charis232 Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 (edited) το unroot είναι ο "ολοκληρωτικός αποκλεισμός προσβασιμότητας ριζικού καταλόγου". Έυχαριστω αλλά δεν απαντήθηκε η ερώτηση μου σχετικά με τα εικονίδια που αναφέρω. Επίσης στο πpωτο Post αναφέρεται ότι κάνουμε αν θέλουμe unroot άσχετα με το τι συνέπειες μπορεί να έχει όπως λες και ρωτούσα Ότι δεν βλέπω την επιλογή full unroot στις ρυθμίσεις του super user εκτός και αν αυτές υπάρχουν μόνο σην έκδοση Pro του supe user. . Edited September 26, 2013 by charis232 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 Έυχαριστω αλλά δεν απαντήθηκε η ερώτηση μου σχετικά με τα εικονίδια που αναφέρω. Επίσης στο πpωτο Post αναφέρεται ότι κάνουμε αν θέλουμe unroot άσχετα με το τι συνέπειες μπορεί να έχει όπως λες και ρωτούσα Ότι δεν βλέπω την επιλογή full unroot στις ρυθμίσεις του super user εκτός και αν αυτές υπάρχουν μόνο σην έκδοση Pro του supe user. . Unroot δεν γίνεται έτσι. Αστο να λέει... (εκτος αν βέβαια ο counter σου είναι στο 0) Ακολούθησε τον οδηγό από κάτω ακριβώς στον οποίο φλασάρεις επίσημο Firmware. Αν θες έξτρα πληροφορίες, στείλε pm. Απλως έχουν ερωτηθεί πολλές φορές τα ίδια (ακομα και από εμένα), άρα καλύτερα να μην «επιβαρύνουμε» το θέμα. Νομίζω θα σε καλύψω σε ότι θες. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 η CyanogenMod 10.1.3 stable για το i9305 εχει ελληνικα μπορω μετα να βαλω μια stock rom η θα εχω θεμα μετο φακελο efs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 η CyanogenMod 10.1.3 stable για το i9305 εχει ελληνικα μπορω μετα να βαλω μια stock rom η θα εχω θεμα μετο φακελο efs Όλες έχουν ελληνικά νομίζω. Πάρε εκεί ένα backup του efs και ένα Nandroid και δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα απολύτως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 Όλες έχουν ελληνικά νομίζω. Πάρε εκεί ένα backup του efs και ένα Nandroid και δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα απολύτως. πως να κανω backup το efs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 πως να κανω backup το efs SGSIII EFS Backup / Restore ή kTool Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 Έχει δοκιμάσει κανείς αυτή τη rom? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2258723 Από τις custom 4,3 αξίζει καμία να δοκιμάσω? Είμαι με mega v.46 αλλά θέλω να αλλάξω και επίσημη 4,3 από τη sasmung δεν βλέπω σύντομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mflo Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 καλησπέρα, Έχω ενα S3 (με omega) το οποίο αντικαταστάθηκε πρόσφατα από S4. Το παλιό θα το πάρει η γυναίκα μου και λέω πριν το δώσω να το "καθαρίσω" αλλά να παραμείνει Root, και να περάσω mia Rom που έχει κάποιος να προτείνει. Η γυναίκα προέρχεται από iphone και πρέπει να την κάνουμε μια απο εμάς :lol: Μπορεί κάποιος σοφός να μου πει τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσω?/ Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο! Παράθεση May the force be with us :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 καλησπέρα, Έχω ενα S3 (με omega) το οποίο αντικαταστάθηκε πρόσφατα από S4. Το παλιό θα το πάρει η γυναίκα μου και λέω πριν το δώσω να το "καθαρίσω" αλλά να παραμείνει Root, και να περάσω mia Rom που έχει κάποιος να προτείνει. Η γυναίκα προέρχεται από iphone και πρέπει να την κάνουμε μια απο εμάς :lol: Μπορεί κάποιος σοφός να μου πει τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσω?/ Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο! Οταν λες να το καθαρισεις τι εννοεις? Θες απλως να αφαιρεσεις τις εφαρμογες που ειχες εσυ η να το γυρισεις σε αλλη rom, πιθανοτατα μανισια? Αν θες το πρωτο, απλα του κανεις μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων η μεσα απο recovery mode ενα factory reset/wipe data. Αν θες το δευτερο υπαρχουν οδηγοι στο myphone που σου λενε πως να το γυρισεις εκει που ηταν. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 SGSIII EFS Backup / Restore ή kTool αν δηλαδη ειμαστε root και παρουμε τον φακελο efs με copy -paste δεν ειναι το ιδιο?? Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 αν δηλαδη ειμαστε root και παρουμε τον φακελο efs με copy -paste δεν ειναι το ιδιο?? δεν γνωριζω αλλα προφανως για να υπαρχουν τετοιου ειδους προγραμματα, καποιος λογος θα υπαρχει. απλως παρε backup απο το κινητο με το δευτερο και κρατα και ενα αντιγραφο στο pc. ειναι στην κυριολεξια δουλεια μισου λεπτου. :) αν δεν γνωριζεις πως, στειλε pm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charis232 Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Εκανα root οπως αναφερεται στο πρωτο post,μετα εβαλα τον super user,triangle away και to Root checker Basic και ολα πηγαν καλα και ημουν root ,αλλα οταν καποιος με καλει ακουγεται ο ηχος κλησης χωρις να δειχνει ποιος καλει και φυσικα δεν μπορω να απαντησω.Με το Odin ξαναγυρισα στην αρχικη Rom (XXEMG4),αλλα και παλι τα ιδια.Εκανα restart επισης εβγαλα την μπαταρια,αλλα τιποτα,επισης βλεπω και τα εικονιδια στο κατω μερος του κινητου να παραμενουν φωτεισμενα ενω εχει κλεισει η οθονη. Αν μπορει καποιος να βοηθησει γιατι ουσιαστικα ειμαι χωρις κινητο, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Εκανα root οπως αναφερεται στο πρωτο post,μετα εβαλα τον super user,triangle away και to Root checker Basic και ολα πηγαν καλα και ημουν root ,αλλα οταν καποιος με καλει ακουγεται ο ηχος κλησης χωρις να δειχνει ποιος καλει και φυσικα δεν μπορω να απαντησω.Με το Odin ξαναγυρισα στην αρχικη Rom (XXEMG4),αλλα και παλι τα ιδια.Εκανα restart επισης εβγαλα την μπαταρια,αλλα τιποτα,επισης βλεπω και τα εικονιδια στο κατω μερος του κινητου να παραμενουν φωτεισμενα ενω εχει κλεισει η οθονη. Αν μπορει καποιος να βοηθησει γιατι ουσιαστικα ειμαι χωρις κινητο, Κανε ενα backup και προχώρα σε factory reset . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fourtwo Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Ακολουθώντας τον οδηγό του φόρουμ και με τη βοήθεια πολλών παιδιών στο νήμα κατάφερα να γίνω ρουτ.:) Τώρα θα ήθελα να μεταφέρω τις εφαρμογές μου και τα δεδομένα τους στην SD card για να ελευθερώσω πολύτιμο χώρο. Αναφέρομαι φυσικά στις μεγάλες εφαρμογές, οι οποίες δυστυχώς "πιάνουν" πολύ χώρο στην κύρια μνήμη του κινητού. Είδα ότι έχουν κυκλοφορήσει αρκετές εφαρμογές οι οποίες υπόσχονται αυτό το πράγμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Ακολουθώντας τον οδηγό του φόρουμ και με τη βοήθεια πολλών παιδιών στο νήμα κατάφερα να γίνω ρουτ.:) Τώρα θα ήθελα να μεταφέρω τις εφαρμογές μου και τα δεδομένα τους στην SD card για να ελευθερώσω πολύτιμο χώρο. Αναφέρομαι φυσικά στις μεγάλες εφαρμογές, οι οποίες δυστυχώς "πιάνουν" πολύ χώρο στην κύρια μνήμη του κινητού. Είδα ότι έχουν κυκλοφορήσει αρκετές εφαρμογές οι οποίες υπόσχονται αυτό το πράγμα... Αν καταλαβαίνω καλά μάλλον τα έχεις μπερδέψει λίγο. Αν κάνεις αυτό που λες δεν θα ελευθερωθεί χώρος από το 1gb ram αν εννοείς αυτή "κύρια", αλλά από την εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου, η οποία είναι 16gb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fourtwo Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Αν καταλαβαίνω καλά μάλλον τα έχεις μπερδέψει λίγο. Αν κάνεις αυτό που λες δεν θα ελευθερωθεί χώρος από το 1gb ram αν εννοείς αυτή "κύρια", αλλά από την εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου, η οποία είναι 16gb. Ακριβώς;) Πάντως δεν αναφέρθηκα πουθενά σε μνήμη ραμ(άλλωστε αυτήν δεν μπορείς να την πειράξεις) Εγώ με δύο λόγια επιθυμώ να μεταφέρω τις μεγάλες σε χωρητικότητα εφαρμογές από την εσωτερική στην external card για το λόγο που εξήγησα στο παραπάνω ποστ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Ακριβώς;) Πάντως δεν αναφέρθηκα πουθενά σε μνήμη ραμ(άλλωστε αυτήν δεν μπορείς να την πειράξεις) Εγώ με δύο λόγια επιθυμώ να μεταφέρω τις μεγάλες σε χωρητικότητα εφαρμογές από την εσωτερική στην external card για το λόγο που εξήγησα στο παραπάνω ποστ "Επίσημα" δεν γίνεται, το λειτουργικό της Samsung (βασικά της google το JB) δεν έχει τέτοια πρόβλεψη ακόμα. Αν δεν κάνω λάθος στο S4 το επιτρέπουν (και χωρίς root). Ελπίζουμε στην επόμενη αναβάθμιση να επιτρέπεται και στο S3. "Ανεπίσημα" υπάρχουν κάποιοι τρόποι, το λεγόμενο directory binding όπως και κάποιες εφαρμογές που το κάνουν. Είχα βάλει μία φορά, αλλά μου άδειαζε την μπαταρία με πολύ μεγάλο ρυθμό και το πέταξα. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fourtwo Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 "Επίσημα" δεν γίνεται, το λειτουργικό της Samsung (βασικά της google το JB) δεν έχει τέτοια πρόβλεψη ακόμα. Αν δεν κάνω λάθος στο S4 το επιτρέπουν (και χωρίς root). Ελπίζουμε στην επόμενη αναβάθμιση να επιτρέπεται και στο S3. "Ανεπίσημα" υπάρχουν κάποιοι τρόποι, το λεγόμενο directory binding όπως και κάποιες εφαρμογές που το κάνουν. Είχα βάλει μία φορά, αλλά μου άδειαζε την μπαταρία με πολύ μεγάλο ρυθμό και το πέταξα. Το γνωρίζω ότι δεν γίνεται επίσημα και οι εφαρμογές που το υποστηρίζουν είναι περιορισμένες. Ψάχνοντας βρήκα αυτήνα ενώ στο xda αναφέρουν ότι υπάρχει και ένας πιο μπακάλικος τρόπος http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1410262 για να μεταφέρεις τις μεγάλες σε χώρο εφαρμογές στην εξωτερική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Σκέφτομαι να ξανά κυλίσω στον βούρκο των custom rom. Τελευταία είχα την Slim Bean. Εντυπώσεις από κάποια αντίστοιχη ή νεότερη Slim, με αυτονομία καλή (όπως οι stock rom)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Σκέφτομαι να ξανά κυλίσω στον βούρκο των custom rom. Τελευταία είχα την Slim Bean. Εντυπώσεις από κάποια αντίστοιχη ή νεότερη Slim, με αυτονομία καλή (όπως οι stock rom)? Ο ΒΡΑΧΟΣ ΛΥΓΙΣΕ!!! :w00t: σου προτεινω να περιμενεις cyanogenmod installer που τα κανει ολα και δεν θελει καν root, να αποκτησεις και νεες εμπειρίες. οχι τοσο με την rom αλλα με την διαδικασία ολη. ε και οσο να 'ναι, η cyanogenmod θα ειναι παντα σταθερη αξια. βγηκε και stable εκδοση της στο android 4.2.2 αν σε ενδιαφερει πανω απ' ολα η σταθεροτητα. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 (edited) Αυτή τη στιγμή διαβάζω για την BlackBox 1.4. Με δελέασαν αυτά που γράφει ότι πρόκειται για υβρίδιο Stock/AOSP, την έχει δοκιμάσει κανείς; Την έβαλα. Είναι μία πανέμορφη, ταχύτατη, πλήρης ROM, με δύο τεράστια μειονεκτήματα για εμένα, δεν υπάρχουν ενσωματωμένα τα S calendar και S memo. Ξέρω, ξέρω, υπάρχουν δεκάδες παρόμοιες εφαρμογές, αλλά καμία δεν είναι σαν αυτές, ειδικά σαν την S memo. Με βαριά καρδιά φεύγω από την BlackBox... Edited October 2, 2013 by Voodooman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Μία μέρα κράτησε η custom. Πίσω σε stock κατάσταση.. Την αυτονομία της stock, καμία δεν την έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 (edited) Φιλες και φιλοι καλησπερα. Μετα απο μηνες δοκιμων διαφορων ROM κατελληξα στην Gorgoid 2.5. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2172299 Φοβερη και απλη Rom με εκπληκτικη διαρκεια μπαταριας, και με μειωση στο ελαχιστο των γνωστων lagαρισματων των roms της Samsung. Την εχει δοκιμασει αλλος κανεις? Edited October 2, 2013 by gthebest Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
periklik Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Από rom close to stock έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος από την NeatRom Lite 4.1.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 (edited) Αυτή τη στιγμή διαβάζω για την BlackBox 1.4. Με δελέασαν αυτά που γράφει ότι πρόκειται για υβρίδιο Stock/AOSP, την έχει δοκιμάσει κανείς; Την έβαλα. Είναι μία πανέμορφη, ταχύτατη, πλήρης ROM, με δύο τεράστια μειονεκτήματα για εμένα, δεν υπάρχουν ενσωματωμένα τα S calendar και S memo. Ξέρω, ξέρω, υπάρχουν δεκάδες παρόμοιες εφαρμογές, αλλά καμία δεν είναι σαν αυτές, ειδικά σαν την S memo. Με βαριά καρδιά φεύγω από την BlackBox... H Black Box ειχε στην προηγουμενη εκδοση (1.3.1) σοβαρο Bug με το ιστορικο κλησεων. Στην 1.4 το φτιαξανε αλλα αφαιρεθηκε η ηχογραφηση κλησεων! Κατα τα αλλα ειναι μια αρκετα καλη Rom. Edited October 2, 2013 by gthebest Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts