Voodooman Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 (edited) Είπα ότι δεν θα περάσω την 4.3, αλλά τελικά λέω να δώσω μία ευκαιρία στην Omega V51. @steliosbouk. Το πέρασμα μίας custom rom έχει μία κάποια φασαρία, ιδίως την πρώτη φορά. Επίσης δεν είμαι σίγουρος πόσο αξίζει τον κόπο, είναι ανάλογα με το τί ζητάει ο καθένας. Τα σημεία που με εκνεύριζαν στο stock android ήταν λίγα και συγκεκριμένα: -Τα (ελαφρά) κολλήματα στα μενού, η γενικότερη ραθυμία και τα κολληματάκια του. Όχι κάτι το τρομερό, αλλά γιατί να τα έχει; -Ο χρόνος που χρειαζόταν για να έρθει το κινητό σε κατάσταση αναμονής μετά το τέλος μίας κλήσης. Ιδίως αυτό με εκνεύριζε πολύ. -Το αργό κλείδωμα στο GPS. Αδιαφορώ τελείως αν το κινητό μου είναι γρήγορο στα benchmarks και πόσο, θέλω όμως μία αεράτη λειτουργία. Η τελευταία rom που είχα βάλει (crDroid 17.4), μαζί με Nova launcher, xdialer και Jkay deluxe (μία εφαρμογή για custom ρυθμίσεις σε χρώματα, lockscreens κτλ), όλα αυτά μαζί έφεραν το κινητό σε πάρα πολύ καλό σημείο, το βρίσκω εξαιρετικά απροβλημάτιστο και σβέλτο. Τέλος πάντων, τελείωσαν τα back up, περνάω την V51 και τα ξαναλέμε! Για αυτό μου αρέσει το android, γιατί μου δημιουργεί όλο διλήμματα!.. Η V51 είναι η γρηγορότερη rom που έχω δοκιμάσει. Πώς το κατάλαβα; Υπήρχε ένα συγκεκριμένο κολληματάκι στο κινητό μου, που τώρα εξαφανίστηκε. Το πρόβλημα είναι αλλού. Χρησιμοποιούσα το jkay framework, που αισθητικά και λειτουργικά μεταμόρφωνε το κινητό και το οποίο δεν υποστηρίζεται πια από την V51. Οπότε τί κάνουμε; Εμφάνιση και λειτουργικότητα ή ταχύτητα; Edited November 11, 2013 by Voodooman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Όντας ήδη root-αρισμένος και custom-αρισμένος, πήγα σε custom 4.3. Απογοήτευση. Δοκίμασα Revolution 8.0, Wanam, Pardus, Omega και άλλες. Τα αποτελέσματα, πάνω-κάτω, τα ίδια: Αργό ξύπνημα (το χειρότερο: ακόμα και όταν έχεις εισερχόμενη κλήση!), υπερκατανάλωση ενέργειας και, σε κάποιες περιπτώσεις, υπερθέρμανση και lag. Προς το παρόν είμαι με Omega 51 και Yank555 4.0. Η rom είναι πραγματικά σβέλτη και τα μειονεκτήματα έχουν μειωθεί (αλλά όχι εξαφανιστεί). Αν δεν βελτιωθεί η κατάσταση, βλέπω να γυρνάω σε Sotmax ή Pardus 4.1.2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 ολο το θεμα ξεκιναει απο το οτι η samsung εβγαλε μια rom απλα για τα μπαζα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JamesMoore Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 λοιπόν παιδιά, έχω το εξής πρόβλημα. είμαι σε 4,1,2 (MG4) official και είμαι rooted με cwm για recovery και θέλω να περάσω το dsp manager. το κάνω όπως το λέει εδώ αλλά δυστυχώς δεν δουλεύει. όλα τα settings δεν αλλάζουν τον ήχο και όταν πατάω τα sliders του equalizer κάνει force close. τι μπορώ να κάνω για να παίξει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 λοιπόν παιδιά, έχω το εξής πρόβλημα. είμαι σε 4,1,2 (MG4) official και είμαι rooted με cwm για recovery και θέλω να περάσω το dsp manager. το κάνω όπως το λέει εδώ αλλά δυστυχώς δεν δουλεύει. όλα τα settings δεν αλλάζουν τον ήχο και όταν πατάω τα sliders του equalizer κάνει force close. τι μπορώ να κάνω για να παίξει; δοκίμασε αυτό. Αποσυμπίεσε το και τρέξε το apk. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasmad Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 παιδια για την 4.3 cf root υπαρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JamesMoore Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 δοκίμασε αυτό. Αποσυμπίεσε το και τρέξε το apk. Το έκανα install δεν κάνει force close πια, αλλά δυστυχώς από ήχο δεν κάνει τίποτα. Τον είχα δοκιμάσει σε custom rom και ο ήχος ήταν τέλειο; και γι αυτό θέλω να τον περάσω κι εδώ, αλλά πραγματικά δεν ξέρω τι έχει κάνει η Samsung με τον ήχο και δεν παίζει σωστά ούτε το built in equalizer. Ξέρει κανείς τι άλλο να δοκιμάσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Παιδιά βγήκε επιτέλους cm installer!!! Είμαι 10 φορές πιο ενθουσιασμενος για αυτό πάρα την 4.3 στο κινητό μας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasmad Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 παιδια με την 4.3 οταν ξυπνάω το τηλ μου κανει καποιες φορες προτιμασια καρτας sd σαν την εχεις βαλει εκεινη την ωρα..