Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy S III

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τα τελευταία gapps είναι αυτά εδώ: http://www.androidfilehost.com/?a=show&w=files&flid=10306. Και αν ναι, ποια ακριβώς? Τα standard?

Ευχαριστώ!

προφανως ;)

και νομιζω με αυτα μπορεις να εχεις και art αντι για dalvik :happy:

• Απαντήσεις 7,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Omega V53. Ότι πιο γρήγορο είχα ως τώρα. Σταθερή χωρίς κολλήματα.

χμμμ.Την ειδα λιγο τη ρομ σε video και μου φανηκε αρκετα καλη, αλλα σε σχεση με τη neat δε ξερω τι διαφορες παιζει να χει και δεν ειναι δικο μου το κινητο οποτε δε μπορω να τις δοκιμασω και τις 2...Μου φαινεται πως θα βαλω την omega γιατι ειδα να εχει περισσοτερες παραμετροποιησεις.

Ευχαριστω για τη βοηθεια

Τα τελευταία gapps είναι αυτά εδώ: http://www.androidfilehost.com/?a=show&w=files&flid=10306. Και αν ναι, ποια ακριβώς? Τα standard?

Ευχαριστώ!

Εδώ θα τα βρεις

http://www.androible.com/download-google-gapps-for-android-custom-roms/

Έχει και τα paranoid (pa) gapps

Πανεμορφη και σταθερη η omni 4.4.2, αλλα ειχα αργο 3G και πληρη αδυναμια μεταφορας δεδομενων μεσω tethering.

Aν μπορεις ρωτα τον φιλο σου να μας πει την εμπειρια του.

Επειδή χθες δεν τον έβρισκα, είπα να την βάλω για να δω μόνος μου τι "παίζει". Όλα μια χαρά, το ίδιο γρήγορη και σταθερή με την cm, πολύ καλή διαχείριση της RAM, δυστυχώς εδώ που είμαι δεν μπορώ να τσεκάρω αν το 3G είναι αργό αλλά το tethering δουλεύει άψογα.

PA gapps full 4.4 20131126 signed και rom Omni 4.4.2 20140103

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων
生活是好的 [sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα έβαλα την omega 53 και όταν χτυπάει το τηλέφωνο αργεί πολύ να μου φέρει την οθόνη για να δω ποιος είναι και να αποδεκτό η όχι την κλίση, τι μπορώ να κάνω? Επίσης ενω ανοιγει δεν μου ξεκιναει το Ndrive? Edited by atvelos

Καλησπέρα έβαλα την omega 53 και όταν χτυπάει το τηλέφωνο αργεί πολύ να μου φέρει την οθόνη για να δω ποιος είναι και να αποδεκτό η όχι την κλίση, τι μπορώ να κάνω? Επίσης ενω ανοιγει δεν μου ξεκιναει το Ndrive?

Έκανες full wipe (format cache, dalvik και πολύ βασικό system) πριν την βάλεις; Έχω και εγώ το ndrive και παίζει κανονικά.Επίσης δεν έχω κανένα πρόβλημα ούτε με τις κλήσεις.

Samsung Galaxy S4 (GT-i9506)

Έκανες full wipe (format cache, dalvik και πολύ βασικό system) πριν την βάλεις; Έχω και εγώ το ndrive και παίζει κανονικά.Επίσης δεν έχω κανένα πρόβλημα ούτε με τις κλήσεις.

Εκανα μονο wipe data/factory reset θα πρεπει να κανω και τα υπολοιπα μαλλον.

Το wipe system ποιο ειναι?

Edited by atvelos

Εκανα μονο wipe data/factory reset θα πρεπει να κανω και τα υπολοιπα μαλλον.

Το wipe system ποιο ειναι?

Στο recovery->mount and storage θα το βρεις. Εγώ κάνω και την εσωτερική sd συνήθως. Καλό είναι είναι να έχεις κρατήσει και ένα backup τον efs πρώτα αν και δεν είμαι σίγουρος ότι χρειάζεται.

Καλημέρα και καλή χρονιά. Θα ήθελα να ρωτήσω όταν κλείνετε το τηλέφωνο μετα που σας καλούν σας βγάζει για ενα δευτερόλεπτο ενα μαυρο παράθυρο κατω χαμηλά και μετά επανέρχεται κανονικά; Έχω την 4.1.2 μαμά.

Τα εκανα ολα το Ndrive συνεχιζει να μην ξεκινα. Εσυ ποια εκδοση εχεις του Ndrive εχεις

Το ndrive που έχω είναι ένα πορτογαλικό αλλά τώρα θυμήθηκα ότι το κανονικό δεν παίζει γενικά στην έκδοση 4.3. Δεν ξέρω αν το έχουν κάνει update μιας και αυτήν την έκδοση την βρήκα και την αγόρασα πριν από κανένα χρόνο η οποία πλέον δεν υποστηρίζεται. Δοκίμασε το navigon που είναι εξίσου καλό. Σου έστειλα pm.

Edited by jimsiv
Samsung Galaxy S4 (GT-i9506)

Παιδιά σκέφτομαι να περάσω κιτ κατ...Την έχει βάλει κανείς;;; κι αν ναι ποιά απ'όλες αυτές που κυκλοφορούν;;;

Παιδιά σκέφτομαι να περάσω κιτ κατ...Την έχει βάλει κανείς;;; κι αν ναι ποιά απ'όλες αυτές που κυκλοφορούν;;;

Εγώ με μια από τις πρώτες, παλιά cm11 nightly και τα προβλήματα ελάχιστα. Αφού δεν μπαίνω καν στον κόπο να αναβαθμίσω..

