Superuser Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Αυτό ακριβώς! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Αυτό ακριβώς! ευχαριστω να εισαι καλα.να ρωτησω ξερεις καμια custom που να εχει το μενου του s4?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notarius Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 παιδια καλημερα και παλι,να ενημερωσω οτι το imei δεν επανερχεται με καμια δυναμη 3η μερα σημερα παλευω με τα <<κυματα>>,εχω δοκιμασει ο,τι υπαχει και δεν υπαρχει στο internet αλλα δεν.....,να πω στο φιλο τον kouros οτι και με omega v50 τιποτα δεν εγινε,το ειχα διαβασει και το ποστ που μου ειπες απο xda για 00049.....δεν γινεται τιποτα σου λεω,ολη νυχτα δεν εχω κοιμηθει καθολου αφου αυτο το εχω συνεχεια στη φορτιση με τα τοσα που του εχω κανει.Δεν πειραζει προς γνωση και συμορφωση περι EFS BACKUP.Φευγω για servis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
none14 Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Πήρα το τηλέφωνο πρόσφατα και είμαι με stock 4.1.2 Έχω κάνει root και στο status μου εμφανίζει «τροποποιήθηκε» Θα έχω κανέναν όφελος να μηδενίσω τον counter με το triangle away ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Πήρα το τηλέφωνο πρόσφατα και είμαι με stock 4.1.2 Έχω κάνει root και στο status μου εμφανίζει «τροποποιήθηκε» Θα έχω κανέναν όφελος να μηδενίσω τον counter με το triangle away ? Μόνο αν χρειαστείς service . Ακόμα και αν μηδενίσεις με triangle ,πάλι θα γράφει «τροποποιήθηκε» ,για να φύγει πρέπει να περάσεις official rom με factory reset . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Βγήκε και Android 4.4... Πότε λέτε να έχουμε cyanogenmod 10.3; (αν θα την πουν έτσι) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 οποιος θελει να νιωσει λιγo kit kat μπορει να κατεβασει τον νεο google experience launcher βγαλμενο απο το το factory image του nexus 5.κανουμε εγκατασταση και τα 3 αρχεια,το δοκιμασα και δουλευει εδω:http://phandroid.com/2013/10/31/download-and-install-the-new-google-experience-launcher/ Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 οποιος θελει να νιωσει λιγo kit kat μπορει να κατεβασει τον νεο google experience launcher βγαλμενο απο το το factory image του nexus 5.κανουμε εγκατασταση και τα 3 αρχεια,το δοκιμασα και δουλευει εδω:http://phandroid.com/2013/10/31/download-and-install-the-new-google-experience-launcher/ τιποτα crashes υπαρχουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 οχι απλα δεν ειναι και τοσο smooth,μου φαινεται λιγο αργο Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 οχι απλα δεν ειναι και τοσο smooth,μου φαινεται λιγο αργο μονο εμενα δεν μου αρεσει καθολου ο app drawer;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fothek Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 τωρα και καποιες μερες εχω το galaxy s3 με εκδοση 4.1.2.ποτε περιπου αναμενεται νεα αναβαθμιση απο samsung και σε ποια εκδοση?επισης χρησιμοποιω το gtalk.ειναι απαραιτητη η αναβαθμιση του σε hangouts?αναβαθμιζοντας το σε hangouts παρατηρησα μεγαλυτερη καταναλωση μπαταριας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 (edited) τωρα και καποιες μερες εχω το galaxy s3 με εκδοση 4.1.2.ποτε περιπου αναμενεται νεα αναβαθμιση απο samsung και σε ποια εκδοση?επισης χρησιμοποιω το gtalk.ειναι απαραιτητη η αναβαθμιση του σε hangouts?αναβαθμιζοντας το σε hangouts παρατηρησα μεγαλυτερη καταναλωση μπαταριας. Θα πάρει κάποια στιγμή την 4.3 ,αν δεν θελεις δεν το αναβαθμίζεις το gtalk . Edited November 2, 2013 by m7ixalis Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 παιδια καλησπερα να ρωτησω που μπορω να βρω την stock εφαρμογη διαχείρισις ενέργειας εφαρμογών εννοώ το εικονίδιο που βαζουμε και μας δειχνει ποια εφαρμογη ειναι ανοιχτή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
