Αν δε ταιριάζουν απλά πέρασες λάθος ρομ.

Αν ταιριάζουν, μάλλον ήταν πειραγμένο το τηλέφωνο.

Μου βγαζει με s/n PDA:LLA /PHONE:LK3 / CSC:LL6 (TPL).

Πειραγμενο δυσκολο το πηρα σφραγισμενο δεν εγραφε τιποτα για τροποποιημενη συσκευη και εκδοση βασικου φασματος εβγαζε κατι i9300dxelk1.Τωρα μου βγαζει ι9300bolk3

Μου βγαζει με s/n PDA:LLA /PHONE:LK3 / CSC:LL6 (TPL).

Πειραγμενο δυσκολο το πηρα σφραγισμενο δεν εγραφε τιποτα για τροποποιημενη συσκευη και εκδοση βασικου φασματος εβγαζε κατι i9300dxelk1.Τωρα μου βγαζει ι9300bolk3

Πειραγμένο ήταν.

Θα βρεις στο φόρουμ και άλλες περιπτώσεις που αγόρασαν παιδιά κινητό από σκουτζομάγαζο και τους ήρθε με αλλαγμένη ρομ.

Παιδιά με την τελευταία αναβάθμιση διαπίστωσα ενα πρόβλημα με την εμπρός

κάμερα. ....

Τα προβάλλει αναποδα σαν σε καθρέφτη... Δες το σε ενα ρολοι η στις σελιδες ενος

βιβλίου

κάμερα. ....

βιβλίου

Και σε μένα το κάνει όμως πριν τραβηξεις τη φωτογραφία...μετά την εμφανίζει κανονικά. Να πω την αλήθεια δεν ξέρω αν εμφανίστηκε τώρα ή αν υπήρχε το πρόβλημα και απλά δεν το είχα προσέξει...

ALFA ROMEO rulezzzzz

Και σε μένα το κάνει όμως πριν τραβηξεις τη φωτογραφία...μετά την εμφανίζει κανονικά. Να πω την αλήθεια δεν ξέρω αν εμφανίστηκε τώρα ή αν υπήρχε το πρόβλημα και απλά δεν το είχα προσέξει...

Εγω που δοκιμασα δεν το κανει..ειμαι με custom rom XXDMA6( Γαλλικη)..

Μαλλον απο την αναβαθμιση ειναι..

κάμερα. ....

βιβλίου

Εμένα με μαμά rom πάντως δεν μου το κάνει, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που είναι Αυστριακό το κινητό μου...

Παιδια θελω να κανω μια ερωτηση. Απο την μερα που πηρα το s3, τρεχω pulse rom. Εχετε να προτεινετε καμια αλλη ρομ που να μην εχει σχεση με τη μαμα ρομ;; Ευχαριστω!
:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Παιδια θελω να κανω μια ερωτηση. Απο την μερα που πηρα το s3, τρεχω pulse rom. Εχετε να προτεινετε καμια αλλη ρομ που να μην εχει σχεση με τη μαμα ρομ;; Ευχαριστω!

Εδω και εδω θα βρεις πολλες...

Edit:

Και εδω μια διαφορετικη απο μαμα...

Edited by motomoto00

Καλημέρα σε όλους! Περιμένω από βδομάδα ένα S3 και θέλω να του κάνω root. Είδα στο αντίστοιχο νήμα με τον οδηγό μία νέα μέθοδο, το Exynos Abuse Root, αλλά αναφέρει εκεί ότι είναι προσωρινό και έως ότου η Samsung κλείσει το κενό ασφαλείας του exynos.. Τι να κάνω βρε παιδιά? Με ποιο τρόπο να rootaro να είμαι ήσυχος??

Άκυρο παιδιά, μόλις είδα ότι ήδη σταμάτησε να δουλεύει.. οπότε πάω παραδοσιακά με odin κτλ? Μετά τρέχω triangle away άφοβα?

Καλημέρα σε όλους! Περιμένω από βδομάδα ένα S3 και θέλω να του κάνω root. Είδα στο αντίστοιχο νήμα με τον οδηγό μία νέα μέθοδο, το Exynos Abuse Root, αλλά αναφέρει εκεί ότι είναι προσωρινό και έως ότου η Samsung κλείσει το κενό ασφαλείας του exynos.. Τι να κάνω βρε παιδιά? Με ποιο τρόπο να rootaro να είμαι ήσυχος??

Άκυρο παιδιά, μόλις είδα ότι ήδη σταμάτησε να δουλεύει.. οπότε πάω παραδοσιακά με odin κτλ? Μετά τρέχω triangle away άφοβα?

Καλημέρα Ευθύμη .