Παρά πολύ γρήγορη, πολύ καλή ram και μπαταρία μέτρια. Με boeffla kernel.

Μια δοκιμή θα σε πείσει ;-)

Για boeffla έχει κανεις τπτ προτεινόμενες ρυθμίσεις; έχω μονο multicore power save σε aggressive, αλλά όταν κάνω και -100 undervolt τρώω συχνα freeze. Για μπαταρία το θέλω περισσότερο, δεν έχω κάτι που να θέλω μεγάλη επεξεργαστική ισχύ. Με cm10.2 final & boeffla cm 2.1 final. Edited by jimmy81

Πολύ καλές γρήγορες και σταθερές με πολύ καλή διαχείριση μνήμης και μπαταρίας είναι οι cm11 και η Omni 4.4.2. Μπορεί να είναι ακόμα nightly αλλά είναι πολύ σταθερές.

生活是好的 [sIGPIC][/sIGPIC]

Η ποιο advanced απο θέμα ρυθμίσεων είναι του temasek

Καλησπερα σε ολους.Έχω την 4.1.2 το κινητο γαλλικης προελευσεως και πατάω "ενημέρωση λογισμικού"και μου βγάζει "Η συσκευή σας έχει τροποποιηθεί. Οι ενημερώσεις λογισμικού δεν είναι διαθέσιμες" ειναι μαμισιο το κινητο αρουταριστο.εχθες δεν μου το εβγαζε αυτο τι μπορει να ειναι ; Ευχαριστω.

Εγώ με μια από τις πρώτες, παλιά cm11 nightly και τα προβλήματα ελάχιστα. Αφού δεν μπαίνω καν στον κόπο να αναβαθμίσω..

Παρά πολύ γρήγορη, πολύ καλή ram και μπαταρία μέτρια. Με boeffla kernel.

Μια δοκιμή θα σε πείσει ;-)

Εβαλα το cm-11-20140105-NIGHTLIES-i9300

Αυτο που εχω να πω ειναι πως εχει εκπληκτικη διαχειριση της Ram και της μπαταριας.

Ενδεικτικα ram πανω απο 550-600 δεν ειδα ποτε (με φορτωμενα διαφορα widgets κλπ) και η μπαταρια μου κρατησε περιπου 1-1,5 μερα με χοντρικα 4,5 ωρες ανοικτη οθονη και Wi-fi. Οταν δε το κινητο ειναι σε deep sleep απλα δεν πεφτει με τιποτα :lol:

Καποιο σημαντικο προβλημα δεν εχω συναντισει μεχρι στιγμης. Wi-fi, δεδομενα καμερα ολα δουλεουν αψογα χωρις lag.

To μονο που δεν εχω δοκιμασει ακομα ειναι το music player (οποιοδηποτε) για το οποιο εχω ακουσει οτι εχει καποια προβληματα οταν βρισκεσαι σε lockscreen.

Αυτα απο μενα και sorry για το σεντονι. :p:lol:

Για boeffla έχει κανεις τπτ προτεινόμενες ρυθμίσεις; έχω μονο multicore power save σε aggressive, αλλά όταν κάνω και -100 undervolt τρώω συχνα freeze. Για μπαταρία το θέλω περισσότερο, δεν έχω κάτι που να θέλω μεγάλη επεξεργαστική ισχύ. Με cm10.2 final & boeffla cm 2.1 final.

Παιδιά κανεις εδώ με boeffla για βοήθεια; δε με βγάζει μέρα το κινητό κ δεν κάνω τρελή χρηση...

Μήπως ξέρει κάνεις link να κατεβάσω την Android Revolution HD 29 που είναι η 4.1.2; Στο xda και στη σελίδα του έχει μόνο την 40 που είναι η 4.3. Ευχαριστώ.

If it isn't Amstrad, it isn't good enough

Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M

@Lurker Γιατί δεν βάζεις την 32 που είναι jb?

Γιατί δεν είναι official και κάτι δε μου άρεσε όταν την δοκίμασα τότε και την έβγαλα. Ενώ με την 4.1.2 είμαι μια χαρά.

Έχουμε κανένα link;

Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M

Όχι δυστυχώς.

Απλά να ξέρεις ότι δεν υπάρχει "official" εκτός από της μαμάς Samsung.

生活是好的 [sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα παιδια βοηθεια εβαλα την omega 54 χτες ολα καλα το σβηνω το βραδυ και σημερα που προσπαθω να το ανοιξω ανοιγει μου βγαζει το σημα της samsung αλλα δεν προχοραει να κανει boot. Τι φταει?

Όχι δυστυχώς.

Απλά να ξέρεις ότι δεν υπάρχει "official" εκτός από της μαμάς Samsung.

βρήκα τελικά link (την αναζητούσαν και άλλοι στο thread του στο xda) αλλά και την είχα καταχωνιασμένη σε άλλο PC.

Η 4.1.2 είναι official το release, από ότι έλεγε ο mike. Τώρα έχω την I9300XXEMG4