periklik Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Το πρώτο leak με 4.3 βγήκε για το S3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Το πρώτο leak με 4.3 βγήκε για το S3. περι knox ξερουμε τιποτα; εχουν καταφερει να το «σπασουν», για να μπορουμε να κανουμε ασφαλη root χωρις να χανουμε εγγυηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 (edited) Το πρώτο leak με 4.3 βγήκε για το S3. Το πέρασα από εδώ! Ούτε knox, ούτε τίποτε άλλο σημαντικό προς το παρόν. Ίσως στη final release... Edited November 3, 2013 by cirith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 περι knox ξερουμε τιποτα; εχουν καταφερει να το «σπασουν», για να μπορουμε να κανουμε ασφαλη root χωρις να χανουμε εγγυηση; Αν έκανες τον κόπο και άνοιγες το link, θα το απαντούσες μόνος σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Αν έκανες τον κόπο και άνοιγες το link, θα το απαντούσες μόνος σου. εγω ακομα δεν βλεπω απαντηση στην ερωτηση... μηπως εσυ δεν διαβασες την ερωτηση μου; ισως δεν διευκρινησα πως αναφερομαι στις τελικη εκδοση και οχι στην τεστ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 ισως δεν διευκρινησα πως αναφερομαι στις τελικη εκδοση και οχι στην τεστ. "Samsung hasn’t implemented Samsung Knox in Android 4.3 test builds yet, but we expect Samsung to include Knox in the final build". Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 "Samsung hasn’t implemented Samsung Knox in Android 4.3 test builds yet, but we expect Samsung to include Knox in the final build". Μα δεν ρωταω αυτο! λεω αν εχουν καταφερει να «προσπερασουν» το knox κατα το root, δηλαδη να μην ανεβει ο μετρητης, για να δω αν θα μπορεσουμε εμεις, στην τελικη εκδοση 4.3 στο s3, να το rootαρουμε χωρις να χασουμε εγγυηση! περι knox ξερουμε τιποτα; εχουν καταφερει να το «σπασουν», για να μπορουμε να κανουμε ασφαλη root χωρις να χανουμε εγγυηση; ισως δεν διευκρινησα πως αναφερομαι στις τελικη εκδοση και οχι στην τεστ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Μα δεν ρωταω αυτο! λεω αν εχουν καταφερει να «προσπερασουν» το knox κατα το root, δηλαδη να μην ανεβει ο μετρητης, για να δω αν θα μπορεσουμε εμεις, στην τελικη εκδοση 4.3 στο s3, να το rootαρουμε χωρις να χασουμε εγγυηση! Βασικά οι ερωτήσεις σου είναι 2, όπως διατύπωσες το ερώτημα σου. Μπορείς να ενημερώνεσαι εδώ για το τι συμβαίνει με το knox . Η άλλη για αν το περιλαμβάνει ή όχι η τελική έκδοση του S3, το γράφει στο link. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Βασικά οι ερωτήσεις σου είναι 2, όπως διατύπωσες το ερώτημα σου. Μπορείς να ενημερώνεσαι εδώ για το τι συμβαίνει με το knox . Η άλλη για αν το περιλαμβάνει ή όχι η τελική έκδοση του S3, το γράφει στο link. ε.... το δευτερο, το θεωρω αυτονοητο οτι θα υπαρχει. ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Το πρώτο leak με 4.3 βγήκε για το S3. Αυτο μπορουμε να το βαλουμε οσοι εχουμε μη επίσημη ρομ ( revolution στην περιπτωση μου ) ; Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fourtwo Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 ε.... το δευτερο, το θεωρω αυτονοητο οτι θα υπαρχει. ευχαριστω! Όπως λέει εδώ η beta 4.3 δεν έχει βγει για όλες τις εκδόσεις. Βέβαια μπορείς να τη βάλεις από το xda, αλλά αν θέλεις τη γνώμη μου δεν αξίζει να βάλεις στο κινητό σου μια δοκιμαστική έκδοση από τη στιγμή που δεν ξέρουμε τι θα γίνει με το knox στην τελική έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Αυτο μπορουμε να το βαλουμε οσοι εχουμε μη επίσημη ρομ ( revolution στην περιπτωση μου ) ; Το πέρασα από εδώ! Ούτε knox, ούτε τίποτε άλλο σημαντικό προς το παρόν. Ίσως στη final release... Στο λινκ που παραθέτω, το update έχει τη μορφή zip αρχειου, που μπορεί να φλασαριστεί από κάθε custom recovery όπως οποιαδήποτε custom rom. Εγώ την τρέχω τώρα και δεν έχω εντυπωσιαστεί: δεν έχω δει αισθητικές ή λειτουργικές διαφορές σε σχέση με την official 4.1.2, αν εξαιρέσει κανείς την tabbed διάρθρωση του μενού ρυθμίσεων. Δεν μου έχει κάνει, στις λίγες ώρες που την έχω, τίποτε το περίεργο, "έγραψε" 18700 στο Antutu και 6100 στο Quadrant. Είναι αρκετά smooth και lagάρει μόνο στο transition όταν πηγαίνω σε μία σελίδα του desktop με ένα 4Χ4 widget του Business Calendar (το ίδιο συμβαίνει και στην 4.1.2 πάντως). Αυτά τα ολίγα ως τώρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts