Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy S III

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είπα ότι δεν θα περάσω την 4.3, αλλά τελικά λέω να δώσω μία ευκαιρία στην Omega V51.

@steliosbouk. Το πέρασμα μίας custom rom έχει μία κάποια φασαρία, ιδίως την πρώτη φορά. Επίσης δεν είμαι σίγουρος πόσο αξίζει τον κόπο, είναι ανάλογα με το τί ζητάει ο καθένας. Τα σημεία που με εκνεύριζαν στο stock android ήταν λίγα και συγκεκριμένα:

-Τα (ελαφρά) κολλήματα στα μενού, η γενικότερη ραθυμία και τα κολληματάκια του. Όχι κάτι το τρομερό, αλλά γιατί να τα έχει;

-Ο χρόνος που χρειαζόταν για να έρθει το κινητό σε κατάσταση αναμονής μετά το τέλος μίας κλήσης. Ιδίως αυτό με εκνεύριζε πολύ.

-Το αργό κλείδωμα στο GPS.

Αδιαφορώ τελείως αν το κινητό μου είναι γρήγορο στα benchmarks και πόσο, θέλω όμως μία αεράτη λειτουργία. Η τελευταία rom που είχα βάλει (crDroid 17.4), μαζί με Nova launcher, xdialer και Jkay deluxe (μία εφαρμογή για custom ρυθμίσεις σε χρώματα, lockscreens κτλ), όλα αυτά μαζί έφεραν το κινητό σε πάρα πολύ καλό σημείο, το βρίσκω εξαιρετικά απροβλημάτιστο και σβέλτο.

Τέλος πάντων, τελείωσαν τα back up, περνάω την V51 και τα ξαναλέμε!

Για αυτό μου αρέσει το android, γιατί μου δημιουργεί όλο διλήμματα!..

Η V51 είναι η γρηγορότερη rom που έχω δοκιμάσει. Πώς το κατάλαβα; Υπήρχε ένα συγκεκριμένο κολληματάκι στο κινητό μου, που τώρα εξαφανίστηκε.

Το πρόβλημα είναι αλλού. Χρησιμοποιούσα το jkay framework, που αισθητικά και λειτουργικά μεταμόρφωνε το κινητό και το οποίο δεν υποστηρίζεται πια από την V51. Οπότε τί κάνουμε; Εμφάνιση και λειτουργικότητα ή ταχύτητα;

Edited by Voodooman

• Απαντήσεις 7,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Όντας ήδη root-αρισμένος και custom-αρισμένος, πήγα σε custom 4.3.

Απογοήτευση.

Δοκίμασα Revolution 8.0, Wanam, Pardus, Omega και άλλες. Τα αποτελέσματα, πάνω-κάτω, τα ίδια: Αργό ξύπνημα (το χειρότερο: ακόμα και όταν έχεις εισερχόμενη κλήση!), υπερκατανάλωση ενέργειας και, σε κάποιες περιπτώσεις, υπερθέρμανση και lag.

Προς το παρόν είμαι με Omega 51 και Yank555 4.0. Η rom είναι πραγματικά σβέλτη και τα μειονεκτήματα έχουν μειωθεί (αλλά όχι εξαφανιστεί).

Αν δεν βελτιωθεί η κατάσταση, βλέπω να γυρνάω σε Sotmax ή Pardus 4.1.2.

λοιπόν παιδιά, έχω το εξής πρόβλημα. είμαι σε 4,1,2 (MG4) official και είμαι rooted με cwm για recovery και θέλω να περάσω το dsp manager. το κάνω όπως το λέει εδώ αλλά δυστυχώς δεν δουλεύει. όλα τα settings δεν αλλάζουν τον ήχο και όταν πατάω τα sliders του equalizer κάνει force close. τι μπορώ να κάνω για να παίξει;

λοιπόν παιδιά, έχω το εξής πρόβλημα. είμαι σε 4,1,2 (MG4) official και είμαι rooted με cwm για recovery και θέλω να περάσω το dsp manager. το κάνω όπως το λέει εδώ αλλά δυστυχώς δεν δουλεύει. όλα τα settings δεν αλλάζουν τον ήχο και όταν πατάω τα sliders του equalizer κάνει force close. τι μπορώ να κάνω για να παίξει;

δοκίμασε αυτό. Αποσυμπίεσε το και τρέξε το apk.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

δοκίμασε αυτό. Αποσυμπίεσε το και τρέξε το apk.