το εχει κανει και σε αλλους?μπορω να του ξανα βαλω 4.1.2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasmad Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Παιδιά βγήκε επιτέλους cm installer!!! Είμαι 10 φορές πιο ενθουσιασμενος για αυτό πάρα την 4.3 στο κινητό μας! εχεις καποιο λινκ να το κατεβασουμε παιδια με την 4.3 οταν ξυπνάω το τηλ μου κανει καποιες φορες προτιμασια καρτας sd σαν την εχεις βαλει εκεινη την ωρα..το εχει κανει και σε αλλους?μπορω να του ξανα βαλω 4.1.2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 εχεις καποιο λινκ να το κατεβασουμε Το είχα βρει στο play store για το κινητό αλλά πρέπει να το έβγαλαν.... Δεν το βρίσκω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasmad Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 οταν ξυπνάω το τηλ μου κανει καποιες φορες προτιμασια καρτας sd σαν την εχεις βαλει εκεινη την ωρα..το εχει κανει και σε αλλους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Το είχα βρει στο play store για το κινητό αλλά πρέπει να το έβγαλαν.... Δεν το βρίσκω! Αυτό εννοείς; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Αυτό εννοείς; α γεια σου.... δεν το εβρισκα... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimbos0013 Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Μια ερωτηση για επιβεβαιωση μην κανουμε και καμμια βλακεια :D Για να περασω τον Yank555.lu-i9300-JB-kernel-v4.0+.zip το φλασαρω μεσω Odin στο PDA ή είναι κάτι άλλο? (Πρωτη φορα θα περασω custom Kernel για αυτο ρωταω) Σας ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Μια ερωτηση για επιβεβαιωση μην κανουμε και καμμια βλακεια :D Για να περασω τον Yank555.lu-i9300-JB-kernel-v4.0+.zip το φλασαρω μεσω Odin στο PDA ή είναι κάτι άλλο? (Πρωτη φορα θα περασω custom Kernel για αυτο ρωταω) Σας ευχαριστω Ναι στο PDA. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Ναι στο PDA. ή μέσω cwm. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Μια ερωτηση για επιβεβαιωση μην κανουμε και καμμια βλακεια :D Για να περασω τον Yank555.lu-i9300-JB-kernel-v4.0+.zip το φλασαρω μεσω Odin στο PDA ή είναι κάτι άλλο? (Πρωτη φορα θα περασω custom Kernel για αυτο ρωταω) Σας ευχαριστω Αν είναι zip το περνάς με cwm ,αν είναι tar με odin . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 ή μέσω cwm. Αν είναι zip το περνάς με cwm ,αν είναι tar με odin . Ουπς! Συγγνωμη για το λαθος. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AkisHD Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 (edited) Επειδή το κινητό μου έχει γίνει λίγο αργό, και επειδή δοκιμάζω καμιά δεκαριά εφαρμογές την εβδομάδα , τι μπορώ να κάνω ώστε να "καθαρίσει" χωρίς όμως να χάσω τις εφαρμογές μου; Edited November 13, 2013 by AkisHD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzouvar Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 καλησπέρα παιδες, πως επαναφέρουμε το root μετα την εγκατασταση μαμας 4.3?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfot Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Αυτο εχω βρει. Δεν το εχω δοκιμασει, γιατι επισημα δεν εχει ερθει η 4.3 στο δικο μου. http://androidadvices.com/guide-root-galaxy-s3-i9300-xxugmj9-jellybean-43-android-firmware/?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+AndroidAdvices+%28Android+Advices%29 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzouvar Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 (edited) αυτο το χα δει και γω....αλλα το φοβαμαι....!!!!! το δοκίμασα....τζιφος.. Edited November 14, 2013 by tzouvar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ola-kala-einai Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 αυτο το χα δει και γω....αλλα το φοβαμαι....!!!!! το δοκίμασα....τζιφος.. Κατέβασε το cf auto root πακετάκι με το odin 1.85 και δεν θα έχεις πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzouvar Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Κατέβασε το cf auto root πακετάκι με το odin 1.85 και δεν θα έχεις πρόβλημα αυτο ειχα προσπαθησει στην αρχη, μετα την 4.3 ομως βγαζει ενα μηνυμα το supersu για manual re-root που δεν το καταλαβαινω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts