Lurker Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Καταρχήν δε θα ξανακάνεις fix permissions.Τέλος. Άνοιξε το SuperSU και δες στην ρυθμίσεις στην προεπιλεγμένη πρόσβαση μήπως είναι ρυθμισμένο σε αποκλεισμό και άλλαξε το. Αλλιώς εγκατέστησε ξανά το SuperSU. Το fix permissions το έκανα αφού είδα ότι δεν είχα δικαιώματα, μήπως έγινε κάτι. To SuperSU δεν είναι σε αποκλεισμό, το εγκατέστησα ξανά αλλά τα ίδια (τώρα έχασαν access και οι εφαρμογές που είχαν) Μήπως έχασα το root; Έβαλα το "Root Checker" και μου λέει δεν είμαι :( Παράθεση If it isn't Amstrad, it isn't good enough Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Το fix permissions το έκανα αφού είδα ότι δεν είχα δικαιώματα, μήπως έγινε κάτι. To SuperSU δεν είναι σε αποκλεισμό, το εγκατέστησα ξανά αλλά τα ίδια (τώρα έχασαν access και οι εφαρμογές που είχαν) Μήπως έχασα το root; Έβαλα το "Root Checker" και μου λέει δεν είμαι :( Ξανακάνε τη διαδικασία του root από την αρχή Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lurker Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Ξανακάνε τη διαδικασία του root από την αρχή Αυτό ήταν, τώρα παίζουν όλα και το Root Checker. Thanks και πάλι. Αν έκανα κάτι λάθος πες μου να μην το επαναλάβω next time. Κάτι πρέπει να έγινε εκεί με το CWM που δεν πέρασε σαν zip υποθέτω.\ Παράθεση If it isn't Amstrad, it isn't good enough Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Παιδιά, ψάχνω μία lock screen app παρόμοια με του jkay deluxe. Για όποιον δεν ξέρει, αυτή η lockscreen μοιάζει με την AOSP, στην οποία ακουμπάς το χέρι σου στο κέντρο και κάνεις slide δεξιά για ξεκελίδωμα και αριστερά για την κάμερα. Η Jkay είναι παρόμοια, μόνο που σου δίνει επιλογή να τοποθετήσεις γύρω από τον κεντρικό διακόπτη περίπου 10 επιπλέον shortcuts. Πολύ βολικό και "καθαρό", καθώς τα shortcuts εμφανίζονται μόνο όταν κινήσεις το χέρι σου προς εκεί. Η εφαρμογή αυτή ηταν διαθέσιμη μέχρι και την έκδοση 4.2, αλλά ο φίλος μας έχει σταματήσει την εξέλιξή της πλέον για το S3. Ξέρετε αν υπάρχει κάτι παρόμοιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Δοκίμασε xposed framework με AOSP Lockscreen Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Δοκίμασε xposed framework με AOSP Lockscreen Λειτουργεί με την 4.3; Κάτι διάβασα προς το τέλος του thread ότι λειτουργεί μέχρι την 4.1.2. Και επίσης-το πιο σημαντικό-υποστηρίζει πολλαπλά shortcuts γύρω-γύρω από τον κεντρικό διακόπτη; Το Jkay deluxe είναι εξαιρετικό, αλλά επειδή και η omega V51 είναι εξαιρετικότερη, μάλλον θα πρέπει να το αφήσω...Για την ώρα, η μόνη lock screen app που είναι αρκετά δυνατή μου φαίνεται το Widgetlocker Lockscreen. Αλλά πλήρωσα για το jkay, άντε να πληρώνω πάλι για άλλη εφαρμογή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Λειτουργεί με την 4.3; Κάτι διάβασα προς το τέλος του thread ότι λειτουργεί μέχρι την 4.1.2. Και επίσης-το πιο σημαντικό-υποστηρίζει πολλαπλά shortcuts γύρω-γύρω από τον κεντρικό διακόπτη; Το Jkay deluxe είναι εξαιρετικό, αλλά επειδή και η omega V51 είναι εξαιρετικότερη, μάλλον θα πρέπει να το αφήσω...Για την ώρα, η μόνη lock screen app που είναι αρκετά δυνατή μου φαίνεται το Widgetlocker Lockscreen. Αλλά πλήρωσα για το jkay, άντε να πληρώνω πάλι για άλλη εφαρμογή... Το widgetlocker είναι πολύ παραμετροποιήσιμο, κάνει παπάδες, αλλά έχω να το χρησιμοποιήσω πάνω από 1,5 χρόνο, από τότε που είχα ένα Atrix. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Το widgetlocker είναι πολύ παραμετροποιήσιμο, κάνει παπάδες, αλλά έχω να το χρησιμοποιήσω πάνω από 1,5 χρόνο, από τότε που είχα ένα Atrix. Θα του δώσω μία ευκαιρία. €2.25 κάνει, αυτό σημαίνει πως αντί για σάντουτς στη δουλειά αύριο, θα φάω δύο μήλα και μία μπανάνα, καλό θα μου κάνει! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris71 Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 είναι άπλα τα πράγματα κατεβάζεις το apk τις cm από play store το κάνεις εγκατάσταση στο κινητό στην ουσία γίνεται αυτόματα και μετά το τρέχεις και παρακολουθεις τις οδηγίες που σου λέει άπλα χρειάζεται να έχεις και το υπολογιστή από ένα σημείο και μετά συνδεδεμένο με το τηλ προσοχή πρώτα κάνουμε backup ο συγκεκριμένος τρόπος τις cm σβήνει τα πάντα μέσα από το τηλ ( φωτο , αρχεια ) όποτε BACKUP οπωσδήποτε πριν προχωρήσετε στην λύση αυτή εντυπώσεις μέχρι τώρα άριστες και ειδικά στην μπαταριά Θα ήθελα να σε ρωτήσω τα εξής: 1. Ποια εκδοση σου εγκατέστησε 2. Ειχες επιλογη; 3. Δουλευουν ολα τα βασικα σωστα (τηλέφωνο, επαφες, 3G, camera, play store) 4. Κατι αλλο που πρεπει να προσεξουμε Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Θα ήθελα να σε ρωτήσω τα εξής: 1. Ποια εκδοση σου εγκατέστησε 2. Ειχες επιλογη; 3. Δουλευουν ολα τα βασικα σωστα (τηλέφωνο, επαφες, 3G, camera, play store) 4. Κατι αλλο που πρεπει να προσεξουμε Ευχαριστώ εκ των προτέρων Εγώ που την δοκίμασα για μια μέρα διαπίστωσα ότι έχει γίνει καλή δουλειά. Δουλεύουν όλα καλά εκτός από την κάμερα στο βίντεο όπου ναι μεν τραβάει καλά αλλά την ώρα που τραβάς δείχνει πως τραβά παραμορφωμένα. Κατά τα άλλα δεν διαπίστωσα πρόβλημα. Εγώ την εγκατέλειψα γιατί μου αρέσει πιο πολύ το πρόγραμμα για τα μαιλ της Samsung κάθε και για άλλες μικρό λεπτομέρειες που ίσως και να λύνονται αλλά μιας και μου την έσπαγε το θέμα με τα video την έβγαλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djfotisl7 Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Μια βοήθεια παρακαλώ! Είμαι με stock 4.3 και τον china kernel! Το lag στη lock screen εξαφανίστηκε και η μπαταρία τα πηγαίνει πολύ καλύτερα, αλλά παθαίνω redraws στο launcher και πολλά κολλήματα σχεδόν κάθε φορά που βγαίνω από μια εφαρμογή! Η ερώτησή μου είναι η εξής: αν βάλω custom kernel θα δω διαφορά? κι αν ναι, ποιος είναι ο καλύτερος αυτή τη στιγμή? Επίσης, αν πάω σε custom rom 4.3, ποια θα μου προτείνατε ως πιο stable και γρήγορη? Και τέλος, αν κάποιος έχει δοκιμάσει CM11 ή τη λίγο τροποποιημένη από temasek και έχει εμπειρία, θα ήθελα τη γνώμη του! Ευχαριστώ πολύ και συγνώμη αν κούρασα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 δεν σου δινει επιλογη και εβαλε εκδοση 4.3.1 μεχρι τωρα δεν εχω κανενα προβλημα και απο μπαταερια αψογο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmy81 Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Καλημέρα παιδιά! Γνωρίζουμε με το cyanogenmod INSTALLER τι γίνεται με το root? Το κανει μονο του; επίσης μπορούμε μετα να μηδενισουμε counter και να επιστρέψουμε επίσημοι; υπάρχει κάποιο θέμα που πρεπει να προσέξουμε με efs & mg4? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimbos0013 Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Μια βοήθεια παρακαλώ! Είμαι με stock 4.3 και τον china kernel! Το lag στη lock screen εξαφανίστηκε και η μπαταρία τα πηγαίνει πολύ καλύτερα, αλλά παθαίνω redraws στο launcher και πολλά κολλήματα σχεδόν κάθε φορά που βγαίνω από μια εφαρμογή! Η ερώτησή μου είναι η εξής: αν βάλω custom kernel θα δω διαφορά? κι αν ναι, ποιος είναι ο καλύτερος αυτή τη στιγμή? Επίσης, αν πάω σε custom rom 4.3, ποια θα μου προτείνατε ως πιο stable και γρήγορη? Και τέλος, αν κάποιος έχει δοκιμάσει CM11 ή τη λίγο τροποποιημένη από temasek και έχει εμπειρία, θα ήθελα τη γνώμη του! Ευχαριστώ πολύ και συγνώμη αν κούρασα! Καλημερα φιλε, προσωπικα δοκιμασα και τον κινεζικο kernel αλλα και τον Yank555 απο τους custom Εγω σου προτεινω να βαλεις τον Yank. Εχω τεραστια αυτονομια μπαταριας, μικροτερο απο 0.5 sec lag wake-up και καθολου redraw στον launcher. Ειμαι πολυ ευχαριστημενος Τωρα οσον αφορα για custom roms δεν μπορω να σου απαντησω γιατι δεν τις χρησημοποιω (ακομα :lol:) Δεν κουρασες :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vogias Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Το root γίνεται αυτόματα, δεν χρειάζεται να το κάνεις ξανά εσύ. Για να μηδενιστεί ο counter θα χρησιμοποιησεις το triangle away και τις οδηγίες που θα βρεις στην πρώτη σελίδα του παρόντος θέματος. Η cm δεν σου επηρεάζει το modem, χρησιμοποιεί αυτό που έχεις, οπότε δεν θα έχεις πρόβλημα με το imei. Πάντοτε όμως πριν την οποιαδήποτε αλλαγή πρέπει να κάνουμε nandroid backup και efs backup. Η δικιά μου ερώτηση είναι αν συνεχίζει στην cm να έχει lag ο browser. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Παιδιά, έχουν κυκλοφορήσει themes για την Omega V51; Εδώ και μία εβδομάδα την πολιορκώ. Την περνάω, λύνω κάποια προβληματάκια, ανακαλύπτω άλλα, την απεγκαθιστώ. Μου φαίνεται ότι το μόνο που μου έχει μείνει άλυτο είναι αυτό, να βρω ένα blue theme όσο πιο κοντά στο AOSP, γιατί αυτό το πρασινοπαρδαλό default δεν το πολυχωνεύω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Μια βοήθεια παρακαλώ! Είμαι με stock 4.3 και τον china kernel! Το lag στη lock screen εξαφανίστηκε και η μπαταρία τα πηγαίνει πολύ καλύτερα, αλλά παθαίνω redraws στο launcher και πολλά κολλήματα σχεδόν κάθε φορά που βγαίνω από μια εφαρμογή! Η ερώτησή μου είναι η εξής: αν βάλω custom kernel θα δω διαφορά? κι αν ναι, ποιος είναι ο καλύτερος αυτή τη στιγμή? Επίσης, αν πάω σε custom rom 4.3, ποια θα μου προτείνατε ως πιο stable και γρήγορη? Και τέλος, αν κάποιος έχει δοκιμάσει CM11 ή τη λίγο τροποποιημένη από temasek και έχει εμπειρία, θα ήθελα τη γνώμη του! Ευχαριστώ πολύ και συγνώμη αν κούρασα! Stable απιλογή: Βάλε πίσω την 4.1.2 με μόντεμ από 4.3 και αναμονή για την επόμενη official 4.3 της Samsung. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmy81 Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Το root γίνεται αυτόματα, δεν χρειάζεται να το κάνεις ξανά εσύ. Για να μηδενιστεί ο counter θα χρησιμοποιησεις το triangle away και τις οδηγίες που θα βρεις στην πρώτη σελίδα του παρόντος θέματος. Η cm δεν σου επηρεάζει το modem, χρησιμοποιεί αυτό που έχεις, οπότε δεν θα έχεις πρόβλημα με το imei. Πάντοτε όμως πριν την οποιαδήποτε αλλαγή πρέπει να κάνουμε nandroid backup και efs backup. Η δικιά μου ερώτηση είναι αν συνεχίζει στην cm να έχει lag ο browser. Το θέμα είναι οτι για να πάρω nandroid backup & efs backup θα πρέπει να είμαι ηδη root, πράγμα που ήθελα να αποφυγω με cm installer. Ευχαριστώ για τη βοήθεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lurker Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Λοιπόν έβαλα την Revolution HD 40.0 | Android 4.3, με LiteGX kernel 2.1.0 και μέχρις στιγμής όλα καλά. Δεν έχω lag όταν πάω να "αφυπνίσω" το τηλ, ούτε στη lock screen. Το βλέπω ένα click πιο αργό από ότι πριν γενικά αλλά δεν έχω άλλα προβλήματα μέχρι τώρα. Για μπαταρία μετά από 2-3 μέρες. Παράθεση If it isn't Amstrad, it isn't good enough Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makmak06 Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 καλησπερα!!εχω βαλει απο χθες την omega 51 αλλα βλεπω πολυ battery drawn μπορει να γινει κατι γι αυτο??αν θελω να γυρισω πισω στην 4.1.2 πως γυρναω μεσω backup ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzouvar Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 καταφερα να ξαναγίνω rooted με το kingo androit root....παραδοξος πολυ γρηγορα και ευκολα! εχει κανεις αποψη για τον καλύτερο kernel me thn stock 4.3 και modem? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimbos0013 Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 καταφερα να ξαναγίνω rooted με το kingo androit root....παραδοξος πολυ γρηγορα και ευκολα! εχει κανεις αποψη για τον καλύτερο kernel me thn stock 4.3 και modem? ευχαριστω για μενα ο Yank555 φιλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzouvar Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Αδερφε ξερεις αν θα χαθουν τα data μετα απο αλλαγη μονο του συγκεκριμενου kernel? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Αδερφε ξερεις αν θα χαθουν τα data μετα απο αλλαγη μονο του συγκεκριμενου kernel? Δεν χάνονται δεδομένα από αλλαγή κερνελ. Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzouvar Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Yank555 ποια εκδοση απο ολες την 4+?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts