NickName98 Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 (edited) Επειδή το απόγευμα θα δοκιμάσω να βάλω cyanogenmod με τον installer, υπάρχουν κάποια ακόμα μικροπραγματα που θα ήθελα να ρωτήσω. Πόση ώρα περίπου παίρνει; Είχαμε πει, σβήνει τα πάντα στο κινητό. Όλη την εσωτερική sd... όμως και την εξωτερική; Επίσης, γίνεται να πάθει τίποτα το imei μου; efs backup θα έχω; (έχω στον υπολογιστή ένα αρκετά παλιό από την mg4. όμως αν δεν είχα; τι γίνεται; ) Edited December 20, 2013 by NickName98 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 Παιδια καλησπερα.θα ηθελα να ρωτησω εαν υπαρχει καποια λιστα με εφαρμογες που πρεπει να απεγκαταστισουμε οταν κανουμε root την συσκευη για να βελτιωσουμε τις επιδοσεις της.εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 δεν θελει πολυ σκεψη,οτιδηποτε εχει σχεση με samsung και φυσικα google maps,books,music:) Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 δεν θελει πολυ σκεψη,οτιδηποτε εχει σχεση με samsung και φυσικα google maps,books,music:) google maps??να διαγαψει μια απο τις καλυτερες εφαρμογες που υπαρχουν?ειδικα τωρα με offline navigation?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 Ωραία...αυτά αφαίρεσα και τώρα κόλλησε στην αρχική οθόνη και κάνει μονο επανεκινήσεις.....φτάνει μέχρι το samsung logo και ξανα απο την αρχη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 Ωραία...αυτά αφαίρεσα και τώρα κόλλησε στην αρχική οθόνη και κάνει μονο επανεκινήσεις.....φτάνει μέχρι το samsung logo και ξανα απο την αρχη. Δε στα είπε καλά και δε θα ακούσεις κανέναν. Επειδή κάτι είναι αχρείαστο σε κάποιον δε σημαίνει ότι είναι και για σένα. Δες στις τροποποιήσεις του s4 ή του νοτε2 που υπάρχει λίστα και διάλεξε ότι νομίζεις ΕΣΥ ότι σου είναι αχρείαστο και ασφαλές (το γράφει η λίστα) να βγει. Αν έβγαλες ότι είδες να λέει samsung, τώρα θα ξαναπεράσεις τη ρομ και πάλι από την αρχή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 Ωραία...αυτά αφαίρεσα και τώρα κόλλησε στην αρχική οθόνη και κάνει μονο επανεκινήσεις.....φτάνει μέχρι το samsung logo και ξανα απο την αρχη. αν αφαιρεσες αυτα αποκλείεται να σου το προκαλεσαν αυτα γιατι κ γω κ ολοι φανταζομαι αυτα τα εχουμε πεταξει απο την πρωτη στιγμη χωρις θεμα,μπες recovery κ κανε ενα wipe cache,k wipe dalvik για αρχη κ μετα reboot...κ δες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 δεν μπαίνει δυστηχώς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 δεν μπαίνει δυστηχώς... βγαλε μπαταρια κ καρτα μνημης κ κ αστο κανα διλεπτο,μετα βαλε την μπαταρια χωρις ην καρτα μνημης κ ξαναδοκιμασε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 παιδιά το έβαλα αλλά dalvik και menu advance δεν εχει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 παιδιά το έβαλα αλλά dalvik και menu advance δεν εχει... Γιατί είσαι στοκ. Τσάμπα παιδεύεσαι. Κάνε ότι σου είπα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 (edited) Στην cm rom υπάρχει τρόπος να δείχνει σωστά η κάμερα όταν τράβα βίντεο.? Edited December 21, 2013 by agriniopk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris71 Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Στην cm rom υπάρχει τρόπος να δείχνει σωστά η κάμερα όταν τράβα βίντεο.? Στη stock δε νομίζω. Δοκίμασε σε 3rd party Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pananton Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 (edited) καλές γιορτές σε όλους! επειδή έχει αρχίσει να με εκνευρίζει το lag του dialer και των sms θα με συμβουλεύατε να αλλάξω rom και αν ναι ποια? omega ή revHD ? ή να μείνω stock και να δουλεύω με exdialer...? εφαρμογές στο κινητό δεν χρησιμοποιώ πολλές...5-6 παιχνίδια και social networks κυρίως. (τώρα φοράει 4.1.2 με mg4) Edited December 22, 2013 by pananton Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fourtwo Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Αρχισε