Καν το με odin ειτε με cf-auto και περνάς μετά το cwm ή κατευθείαν με CF-Root 6.4 .

Το triangle away δουλεύει κανονικά .

edit είχα την εντύπωση οτι ήσουν στο note :confused:

Samsung galaxy s21+

Καλημέρα Ευθύμη .

Καν το με odin ειτε με cf-auto και περνάς μετά το cwm ή κατευθείαν με CF-Root 6.4 .

Το triangle away δουλεύει κανονικά .

edit είχα την εντύπωση οτι ήσουν στο note :confused:

Μιχάλη μου σε ευχαριστώ πολύ! Ήμουν με note2, με κούρασε λιγάκι και πηρα το n4. Τώρα με έπιασε πάλι η χαζομάρα μου και αλλάζω συσκευές.. Δεν είχα και s3 με jb να έχει ωριμάσει για τα καλά οπότε το περιμένω ;)

Μιχάλη μου σε ευχαριστώ πολύ! Ήμουν με note2, με κούρασε λιγάκι και πηρα το n4. Τώρα με έπιασε πάλι η χαζομάρα μου και αλλάζω συσκευές.. Δεν είχα και s3 με jb να έχει ωριμάσει για τα καλά οπότε το περιμένω ;)

Καλοριζικο φιλαρακι...μολις εφυγα απο το S3 πηγες εσυ...Θα τα ξανα πουμε στο S4 μαλλον...:)

Καλοριζικο φιλαρακι...μολις εφυγα απο το S3 πηγες εσυ...Θα τα ξανα πουμε στο S4 μαλλον...:)

Ευχαριστώ πολύ το περιμένω από βδομάδα.. Ναι δεν βρεθήκαμε για πολύ αλλά πρόλαβα και απηλαυσα τα όμορφα θέματά σου!! Φυσικά και δεν χανόμαστε, εδώ μέσα γύρω γύρω κάνουμε όλοι :D

Καλησπερα,

σκεφτομαι να πειραξω λιγο το κινητο μου.

Ειναι καλο να αλλαξω kernel και root ή μονο root?

http://i248.photobucket.com/albums/gg174/nithin91/The_Joker_Signature.jpg

If you’re good at something, never do it for free...

Καλησπερα,

σκεφτομαι να πειραξω λιγο το κινητο μου.

Ειναι καλο να αλλαξω kernel και root ή μονο root?

Διαβασε πρωτα το σχετικο λινκ γιατι νομιζω οτι δεν εχεις ξεκαθαρισει τις εννοιες.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=336629

Επισης αν δεν κανεις root και δεν περασεις αλλη rom δεν μπορεις να αλλαξεις και κερνελ..

Επισης καθε ρομ υποστηριζει συγκεκριμενους κερνελ..

Καλο θα ειναι να ξεκαθαρισεις σε τι θα σου φανουν χρησιμα ολα αυτα και αν πραγματικα τα χρειαζεσαι..

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

Καλησπέρα σας!Σημερα μετά απο λίγη προσπάθεια rootara το s3 μου και μετα flashara την τελευταια έκδοση της omega.

Αντιμετώπισα ένα πρόβλημα με την κάμερα του κινητού.Αρχικά δεν λειτουργούσε και όταν κατέβασα το .apκ και το εγκατέστησα λειτούργησε αλλά στην εναλλαγή μπροστινής και πίσβ κάμερας.το κινητό κολλάει η καθυστερεί αρκετά.γνωρίζει κανείς πιθανή λύση;Σας ευχαριστώ!

Καλησπέρα σας!Σημερα μετά απο λίγη προσπάθεια rootara το s3 μου και μετα flashara την τελευταια έκδοση της omega.

Αντιμετώπισα ένα πρόβλημα με την κάμερα του κινητού.Αρχικά δεν λειτουργούσε και όταν κατέβασα το .apκ και το εγκατέστησα λειτούργησε αλλά στην εναλλαγή μπροστινής και πίσβ κάμερας.το κινητό κολλάει η καθυστερεί αρκετά.γνωρίζει κανείς πιθανή λύση;Σας ευχαριστώ!

Έκανες full wipe πριν την εγκατάσταση? Εγώ θα έκανα full wipe (wipe data, wipe cahce, wipe dalvik cache) και θα ξαναπερνούσα την Omega ξανά :)

Έκανες full wipe πριν την εγκατάσταση? Εγώ θα έκανα full wipe (wipe data, wipe cahce, wipe dalvik cache) και θα ξαναπερνούσα την Omega ξανά :)

Και σε εμένα...παρόλο που πριν την βάλω πέρασα το mega wipe...

[sIGPIC][/sIGPIC]