Το έκανα install δεν κάνει force close πια, αλλά δυστυχώς από ήχο δεν κάνει τίποτα. Τον είχα δοκιμάσει σε custom rom και ο ήχος ήταν τέλειο; και γι αυτό θέλω να τον περάσω κι εδώ, αλλά πραγματικά δεν ξέρω τι έχει κάνει η Samsung με τον ήχο και δεν παίζει σωστά ούτε το built in equalizer. Ξέρει κανείς τι άλλο να δοκιμάσω;

Παιδιά βγήκε επιτέλους cm installer!!!

Είμαι 10 φορές πιο ενθουσιασμενος για αυτό πάρα την 4.3 στο κινητό μας!

παιδια με την 4.3 οταν ξυπνάω το τηλ μου κανει καποιες φορες προτιμασια καρτας sd σαν την εχεις βαλει εκεινη την ωρα..το εχει κανει και σε αλλους?μπορω να του ξανα βαλω 4.1.2?

Παιδιά βγήκε επιτέλους cm installer!!!

Είμαι 10 φορές πιο ενθουσιασμενος για αυτό πάρα την 4.3 στο κινητό μας!

εχεις καποιο λινκ να το κατεβασουμε

παιδια με την 4.3 οταν ξυπνάω το τηλ μου κανει καποιες φορες προτιμασια καρτας sd σαν την εχεις βαλει εκεινη την ωρα..το εχει κανει και σε αλλους?μπορω να του ξανα βαλω 4.1.2?

εχεις καποιο λινκ να το κατεβασουμε

Το είχα βρει στο play store για το κινητό αλλά πρέπει να το έβγαλαν.... Δεν το βρίσκω!

οταν ξυπνάω το τηλ μου κανει καποιες φορες προτιμασια καρτας sd σαν την εχεις βαλει εκεινη την ωρα..το εχει κανει και σε αλλους?

Το είχα βρει στο play store για το κινητό αλλά πρέπει να το έβγαλαν.... Δεν το βρίσκω!

Αυτό εννοείς;

[sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking

Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος

Μια ερωτηση για επιβεβαιωση μην κανουμε και καμμια βλακεια :D

Για να περασω τον Yank555.lu-i9300-JB-kernel-v4.0+.zip το φλασαρω μεσω Odin στο PDA ή είναι κάτι άλλο?

(Πρωτη φορα θα περασω custom Kernel για αυτο ρωταω)

Σας ευχαριστω

Για να περασω τον Yank555.lu-i9300-JB-kernel-v4.0+.zip το φλασαρω μεσω Odin στο PDA ή είναι κάτι άλλο?

Σας ευχαριστω

Ναι στο PDA.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Ναι στο PDA.

ή μέσω cwm.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Σας ευχαριστω

Αν είναι zip το περνάς με cwm ,αν είναι tar με odin .

Samsung galaxy s21+

ή μέσω cwm.

Αν είναι zip το περνάς με cwm ,αν είναι tar με odin .

Ουπς! Συγγνωμη για το λαθος.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Επειδή το κινητό μου έχει γίνει λίγο αργό, και επειδή δοκιμάζω καμιά δεκαριά εφαρμογές την εβδομάδα , τι μπορώ να κάνω ώστε να "καθαρίσει" χωρίς όμως να χάσω τις εφαρμογές μου; Edited by AkisHD

Αυτο εχω βρει. Δεν το εχω δοκιμασει, γιατι επισημα δεν εχει ερθει η 4.3 στο δικο μου.

http://androidadvices.com/guide-root-galaxy-s3-i9300-xxugmj9-jellybean-43-android-firmware/?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+AndroidAdvices+%28Android+Advices%29

αυτο το χα δει και γω....αλλα το φοβαμαι....!!!!!

το δοκίμασα....τζιφος..

Edited by tzouvar

αυτο το χα δει και γω....αλλα το φοβαμαι....!!!!!

το δοκίμασα....τζιφος..

Κατέβασε το cf auto root πακετάκι με το odin 1.85 και δεν θα έχεις πρόβλημα

Κατέβασε το cf auto root πακετάκι με το odin 1.85 και δεν θα έχεις πρόβλημα

αυτο ειχα προσπαθησει στην αρχη, μετα την 4.3 ομως βγαζει ενα μηνυμα το supersu για manual re-root που δεν το καταλαβαινω!!