να βγαινει σιγα σιγα η διορθωμενη 4.3 εκδοση ειδα... ελπιζω να μην ειναι προβληματικη οπως και η προηγουμενη αναβαθμιση και να κυκλοφορησει για ολα τα firmwares. Αν δεν κανω λαθος δεν θα εχει knox protection σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lucifsg Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Παιδιά πριν βγει η 10.2 final μου είχε περάσει nightly o installer. Μετα μου έβγαλε update μονο όταν βγήκε η final. το update που στο βγαλε ? εχω 10.2 snapshot (αυτη μου περασε ο installer) και μου χει σπασει τα νευρα απο τοτε που περασα καποιες εφαρμογες που σε στοκ δουλευαν μια χαρα πχ cerberus. Εβγαλα τις εφαρμογες και συνεχιζει να κολαει να θελει force reboot να κανει reboot μονο του κλπ... αντιμετωπιζει αλλος τα ιδια με cyanogen ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmy81 Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Εμένα μια χαρά ηταν κ η snapshot μια χαρά είναι κ η final. Το update μου το έβγαλε στο settings - about phone - cyanogenmod updates, οπου εκανα check και βρήκε οτι υπάρχει η 10.2 final και την πέρασε. Δεν έχασα τπτ έγιναν όλα update αυτοματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Εμένα μια χαρά ηταν κ η snapshot μια χαρά είναι κ η final. Το update μου το έβγαλε στο settings - about phone - cyanogenmod updates, οπου εκανα check και βρήκε οτι υπάρχει η 10.2 final και την πέρασε. Δεν έχασα τπτ έγιναν όλα update αυτοματα Έχεις δοκιμάσει την 11 μήπως; :-) (έχεις μήνυμα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lucifsg Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 (edited) περασα τη 10.2 stable. με το που ανοιγω το κιν freeze πριν καν περασω τα app μου.. γενικα παγωνει και θελει reboot σε ασχετες στιγμες. Συνηθως παγωνει την ωρα ποθ το χρησιμοποιω. Εχω περασει απο το site της cyanogen αυτη εδω http://download.cyanogenmod.org/?device=i9300&type=stable τη 10.2 Μπορει να φανταστει κανεις τι φταιει ? Edited December 23, 2013 by lucifsg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Καλησπερες παιδια! Μολις εχω το S3 στα χερια μου! Θελω να μου προτεινετε ROM που να δινει την καλυτερη αυτονομια και την καλυτερη ταχυτητα...Tweaks κλπ κλπ δεν με ενδιαφερουν ( να ειναι καλα το GravityBox ) Οπότε ειτε ειναι CM ειτε Stock based δεν με απασχολει! επισης υπαρχει Knox στο S3 ? γιατι σε πολλα Samsung τωρα τελευταια κατι για Knox λενε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nvianitakis Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Χθες έβαλα την cm-11-20131222-nightly και μέχρι στιγμής είναι σαν να έχω άλλο τηλέφωνο. Πριν είχα την s4 revolution v7. Μένει να δω την διαχείριση της μπαταρίας. Παράθεση 生活是好的 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Χθες έβαλα την cm-11-20131222-nightly και μέχρι στιγμής είναι σαν να έχω άλλο τηλέφωνο. Πριν είχα την s4 revolution v7. Μένει να δω την διαχείριση της μπαταρίας. χρονια πολλα!κατσε τι εννοεις σαν να εχεις αλλο τηλεφωνο ?απο ταχυτητα? και αν ναι που το ειδες αυτο μονο στο κεντρικο screen και στις καθημερινες σου λειτουργειες?επαιχες κανα 3d παιχνιδι πχ οπως gti vice city? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Δοκιμάζω Revolution + Neat Rom ( 4.3 και οι δυο ) και γραφω εντυπωσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris71 Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Δοκιμάζω Revolution + Neat Rom ( 4.3 και οι δυο ) και γραφω εντυπωσεις H Neat Rom είναι πάρα πολύ καλή. Με power save on, 0 lag και άψογη μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 H Neat Rom είναι πάρα πολύ καλή. Με power save on, 0 lag και άψογη μπαταρία. Αυτη θα δοκιμαζα πρώτη την ειχα και στο S2 και ηταν τελεια οπως λες... Μετα θελω να δοκιμασω και Slim Bean 4.4.2 καποια στιγμη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts